بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

چگونه مشاغل را تغییر دهیم

نکاتی در مورد چگونگی تغییر شغل به روش صحیح در سال 2022

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگر در حال حاضر به فکر تغییر شغل هستید، تنها نیستید. داده های اخیر اداره آمار کار نشان می دهد که بیش از ۶ میلیون نفر تصمیم به تغییر شغل در سال ۱۳۹۷ گرفتند. چندین مرحله وجود دارد که می توانید برای تعیین زمان و چگونگی ایجاد یک تغییر شغلی موفق انجام دهید.

تغییر شغل معمولاً شامل تحقیق در مورد مسیرهای شغلی جدید، ارزیابی مهارت های فعلی شما و یافتن فرصت هایی است که به خوبی با سبک زندگی شما مطابقت دارد. در این مقاله، چندین مرحله را که باید در حین ایجاد تغییر شغلی در نظر بگیرید، بیان خواهیم کرد.

تصمیم گیری برای تغییر شغل

همانطور که به ایجاد تغییر فکر می کنید، فکر کردن در مورد چیزهایی که در موقعیت های قبلی خود دوست داشتید یا دوست نداشتید می تواند مفید باشد. با ایجاد دو لیست شروع کنید: یکی برای آنچه در شغل فعلی خود دوست ندارید و دیگری برای آنچه در یک موقعیت جدید می خواهید. همچنین سازماندهی موارد موجود در هر دو لیست بر اساس میزان اهمیت آنها برای اهداف شغلی شما ممکن است مفید باشد.

به عنوان مثال، دو لیست شما ممکن است شبیه به این باشند:

شغل فعلی
  • ساعات طولانی و دستمزد
  • کم فرصت کمی برای پیشرفت
  • بدون پشتیبانی برای آموزش اضافی
  • تعداد کمی فرصت در مکان های دیگر
  • بدون سفر
شغل جدید
  • انعطاف‌پذیری زمان‌بندی
  • دستمزد بالا
  • مزایای خوب
  • فرصت پیشرفت
  • بازار کار در حال ظهور یا در حال رشد
  • فرصت سفر

در حالی که فهرست‌های خود را تهیه می‌کنید، سعی کنید فقط مواردی را بگنجانید که به طور کلی در مورد موقعیت یا شغل شما صادق است، نه مواردی که ممکن است مختص کارفرمای فعلی شما باشد. علاوه بر این، به خاطر داشته باشید که چه ویژگی هایی در لیست «حرفه جدید» شما برای سبک زندگی و اهداف بلندمدت شما مهم است. در حالی که ممکن است نتوانید همه موارد موجود در لیست خود را دریافت کنید، فرصت های متعددی را خواهید یافت که می تواند مهم ترین موارد غیر قابل مذاکره شما را فراهم کند.

تجربه و مهارت های فعلی خود را ارزیابی کنید

اکنون که ایده خوبی در مورد اینکه چرا می‌خواهید شغل فعلی خود را ترک کنید و به دنبال چه چیزی در شغل جدید هستید، دارید، در نظر بگیرید که در حال حاضر چه مهارت‌ها و آموزش‌هایی دارید که شما را به یک نامزد قوی تبدیل می‌کند. در حالی که شغل جدید شما ممکن است دقیقاً با تجربه ای که دارید مطابقت نداشته باشد، احتمالاً چندین مهارت مرتبط و قابل انتقال با ارزش برای کارفرمایان دارید. حتی ممکن است مهارت های جدیدی را در حرفه فعلی خود کسب کرده باشید که در زمینه دیگری مورد تقاضا هستند.

برای سازماندهی افکار خود، فهرست دیگری از مهارت های سخت و نرم خود ایجاد کنید. مهارت های سخت اغلب از طریق آموزش و تمرین به دست می آیند، مانند دانش نرم افزار خاص یا صحبت کردن به یک زبان خارجی. مهارت های نرم معمولاً شامل شخصیت شما می شود، بنابراین مهارت های بین فردی شامل مواردی مانند خلاقیت، توانایی کار به عنوان بخشی از یک تیم و به موقع بودن است.

در اینجا لیستی از مهارت های سخت و نرم شما ممکن است به نظر برسد اگر به دنبال انتقال از شغل خدمات مشتری هستید:

مهارت های نرم
  • وقت شناس
  • حل موثر مشکل
  • سازگاری خوب با فرآیندهای جدید
  • برقراری ارتباط خوب با مشتریان
مهارت های سخت دانش
  • قابل توجه محصول دانش
  • Python و HTML
  • مهارت های پیشرفته وردپرس مهارت های
  • نوشتاری و گرامر عالی

برای ایده‌ها، گاهی اوقات فکر کردن به دستاوردهای خاص در زندگی حرفه‌ای یا شخصی و اینکه چه ویژگی‌ها و/یا مهارت‌هایی به شما در دستیابی به آنها کمک کرده‌اند، می‌تواند مفید باشد. به یاد داشته باشید که هنگام فهرست کردن مهارت های خود صادق باشید.

همچنین ممکن است بخواهید پلتفرم‌های فناوری را که در حرفه فعلی خود استفاده کرده‌اید، مانند CRM، سیستم‌های نقطه‌فروش یا گردش کار و برنامه‌های بلیط پشتیبانی مشتری فهرست کنید. حتی اگر رشته بعدی که دنبال می‌کنید از فناوری متفاوتی استفاده کند، ممکن است شباهت‌هایی در نحوه یا چرایی استفاده از آن وجود داشته باشد.

اگر در اجرای یک مهارت خاص در محل کار احساس راحتی نمی کنید، آن را کنار بگذارید تا زمانی که تمرین بیشتری با آن داشته باشید.

تغییر شغل
تغییر شغل

مهارت های فعلی خود را با گزینه های شغلی خود هماهنگ کنید

برای این مرحله، سه بخش مجزا برای گزینه های شغلی مختلف ایجاد کنید. بنویسید که کدام یک از مهارت های سخت شما به آن مشاغل منتقل می شود و هر مهارتی را که باید یاد بگیرید اضافه کنید. در اینجا به تفکیک سه بخش مختلف می پردازیم:

۱. مهارت‌های قابل انتقال:

مشاغلی که به دانش یا آموزش جدیدی نیاز ندارند (یعنی مشاغلی که مهارت‌های سخت فعلی شما فوراً منتقل می‌شوند)

۲. برخی آموزش‌های مورد نیاز:

مشاغلی که ممکن است به مقدار کمی دانش یا آموزش اضافی نیاز داشته باشند (یعنی مشاغلی که برخی، اما نه همه، مهارت‌های سخت فعلی شما فوراً منتقل می‌شوند)

۳. مهارت‌های پیشرفته مورد نیاز:

مشاغلی که ممکن است به مقدار متوسط ​​یا قابل توجهی از مهارت‌های جدید یا آموزش‌های بیشتر نیاز داشته باشند (یعنی مشاغلی که در آن‌ها مهارت‌های سخت فعلی‌تان کم است یا وجود ندارد).

مهارت‌های نرم معمولاً به اکثر مسیرهای شغلی قابل انتقال هستند، بنابراین بستگی به شما دارد که چقدر این مهارت‌ها در انتخاب شغل جدید شما مؤثر است. در نظر بگیرید که می خواهید از کدام مهارت های نرم در حرفه بعدی خود استفاده کنید. مهمترین آنها می توانند بخشی از معیارهای انتخاب شما شوند.

اکنون که می‌دانید در یک حرفه جدید به دنبال چه هستید و مهارت‌های سخت و نرم مرتبطی که در حال حاضر دارید، وقت آن رسیده است که بدانید چه گزینه‌های شغلی در دسترس شما هستند.

در مورد مشاغل جدید تحقیق کنید

می توانید جستجوی خود را با استفاده از سایت های کاریابی و اشتغال شروع کنید. نه تنها می توانید بر اساس نوع شغل جستجو کنید، بلکه می توانید با کلمات کلیدی خاص نیز جستجو کنید. این یک روش خوب برای یافتن فرصت‌های شغلی جدید است که با مهارت‌های سخت فعلی شما همخوانی دارد.

به عنوان مثال، اگر در وردپرس دانش دارید، عبارت WordPress را در موتور جستجو وارد کنید. از آنجا، فهرستی طولانی از برنامه‌های توسعه‌دهنده وردپرس تا طراح گرافیک را مشاهده خواهید کرد. می توانید جستجوی خود را با تایپ چند کلمه اصلاح کنید. اگر آن کلمات را در علامت نقل قول قرار دهید، مانند «وردپرس» و «HTML»، می‌توانید جستجوی خود را بیشتر اصلاح کنید تا فقط به نتایجی برسید که مجموعه‌ای از کلمات کلیدی را دارند.

در جستجوی شغلی خود خلاق و دقیق باشید. به یاد داشته باشید که در حال حاضر، لزوماً به دنبال شغل خاصی نیستید، بلکه به دنبال تغییر شغل هستید. امیدواریم در مورد مهارت های اضافی برای مشاغل جدیدی که نمی دانستید وجود دارند یا فوراً مشاغلی را که واجد شرایط آنها هستید بیابید، یاد خواهید گرفت.

پس از تکمیل، فهرست مشاغل جدید بالقوه شما ممکن است چیزی شبیه به این باشد:

توسعه‌دهنده
  • پرداخت بالاتر
  • پتانسیل کار از راه دور
  • فرصتی برای پیشبرد
  • آموزش پولی
سفر سفیر برند
  • با پرداخت بالاتر
  • فرصت ایجاد شبکه
  • بدون نیاز به آموزش
نویسنده فنی
  • حقوق مشابه
  • امکان کار از راه دور
  • فرصت نوشتن
  • ممکن است نیاز به آموزش بیشتر داشته باشد
تحلیلگر نرم افزار
  • دستمزد بسیار بالاتر
  • قابل فروش برای مشاغل آینده
  • آموزش بیشتر لازم است
  • مهارت های پایتون مفید است

هنگامی که لیستی از مشاغلی که می خواهید کشف کنید تهیه کردید، با دوستان و خانواده ای که ممکن است در حال حاضر در آن زمینه ها کار کنند، تماس بگیرید. گروه های صنعتی را در منطقه خود یا در انجمن های آنلاین و رسانه های اجتماعی جستجو کنید. از افراد در این زمینه بپرسید که آیا مهارت های فعلی شما به راحتی به آن حرفه منتقل می شود یا خیر، و چه مهارت های دیگری را ممکن است بخواهید قبل از ارسال درخواست های شغلی کسب کنید.

رزومه خود را به روز کنید

پس از یافتن چند گزینه شغلی بالقوه، رزومه خود را به روز کنید تا مهارت ها و تجربیات مرتبطی را که شما را به یک کارمند ارزشمند در این موقعیت ها تبدیل می کند، منعکس کند.

بسته به موقعیت هایی که برای آنها درخواست می دهید، ممکن است مناسب باشد که بیش از یک نسخه از رزومه خود را توسعه دهید. برای مشاغلی که فکر می کنید قبلاً واجد شرایط هستند، رزومه خود را به روز کنید تا بر مهارت های سخت و نرم مهم برای آن موقعیت ها تأکید کنید.

به عنوان مثال، شما ممکن است مهارت های وردپرس را در رزومه فعلی خود در موقعیت ثانویه داشته باشید. اگر برای شغلی به عنوان توسعه‌دهنده وردپرس درخواست می‌دهید، می‌توانید یک وب‌سایت شخصی را در بخش اول رزومه خود قرار دهید که میزان مهارت‌ها و توانایی‌های شما در وردپرس را برجسته می‌کند. همچنین می خواهید جزئیات بیشتری در مورد آموزش و مهارت های وردپرس خود در بخش مهارت های خود قرار دهید.

این مراحل را تکرار کنید تا رزومه خود را برای هر موقعیتی تنظیم کنید. برای سرنخ‌ها، به آگهی‌های شغلی برای مهارت‌ها، تجربه و کیفیت‌های مرتبطی که کارفرما به دنبال آن است نگاه کنید. تطبیق رزومه خود برای هر شغل به سرعت به رزومه شما کمک می کند تا نسبت به آن برنامه های عمومی تر متمایز شود.

موارد مرتبط: نحوه ساخت رزومه / راهنمای کامل

آموزش تکمیلی پیدا کنید

اگر به درخواست و استخدام در شغلی اختصاص داده شده‌اید که مهارت‌های فعلی‌تان دقیقاً مطابقت ندارند، سعی کنید تا حد امکان مهارت‌های لازم برای آن حرفه را قبل از ارسال درخواست کسب کنید.

این ممکن است به معنای به تعویق انداختن تغییر شغل شما برای چندین هفته یا ماه باشد، اما اگر بتوانید زمانی را برای توسعه مهارت های اضافی صرف کنید، ممکن است ارزشش را داشته باشد. در برخی موارد، پرداخت، مزایا و رضایت شغلی بهتر ارزش وقت اضافی را دارد که خودتان را آماده کنید.

بسته به نوع مهارت هایی که باید کسب کنید، ممکن است موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • گذراندن دوره های آنلاین خودآموز
  • گذراندن دوره های آنلاین از طریق یک دانشکده یا دانشگاه محلی
  • داوطلب شدن در سازمان هایی که می توانید مهارت های لازم را کسب کنید

صرف نظر از اینکه کدام مسیر را برای کسب آن مهارت های مورد نیاز طی می کنید، مطمئن شوید که رزومه خود را به روز می کنید تا نشان دهنده کسب مهارت های مورد نیاز کارفرما باشد. در حالی که نیازی به تسلط کامل بر مجموعه ای از مهارت های جدید ندارید، باید به توانایی های جدید خود اطمینان داشته باشید. بسیاری از کارفرمایان نامزدهایی با سطح مهارت متوسط ​​را استخدام می کنند و آموزش های حین کار ارائه می دهند. برخورداری از مهارت های نرم مورد تقاضا و داشتن پایه ای محکم در مهارت های سخت مورد نیاز کارفرمایان، شما را به یک متقاضی رقابتی تبدیل می کند.

یک برنامه انتقال ایجاد کنید

ممکن است وسوسه انگیز باشد که شغل فعلی خود را با این امید که به زودی شغل جدید و بهتری خواهید داشت را ترک کنید. با این حال، ممکن است بخواهید تا زمانی که یک پیشنهاد شغلی در دست ندارید، از ترک شغل فعلی خود اجتناب کنید. هیچ تضمینی برای تغییر شغلی وجود ندارد، حتی کسانی که در همان حرفه هستند.

پس از دریافت پیشنهاد شغلی، مهم است که با کارفرمای فعلی خود شرایط خوبی را ترک کنید. یک نامه استعفای خوب و محترمانه به حفظ رابطه مثبت با کارفرمایتان کمک می کند حتی زمانی که برای شغل دیگری ترک می کنید.

ترتیبی که ایوسی برای مطالعه به شما پیشنهاد می کند

چگونه شغل خود را تغییر دهیم

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *