بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۴ معیار ویدئو برای ردیابی برای موفقیت محتوا

بازی های رایانه ای - بازی های ویدئویی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

هنگام ایجاد یک ویدیو برای کمک به ارتقای استراتژی بازاریابی یک شرکت، مشاهده آمار ویدیو برای تعیین نحوه عملکرد و نحوه واکنش کاربران به آن مفید است. معیارها می توانند اثربخشی محتوا و توانایی آن در خدمت به اهداف سازمان را نشان دهند. درک معیارها می تواند به یک حرفه ای بازاریابی یا رسانه های اجتماعی کمک کند تا اهداف ویدیویی کسب و کار را دنبال کند.

در این مقاله از ایوسی، توضیح می‌دهیم که حرفه‌ای‌ها از معیارهای ویدیویی برای چه استفاده می‌کنند، اهمیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم و ۱۴ معیاری را که باید ردیابی کنید، مورد بحث قرار می‌دهیم.

معیارهای ویدئویی چه کاربردهایی دارند؟

معیارهای ویدیویی به داده هایی اشاره دارد که عملکرد محتوای ویدیویی منتشر شده را ردیابی می کند. بسیاری از معیارها می توانند موفقیت یک ویدیو را اندازه گیری کنند، مانند تعداد بازدیدهای آن و درصد تماشای یک بیننده. اهمیت آنها به زمینه و نیاز بستگی دارد.

برای مثال، برای ویدیویی که برای آموزش بینندگان در مورد یک موضوع طراحی شده است، درصد بازدید احتمالاً یکی از معیارهای مهم‌تر برای تجزیه و تحلیل است. در مقایسه، ادراک بینندگان ممکن است برای یک ویدیوی روابط عمومی درباره یک برند مهمتر باشد. اغلب، استفاده از چندین معیار برای به دست آوردن درک کامل از عملکرد محتوا مهم است.

شما اغلب ممکن است از معیارها برای یک ویدیو و شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) – اندازه‌گیری‌های دستاورد خاص و قابل سنجش – با هم استفاده کنید. تیم بازاریابی هدف اصلی خود را تعیین می کند و سپس تعیین می کند که چه KPI با آن هماهنگ است.

برای مثال، اگر هدف افزایش آگاهی از یک برند باشد، KPIهای مرتبط ممکن است شامل برداشت‌ها، تعداد دفعاتی که مردم محتوا را دیده‌اند و نرخ کلیک، یعنی تعداد دفعاتی که کاربران روی محتوا کلیک کرده‌اند، باشد. سپس بازاریابان ممکن است معیارهایی را بررسی کنند که نشان دهنده میزان برآورده شدن محتوا با KPIها است.

مطالب مرتبط: شاخص کلیدی عملکرد (KPI) چیست؟

اهمیت معیارهای ردیابی برای ویدیوها

این معیارها می توانند بینشی در مورد ویژگی های محتوای ویدیویی که منجر به موفقیت می شوند به بازاریابان ارائه دهد. به عنوان مثال، اگر سازمانی بعد از یک بخش خاص از بازاریابی ویدیویی افزایش در تبدیل‌ها را ببیند، این نشان دهنده یک رابطه علی با خود ویدیو است. تیم بازاریابی می تواند محتوای ویدیو را تجزیه و تحلیل کند و آن را با محتوای قبلی مقایسه کند تا بفهمد چرا و چگونه موفق شده است.

معیارهای ویدیویی همچنین می‌توانند اطلاعات مفیدی را در مورد افرادی که ویدیو را تماشا می‌کنند و با آن درگیر هستند، نشان دهد. با تجزیه و تحلیل عواملی مانند درصد ویدیویی که تماشا کرده‌اند، تعداد دفعاتی که آن را تماشا کرده‌اند و افرادی که آن را با آنها به اشتراک گذاشته‌اند، بازاریابان می‌توانند بینشی در مورد علایق بینندگان کسب کنند. این دانش به توسعه پروفایل های مخاطب هدف کمک می کند، که می تواند به ایجاد محتوای ویدیویی آینده و افزایش موفقیت آن کمک کند.

مطالب مرتبط: چگونه یک نمایه مشتری ایده آل ایجاد کنیم

۱۴ معیار برای ردیابی محتوای ویدیویی

در اینجا ۱۴ معیار برای ردیابی محتوای ویدیویی وجود دارد که ممکن است اطلاعات ارزشمندی در مورد محتوا و بینندگان ارائه دهد:

۱. برداشت ها

در محتوای ویدیویی، ایمپرشن یا همان برداشت ها (Impressions) نمونه‌ای از نمایش ویدیویی بر روی صفحه نمایش شخص است. نمایش‌ها اغلب به‌عنوان تبلیغات ظاهر می‌شوند، اما همچنین زمانی اتفاق می‌افتند که فردی محتوا را جستجو می‌کند و تصویر کوچک ویدیوی شما در میان نتایج جستجو قرار می‌گیرد.

بسته به پلتفرمی که ویدیو را در آن منتشر می‌کنید، ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که تعیین کند ظاهر یک ویدیو به‌عنوان برداشت به حساب می‌آید. برای مثال، پلتفرم ممکن است به بیش از نیمی از تصویر کوچک ویدیو نیاز داشته باشد که بیش از نیم ثانیه قابل مشاهده باشد.

برداشت‌ها می‌تواند معیار ارزشمندی باشد زیرا میزان دسترسی به محتوا را نشان می‌دهد، که می‌تواند به کمیت پایه بالقوه کمک کند. می‌توانید با تکنیک‌های بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) به افزایش برداشت ویدیو کمک کنید.

به‌علاوه، می‌توانید از جزئیات جذاب بصری در تصویر کوچک یا لحظات ابتدایی ویدیوتان برای بهبود تأثیرگذاری ویدیو استفاده کنید. در اینجا چند تکنیک SEO وجود دارد که باید برای افزایش تأثیر ویدیو در نظر بگیرید:

  • جستجو، انتخاب و پیاده سازی کلمات کلیدی مرتبط.

  • گزینه‌های زیرنویس بسته را برای دسترسی بیشتر اضافه کنید.

  • حتما کلمه کلیدی را در ویدیو ذکر کنید.

  • گزینه های زیرنویس را به زبان های مختلف در تنظیمات ویدیو قرار دهید.

  • متن فیلم را در توضیحات بنویسید.

  • با بهینه سازی کلمه کلیدی عنوان، توضیحات و برچسب ایجاد کنید.

مرتبط: راهنمای محاسبه برداشت: تعریف و مثال

۲. تعداد بازدید

تعداد بازدیدها (View count) تعداد افرادی است که یک ویدیو را مشاهده کرده اند. بسته به پلتفرم ویدیو و نوع محتوای ویدیویی، اصطلاح View ممکن است تعاریف متفاوتی داشته باشد. برخی از پلتفرم‌ها زمانی که شخصی حداقل سه ثانیه از یک ویدیو را تماشا می‌کند، یک بازدید را محاسبه می‌کنند. برخی دیگر آستانه های بالاتری دارند، مانند ۳۰ ثانیه یا ۳۰ درصد محتوا.

این معیار می تواند تعیین کند که آیا عوامل جذابی وجود دارد که افراد را ترغیب به باز کردن ویدیوی شما کند یا خیر. تعداد بازدیدها همچنین ممکن است میزان دسترسی ویدیو را توصیف کند، که می‌تواند شامل نوع کاربرانی باشد که محتوا را تماشا می‌کنند.

برای افزایش تعداد بازدید، تحقیق کنید که کدام کانال های رسانه های اجتماعی به احتمال زیاد مخاطبان هدف سازمان را جذب می کنند. از آنجا، پیوندهایی را به محتوای ویدیویی در این کانال ها با یک فراخوان برای اقدام در زیرنویس پست کنید.

نمای کلی ویدیو و جایی که آنها می توانند به آسانی به پیوند ویدیو دسترسی داشته باشند را با کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین ممکن است در نظر داشته باشید که محتوا را با اینفلوئنسرهایی که برای مخاطبان هدف کسب و کار جذاب هستند به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط: راهنمای قطعی بازاریابی ویدئویی

۳. نرخ پخش

نرخ پخش (Play rate) به درصد افرادی اشاره دارد که با کمال میل یک ویدیو را بازی کرده و تماشا کرده اند. nt. محاسبه می‌شود شما می‌توانید با تقسیم تعداد افرادی که روی بازی کلیک کرده‌اند بر تعداد افرادی که از صفحه میزبان محتوا بازدید کرده‌اند، نرخ پخش را تعیین کنید، اما اغلب یک پلتفرم ممکن است برای شما ریاضیات را محاسبه کند.

این معیار برای تعیین جذابیت محتوا، مانند تصویر کوچک ویدیو، موقعیت آن در صفحه، اندازه آن، عنوان آن و متن مرتبط مفید است. نرخ پخش بالا ممکن است نشان دهنده ارتباط زیاد با موضوع صفحه و استفاده ماهرانه از تصاویر بصری باشد.

می‌توانید با انجام چند تنظیمات، مانند استفاده از یک تصویر کوچک ویدیویی مرتبط و جذاب، نرخ پخش را بهبود بخشید. عنوان، متن توصیفی و هر کپی صفحه را اصلاح کنید تا برای مخاطب هدف مستقیم تر و جذاب تر باشد و نرخ پخش را افزایش دهید.

۴. زمان تماشا

زمان تماشا (Watch time) به میزان زمانی است که افراد صرف تماشای یک ویدیو کرده اند. با اندازه گیری میزان تعامل بیننده با محتوای خود، می توانید بینشی در مورد اینکه چقدر ممکن است برای کاربران قانع کننده به نظر برسد، به دست آورید. برخی از پلتفرم‌ها ویدیوها را بر اساس معیار زمان تماشا رتبه‌بندی می‌کنند، به این معنی که زمان تماشای بالاتر می‌تواند باعث شود ویدیو بالاتر از نتایج جستجوی رقیب قرار بگیرد.

ویدئوهایی که به سرعت موضوع را معرفی می‌کنند و به یک سوال ضروری پاسخ می‌دهند، بازدیدکنندگان را افزایش می‌دهند زیرا به سرعت آنچه را که نیاز دارند پیدا می‌کنند. این بدان معناست که می توانید با ایجاد محتوای مستقیم، واضح و مرتبط با مخاطب، زمان تماشا را بهبود ببخشید.

۵. تماشای مجدد

تماشای مجدد (Rewatches) تعداد دفعاتی است که بینندگان به محتوای ویدیویی بازمی‌گردند، چه برای تماشای کامل آن یا برای مشاهده بخش‌های خاص. نرخ تماشای مجدد بالا نشان می دهد که محتوای شما برای بینندگان مرتبط و جالب است. برای بهبود میزان بازبینی خود، محتوایی را که بیشترین بازبینی را دریافت می‌کند، تجزیه و تحلیل کنید و سعی کنید محتوایی را با موضوعات مشابه برای محتوای آینده ارائه دهید.

۶. تعامل

تعامل یا اشتغال (Engagement) بینندگان را با یک ویدیو اندازه گیری می کند. پلتفرم‌های ویدیویی ممکن است شامل ویژگی‌های تعامل، مانند دکمه لایک و نپسندیدن، بخش نظر و گزینه اشتراک‌گذاری باشند، که همگی راه‌های مختلفی هستند که بینندگان می‌توانند احساس خود را درباره محتوا بیان کنند.

معیارهای تعامل می توانند نشان دهند که آیا ویدیوی شما از نظر احساسی بر مخاطبان تأثیر گذاشته است یا خیر. آنها به سؤالاتی در مورد تأیید مخاطب، احساسات نسبت به محتوا و تمایل به برند پاسخ می دهند. در اینجا چند راه برای افزایش تعامل برای محتوای ویدیو وجود دارد:

  • بهینه سازی محتوا برای صفحه نمایش موبایل و دسکتاپ

  • افزایش ارزش تولید

  • شامل فراخوان برای اقدام در ویدیو

  • برای افزایش شناخت برند، نام تجاری کسب و کار را در ویدیو اضافه کنید

  • اطمینان حاصل کنید که نور ویدئو برای کاربران روشن است

مرتبط: راهنمای شما برای بازاریابی تعاملی

۷. نرخ کلیک

نرخ کلیک (Click-through rate) به تعداد افرادی که یک ویدیو را فراخوانی برای اقدام یا اقدام دلخواه انجام می دهند اشاره دارد. این معیاری برای نتایج به دست آمده از محتوای شما است. برای مثال، اگر می‌خواهید بینندگان در کانال پلتفرم مشترک شوند، نرخ کلیک نشان می‌دهد که چند کاربر آن اقدام را انجام داده‌اند.

چند عامل می تواند بر نرخ کلیک شما تأثیر بگذارد، مانند قرار دادن تماس برای اقدام. اگر آن را در ابتدا قرار دهید، این احتمال وجود دارد که بسیاری از بینندگان دعوت به اقدام را ببینند و بر اساس آن عمل کنند.

سطح تعامل یکی دیگر از این موارد است، زیرا محتوای جالب به احتمال زیاد بینندگان را تشویق به تماشای کل ویدیو می کند. فراخوان اقدام را در ابتدا یا وسط ویدیو قرار دهید و راه‌هایی را برای مرتبط‌تر کردن محتوای خود برای بینندگان بررسی کنید.

بیشتر بخوانید: نرخ کلیک (CTR): تعریف و نحوه استفاده از آن

۸. اشتراک گذاری اجتماعی

اشتراک گذاری اجتماعی (Social sharing) تعداد افرادی را که محتوای ویدیویی را به اشتراک می گذارند اندازه گیری می کند. این معیار مفید است زیرا تعامل را افزایش می دهد و نشان می دهد محتوا برای بینندگان جذاب است. با دانستن این موضوع، کیفیت های ویدیو را تجزیه و تحلیل کنید و آن ها را در محتوای آینده اعمال کنید. علاوه بر این، نرخ اشتراک‌گذاری اجتماعی می‌تواند بر معیارهای دیگر مانند تعداد بازدید و نرخ کلیک تأثیر بگذارد که می‌تواند مزایای هر یک را تقویت کند.

برای بهبود اشتراک‌گذاری اجتماعی، آن را در فراخوان خود بگنجانید، یا مستقیماً محتوا را با تأثیرگذارانی که می‌توانند به انتشار آن برای شما کمک کنند، به اشتراک بگذارید. اگر ویدیو را در وب سایت یک برند قرار می دهید، مهم است که گزینه های اشتراک گذاری اجتماعی را مستقیماً در سایت نیز درج کنید.

مطالب مرتبط: تجزیه و تحلیل رسانه های اجتماعی چیست و چرا مهم هستند؟

۹. بینندگان منحصر به فرد

معیار بینندگان منحصر به فرد (Unique viewers) به تعداد افراد جدیدی که در معرض محتوای شما قرار می گیرند اشاره دارد. به طور معمول، اعداد بیننده منحصر به فرد برای سازندگان محتوا که کانالی را بر روی یک پلت فرم ویدئو اداره می کنند، ظاهر می شود، که بسیاری از سازمان ها انجام می دهند. این اعداد می توانند برای درک میزان رشد شما به عنوان یک برند مفید باشند.

میزان برداشت ها و اشتراک گذاری اجتماعی شما می تواند به افزایش تعداد بینندگان منحصر به فرد کمک کند. جدای از تکنیک های بهبود مرتبط با این معیارها، استفاده از کلمات کلیدی در عنوان و برچسب ها در توضیحات خود را در نظر بگیرید. استفاده از روندهای ویروسی می تواند بیننده منحصر به فرد شما را نیز افزایش دهد.

۱۰. گزارش مخاطبان

گزارش مخاطبان (Audience report) اطلاعات مفیدی را در مورد افرادی که محتوای ویدیویی را تماشا می کنند نشان می دهد. این اطلاعات می تواند نشان دهد که آیا شما برای مخاطب هدف خود جذاب هستید یا خیر. اگر بیشتر بینندگان شما خارج از هدف شما هستند، لحن و محتوای محتوای خود را تغییر دهید.

در غیر این صورت، از گزارش مخاطبان برای راهنمایی بازاریابی ویدیویی خود استفاده کنید و به شما نشان دهیم که مخاطبان شما چه نوع محتوایی را دوست دارند یا ممکن است دوست داشته باشند. در اینجا اطلاعاتی وجود دارد که ممکن است در گزارش مخاطبان بیابید.

  • جزئیات دموگرافیک، از جمله سن و مکان

  • زمان و روز کاربران ویدیوها را تماشا می کنند

  • ویدیوهای مشابهی که کاربران تماشا می کنند

  • کانال های رقیب که کاربران با آن درگیر هستند

  • محبوب ترین ویدیوی این برند

مطالب مرتبط: راهنمای تقسیم بندی مخاطب: انواع و مراحل

۱۱. بازخورد

بازخورد (Feedback) داده‌های کیفی است و معمولاً در بخش نظرات و واکنش‌های ویدیو انجام می‌شود که نشان می‌دهد بینندگان در مورد محتوا یا نام تجاری چه احساسی دارند. بازخورد آنها می تواند شهرت برند و اینکه آیا ویدیوها به اهداف آن می رسند را برجسته کند.

برای تشویق بازخورد، از تماس برای اقدام استفاده کنید تا از بینندگان بخواهید نظرات خود را بنویسند یا در سراسر ویدیو سؤال بپرسند تا بینندگان در بخش نظرات به آنها پاسخ دهند. نظرات را مرور کنید تا به بهبود محتوای برند کمک کنید.

مطالب مرتبط: حلقه بازخورد چیست و چگونه می توانید از آن برای بهبود سئو استفاده کنید

۱۲. نرخ تبدیل

نرخ تبدیل (Conversion rate) معیاری است از تعداد بینندگانی که به یک مشتری یا مشتری بالقوه تبدیل شده اند. به عنوان مثال، اگر یک ویدیو در حال تبلیغ یک محصول جدید است، نمونه ای از ثبت نام بیننده در خبرنامه شرکت شما یا خرید محصول به عنوان تبدیل حساب می شود.

نرخ تبدیل یک شاخص سودمند از اثربخشی محتوا است. علاوه بر این، می‌توانید با ارائه اطلاعاتی که بینندگان برای انجام اقدامات مورد نظر برند نیاز دارند، نرخ تبدیل را افزایش دهید، مانند ارائه پیوند به محصولات یا صفحات ثبت نام.

مطالب مرتبط: نحوه محاسبه و بهینه سازی نرخ تبدیل

۱۳. نرخ پرش

نرخ پرش (Bounce rate) به تعداد افرادی اطلاق می شود که از یک وب سایت بازدید می کنند اما آن را بدون کلیک کردن به صفحات دیگر ترک می کنند. این معیار می تواند هنگام انتشار یک ویدیو در صفحه فرود مفید باشد – سایتی که به طور خاص برای یک کمپین بازاریابی ایجاد شده است.

هدف این است که نرخ پرش را به حداقل برسانیم، زیرا نرخ بالاتر به این معنی است که افراد کمتری به مناطقی از سایت می‌روند که ممکن است بخواهید آنها را بازدید کنند. می‌توانید با طراحی صفحه فرود، نرخ پرش را بهبود ببخشید تا یافتن پیوندها و پیمایش به صفحات دیگر آسان باشد.

بیشتر بخوانید: راهنما: نرخ پرش یک وب سایت چقدر است؟

۱۴. زمان صرف شده در صفحه

زمان صرف شده (Time spent on page) اندازه‌گیری مدت زمانی است که بازدیدکنندگان به طور متوسط ​​در یک صفحه خاص باقی می‌مانند. معمولاً، هرچه کاربران مدت بیشتری در یک صفحه بمانند، احتمال بیشتری وجود دارد که اقدام مورد نظر خود را انجام دهند. برای بهبود زمان صرف شده در صفحه با یک ویدیو، اطمینان حاصل کنید که محتوای ویدیویی مرتبط با کپی سایت، آموزنده و لذت بخش است.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *