بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۰ چیزی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید

مصاحبه شغلی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در طول مصاحبه، آنچه می گویید و نحوه گفتن شما می تواند به مصاحبه گر کمک کند تا مشخص کند آیا شما کاندیدای قوی هستید و برای شرکت و فرهنگ آنها مناسب هستید یا خیر. شما می توانید با تفکر دقیق در مورد چیزهایی که می خواهید مطمئن شوید پوشش داده شده اند – و چیزهایی که نمی خواهید بگویید، برای مصاحبه آماده شوید.

در این مقاله از ایوسی، مواردی را که باید سعی کنید از گفتن یا پرسیدن آنها در طول مصاحبه شغلی اجتناب کنید، با نکات و نمونه هایی از چیزهایی که می توانید به جای آن بگویید، مورد بحث قرار می دهیم.

چرا آنچه در مصاحبه می گویید مهم است

هر چیزی که در طول مصاحبه شغلی می گویید این پتانسیل را دارد که به مصاحبه کننده کمک کند تا انگیزه های شما را برای درخواست موقعیت و اینکه چگونه مهارت ها و تجربه شما شما را واجد شرایط ترین نامزد برای این موقعیت می کند، درک کند. حفظ یک نگرش مثبت و حرفه ای در طول مصاحبه می تواند به مدیر استخدام کننده اطمینان دهد که توانایی شما در سازگاری با فرهنگ شرکت و ارزش افزودن به شرکت دارد.

چیزهایی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید

در اینجا ۱۰ موردی که باید در طول مصاحبه از گفتن آنها اجتناب کنید، همراه با پیشنهاداتی در مورد اینکه در عوض چه چیزی بگویید آورده شده است:

۱. هر چیز منفی در مورد کارفرما یا شغل قبلی

مصاحبه کننده ممکن است از شما سوالاتی مانند “چرا به دنبال شغل جدید هستید؟” بپرسد. یا “چه چیزی را در موقعیت های قبلی خود دوست نداشتید؟” پاسخ دادن به گونه ای که از گفتن هر چیزی منفی در مورد کارفرما یا شغل قبلی خود اجتناب کند، می تواند نشان دهنده توانایی شما برای حرفه ای و مثبت ماندن بدون توجه به موقعیت باشد.

پاسخ‌های مثبت همچنین می‌تواند به مصاحبه‌گر این اطمینان را بدهد که شما مکمل خوبی برای فرهنگ شرکت او خواهید بود و احتمالاً در آینده نیز هیچ چیز منفی در مورد آنها نخواهید گفت. هنگام پاسخ دادن به سؤالات مربوط به کارفرمای قبلی خود، سعی کنید روی مواردی تمرکز کنید که موقعیتی که برای پیشنهادات درخواست می دهید و کارفرمای قبلی شما قادر به انجام آن نبوده است.

مثال: “در حالی که من از زمانم در موقعیت فعلی خود لذت برده ام، واقعاً به دنبال این هستم که مهارت ها و تجربیاتی را که در نقش خود در پنج سال گذشته به دست آورده ام در یک موقعیت نظارتی به کار ببرم که بتوانم به دیگران در موفقیت آنها کمک کنم. متاسفانه، کارفرمای فعلی من هیچ موقعیت نظارتی در دسترس ندارد و انتظار ندارد به زودی در دسترس قرار گیرد.”

مطالب مرتبط: چگونه دلایل خود را برای ترک شغل توضیح دهید (با مثال)

۲. “نمی دانم.”

مصاحبه کننده ممکن است از شما سوالی بپرسد که شما برای آن آماده نشده اید یا پاسخی برای آن ندارید. این می تواند فرصت خوبی برای شما باشد تا مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله خود را ثابت کنید. می توانید سعی کنید به مصاحبه کننده بگویید که به یک دقیقه زمان نیاز دارید تا در مورد پاسخ خود فکر کنید یا از آنها اطلاعات بیشتری را که برای جمع آوری یک پاسخ دقیق نیاز دارید بخواهید.

مثال: “این یک سوال عالی است. اگر مشکلی ندارید، می خواهم یک دقیقه وقت بگذارم و در مورد آن فکر کنم.”

۳. بحث در مورد مزایا، مرخصی و حقوق

مصاحبه زمانی است که می‌خواهید روی این موضوع تمرکز کنید که چرا بهترین نامزد برای این موقعیت هستید و مصاحبه‌گر یا کارفرما را تشویق کنید تا به شما پیشنهاد شغلی بدهد . شما باید سعی کنید از سوال در مورد مزایا، زمان تعطیلات و حقوق خودداری کنید، مگر اینکه این موضوعات ابتدا توسط مصاحبه کننده مطرح شود. در عوض، سعی کنید قبل از شروع مذاکره صبر کنید تا به شما پیشنهاد کاری بدهند.

به جای پرسیدن صریح در مورد مزایا، مرخصی یا حقوق، می توانید این مکالمه را در انتهای مصاحبه ذکر کنید. این مودبانه به مصاحبه‌گر اجازه می‌دهد بداند که شما هنوز درباره مزایایی که این موقعیت ارائه می‌کند سؤالاتی دارید، اما او را تحت فشار قرار نمی‌دهد تا فوراً به این سؤالات پاسخ دهد.

مثال: “من مشتاقانه منتظر شنیدن بیشتر در مورد مزایا و حق‌الزحمه در گفتگوی بعدی خود هستم.”

مطالب مرتبط: ۲۵ نوع مزایای کارکنان

۴. “این در رزومه من است.”

در حالی که ممکن است پاسخ به سوال مصاحبه کننده به خوبی در رزومه شما نوشته شده باشد، شما همیشه باید سعی کنید به زبان خودتان پاسخ دهید و جزئیات بیشتری را به آنها ارائه دهید. هنگامی که پاسخ شما به یک سوال در رزومه شما وجود دارد، به احتمال زیاد مصاحبه کننده صرفاً به دنبال اطلاعات بیشتر است. سعی کنید با استفاده از مثال‌های خاصی که تجربه یا مهارت‌های شما را اثبات می‌کند یا توضیح دهید که چگونه مدارک شما با موقعیت مرتبط است، به این سؤالات پاسخ دهید.

مثال: “من دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق از دانشگاه تمپا هستم. تمام دوره های اصلی من برای موفقیت در کلاس نیاز به تحقیقات حقوقی گسترده و نوشتن مختصر داشتند. من با افتخار در تمام دوره هایم افتخارات بالایی را حفظ کردم. تحقیقات گسترده. و کارهای نوشتاری که در این دوره ها انجام دادم با آموزش روش های تحقیق مناسب برای یافتن منابع معتبر و نحوه نوشتن قطعات با کیفیت، من را برای حرفه ای در بازاریابی محتوا آماده کرد. دانش آموخته شده از رشته من نیز مرا برای یک صنعت تخصصی آماده کرد. استانداردهای بازاریابی سختگیرانه ای دارد.”

مطالب مرتبط: ۱۰ نکته رزومه نویسی که به شما کمک می کند شغلی پیدا کنید

۵. زبان غیر حرفه ای

بسیار مهم است که در طول مصاحبه حرفه ای بودن خود را نشان دهید. یکی از بهترین راه هایی که می توانید این کار را انجام دهید استفاده از زبان حرفه ای است. این بدان معنا نیست که شما نیاز به استفاده از اصطلاحات تخصصی صنعتی دارید، بلکه باید سعی کنید از زبان غیرحرفه ای، از جمله عامیانه، ناسزا و کلمات پرکننده (” مثل ” یا ” امم “) اجتناب کنید.

زمانی که سرعت خود را کاهش می دهید، زمان خود را صرف فکر کردن در مورد پاسخ خود و تمرکز بر صحبت کردن واضح می کنید، کمتر در طول مصاحبه از زبان غیر حرفه ای استفاده می کنید. همچنین می‌توانید با تمرین جایگزین کردن کلمات پرکننده با مکث کوتاه یا نفس عمیق، از استفاده از کلمات پرکننده اجتناب کنید.

مطالب مرتبط: راهنمای حرفه ای گرایی در محیط کار

۶. “من هیچ سوالی ندارم.”

اکثر مصاحبه کنندگان در پایان مصاحبه از شما می پرسند که آیا سؤالی دارید. بخش مهمی از آماده شدن برای مصاحبه، فکر کردن به سؤالات معناداری است که می توانید از کارفرما بپرسید که نشان دهنده علاقه شما به شرکت یا موقعیت باشد.

مثال: “من از بیانیه ماموریت شرکت می دانم که شما می خواهید در فروش وسایل نقلیه موتوری پیشرو باشید. من کنجکاو هستم که رهبر بودن را چگونه تعریف می کنید و راه هایی را که برای رسیدن به این ماموریت هدف گذاری می کنید.”

مطالب مرتبط: سوالات مصاحبه: “آیا سوالی دارید؟”

۷. پرسیدن اینکه شرکت چه می کند

در حالی که می خواهید مطمئن شوید که سؤالاتی برای مصاحبه کننده دارید، باید سعی کنید از سؤالاتی در مورد آنچه شرکت انجام می دهد اجتناب کنید. پاسخ این سوال را معمولا می توان با تحقیق در مورد شرکت و موقعیتی که برای آن درخواست می دهید به راحتی پیدا کرد. سعی کنید قبل از مصاحبه خود درک روشنی از ماموریت، بیانیه چشم انداز شرکت و کارهایی که آنها برای دستیابی به آنها انجام می دهند داشته باشید. انجام این کار به شما امکان می دهد سوالات دقیق تری در مورد شرکت بپرسید.

مثال: “من تحقیقات زیادی در مورد شرکت شما انجام دادم، و به خصوص به این موضوع علاقه مند شدم که چگونه شرکت به کارمندان اجازه می دهد تا از زمان مشخصی در طول روز کاری خود برای داوطلب شدن و کمک به جامعه استفاده کنند. همچنین من عاشق استفاده از مهارت های خود هستم. تجربه ای که باید به جامعه بازگرداند و متعجب بودم که این شرکت از چه سازمان های داوطلبانه و فرصت های خاصی در گذشته حمایت کرده است.”

مطالب مرتبط: راهنمای کامل تحقیق در مورد یک شرکت

۸. پاسخ ها یا کلیشه های بیش از حد آماده شده

یکی از بهترین راه‌ها برای آماده شدن برای مصاحبه، تحقیق درباره سؤالاتی است که از مصاحبه‌گر انتظار دارید بپرسد و پاسخ‌ها را جمع آوری کنید. با این حال، هنگام استفاده از پاسخ های آماده در طول مصاحبه، می خواهید مطمئن شوید که پاسخ واقعی به نظر می رسد. بسیاری از کاندیداها هنگام پاسخ دادن به سوالات رایج مصاحبه از کلیشه ها استفاده می کنند. در طول مصاحبه سعی کنید پاسخی را انتخاب کنید که صادقانه باشد و شما را به عنوان یک نامزد برجسته کند. به جای گفتن ” بزرگترین نقطه ضعف من این است که من یک کمال گرا هستم ” که مصاحبه کنندگان اغلب می شنوند، سعی کنید تجربه ای را که در موقعیت قبلی خود می توانستید از آن بیاموزید شناسایی کنید.

مثال: “در آخرین نقشم، گاهی اوقات با قبول مسئولیت‌های بیش از حد دست و پنجه نرم می‌کنم و بعد از آن بار سنگینی بر خود می‌بینم. در حالی که دوست ندارم به یک کار یا پروژه نه بگویم، اما می‌توانم یاد بگیرم که پرسیدن اشکالی ندارد. برای کمک و تفویض وظایف به طوری که کل تیم ما بتواند با هم و به موقع به اهدافمان دست پیدا کند.”

مطالب مرتبط: سوال مصاحبه “نقاط قوت و ضعف شما چیست؟”

۹. بحث در مورد عدم تجربه شما

اگر به تازگی فارغ التحصیل شده اید یا در حال تغییر شغل هستید، سعی کنید به جای تمرکز بر نقاط ضعف یا کمبود تجربه، بر روی نقاط قوتی که به آن موقعیت خواهید آورد و اینکه چگونه تجربه و مهارت هایی که دارید به ارزش شرکت می افزاید تمرکز کنید. هنگام پاسخ دادن به سوالات مربوط به تجربه مرتبط، مطمئن شوید که مهارت‌های قابل انتقالی را که برای نقش مفید هستند، مانند مهارت‌های ارتباط قوی، سازماندهی، حل مسئله و مدیریت زمان ذکر کنید.

مثال: “در حالی که بیشتر تجربه من در خدمات مشتری است، مدیرم در آخرین موقعیت من از من خواست که به عنوان یک مربی استخدامی جدید عمل کنم که در آن می توانم به تماس های ضبط شده گوش دهم و با همکاران جدید خدمات مشتری بنشینم. من توانستم به آنها بازخورد یا نکاتی در مورد اینکه چگونه وظایف شغلی خود را کارآمدتر انجام دهند ارائه دهم. من هیجان زده هستم که از این تجربه استفاده کنم تا به من کمک کند تا یک رهبر انگیزشی در این سمت سرپرست خدمات مشتری باشم.

۱۰. اطلاعات شخصی نامربوط

هنگام پاسخ دادن به سؤالات مصاحبه، استفاده از مثال‌ها و حکایات خاص می‌تواند به شما کمک کند تا شایستگی‌های خود را ثابت کنید و در نظر مصاحبه‌گر برجسته شوید. با این حال، مهم است که اطمینان حاصل کنید که تاثیری که از مصاحبه کننده می گذارید به دلایل درست به یاد ماندنی است. شما باید سعی کنید از استفاده از جزئیات مربوط به زندگی شخصی خود، مانند اطلاعات مربوط به خانواده یا سرگرمی های خود، خودداری کنید، مگر اینکه اطلاعات مستقیماً با موقعیت شغلی مرتبط باشد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *