بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

چگونه مجموعه مهارت های خود را برای پیشرفت شغلی خود توسعه دهید

روش های عملی برای بهبود مهارت های حرفه ای

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مجموعه مهارت ترکیبی از توانایی ها، کیفیت ها و تجربیاتی است که می توانید برای انجام وظایف به خوبی اعمال کنید. اینها می تواند شامل مهارت های نرم مانند مهارت های بین فردی، سازماندهی و رهبری و همچنین مهارت های فنی مانند تحقیق، برنامه نویسی کامپیوتر، نوشتن حسابداری و غیره باشد.

صرف زمان برای بهبود مهارت های خود می تواند به شما در دستیابی به اهداف شغلی شخصی مانند کسب ترفیع یا متخصص شدن در یک موضوع خاص کمک کند. مجموعه مهارت های شما را می توان برای پیشرفت در حرفه فعلی خود به کار برد یا برای به دست آوردن شغل در یک زمینه یا صنعت متفاوت گسترش داد.

مجموعه مهارت چیست؟

مجموعه‌ی مهارت‌ها گروهی از تبحر و تسلط ها و توانایی هاست. هر فرد بسته به علایق، توانایی‌های طبیعی، ویژگی‌های شخصی و مهارت‌های فنی، مجموعه مهارت‌های متفاوتی دارد. مهارت ها می توانند شایستگی حرفه ای شما را گسترش دهند و به شما این امکان را می دهند که کار خود را به خوبی انجام دهید.

با آموزش و تجربه می توانید مهارت ها را به دست آورید و ارتقا دهید. هر چه در انجام برخی مهارت ها پیشرفته تر باشید، احتمال اینکه شغلی را بدست آورید یا در آن پیشرفت کنید بیشتر می شود.

اینفوگرافیک - رازهای موفقیت شغلی موفقیت در شغل چگونه به دست می آید؟
اینفوگرافیک – رازهای موفقیت شغلی موفقیت در شغل چگونه به دست می آید؟

انواع مجموعه مهارت ها

دو نوع اصلی از مهارت ها وجود دارد که مجموعه مهارت های شما را تشکیل می دهند: مهارت های نرم و مهارت های سخت.

مهارت های نرم به طور کلی به مهارت های بین فردی و سایر ویژگی های شخصیتی مربوط می شود که به شما امکان می دهد با دیگران ارتباط برقرار کنید و کار کنید. مهارت های نرم نیز قابل انتقال هستند ، به این معنی که برای هر شغلی بدون توجه به صنعت ارزشمند هستند.

نمونه هایی از مهارت های نرم

  • تطبیق پذیری
  • ارتباط
  • حل تعارض
  • خلاقیت
  • تصمیم گیری
  • رهبری
  • انگیزه
  • کار گروهی
  • مدیریت زمان

مهارت‌های سخت ، که به عنوان مهارت‌های فنی نیز شناخته می‌شوند، قابلیت‌هایی هستند که برای انجام یک کار مرتبط با یک شغل خاص استفاده می‌کنید. شما می توانید این مهارت ها را از طریق آموزش، آموزش و تمرین به دست آورید یا ارتقا دهید.

نمونه هایی از مهارت های سخت

یک تفاوت قابل توجه بین مهارت‌های سخت و مهارت‌های نرم در طول فرآیند استخدام این است که می‌توانید مهارت‌های سخت را فهرست کرده و تأیید کنید، در حالی که مهارت‌های نرم معمولاً در طول مصاحبه‌های حضوری نشان داده می‌شوند. اگر مهارت‌های نرم خاصی برای یک شغل خاص مرتبط و مورد نیاز هستند، می‌توانید این مهارت‌ها را در رزومه خود در کنار مهارت‌های فنی خود فهرست کنید.

مهارت های سخت و نرم را می توان بیشتر به گروه های زیر تقسیم کرد:

مهارت‌های ترکیبی،

ترکیبی از مهارت‌های سخت و نرم هستند—بسیاری از کارفرمایان از افراد برای موفقیت انتظار دارند که هر دو را داشته باشند. یک مثال خوب از یک مهارت ترکیبی، خدمات مشتری است . در حالی که باید مهارت‌های نرم استثنایی مانند ارتباط و حل تعارض داشته باشید، ممکن است انتظار داشته باشد که در صفحات گسترده یا یک سیستم مدیریت خدمات مشتری خاص نیز مهارت داشته باشید.

مهارت‌های قابل انتقال،

مهارت‌هایی هستند که برای هر شغلی، فارغ از سطح یا صنعت، کاربرد دارند. مهارت‌های قابل انتقال معمولاً مهارت‌های نرمی مانند حل مسئله و ارتباط، و گاهی اوقات مهارت‌های سخت مانند ریاضیات و نوشتن هستند.

مهارت‌های شغلی،

قابلیت‌هایی هستند که برای یک موقعیت خاص از جمله مهارت‌های سخت و نرم لازم است. شما معمولاً اینها را از طریق تحصیل یا تجربه در حین کار به دست می آورید. هنگام جستجوی شغل به شرح شغل توجه کنید تا بفهمید کارفرما از نامزد ایده آل خود چه مهارت های خاص شغلی را انتظار دارد.

چگونه مهارت های خود را تعیین کنید

هنگام جستجوی شغل، نمایش پیشرفته‌ترین و مرتبط‌ترین مهارت‌ها در رزومه به کارفرمایان کمک می‌کند تا بفهمند که چرا شما برای آن شغل مناسب هستید. اگر مطمئن نیستید چه مهارت هایی دارید، وقت خود را برای پاسخ دادن به سوالات زیر در نظر بگیرید:

  • از چه چیزی لذت می برید؟ کارهایی که به راحتی به شما می رسد یا از آنها لذت می برید اغلب به مهارت های مفیدی تبدیل می شوند. برای مثال، آموزش حل مشکلات به افراد یا اطرافیانتان می‌تواند به مهارت‌های ارتباط قوی، گوش دادن فعال و مهارت‌های حل مسئله تبدیل شود.
  • آیا از توانایی‌های خاصی تمجید یا تعریف می‌کنید؟ مهارت‌هایی را در نظر بگیرید که مدیران یا همکارانتان در گذشته به آنها توجه کرده‌اند یا از آنها تعریف و تمجید کرده‌اند. برای مثال، ممکن است برای کار گروهی در بررسی عملکرد نمرات بالایی دریافت کرده باشید. همچنین باید به مواردی که مردم برای کمک به شما مراجعه می کنند توجه داشته باشید.
  • چه دستاوردهای قبلی دارید؟ مواقعی را در نظر بگیرید که در محل کار کاری بزرگ یا کوچک انجام داده اید. ممکن است برنده جایزه شده باشید یا به سادگی پروژه ای را تکمیل کرده باشید که نتایجی بهتر از حد انتظار داشته باشد. چه مهارت هایی به شما در انجام آن کارها کمک کرد؟

چگونه مهارت های جدید را توسعه دهیم

اگر در صنعتی می‌خواهید شغلی داشته باشید که به مهارت‌های متفاوتی نسبت به مهارت‌هایی که در حال حاضر دارید نیاز دارد، راه‌های زیادی برای گسترش مجموعه مهارت‌های خود یا توسعه مهارت‌های فعلی خود برای شانس بهتر در ترفیع یا ارتقاء شغلی وجود دارد.

در اینجا چندین راه برای توسعه مهارت های حرفه ای وجود دارد:

۱. اهدافی را برای خود تعیین کنید.

تعیین اهداف خاص برای بهبود حرفه خود به شما کمک می کند تا در مسیر پیشرفت خود بمانید. اطمینان حاصل کنید که اهداف شما قابل اندازه گیری، قابل دستیابی و مرتبط با حرفه یا اهداف شما هستند. سپس، با تعیین تاریخ شروع و پایان و همچنین اهداف کوچکتر برای رسیدن به هدف خود ، یک جدول زمانی سازماندهی کنید.

۲. یک مربی پیدا کنید.

یک مربی حرفه ای معمولاً برتری است که شما به آن احترام می گذارید و به آن اعتماد دارید. هنگامی که مربی خود را پیدا کردید ، می توانید برای جلسات غیر رسمی تماس بگیرید، که به طور طبیعی می تواند به یک رابطه حرفه ای تبدیل شود.

۳. به دنبال بازخورد در مورد نقاط قوت و ضعف باشید.

شما می توانید از مافوق، همکاران یا حتی دوستان یا خانواده در مورد نقاط قوت و زمینه های بهبود خود بپرسید. مهم است که به دنبال بازخورد از افرادی باشید که به جای ستایش خودکار به شما نقدهای صادقانه ارائه می کنند. هنگامی که نقاط ضعف خود را شناسایی کردید، می توانید بر توسعه آن مهارت ها تمرکز کنید.

۴. شرح شغل برای موقعیت هایی که می خواهید را مرور کنید.

این شرح شغل به شما ایده ای از مهارت های قابل انتقالی که دارید و همچنین مهارت های خاص شغلی که به آن نیاز دارید، می دهد. هنگامی که مهارت‌های مورد نیاز خود را شناسایی کردید، می‌توانید در مورد برنامه‌های آموزشی یا سایه کاری تحقیق کنید که می‌تواند مجموعه مهارت‌های لازم را برای انتقال به آن موقعیت در اختیار شما قرار دهد.

۵. در یک برنامه مدرک آنلاین ثبت نام کنید.

شرکت‌ها اغلب کارمندان را تشویق می‌کنند تا با مدرک تحصیلی خود را ادامه دهند و برخی از آنها کمک هزینه تحصیلی یا بازپرداخت می‌دهند. اگر شغل خود را با یک برنامه مرتبط مانند حسابداری و امور مالی پیش می برید، ممکن است متوجه شوید که بسیاری از اعتبارات شما قابل انتقال هستند.

۶. دوره های آموزش مداوم را در زمینه های مرتبط با شغل بگذرانید.

این دوره ها اغلب توسط متخصصان با تجربه در زمینه خود تدریس می شود. برای برخی از حرفه ها، دوره های آموزش مداوم برای به روز ماندن در صنعت مورد نیاز است. بسیاری از دانشگاه ها دوره های آموزش مداوم را در زمینه های مختلف ارائه می دهند.

۷. از آموزش شرکت بهره ببرید.

بسیاری از شرکت ها از دپارتمان های آموزشی مستقل با متخصصان در زمینه های مختلف استفاده می کنند که در مجموعه مهارت های تخصصی آموزش می بینند. با سرپرست خود در مورد آنچه شرکت شما ارائه می دهد و دوره هایی که به ویژه برای رشد حرفه ای شما مفید است بررسی کنید.

۸. در سایه کاری شرکت کنید.

سایه کار یک راه عالی برای یادگیری بیشتر در مورد مسئولیت های روزانه یک حرفه دیگر و یادگیری مهارت های جدید است. به طور کلی، بهتر است افرادی را انتخاب کنید که با تجربه هستند یا در موقعیت های خود عملکرد خوبی دارند. سایه کار معمولاً شامل پیروی از یک حرفه ای در حین انجام وظایف شغلی و یادگیری مهارت های مختلف است.

۹. به یک انجمن حرفه ای در زمینه خود بپیوندید.

در یک محیط گروهی، شما این فرصت را دارید که با همکاران در مورد صنعت خود صحبت کنید و مهارت هایی را که ممکن است بخواهید توسعه دهید کشف کنید. این انجمن های حرفه ای معمولا در سطوح محلی، ایالتی، ملی و بین المللی در دسترس هستند.

چه مهارت هایی را در رزومه خود بگنجانید

برای تعیین اینکه کدام مهارت ها را در رزومه خود ذکر کنید، شرح شغل را به دقت بررسی کنید. این شامل مهارت های فنی و نرمی است که کارفرما در کاندیدای ایده آل خود به دنبال آن است. مهم است که مهارت‌های فنی را که فهرست می‌کنند، در صورتی که با مجموعه مهارت‌های شخصی شما همسو هستند، درج کنید. مهارت های فنی به کارفرمای بالقوه شما نشان می دهد که شما آموزش یا تحصیلات لازم را برای یک نقش خاص دارید. بسته به نقش، می‌توانید مهارت‌های نرم مرتبط را نیز در رزومه خود فهرست کنید.

همچنین باید هر مهارتی را که احساس می‌کنید شما را از سایر کاندیداها متمایز می‌کند، بگنجانید. به عنوان مثال، ممکن است بگویید که مهارت های قوی در ایجاد رابطه دارید. در حالی که این مهارت ممکن است لزوماً برای یک شغل فناوری اطلاعات مورد نیاز نباشد، برای مثال، مدیران فناوری اطلاعات با مهارت‌های بین فردی قوی‌تر می‌توانند موفق‌تر باشند.

رزومه شما فقط باید شامل مرتبط ترین مجموعه مهارت ها برای شغل مورد نظر شما باشد. به یاد داشته باشید که مهارت های خود را در هر یک از دسته های زیر در نظر بگیرید:

مهارت های ارسال شغل:

مهارت ها، کیفیت ها و ویژگی های ذکر شده در شرح شغل. دستاوردهایی را که این مهارت ها را تأیید می کند در بخش تاریخچه حرفه ای خود بگنجانید.

مهارت‌های قابل انتقال:

اینها مهارت‌های کلیدی هستند که می‌توانند در چندین شغل مانند برنامه‌های کامپیوتری اولیه یا تیم‌سازی استفاده شوند.

مهارت‌های مرتبط با شغل:

اینها مهارت‌هایی هستند که برای انجام یک کار خاص مانند حسابداری یا برنامه‌نویسی رایانه لازم است.

مهارت‌های انطباقی:

اینها ویژگی‌های شخصی یا مهارت‌هایی هستند که در زندگی روزمره از آنها استفاده می‌کنید، مانند صبر یا اعتماد به نفس. نمونه ای از مهارت های انطباقی شامل ایجاد رابطه، توانایی یادگیری سریع، انعطاف پذیری، مربیگری، مسئولیت پذیری و غیره است.

مهارت‌های دیگران در این صنعت:

با مشاهده نمونه‌هایی از سایر متخصصان که در همان زمینه هستند، مهارت‌های بیشتری پیدا کنید. این به شما ایده می دهد که چه مهارت ها و توانایی هایی توسط کارفرمایان ارزشمند است.

مهارت های جهانی:

این مهارت ها ممکن است شامل مهارت هایی مانند تفکر انتقادی یا وقت شناسی باشد. معمولاً خوب است که تعدادی از این موارد را اضافه کنید، اما خودتان را بیش از حد بفروشید. فقط چند مهارت جهانی مورد نیاز است. اگر مهارت‌های فنی بیشتری در ارتباط با این موقعیت دارید، در عوض آن‌ها را کنار بگذارید.

نمونه هایی از لیست مهارت های رزومه

در اینجا چند نمونه از بخش‌های مهارت‌های رزومه برای الهام گرفتن در هنگام نوشتن خود آورده شده است:

مثال ۱: نماینده منابع انسانی

مهارت ها

  • ساده سازی و مدیریت برنامه های حقوق و دستمزد و مزایا
  • تسلط پیشرفته در Microsoft Office و QuickBooks
  • به خوبی در محیطی سریع کار می کند
  • اطلاع رسانی در مورد تصمیمات تجاری کوتاه مدت و بلند مدت
مثال ۲: دانشمند داده

مهارت ها

  • مقام دوم در هکاتون داده های بزرگ کورال اسپرینگز (از ۱۵۰ شرکت کننده)
  • جاوا، پایتون، سی پلاس پلاس، اکوسیستم Hadoop و MySQL
  • پاکسازی داده ها، مدل سازی و استخراج
  • فراگیری ماشین
مثال ۳: مدیر پرونده مددکاری اجتماعی

مهارت ها

  • برنامه ریزی و ارزیابی برنامه نویسی
  • حمایت از بیمار
  • توسعه جامعه
  • مدیریت سیستم ها

اگر مهارت خاصی را برای شغل مورد نظر خود از دست داده اید، همچنان می توانید درخواست دهید، اما اگر آن را ندارید، آن را در رزومه خود ذکر نکنید. همچنین اگر هنوز در حال یادگیری هستید، می‌توانید سطح مهارت مبتدی را فهرست کنید.

شما همچنین می توانید در طول فرآیند استخدام به دنبال آموزش باشید یا ممکن است کارفرما مایل به ارائه آموزش در حین کار باشد. این امر به ویژه در صورتی صادق است که در مورد موقعیت شغلی هیجان زده و اشتیاق به یادگیری داشته باشید و به کارفرما اطمینان دهید که می توانید مهارتی را که از دست داده اید به سرعت توسعه دهید.

 

ترتیبی که ایوسی برای مطالعه به شما پیشنهاد می کند

چگونه مجموعه مهارت‌های خود را برای پیشرفت شغلی خود توسعه دهید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *