بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

چابکی یادگیری: چیست و چگونه می توان آن را بهبود بخشید

چگونه چابکی یادگیری خود را افزایش دهید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در حالی که کارکنان اغلب آموزش های مرتبط با وظایف خود را دریافت می کنند، بسیاری از سازمان ها نامزدهایی را ترجیح می دهند که چابکی یادگیری را نشان می دهند. این توانایی یک رویکرد پیشگیرانه برای به چالش کشیدن ایده های موجود، سازگاری با موقعیت های جدید و یادگیری از منابع مختلف را توصیف می کند. توسعه این مهارت می تواند به شما کمک کند چشم انداز شغلی خود را بهبود بخشید، برای نوآوری در صنعت خود تلاش کنید و شغل خود را ارتقا دهید.

در این مقاله از ایوسی، توضیح می دهیم که چابکی یادگیری چیست و چگونه می توان آن را در محیط کار بهبود بخشید.

چابکی یادگیری چیست؟

چابکی یادگیری توانایی فرد برای رشد مستمر از تجربیات خود، انطباق با شرایط جدید و اتخاذ طرز فکرهای مختلف است. این اصطلاح مجموعه‌ای از مهارت‌ها را در بر می‌گیرد که به افراد اجازه می‌دهد در یک محیط تجاری انعطاف‌پذیر باقی بمانند و ایده‌های موجود را به چالش بکشند. بسیاری از کارفرمایان چابکی یادگیری را در اولویت قرار می دهند زیرا نشان دهنده تعهد نامزد به نوآوری و توانایی کار به عنوان بخشی از یک تیم است.

برخی از مهارت های خاصی که کارمندان چابک یادگیری اغلب دارند عبارتند از:

  • مهارت های ارتباطی: افراد چابک تمایل دارند به طور موثر نیازها و تجربیات خود را به دیگران منتقل کنند. به عنوان رهبر، آنها درک می کنند که چگونه مراحل و الزامات فرآیندهای کاری خاص را به کارمندان نشان دهند.

  • انطباق پذیری: کارمندانی که چابکی یادگیری خوبی دارند، در هنگام تجربه موقعیت های جدید و رایج در محل کار، سازگار هستند. آنها می دانند که چگونه بین اجرای پروتکل های استاندارد و پذیرش ایده های جدید تعادل پیدا کنند تا بتوانند وظایف خود را انجام دهند.

  • مهارت های گوش دادن: کارمندان چابک یادگیرنده اغلب به طور فعال به همان اندازه که ایده های خود را به اشتراک می گذارند گوش می دهند. با گوش دادن به دیگران، آن‌ها می‌توانند دیدگاه‌های مختلفی را در خود بگنجانند و راه‌حل‌های نوآورانه‌ای برای مشکلات پایدار ایجاد کنند.

  • اشتیاق به یادگیری: یک فرد چابک یادگیری از خودآگاهی خود برای درک زمینه هایی استفاده می کند که در آن می توانند پیشرفت کنند و فرصت های توسعه مناسب را دنبال کنند. حتی اگر این فرصت را داشته باشند که مهارت‌های غیرمرتبط با شغل فعلی خود را بیاموزند، فردی که در حال یادگیری چابک است، معمولاً مشتاق است تا در بسیاری از زمینه‌های ممکن پیشرفت کند.

  • هوش عاطفی: هوش هیجانی می تواند به افراد کمک کند تا با غلبه بر مقاومت در برابر تغییر و بازخورد، پذیرای یادگیری بیشتری باشند. همچنین می تواند به آنها کمک کند تا کار سختی را که اغلب به یک یادگیرنده چابک بودن مربوط می شود، مدیریت کنند.

مطالب مرتبط:  یادگیری مادام العمر: چیست، فواید و عادات

چگونه چابکی یادگیری را بهبود دهیم

اگر می خواهید یاد بگیرید که چگونه چابکی یادگیری خود را بهبود ببخشید، برخی از مراحل زیر را در نظر بگیرید:

۱. از اشتباهات درس بگیرید

در نظر گرفتن هر اشتباه به عنوان یک فرصت یادگیری می تواند به شما کمک کند تا مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک یادگیرنده چابک را توسعه دهید. با شناسایی اینکه چرا اشتباه کردید و چه کارهایی می توانستید متفاوت انجام دهید، می توانید به خود بیاموزید که چگونه نتایج آینده را بهبود بخشید.

به عنوان مثال، تصور کنید که یک کار را در محل کار ناموفق انجام داده اید. در حالی که می‌توانید کارفرمای خود را به خاطر ارائه نکردن دستورالعمل‌ها سرزنش کنید، بهتر است بدانید که می‌توانید از شما راهنمایی خواسته باشید. این تجربه به شما می آموزد که برای اطمینان از اینکه وظایف را مطابق با استانداردهای کارفرمای خود انجام می دهید، کمک بخواهید.

مطالب مرتبط:  چگونه از اشتباهات خود درس بگیریم و به نتایج بهتری دست یابیم

۲. چالش ها را بپذیرید

یک یادگیرنده چابک بودن معمولاً شامل تمایل به به چالش کشیدن خود در محل کار است. آزمایش خود می تواند مستلزم پذیرش مسئولیت های بیشتر به عنوان یک رهبر یا مدیریت پروژه های چالش برانگیز باشد. کارفرمایان ممکن است مسئولیت های بیشتری را به کارمندان با پتانسیل بالا محول کنند، بنابراین سعی کنید این چالش ها را بپذیرید و در عین حال از حفظ کیفیت کار خود اطمینان حاصل کنید.

در برخی موارد، ممکن است لازم باشد خودتان به دنبال چالش باشید. شما می توانید داوطلب شوید تا در پروژه هایی خارج از محدوده کاری سنتی خود کار کنید یا ایده های جدیدی را به مدیریت ارائه دهید. این رویکردها به شرکت ها کمک می کند تمایل شما به یادگیری را تشخیص دهند و می توانند فرصت های رشد بیشتری ایجاد کنند.

۳. به دنبال فرصت های بهبود مستمر باشید

در حالی که یک کارمند چابک یادگیری می تواند به دنبال فرصت های بهبود مستمر به روش های منحصر به فرد باشد، ممکن است بر توسعه مهارت های سخت و نرم و دانش مربوطه در صنعت تمرکز کند. فرصت‌های آموزشی را که کارفرمای شما برای توسعه مهارت‌های جدید و بهبود توانایی‌های شناختی‌تان ارائه می‌دهد، در نظر بگیرید. همچنین ممکن است به سازمان‌های حرفه‌ای بپیوندید، در کنفرانس‌های صنعتی شرکت کنید یا کتاب‌های کارشناسان صنعت را بخوانید. با مراجعه به منابع مختلف، می توانید توانایی تأیید صحت اطلاعات و یادگیری از افراد با ذهنیت های مختلف را توسعه دهید.

مطالب مرتبط:  بهبود مستمر چیست؟ (با ۱۳ مثال)

۴. بازخورد بخواهید

فردی با چابکی یادگیری خوب اغلب می تواند ارزیابی کند که آیا اطلاعات جدید را با موفقیت حفظ کرده و به کار برده است یا خیر. در حالی که خود اندیشی می تواند به رشد شما کمک کند، ممکن است در مورد توانایی خود برای یادگیری بازخورد بخواهید. در مورد چابکی یادگیری خود از همکاران و سرپرستان راهنمایی بخواهید. آنها با تجربه صنعت خود و دیدگاه بیرونی از عملکرد شما، ممکن است راه های جدیدی را برای کمک به شما برای سازگاری بهتر با موقعیت های جدید ارائه دهند.

مطالب مرتبط:  نحوه درخواست بازخورد در محل کار در ۷ مرحله

۵. از ایده های جدید استقبال کنید

اگر پذیرفتن ایده های جدید برایتان چالش برانگیز است، به این فکر کنید که چرا برای تغییر تردید دارید. گاهی اوقات تغییر می‌تواند باعث ایجاد احساس خستگی و استرس شود. قدم به قدم برداشتن کارها می تواند به آرام کردن ترس های شما کمک کند و روند را ساده تر کند. ممکن است با این نتیجه گیری که نوآوری بالقوه ممکن است بر طرد احتمالی دیگران غلبه کند، با تردیدهای خود مبارزه کنید. نکات دیگر برای پذیرش ایده های جدید شامل مشورت با دیدگاه های دیگر و ارائه بیش از یک راه حل برای مشکلات پیچیده است.

مطالب مرتبط:  چگونه نوآوری را در محیط کار تشویق کنیم (با مثال ها و نکات)

چگونه بر چابکی یادگیری در طول مصاحبه تاکید کنیم

چابکی یادگیری یک ویژگی مطلوب در میان بسیاری از کارفرمایان است، زیرا می تواند به داوطلبان کمک کند تا بدون نیاز به آموزش زیاد، خود را با سازمان ها سازگار کنند. در اینجا نحوه تأکید بر این مهارت در مصاحبه بعدی آمده است:

۱. تجربیات مرتبط خود را بازگو کنید

یک مصاحبه کننده ممکن است فرصت هایی را برای شما فراهم کند تا تجربیاتی را که نشان دهنده چابکی یادگیری است بازگو کنید. سعی کنید این فرصت ها را شناسایی کنید و حکایات مناسب ارائه دهید. به عنوان مثال، یک مصاحبه کننده ممکن است از شما بخواهد زمانی را که از یک اشتباه درس گرفته اید، توضیح دهید. پاسخ شما می تواند شامل جزئیاتی در مورد مسئولیت پذیری شما برای از دست دادن یک ضرب الاجل و توسعه استراتژی های مدیریت زمان موثرتر برای پروژه های آینده باشد.

۲. شرایط چالش برانگیز را توصیف کنید

در حالی که برخی از افراد سعی می کنند از بحث در مورد چالش ها در طول مصاحبه خودداری کنند، توانایی شما برای غلبه بر شرایط کمتر از حد مطلوب می تواند کارفرمایان را تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال، ممکن است حکایتی را به اشتراک بگذارید که در آن نتایجی با کیفیت بالا ارائه کرده اید، در حالی که منابع محدودی دارید. پاسخ شما می تواند تاکید کند که چگونه به دنبال راه حل هایی متفاوت از راه حل هایی هستید که معمولاً اجرا می کنید. همچنین ممکن است برای مصاحبه کننده آماده شوید تا موانع فرضی دیگری را معرفی کند و از شما بپرسد که چگونه موقعیت را مدیریت می کنید.

مطالب مرتبط:  چگونه بر چالش ها در محل کار غلبه کنیم

۳. فرصت های یادگیری را که به دنبال آن بوده اید برجسته کنید

همچنین می توانید با صحبت در مورد فرصت های یادگیری که اخیراً در محل کار به دنبال آن بوده اید، بر چابکی یادگیری خود برای استخدام مدیران تأکید کنید. این می تواند شامل گواهینامه های اضافی، مدارک تحصیلی، یا برنامه های مدرکی باشد که در حال انجام آنها هستید یا کتاب هایی که در حال حاضر در حال خواندن آنها هستید. ممکن است درباره چالش‌های جدیدی که تجربه کرده‌اید، جلسات آموزشی که پشت سر گذاشته‌اید و زمان‌هایی که در آن موفق بوده‌اید یا شکست‌هایی که از آن‌ها آموخته‌اید، صحبت کنید. این حکایات به نشان دادن توانایی شما در استخراج درس از موقعیت های کاری مختلف کمک می کند، حتی موقعیت هایی که در آنها به نتیجه دلخواهتان نرسیدید.

۴. در مورد پاسخ های خود به عدم قطعیت بحث کنید

کارفرمایانی که خواهان یادگیری کارمندان چابک هستند، اغلب نامزدهایی را ترجیح می دهند که رویکردی آرام و سازمان یافته در موقعیت های کاری غیرقابل پیش بینی دارند. توضیح زمان‌هایی که تحت شرایط نامشخص کار کرده‌اید، می‌تواند به کارفرمای بالقوه‌تان کمک کند تا نمونه‌هایی را برای ارزیابی مهارت‌های چابکی یادگیری شما به کار گیرد. هنگام توضیح پاسخ خود به سؤالات آنها، از روش STAR استفاده کنید. روش STAR شامل این چهار مرحله برای پاسخ به یک سوال است:

  • موقعیت: اولین قدم این است که موقعیتی را که با آن روبرو شده اید، از جمله نقش خود و اینکه چه همسالانی برای کمک به شما در دسترس بودند، توضیح دهید. این اطلاعات به کارفرمای بالقوه شما زمینه کافی را می دهد تا بتواند کل وضعیتی که شما تجربه کرده اید را درک کند.

  • وظیفه: پس از اینکه به کارفرمای خود زمینه ای دادید، می توانید مسئولیت های خود را شرح دهید. سعی کنید جزئیات دقیقی مانند سهمیه ها یا انتظارات خاصی را که مدیرتان برای شما تعیین کرده است، درج کنید.

  • اقدام: سعی کنید شرح دهید که چه اقداماتی برای غلبه بر چالش انجام داده اید. ممکن است روش‌های قدیمی و استراتژی‌های جدیدی را که سعی کرده‌اید اجرا کنید فهرست کنید.

  • نتایج: آخرین مرحله توضیح این است که آن موقعیت چگونه به پایان رسید و آیا موفق بودید یا خیر. به‌عنوان یک یادگیرنده چابک، می‌توانید در مورد درسی که از آن چالش آموخته‌اید، صرف نظر از اینکه موفق شده‌اید، بحث کنید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *