بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۰ مهارت آموزشی که باید داشته باشید

معلم ریاضی - مهارت های تدریس

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چه بخواهید شغل معلمی را دنبال کنید یا به عنوان معلم کار کنید، درک نحوه ارائه مدارک خود می تواند تأثیر قابل توجهی بر نامزدی شما داشته باشد. با برجسته کردن مهارت های تدریس خصوصی و کار در زمینه هایی که می توانید پیشرفت کنید، می توانید خود را به عنوان یک کاندید واجد شرایط به کارفرمایان معرفی کنید.

در این مقاله از ایوسی، به تعریف مهارت های تدریس خصوصی می پردازیم، ۱۰ نمونه از مهارت های مهم معلمان را که باید داشته باشند و نحوه بهبود آنها را مرور می کنیم و نقش آنها در محیط کار و جستجوی شغل شما را مورد بحث قرار می دهیم.

مرتبط: ۱۰ بهترین مهارت برای گنجاندن در رزومه (با مثال)

مهارت های تدریس خصوصی چیست؟

مهارت‌های تدریس خصوصی ویژگی‌ها و شایستگی‌هایی هستند که به معلمان کمک می‌کنند تا به دانش‌آموزان خود آموزش دهند و بیشتر به دانش‌آموزان خود در دستیابی به نتایج بهتر در چندین دروس مانند ریاضیات، علوم، هنر، نوشتن، تاریخ و سایر زمینه‌های تخصصی کمک کنند.

مطالب مرتبط: چگونه معلم خصوصی شویم

۱۰ نمونه از مهارت های تدریس خصوصی

مهارت های تدریس خصوصی شامل چندین زمینه مهارتی است. در اینجا ۱۰ نمونه از مهارت های تدریس خصوصی و چرایی آن ها برای معلمان ضروری است:

  1. صبر

  2. مثبت بودن

  3. یکدلی

  4. محرمانه بودن

  5. شناخت اطلاعات فنی

  6. گوش دادن فعال

  7. ارتباط

  8. رهبری

  9. حل مسئله

  10. مدیریت زمان

۱. صبر

صبر، توانایی حفظ آرامش و احترام، یک مهارت ضروری برای معلمان است. این به این دلیل است که معلمان دانش پیشرفته ای در یک موضوع دارند و باید به کسی کمک کنند که دانش کمی دارد. با حفظ آرامش، نه تنها می توانید اطمینان حاصل کنید که جلسه بدون مشکل برگزار می شود، بلکه می توانید به دانش آموزان خود کمک کنید تا برای غلبه بر موضوعات چالش برانگیز، صبر خود را تمرین کنند.

۲. مثبت اندیشی

داشتن نگرش مثبت می تواند بین دانش آموز با انگیزه و دانش آموز بی انگیزه تفاوت ایجاد کند. به عنوان یک مربی، همیشه باید دانش آموزان خود را تحسین کنید، بر نقاط قوت آنها تأکید کنید و آنها را تشویق کنید تا خودشان را به چالش بکشند.

۳. همدلی

برخی از افراد به طور طبیعی از یادگیری لذت می برند در حالی که دیگران می توانند از یادگیری بیشتر لذت ببرند، اگر فرد مناسبی برای کمک به آنها داشته باشند. به همین دلیل است که برای معلمان بسیار مهم است که نسبت به دانش‌آموزان خود که با یادگیری و حفظ اطلاعات مشکل دارند، دلسوزی نشان دهند. همدلی می‌تواند به معلمان انگیزه دهد که به دانش‌آموزان خود متعهد بمانند و در عین حال خود دانش‌آموزان را برای ادامه یادگیری توانمند می‌سازد.

۴. محرمانه بودن

محرمانه بودن یکی دیگر از مهارت های آموزشی ضروری است. به عنوان بخشی از توافقنامه تدریس خصوصی، معلمان اجازه ندارند نام یا سایر اطلاعات شخصی دانش آموزان خود را به افراد بدون مجوز ذکر کنند. این بدان معنی است که در مورد دانش آموزان با سایر معلمان یا کسانی که خارج از برنامه هستند صحبت نکنید.

۵. دانش فنی

دانش فنی سطح درک فرد در مورد یک موضوع یا رویه است. معلمان باید سطح مناسبی از تخصص فنی برای کمک به دانش آموزان خود را در تسلط و پیشرفت در یک موضوع یا زمینه مهارت خاص داشته باشند.

۶. گوش دادن فعال

گوش دادن فعال فرآیندی است که در آن شخص با یادداشت برداری، حفظ تماس چشمی، تکان دادن سر و در صورت لزوم، گفت و گوی خود را به گوینده نشان می دهد. هنگامی که دانش آموز نگرانی های خود را بیان می کند یا سؤالی دارد، معلمان باید گوش دادن فعال را نشان دهند. این نه تنها به دانش آموز کمک می کند تا احساس کند شنیده شده و ارزشمند است، بلکه به معلم کمک می کند تا بهترین راه را برای کمک به آنها تعیین کند.

۷. ارتباطات

معلمان باید مهارت های ارتباط کلامی عالی داشته باشند تا به دانش آموزان خود در درک ایده های پیچیده کمک کنند. با این حال، ارتباط کتبی نیز مهم است، زیرا ممکن است معلمان مجبور باشند از طریق ایمیل با دانش‌آموزان خود تماس بگیرند یا یادداشت‌های جامعی بنویسند تا دانش‌آموزان در آینده از آنها استفاده کنند.

۸. رهبری

رهبری مهارت دیگری است که معلمان می توانند از آن به نفع خود استفاده کنند. این به این دلیل است که آنها معمولاً در قبال یک یا چند دانش آموز مسئولیت دارند و موقعیت هایی مانند تدریس خصوصی گروهی به این معنی است که آنها همزمان در قبال چندین دانش آموز مسئولیت دارند. داشتن مهارت‌های رهبری عالی به معلمان اجازه می‌دهد تا دانش‌آموزان خود را راهنمایی کنند و آنها را در کار نگه دارند.

۹. حل مسئله

حل مسئله، توانایی شناسایی یک مشکل و ایجاد راه حل، به یک تجربه آموزشی مفید برای دانش آموزان کمک می کند. این به این دلیل است که معلمان به طور منظم به دانش آموزان خود کمک می کنند تا مسائل را حل کنند و به سطوح مهارت جدیدی در یک موضوع برسند. مربیان باید بتوانند قبل از شروع به ارائه راه حل، تشخیص دهند که چه چیزی دانش آموزان را از درک کامل یک موضوع باز می دارد.

۱۰. مدیریت زمان

یکی دیگر از مهارت های مفید برای معلمان، مدیریت زمان است. اینکه بتوانند زمان خود را به طور مؤثر مدیریت کنند به این معنی است که آنها می توانند مطمئن شوند که جلسات تدریس خصوصی اضافه وقت ندارند. علاوه بر این، ادامه کار تضمین می‌کند که آنها می‌توانند همه چیزهایی را که دانش‌آموزشان می‌خواهند در طول جلسه انجام دهند پوشش دهند.

چگونه مهارت های تدریس خصوصی خود را تقویت کنیم

در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای بهبود مهارت های تدریس خصوصی خود انجام دهید:

  1. زمینه های بهبود را شناسایی کنید

  2. از دانش آموزان خود بخواهید عملکرد شما را ارزیابی کنند

  3. با یک دوست یک جلسه معلم خصوصی برگزار کنید

  4. به یادگیری ادامه دهید

۱. زمینه های بهبود را شناسایی کنید

اولین قدم برای بهبود مهارت های تدریس خصوصی این است که مشخص کنید روی کدام مهارت ها باید کار کنید. به عنوان مثال، اگر با توضیح دلیل اینکه دانش آموز شما باید از یک فرمول جبری بر دیگری استفاده کند، مشکل دارید، ممکن است ارتباط را به عنوان زمینه ای برای بهبود تشخیص دهید. یا اگر متوجه شدید که وقتی دانش‌آموز مفهومی را نمی‌فهمد ناامید می‌شوید، شاید صبر و همدلی چند زمینه مهارتی باشد که می‌توانید در آنها پیشرفت کنید.

۲. از دانش آموزان خود بخواهید عملکرد شما را ارزیابی کنند

گام دوم برای بهبود مهارت های تدریس خصوصی این است که مستقیماً از دانش آموزان خود در مورد عملکرد خود سؤال کنید. برای به دست آوردن دقیق ترین نتایج، ارسال یک نظرسنجی ایمیل ناشناس را در نظر بگیرید یا یک نسخه چاپی به آن ها بدهید تا بعد از یک جلسه آموزشی پر کنند. از آنها بخواهید جنبه های سبک تدریس شما را ارزیابی کنند، مانند سطح صبر، توانایی ارائه توضیحات یا سطح مثبت بودن شما.

به عنوان مثال، شما به نتایج یک نظرسنجی ایمیلی که ۱۰ دانش آموز آن را پر کردند، نگاه می کنید. هر یک از آنها مهارت های سازمانی شما را در حد متوسط ​​یا پایین تر از میانگین رتبه بندی کردند و خاطرنشان کردند که یا تکالیف را فراموش می کنید یا زمان ارزشمندی را صرف یافتن مقالات می کنید. با استفاده از این نتایج، می توانید سازمان را به عنوان یک حوزه مهارتی که در آن نیاز به بهبود دارید، هدف قرار دهید.

۳. یک جلسه معلم خصوصی با یک دوست برگزار کنید

گام سوم این است که از دوستی کمک بگیرید که می دانید بازخورد صادقانه ای به شما می دهد. یک جلسه مصاحبه ساختگی با آنها در مورد موضوعی که در آن پیشرفته هستید برگزار کنید. بعد از جلسه، از آنها بخواهید سه نقطه قوت و چهار نقطه ضعفی که متوجه شده اند را مشخص کنند.

به عنوان مثال، دوست شما نقاط قوت شما را مانند گوش دادن فعال، سازماندهی و ارائه توضیحات روشنگر فهرست می کند. آنها پیشنهاد می کنند که می توانید در زمینه هایی مانند صبر، مدیریت زمان، مثبت اندیشی و رهبری پیشرفت کنید.

۴. به یادگیری ادامه دهید

چهارمین مرحله برای بهبود مهارت های تدریس خصوصی این است که خود را برای ادامه یادگیری به چالش بکشید. در مورد روش های جدید تدریس خصوصی، نحوه آموزش بهتر سبک های مختلف یادگیری و مهمتر از همه، به روز بودن در مورد پیشرفت های جدید در زمینه های موضوعی خود بیاموزید.

مهارت های تدریس خصوصی در محیط کار

چه بخواهید نقش معلمی را به عهده بگیرید یا یک موقعیت غیر مرتبط، می توانید از مهارت های تدریس خصوصی خود در محل کار به نفع خود استفاده کنید:

  • انتقال ایده ها به همکاران ارتباطات یک بخش ضروری از محل کار است و اینجاست که مهارت های آموزشی شما می تواند معنای جدیدی پیدا کند. شما می توانید از توانایی خود در انتقال کلامی ایده ها هنگام ارائه سخنرانی، کار بر روی پروژه های تیمی یا ارائه پیشنهادات به مدیریت بالا استفاده کنید.

  • کشف خطاها قبل از اینکه به اطلاع عموم برسد. می توانید از مهارت خود در جهت گیری جزئیات برای بررسی ترازنامه ها، یادداشت های داخلی، تبلیغات مکتوب و سایر مطالب برای شناسایی و رفع اشتباهات استفاده کنید. این اقدامات می تواند باعث صرفه جویی در هزینه شرکت در کنار شهرت حرفه ای آن شود.

  • وقتی کسی اشتباه می کند آرام و همدل باشید. به همین ترتیب، می‌توانید از مهارت‌های آموزشی خود مانند صبر، همدلی و اشتیاق برای حمایت از همکارانتان در صورت اشتباه استفاده کنید. این همچنین می تواند در هنگام اشتباه در مورد خودتان نیز صدق کند.

  • تلاش مستمر برای یادگیری و پیشرفت در حرفه خود. شما می توانید عشق خود به یادگیری را از تدریس خصوصی به شغل فعلی و آینده خود منتقل کنید و به خواندن مقالات صنعتی و کسب گواهینامه های مرتبط توجه کنید.

مطالب مرتبط: ۱۷ شغل برتر تدریس خصوصی آنلاین 

چگونه مهارت های تدریس خود را برجسته کنیم

بسیار مهم است که نه تنها مهارت های آموزشی مناسب را داشته باشید، بلکه بتوانید آنها را در سراسر نامزدی شغلی خود برای بهترین نتایج به نمایش بگذارید. در اینجا چند روش برای پیاده سازی مهارت های تدریس خصوصی در رزومه، نامه پوششی و در طول مصاحبه شغلی آورده شده است:

مهارت های تدریس خصوصی برای رزومه شما

می توانید مهارت های تدریس خصوصی خود را در رزومه خود در چندین زمینه برجسته کنید. اگر می‌خواهید یک بیانیه عینی یا خلاصه رزومه را بگنجانید، می‌توانید مهارت‌های تدریس خصوصی را در هنگام توصیف خود و شایستگی‌هایتان لحاظ کنید.

بخش دوم، بخش مهارت‌های شما است، که در آن می‌توانید از یک لیست گلوله‌دار برای تشریح مهارت‌های تدریس خود استفاده کنید. حوزه سوم بخش تجربه حرفه ای شماست. از شرح وظایف شغلی خود برای برجسته کردن مهارت های فنی و بین فردی خود استفاده کنید. بخش چهارم بخش جوایز و تقدیرنامه شماست. اگر گواهی تدریس خصوصی یا جایزه تدریس خصوصی دریافت کرده اید، فهرست کردن این موارد می تواند به برجسته کردن مهارت های تدریس خصوصی شما کمک کند.

مهارت های تدریس خصوصی برای نامه شما

همچنین می‌توانید مهارت‌های تدریس خصوصی خود را در پوشش نامه خود برجسته کنید. از پوشش نامه خود به عنوان مکانی برای توضیح بیشتر در مورد مهارت های تدریس خصوصی، تجربیات و مهمتر از همه، نحوه اعمال آنها در شرکتی که برای آن درخواست می دهید استفاده کنید.

مهارت های تدریس خصوصی برای مصاحبه شغلی

شما می توانید چندین مورد از مهارت های تدریس خصوصی خود را در طول مصاحبه شغلی برجسته کنید. اولین مورد مدیریت زمان است که می توان آن را با حضور ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از شروع جلسه بیان کرد. دوم ارتباطی است که می تواند با نشان دادن خود به عنوان فردی خوش بیان در هنگام توصیف پیشینه و تجربیات مرتبط بیان شود. سوم، گوش دادن فعال خود را با حفظ تماس چشمی، تکان دادن سر و ترکیب سایر نشانه های گوش دادن غیرکلامی برجسته کنید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *