بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۹ چرایی اعجاب انگیز برای داشتن هدف در زندگی

پذیرش فرصت ها

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

خیلی از کسانی که در زندگی شخصی خود، کسب و کارشان، ارتباطشان با عزیزانشان موفق نیستند، بر این باورند که پیدا کردن و نگه داشتن هدف امری بیهوده است و صرفا موجب تلف کردن وقت می شود.
آنها با تمسک به این بهانه، وقت خود را صرف پیدا کردن اهدافشان نمی کنند و بر این اعتقادند که خودشان دقیقا می دانند چه چیزی در زندگی می خواهند و برای دست یافتن به آن خواسته چکار باید بکنند.

برخی از افرادِ ناموفق نیز فکر می کنند در شرایط فعلی خودشان به دنبال اهداف رفتن محکوم شکست است؛ چراکه:
  • خوانواده ی آنها آماده کمک به آنها نیست،
  • جامعه برای آنها مانعی بزرگ است،
  • دولت مردان در حق آنها ظلم کرده و می کنند،
  • اقتضای فعلی زمانه، رکود و بی تحرکی را می طلبد،
    و …

پس با چنین استدلال هایی خود را از هر قید و بندی رها می کنند؛
اما برخلاف باور اشتباه آنها؛ انتخاب و داشتن هدف می تواند محاسن بسیار مهم و اثرگذاری برای زندگی آنها داشته باشد و زندگی، کسب و کار، ارتباطات، باورها و … آنها را کاملا متحول کند.

چرا هدف داشتن در زندگی مهم است؟

در زیر تعدادی از اثرات بسیار سازنده ی داشتن هدف در زندگی آمده است:

  1. هدف و مدیریت زمان
  2. هدف و کارایی انسان
  3. هدف و انگیزه
  4. هدف و توان انسان
  5. هدف و مسئولیت پذیری
  6. هدف و اعتماد به نفس
  7. هدف و تصمیم گیری ها
  8. هدف و مسیر زندگی
  9. هدف و اثرپذیری از بیرون
  10. هدف و تنبلی
  11. هدف و تمرکز
  12. هدف و بهانه تراشی
  13. هدف و شخصیت
  14. هدف و باورها
  15. هدف و ریسک پذیری
  16. هدف و مشورت پذیری
  17. هدف و امید
  18. هدف و مثبت اندیشی
  19. هدف و موفقیت

هدف موجب مدیریت صحیحِ زمان می شود

بی شک یکی از بزرگترین سرمایه های هر انسان، سرمایه ی زمان او است، و اینکه چگونه بتوان از حدر رفت این سرمایه ی بسیار ارزشمند و گذار جلوگیری نمود، مسئله ی بسیار مهمی است که چه آگاهانه و چه ناآگاهانه دغدغه ی هر انسانی می باشد.

مطمئنا راهی برای توقف زمان و جلوگیری از گذرش نیست؛ اما راه هایی برای سمت و سو دادن به این سرمایه ی گذرا وجود دارد. که یکی از بهترین راه هایی که می تواند در مدیریت زمان و سمت و سو دادن آن به بهترین وجه ممکن به ما کمک کند، برگزیدن اهداف است.

اهداف سبب می شوند که زندگی ما کاملا هدفمند شده و بر اساس این هدف مندی، ما از هر گونه اتلاف وقت در مسیرهای غیر مرتبط با هدفمان دور شویم.

مرتبط: بدون مهارت مدیریت زمان، موفقیت حاصل نمی شود

هدف کارایی انسان را بالا می برد

زمانی که شما هدف نداشته باشید، به احتمال خیلی خیلی زیاد، برنامه ریزی، نظم، کنترل بر امور و … نیز چندان در زندگی شما جای ندارد؛ همچنین به دلیل نامشخص بودن مسیرتان، احتمال این شاخه و آن شاخه شدن شما بسیار زیاد است و …

از همین رو شخصی که برای خود هدف برنمی گزیند، چندان کارایی مناسبی ندارد؛

و برعکس آن، کسی که اهداف خود را مشخص کرده، حتما برای آن برنامه ریزی و زمان بندی می کند، برای دست یافت به اهدافش، خود را ارتقا می دهد، مسیر خود را کاملا مشخص می کند و … و لذا کاملا واضح است که چنین شخصی از کارایی بسیار بیشتری نسبت به افراد بی هدف برخوردار است.

هدف انگیزه بخش است

این یک مسئله ی کاملا واضح و روشن است که کسی که هدف ندارد و نمی داند در این دنیا باید دقیقا چکار کند، از انگیزه و امید به دور است و زندگی خود را در بی انگیزگی کامل سر می کند؛ این چنین افرادی در یک زندگی کاملا دل مُرده قرار دارند.

و برعکس آن، افرادی که هدف خود را در زندگی مشخص می کنند؛ خوب می دانند که وظیفه ی آنها در برهه از زندگی چیست و در هر لحظه دقیقا باید چه کاری انجام دهند؛ این افراد کاملا با انگیزه هستند.

هدف توان انسان را بالا می برد

همان طور که بیان شد انسان هدفمند، شخصی کاملا با انگیزه است؛ و انگیزه سبب می شود که بر میزان تحمل او در رایارویی با سختی ها بالا رود؛ افراد هدفمند دارای عزمی راسخ هستند و همیشه سعی می کنند در برخورد با هر مانع و مشکی، راهی برای عبور از آن را پیدا کنند که ماحصل این نوع برخورد آنها، نه تنها سبب رسیدن آنها به هدفشان می شود بلکه رفته رفته آنها را توانمندتر کرده، به نحوی که در برخوردهای بعدی آنها با موانع، رد شدنشان از آن مانع را بسیار راحت تر می سازد.

مرتبط: تحمل سختی ها، خوشی و راحتی را در پی دارد

هدف مسئولیت پذیری را به همراه دارد

غالبا کسانی که هدفی برای خود در زندگی برنمی گزینند، نتیجه ی چندانی نیز از زندگی خود بدست نمی آورند؛ و از آنجا که فعالیت و تلاشی درخور برای ارتقای سطح خود نیز ندارند، چندان متوجه نمی شوند که عدم دستیابی آنها به نتایج شگفت انگیز، حاصل عدم حرکت خودشان و یا حرکتشان در مسیرهای اشتباه است؛ پس این افراد غالباً اشتباهات خود را به گردن دیگران می اندازند و بر این باورند که عدم کامیابی هایشان به گردن دیگران است.

اما از آنجا که افراد هدفتمند، برای رسیدن به اهدافشان، خود را ارتقا می دهند، آگاهی خود را بالا می برند و در مسیر اهدافشان نیز توانمند می شوند؛ آمادگی آنها برای درک و پذیرش اشتباهاتشان خیلی بالا می رود.

افراد هدفمند خیلی خوب می دانند که برای رسیدن به هدفشان باید تمام بهانه ها را کنار بگذارند و در صورت رویارویی با هر شکست خورد و درشتی، به جای موأخذه ی دیگران یا خود، صرفا دلایل را بررسی کرده و با کسب تجربه، مجدد در جهت رسیدن به هدفشان تلاش کنند.

افراد هدفمند در مواجه با مشکلات، بروز اشتباهات و شکست ها، وقت ارزشمند خود را معطوف سرزنش دیگران نمی کنند و مسئولیت همه چیز را خیلی سریع و راحت می پذیرند.

هدف افزایش عزت نفس را در پی دارد

از آنجا که افراد هدفمند برای رسیدن به هدف خود،

  • خود را ارتقا می دهند،
  • مسئولیت همه چیز را می پذیرند،
  • در زمان بروز اشتباه به دنبال سرزنش خود نیستند،
  • عزم راسخشان سبب مب شود تا برای هر مانعی، راهکاری را پیدا کنند،
  • سازگاری شان برای شرایط مختلف بسیار بالا می رود،

و … از این رو، رفته رفته بر میزان عزت نفس آنها افزوده می شود و باورشان به خودشان، توانایی هایشان و امکان موفقیت هایشان بسیار بالا می رود.

مرتبط: عزت نفس، مولفه‌ی کاملا لازم برای موفقیت

هدف موجب هوشمند شدن تصمیم گیری ها می شود

همان طور که بیان شد، هدف سبب ارتقای افراد هدفمند می شود که همین مورد می تواند در بهبود تصمیم گیری های آنها بسیار موثر باشد.

اما جدای از آن، افراد هدفمند خوب می دانند که تصمیماتشان چقدر در نزدیک یا دور شدن آنها به/از هدف موثر است، پس همین عامل نیز سبب می شود که دقت آنها در برگزیدن تصمیمات پیش رویشان بسیار بالا رود.

هدف مسیر زندگی را مشخص می کند

افراد بی هدف، غالبا افرادِ باری به هر جهت هستند؛ و در هر لحظه از زندگیشان مسیری متفاوت را در پیش می گیرند، به طوری که گاه این مسیر ها حتی ۱۸۰ درجه با هم در تضاد هستند.

اما افراد هدفمند خوب می دانند تعداد معدود و انگشت شماری مسیر وجود دارد که آنها را به هدف و خواسته ی قلبیشان می رساند، پس آنها در هر لحظه مسیری متفاوت را انتخاب نمی کنند؛

غالبا مسیر اشخاص هدفمند ثابت است، و در صورتی که نیاز به تصحیح مسیر را نیز لازم بدانند، مسیری بر می گزینند که چندان تفاوت فاحشی با مسیر قبلیشان نخواهد داشت.

هدف اثرپذیری از عوامل محیطی را از بین می برد

همان طور که بیان شد افراد بی هدف، افراد باری به هر جهت هستند و در هر لحظه، مسیری نو را انتخاب می کنند.

انتخاب های زودهنگام و بدون فکر این افراد نیز غالبا به دلیل فقدان خودباوری و عزت نفسشان و توجه بیش از حد آنها به عملکرد عمومی است. زمانی که اطرافیان یا جامعه روندی را در پیش می گیرد، افراد ناموفق بدون درنظر گرفتن اینکه این مسیر و روند با خواسته های آنها همسو است یا خیر، آنها نیز در همان مسیر قرار گرفته و به هیچ وجه به تبعات آن فکر نمی کنند.

اما افراد موفق، خوب می دانند که صرفا باید در مسیری باشند که آنها را به مقصد که همان هدفشان است برساند؛ پس مسیر خود را فارغ از عملکرد و یا حتی قضاوت دیگران انتخاب می کنند و در آن مسیر ثابت قدم خواهند ماند.

مرتبط: خواهی نشوی رسوا، همرنگ حقیقت شو

هدف مانعی برای هر گونه رخوت و کرختی در زندگی است

همان طور که بیان شد، هدف انگیزه آور است و موجب جزم شدن عزم می شود؛ پس کسی که زندگی هدفمند را برمی گزیند، برای رسیدن به هدفش،

  • تنبلی و تن آسایی را کنار می گذارد،
  • به دنبال راه هایی برای ارتقای خودش می گردد،
  • زمان خود را مغتنم می شمرد و نمی گذارد با عملکرد ناصحیح این سرمایه هدر رود،

و … و به همین دلیل یک فرد هدفمند به هیچ وجه در زندگی دچار رخوت، سستی و کرختی نمی شود.

هدف افزایش دهنده ی تمرکز در زندگی است

یکی از بزرگ ترین مشکلات افراد بی هدف در زندگی، باری به هر جهت بودن و تبعیت مداومشان از رفتارهای گوناگون و گاه متضاد مردم و جامعه است؛ که این دو عامل موجب می شود به هیچ وجه نتوانند بر روی یک مسیر خوب، سازنده و موثر تمرکز نماییند.

اما هدف مانعی بسیار خوب برای این شاخه به آن شاخه رفتن افراد هدفمند است و نمی گذارد آنها نیز همچون افراد ناموفق مسیرها و روندهای گوناگون و بی ارتباط با هم را در پیش گیرند.

افراد موفق یک مسیر را انتخاب می کنند و در مسیر رسیدن به هدفشان از هر چیزی که مانع حواس پرتی و دور شدن آنها از هدفشان شود دوری می کنند.

مرتبط: تمرکز لازمه ی موفقیت است

هدف هر گونه بهانه تراشی را سرکوب می کند

از آنجا که افراد بی هدف، انگیزه ای برای رویارویی با مشکلات، موانع، ترس ها و … ندارند؛ به هیچ وجه لزومی برای خروج خودشان از منطقه ی امنشان نیز نمی بینند؛ پس در صورتی که شرایط به گونه ای آنها را ملزم به خروجشان از منطقه ی امنشان کند، به دنبال بهانه های مختلف می گردند تا با دلیلی واهی خود را توجیه کرده و مانع حرکت خودشان شوند.

اما فرد هدفمند خوب می داند که برای موفقیت، باید منطقه ی امن را ترک کرد و منطقه ترس را درک کرد؛ پس، اگرچه آنها نیز بارها با ترس روبرو می شوند، اما به دنبال بهانه تراشی نخواهند بود و ترس را با آغوش باز می پذیرند.

مرتبط: همین حالا انجام بدهید / ۹ فایده‌ی بارز عمل سریع به آنچه که می‌دانی / ۶ ضررِ مخرب از کمال‌گرایی منفی

هدف باعث رشد شخصیتی می شود

همان طور که بیان شد، افراد هدفمند در رویارویی با موانع اجتناب ناپذیری که در مسیر اهدافشان وجود دارد، خود را به گونه ای ارتقا می دهند که بتوانند مانع را از مسیر خود بردارند و انگیزه و عزم راسخشان موجب می شود تا برای افزایش آگاهی، توان، آمادگی و … خود، هیچ گونه بهانه ای نیاورند.

پس همین مسئله سبب می شود فردی که هدفی بر می گزیند و برای رسیدن به آن تلاش می کند؛ در زمان دستیابی به هدفش، بسیار بسیار توانمندتر از زمان گام نهادن در مسیر هدفش بوده و از شخصیتی به مراتب والاتر برخوردار باشد.

در واقع می توان گفت؛ مسیر هدف با تمام چالش ها، موانع و مشکلات مشخص و یا غیر منتظره اش، مسیری برای تکامل و ارتقای فرد نیز می باشد.

هدف باورهای شخص رو بارور می کند

بسیار بسیار بعید و دور انتظار است که یک فرد بی هدف، به خواسته ای که در دل دارد برسد؛ پس افراد بی هدف غالباً بر این باورند که رسیدن به اهداف کاری بسیار دشوار و یا حتی محال است.
اما از آنجا که افراد هدفمند در مسیر اهدافشان،

  • رشد کرده و برزگ می شوند،
  • آگاهی و توانییشان افزایش پیدا می کند،
  • با رد شدن از هر چالش و مانع، امکان رد شدن از چالش و مانع بعدی را محتمل تر می شمرند
    و …
  • و در نهایت نیز به هدفشان می رسند.

از همین رو آنها باورهای سازنده و مثبتی دارند و به هیچ وجه درگیر باورهای منفی و اشتباهی که جز شکست چیزی را به همراه ندارد نیستند.

بخوانید: با خصوصیات بارز افراد موفق و ناموفق آشنا شوید

هدف ریسک پذیری را بالا می برد

این یک واقعیت است که برای رسیدن خواسته ها، باید از منطقه ی امن خود خارج شویم و پا به دنیایی بگذاریم که پر از ناشناخته ها، ترس ها و شاید شکست ها است.

پس لازمه ی موفقیت و رسیدن به مقصود پذیرش ریسک و خطر است.

اما افراد بی هدف، چندان لزومی نمی بینند خود را وارد دنیای جدیدی کنند که پر از ترس و واهمه است؛ چراکه آنها هدف و انگیزه ای ندارند که موجب چنین الزامی شود.

و برعکس آنها، افراد هدفمند خوب می دانند که هر چه خود را بیشتر در دل ناشناخته ها بیاندازند، چیزهای بیشتری را به دست می آورند؛ پس آنها ریسک می کنند، و با هر نتیجه ای که بدست می آورند، بیشتر ترغیب می شوند که بیش از پیش خود را در دل ناشناخته ها و خطرات بیناندازند.

هدف افزایش دهنده مشورت پذیری است

همان طور که بیان شد، این افراد هدفمند هستند که در مسیر خود بارها و بارها با موانع و مشکلات برخورد می کنند، و همین دسته هستند که برای رسیدن به اهدافشان، خود را ملزم می کنند تا با ارتقای سطح آمادگی و آگاهی خود، موانع را به هر نحوی که شد از سد راه خود بردارند.

از همین رو، این دسته از مردم، خوب می دانند که بهره گیری از تجربیات کسانی که بیشتر با مشکلی مشابه مشکل آنها برخورده است، چقدر می تواند به کمک آنها بیاید؛ پس آنها تا حد امکان این ویژگی مثبت و اثربخش را در خود تقویت می کنند.

و این در صورتی است که افراد بی هدف، نیازی به بهره گیری از تجربیات افراد موفق را احساس نمی کنند؛ پس یا اصلا مشورت نمی کنند و یا اگر در مواردی معدود اقدام به مشورت کنند؛ با اشخاصی هم صحبت شده و از راهنمایی هایشان بهره می گیرند که کاملا همسو با بهانه هایشان باشد …

هدف امید و شادی را به زندگی دعوت می کند

علم و تجربه کاملا ثابت کرده که رخوت و سستی، بی انگیزگی، بهانه تراشی، ترس نابجا از چالش های سازنده و … همه موجب افزایش حزن و اندوه در زندگی می شوند.

پس کسی که هدفمند زندگی می کند و هیچ یک از این ویژگی های منفی را ندارد، بسیار از حزن و اندوه دور است؛ ضمن اینکه دست یابی به رشد شخصیتی، باورهای سازنده، هدف و مقصود، موفقیت و آشنایی بیشتر با دنیای ناشناخته ها، همه و همه در تقویت حس خوب، شادی و افزایش امید در زندگی بسیار بسیار موثر است.

مرتبط: با این ۲۳ راهکار ساده، شادی را به خدمت خود در آورید

انتخاب هدف مثبت اندیشی را در پی دارد

کسی که هدف برمی گزیند, تلاشی مضاعف دارد و … از همین رو می فهمد که:

  • می شود بهتر از آنی بود که اکنون است
  • هر چالش و خطری، نقطه ی عطفی برای رشدی بیشتر نیز است
  • هر شکست، او را باتجربه تر می کند
  • مسیرهای سخت تر، لذت موفقیت را بیشتر می کند

و … و از همین رو این افراد ذهنی کاملا مثبت دارند و خیلی خوب می توانند در دل هر چیز به ظاهر منفی، مواردی مثبت و سازنده را پیدا کنند.

بخوانید: ۱۳ راه ساده جهت شناخت افراد منفی‌باف و ۱۵ فکر سمی را بشناسید

هدف احتمال موفقیت را بسیار بیشتر از حالت معمول می کند

در نهایت، می توان نتیجه گرفت، کسی مه هدف انتخاب کرده و برای آن قدم بر می دارد، خیلی خیلی بیشتر احتمال موفقیت و کامیابی است وجود دارد تا ….

پس تمام این موارد و ده ها مورد دیگر که در این مقاله عنوان نشد، کاملا گواه بر این است که انتخاب هدف، عملی بسیار پسندیده و حتی لازم است.

ویژگی های افراد هدفمند

با توجه به تمام مواردی که در بالا عنوان شد، می توان دریافت که افراد هدفمند ویژگهای مثبت زیادی دارند؛ ویژگی هایی نظیر

  • افراد هدفمند پر تلاشند
  • افراد هدفمند بی باک و جسورند
  • افراد هدفمند اهل مشورت هستند
  • افراد هدفمند مثبت اندیش هستند
  • افراد هدفمند فرصت طلب هستند
  • افراد هدفمند برنامه ریزی دارند
  • افراد هدفمند به سرمایه ی زمان خود اهمیت می دهند
  • افراد هدفمند به مطالعه و افزایش آگاهی اهمیت می دهند
  • افراد هدفمند تحمل بالایی دارند
  • افراد هدفمند سازگاری بالایی دارند
  • افراد هدفمند شاد و خوشحالتر هستند
  • افراد هدفمند به زندگی امیدوارند
  • افراد هدفمند دقیق هستند
  • افراد هدفمند از بهانه تراشی دوری می کنند
  • افراد هدفمند در مسیر خود متمرکز هستند
  • افراد هدفمند اهل تعلل و وقت کشی نیستند
  • و …؛ و درنهایت باید گفت:

افراد هدفمند در هر صورت موفق هستند

و البته اگرچه نوع هدف، میزان بزرگی و کوچکی آن، میزان پابندی فرد به هدفش و … در پررنگ تر شدن هر یک از این ویژگی ها می تواند اثر قابل توجهی بگذارد؛ اما در هر صورت اینها، ویژگی هایی هستند که در وجود فرد هدفمند وجود دارند؛ خواه بسیار پررنگ و قوی و خواه مقداری کمرنگ و ضعیف …

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

7 پاسخ

  1. یه سوال هم الان به ذهنم رسید
    چند سال پیش در نتورک مارکتینگ وارد شدم
    اونجا درخصوص چیزی با نام چرایی و هدف صحبت می کردن
    و البته کاملا واضحه که اون چرایی با کلمه چرایی در این مقاله کاملا متفاوته
    ولی از اونجا که من عاقبت نتونستم درک درستی از اون چرایی پیدا کنم گفتم همین جا مطرحش کنم و بپرسم که اگه می دونید مفهوم چرایی در “چرایی و هدف” چیه، برای من توضیحش بدهید
    با تشکر فراوان

    1. چرایی به معنای داشتن هدف و معنا در زندگیه. این مفهوم شامل داشتن انگیزه، عمده‌ترین دلیل و مقصودیه که فرد رو به انجام کاری می‌اندازه. هدف‌ها بدون چرایی ممکنه ضعیف و ناپایدار باشند و در نتیجه، انگیزه و انرژی لازم برای رسیدن بهشان رو فرد از دست بده.

      به عنوان مثال، فرض کن می‌خوای به دانشگاه بروی و درس بخونی. چراییت می‌تونه متنوع و شامل چندین عامل باشه. این عوامل می‌تونند شامل ارتقای دانش و توانایی، دستیابی به شغل و کارآمدی بالا، رشد شخصی و حرفه‌ای، تحقق رویایی یا ساختن یه آینده بهتر برای خودت و خانواده‌ات باشند. هر یک از این چرایی‌ها می‌تونند انگیزه و انرژی لازم رو بهت بدند تا برای دستیابی به هدف تلاش کنی.

      یا به عنوان مثال دیگه، فرض کن می‌خوای ورزش کنی و به یه سطح بالاتر در عملکرد ورزشی برسی. چرایی‌ات می‌تونه شامل به دست آوردن قدرت بدنی و خوب بودن در فعالیت‌های روزمره، به دست آوردن تناسب اندام و ظاهر بدنی آراسته، به دست آوردن سلامت روحی و جسمی یا حتی شرکت در مسابقات ورزشی برتر باشه. این چرایی‌ها می‌تونه تو رو ترغیب کنند تا پشتکار و تمرکز لازم رو برای دستیابی به این هدف از خودت بیشتر بکشی.

      به طور خلاصه، چرایی به عنوان ماده‌ی سوختی برای هدفمندی و تلاش در زندگی عمل می‌کنه. تهیه‌کنندگان چرایی می‌تونند به عوامل متعددی مرتبط با بهبود شخصی، داشتن زندگی موفق یا رسیدن به رویاها اشاره کنند.

    2. اینم بگم که چرایی برعکس هدف به گذشته تو مربوط می شه.
      یعنی برعکس هدف که داشتن چشم اندازی برای آینده هست. چرایی یه انگیزه و نیروی درونیه که در گذشته شکل گرفته.

        1. سلام

          برای درک بهترش یه مثال می زنم:

           

          خیلیا هستن که هدفشون برای آینده اینه که یه پزشک بشن، درسته؟
          ولی دلیل این هدف برای هر کدومشون متفاوته؛

          • یکی میخواد پزشک بشه، چون یکی از عزیزاش رو قبلا به خاطر بیماری از دست داده و توان نجاتش رو نداشته
          • یکی برای درآمد و پول زیادش هست که میخواد پزشک بشه، چون قبلا طعمِ فقر و نداری رو چشیده
          • یکی پزشکی رو راهی برای نجات و کمک به مردم میدونه، چون قبلا یه خیّر به اون و خونواده اش کمک کرده و اونا رو از فلاکت نجات داده و حالا این الگوی اون شده
          • یکی به این خاطر میخواد پزشک بشه، چون پدرِ عشقش قبلا شرط کرده که برای ازدواج با دخترش باید حتما پزشک بشی
            و …

          همه اینا می خوان پزشک بشن ، ولی یه دلیلی متفاوت از گذشته برای این خواسته دارن.
          اون دلیل که از گذشته داره اونا رو مجبور به خواستن این هدف میکنه همون چرایی اونهاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *