بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

رهبری فراگیر چیست؟ تعریف، صفات و نکات

اهمیت رهبری فراگیر در کار

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در محیط کار جهانی امروز، تنوع می تواند برای کسب و کارها و سازمان ها مفید باشد. رهبری فراگیر برای تقویت و ایجاد انگیزه در یک تیم متنوع با نظرات، ایده‌ها و دیدگاه‌های متفاوت مهم است.

در این مقاله از ایوسی، به رهبری فراگیر، ویژگی‌های کلیدی و اهمیت این سبک مدیریت برای موفقیت به عنوان یک رهبر می‌پردازیم.

مرتبط: رهبری تنوع: چگونه تیم های فراگیر به موفقیت می رسند

رهبری فراگیر چیست؟

رهبری فراگیر شامل ویژگی هایی برای مقابله با تبعیض، تعصب و لطف بر اساس رنگ، نژاد و سایر ویژگی های محافظت شده است. این به کارفرمایان – و مشتریان – اجازه می‌دهد تا احساس کنند که به خاطر شخصیتی که هستند، چگونه فکر می‌کنند و چه احساسی دارند و چه چیزی برای گفتن دارند، ارزشمند هستند.

رهبران فراگیر از تصمیم گیری موثر، استعدادهای متنوع و همکاری برای ایجاد انگیزه و هدایت تیم ها به سمت موفقیت فردی و مشترک حمایت می کنند. آنها تمایل دارند به طور موثر از ایده ها، تجربیات، افکار و دیدگاه های مختلف تیم خود به نفع شرکت خود استفاده کنند. کسب‌وکارهایی که رهبران فراگیر را به کار می‌گیرند، معمولاً استعدادهای بسیار واجد شرایط را جذب و نگه می‌دارند، راه‌حل‌های خلاقانه توسعه می‌دهند و راه‌هایی را برای جذب و بهره‌مندی از بازارهای مشتریان متنوع پیدا می‌کنند.

مطالب مرتبط: رهبری یعنی چه؟

ویژگی های برتر رهبران فراگیر

رهبران فراگیر معمولاً دارای مهارت های نرم قوی هستند که به آنها اجازه می دهد تا با موفقیت یک سبک مدیریتی فراگیر را ادغام کنند. برخی از ویژگی های برتر آنها عبارتند از:

۱. آگاهی از جانبداری

رهبران فراگیر بیشتر از تعصبات و ترجیحات خود آگاه هستند. آنها نظرات دیگران را با پیشینه های مختلف درگیر می کنند و به آنها تکیه می کنند و تعصبات و نقاط کور خود را برای تقویت پیام رسانی و موقعیت برند محدود می کنند. این آگاهی اغلب منجر به رهبرانی می‌شود که صبورتر هستند، فعالانه به صحبت‌های تیم‌هایشان گوش می‌دهند و ایده‌ها و روش‌های تفکر متنوع را تشویق می‌کنند.

مطالب مرتبط: یادگیری در مورد تنوع و گنجاندن: ۱۰ دوره رایگان مجازی

۲. برابری

رهبری فراگیر باعث ترویج برابری در محیط کار می شود و آن را در اولویت تصمیم گیری ها و روابط تجاری قرار می دهد. به‌عنوان یک رهبر فراگیر، شما الگو می‌گیرید و در اعمال خود با تفکر عمل می‌کنید تا بر طرز فکر دیگران تأثیر بگذارید. به عنوان مثال می توان به اولویت دادن به برابری در اهداف و وضعیت چشم انداز شرکت، اجرای شیوه های استخدام فراگیر و کمک به کارکنان برای دستیابی به پتانسیل کامل خود اشاره کرد.

۳. گوش دادن فعال

رهبران فراگیر بر گوش دادن فعالانه به همکاران تمرکز می‌کنند تا نظرات و ایده‌های همه افراد درگیر در پروژه را به دست آورند. این ویژگی به شما امکان می دهد بینش ارزشمندی را برای حمایت از تصمیم گیری بهتر جمع آوری کنید. رهبری فراگیر همچنین به گوش دادن فعال برای مشارکت دادن دیگران در بحث‌هایی که ممکن است در نهایت فرآیندهای کلی در محل کار را بهبود بخشد، متکی است.

مطالب مرتبط: مهارت های گوش دادن فعال برای برقراری ارتباط موفق

۴. کنجکاوی

رهبران فراگیر انگیزه هایی هستند که تیم های خود را از طریق کنجکاوی مشتاق هدایت و هدایت می کنند. شما علاقه طبیعی به یادگیری در مورد جهان و دیگران دارید و اغلب می توانید تیم خود را تشویق کنید تا کنجکاوی را برای کمک به پیشرفت، نوآوری و سایر نتایج کلیدی در محل کار در آغوش بگیرند.

موارد مرتبط: ۷ راه برای بهبود نقاط قوت رهبری

۵. بازخورد سازنده

ارائه بازخورد، ارائه روش‌های بهبود یا ارائه یک استراتژی جدید به تیم خود برای اعمال در کارشان نمونه‌هایی از این است که چگونه رهبری فراگیر بازخورد سازنده را در بر می‌گیرد. به همان اندازه مهم است که از تیم خود بازخورد بخواهید. این می تواند به شما کمک کند راه هایی برای بهبود رویکردهای خود بیابید، استراتژی های مدیریتی جدیدی اضافه کنید یا تغییراتی را در نحوه هدایت و مدیریت تیم خود از طریق پروژه ها در نظر بگیرید.

مطالب مرتبط: بهترین شیوه ها برای ارائه بازخورد سازنده

۶. ارتباط موثر

ارتباط فراتر از گوش دادن فعال و ارائه بازخورد است. شروع و رهبری بحث ها برای حفظ ارتباط موثر ضروری است. برای مثال، رهبران فراگیر قوی بحث‌ها را در طول جلسات آغاز می‌کنند، نکات مهم را برجسته می‌کنند و مکالمه را به طور مؤثر و سازنده هدایت می‌کنند تا همه اعضای تیم بتوانند نظرات خود را برای بررسی دیگران ارائه دهند.

مطالب مرتبط: ۱۰ مهارت ارتباطی برای موفقیت شغلی

۷. همدلی و شفقت

رهبران فراگیر همچنین تمایل دارند همدل باشند و فعالانه به دنبال درک دیدگاه ها، احساسات و ایده های دیگران هستند. این رویکرد دلسوزانه برای برقراری ارتباط و کار با دیگران به شما امکان می دهد قبل از تصمیم گیری های مهم یا ایجاد تغییرات عمده در یک پروژه، کار یا فرآیند، تمام جنبه های یک مشکل، تکلیف یا سایر فرآیندهای کاری را در نظر بگیرید. این همچنین به شما این امکان را می دهد که نسبت به نیازهای اعضای تیم خود انعطاف پذیر باشید.

مطالب مرتبط: چگونه در محل کار همدل باشیم؟

۸. خلاقیت

تفکر خلاق و اجازه دادن به دیگران برای ارائه ایده های منحصر به فرد و نوآورانه از ویژگی های اساسی رهبری فراگیر است. برای مثال، رهبران فراگیر بیشتر احتمال دارد که نظرات خود را بخواهند و ایده ها یا روش های غیر سنتی را برای نزدیک شدن به پروژه ها و وظایف جدید در نظر بگیرند. توانایی شما در تفکر خلاق و جستجوی راه حل های نوآورانه به شما این امکان را می دهد تا نقاط قوت خود را به عنوان یک رهبر فراگیر توسعه دهید.

مرتبط: مهارت های خلاقیت: تعریف، نکات و مثال ها

۹. کار تیمی

کار گروهی، همکاری و کار با دیگران همگی از ویژگی های رهبری فراگیر در هنگام هدایت و مدیریت گروهی از متخصصان هستند. رهبران فراگیر به ویژه به عنوان بخشی از تیم های خود به همان اندازه که برای رهبری، تفویض اختیار و هدایت تیم های خود کار می کنند، کار می کنند. در یک محل کار فراگیر، همه کارکنان در ابتکارات حرفی برابر دارند و یک تیم متحد با رهبران فراگیر به عنوان الگو ایجاد می کنند.

مطالب مرتبط: ۱۵ ویژگی رهبری که یک رهبر بزرگ می سازد

۱۰. دانش فرهنگی

رهبران فراگیر از تنوع فرهنگی تیمشان در تیم هایشان آگاه هستند و نسبت به آن حساس هستند. این برای یافتن استعدادهای برتر، ایجاد راه حل های نوآورانه و نزدیک شدن به کار با ایده های جدید مهم است. دانش فرهنگی به شما این امکان را می‌دهد که تفاوت‌های فرهنگی دیگران را بشناسید و راه‌هایی برای سازگاری و پذیرش این تنوع در محیط کار بیابید. می توانید به راحتی بین محیط های فرهنگی مختلف حرکت کنید و به حرف ها و تجربیات دیگران توجه کنید.

مطالب مرتبط: نحوه تمرین فراگیر بودن در محل کار

نکاتی برای نشان دادن رهبری فراگیر

اگر می خواهید سبک رهبری فراگیر خود را توسعه دهید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • در مورد هر گونه سوگیری یا فرضی که دارید فکر کنید و سعی کنید در تعاملات خود با دیگران قضاوت نکنید.

  • در طول بحث ها، جلسات تیمی و گفتگوها باز و مثبت بمانید. متعهد شوید که در محل کار با نیت مثبت به مسائل نزدیک شوید تا از رفتارها یا فرآیندهایی که طردکننده هستند جلوگیری کنید یا تغییر دهید.

  • اعضای تیم منفعل را درگیر کنید و به آنها انگیزه دهید که با دادن نظرات و بازخورد خود احساس اعتماد به نفس و راحتی داشته باشند.

  • راه هایی را برای تیم خود ایجاد کنید تا در مورد تفاوت ها، تجربیات فرهنگی و دیدگاه های یکدیگر بیاموزند تا محیطی فراگیر ایجاد کنند که در آن همه توانایی ارائه بینش و ایده را داشته باشند.

  • بازخورد تیمی و فردی را برای کمک به مربیگری تیم خود ارائه دهید تا آنها رفتارها و روش های کار با هم فراگیرتر را توسعه دهند.

  • آسیب پذیری های شخصی خود را بپذیرید و به دیگران اجازه دهید آنها را ببینند. که الگوی دیگری برای پیروی از آن است. پذیرای اشتباهات خود باشید، نقاط کور خود را ببینید و از دیگران نظر بخواهید.

  • یک مربی یا فردی با تجربه بیشتر در مدیریت تیم های متنوع پیدا کنید. همانطور که از اعضای تیم خود حمایت می کنید، باید در سبک رهبری خود نیز مورد حمایت قرار بگیرید. به مدیر دیگری یا فردی خارج از دفتر که به او اعتماد دارید مراجعه کنید و از رفتارها و مهارت های رهبری فراگیر آنها الگوبرداری کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه یک رهبر فراگیر باشیم: ۶ مرحله برای دنبال کردن

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *