بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

مهارت هایی که استخدام کنندگان در رزومه به دنبال آن هستند

مهارت برای رزومه

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

گنجاندن مهارت‌های مهم در رزومه کاری که استخدام‌کنندگان اغلب به دنبال آن هستند، می‌تواند به شما کمک کند تا از سایر کاندیداهای شغلی متمایز شوید. با گنجاندن مهارت های موقعیت خاص در رزومه خود، خود را به عنوان یک فرد مناسب برای نقش معرفی می کنید. دانستن مهارت هایی که مدیران استخدام دوست دارند در یک رزومه ببینند می تواند به شما کمک کند تا تاثیر خوبی داشته باشید و شانس خود را برای مصاحبه افزایش دهید.

در این مقاله از ایوسی، مهارت‌هایی را که استخدام‌کنندگان در رزومه شما جستجو می‌کنند و نحوه فهرست کردن آن‌ها مورد بحث قرار می‌دهیم.

مهارت هایی که استخدام کنندگان در رزومه به دنبال چه مهارت هایی هستند؟

مهارت‌های خاصی که مدیران استخدام در رزومه‌ها جستجو می‌کنند به صنعت بستگی دارد، اگرچه برخی از شایستگی‌ها در زمینه‌های مختلف وجود دارد. استخدام‌کنندگان می‌خواهند این مهارت‌ها را ببینند تا شایستگی شما را برای نقش‌هایشان تعیین کنند. وجود این مهارت‌ها همچنین می‌تواند به کارفرمایان نشان دهد که شرح شغل را به دقت مطالعه کرده‌اید و قبل از نوشتن رزومه خود درباره شرکت و الزامات آن تحقیق کرده‌اید.

کارفرمایان اغلب مهارت های خاصی را در شرح وظایف خود لحاظ می کنند. کاندیداهایی که کلمات کلیدی را درج می کنند ممکن است شانس بیشتری برای عبور از سیستم ردیابی متقاضیان شرکت داشته باشند. این مهارت‌ها همچنین کار را برای مدیران استخدام می‌کند تا نامزدهای انتخابی را برای مصاحبه انتخاب کنند. این به آنها اجازه می دهد تا به رزومه نگاهی بیندازند تا مهارت های خاصی را بررسی کنند. توانایی شناسایی و فهرست کردن آن مهارت ها در رزومه می تواند به شما برتری نسبت به متقاضیان واجد شرایط مشابه بدهد.

نمونه هایی از مهارت هایی که استخدام کنندگان در رزومه به دنبال آن هستند

استخدام‌کنندگان می‌خواهند مهارت‌هایی را ببینند که توانایی شما را در تناسب با فرهنگ سازمانی و ارائه نتایج نشان می‌دهد. در اینجا ۱۵ نمونه از مهارت های رایجی که مدیران استخدام در رزومه به دنبال آن هستند آورده شده است:

۱. سازگاری

سازگاری یک مهارت ضروری است که بسیاری از کارفرمایان در کارکنان خود می خواهند. انعطاف پذیر بودن به این معنی است که می توانید از هر شرایطی به نفع شرکت خود استفاده کنید. انعطاف‌پذیری می‌تواند به مدیران استخدام نشان دهد که توانایی شما برای کار خوب هم مستقل و هم در یک تیم را دارند. همچنین می‌تواند تمایل شما را برای ارتقاء مهارت‌های خود با تغییر صنعت یا فداکاری‌هایی مانند کار کردن در ساعات پایانی برای تکمیل پروژه‌های مهم نشان دهد.

۲. ارتباطات

ارتباط موثر عاملی حیاتی برای موفقیت در بیشتر صنایع است. برای تعامل و ایجاد روابط با همکاران، مدیران، مشتریان و سایر ذینفعان در محل کار، به مهارت های ارتباطی خوبی نیاز دارید. مهارت های ارتباطی شامل توانایی در نوشتن گزارش و نامه، صحبت با اعتماد به نفس حضوری و تلفنی، گوش دادن فعال و مذاکره با مشتریان است.

نمونه هایی از مهارت های ارتباطی که استخدام کنندگان به دنبال آن هستند عبارتند از: مهارت های نوشتاری، سخنرانی عمومی، ارائه، ارتباطات غیرکلامی و رضایت مشتری. چه در یک نقش رو به مشتری باشید و چه در یک موقعیت داخلی کار کنید، داشتن مهارت های ارتباطی خوب کیفیت مطلوبی برای همکاری و بهره وری موثر است.

۳. سازمان

مهارت های سازمانی با داشتن رزومه ای با ساختار خوب شروع می شود. کارفرمایان کاندیداهایی را می خواهند که بتوانند زمان خود را مدیریت کرده و وظایف خود را به طور موثر برای ارائه نتایج و رعایت ضرب الاجل ها برنامه ریزی کنند. این شامل داشتن یک میز مرتب، اخلاق کاری خوب و شیوه های مدیریت صحیح است. یک راه خوب برای ایجاد این مهارت در استخدام کننده این است که آن را در نحوه سازماندهی رزومه خود نشان دهید.

۴. صداقت

صداقت و یک رویی از ویژگی های حیاتی است که بسیاری از شرکت ها در کاندیداها به دنبال آن هستند. آنها می خواهند بدانند که آیا می توانند اطلاعات محرمانه، اسرار تجاری، پس انداز مشتری و سایر داده های حساس شرکت را به شما اعتماد کنند. اگر این مورد را در رزومه خود ذکر کنید، مصاحبه کننده ممکن است از شما بخواهد مواردی را ارائه دهید که در آن یکپارچگی در یک موضوع شرکتی نشان داده اید.

۵. حل مسئله

سازمان ها کاندیداهایی می خواهند که بتوانند راه حل های موثر و سریعی برای مشکلاتشان ارائه دهند. برخی از کارفرمایان دارای موقعیت هایی هستند که به حل مشکلات خاص در عملیات خود اختصاص داده شده اند و داشتن ظرفیت ارائه راه حل های به موقع در زمانی که بخش یا تیم شما با چالش مواجه می شود می تواند شانس شما را برای استخدام افزایش دهد. اگر بتوانید نشان دهید که چگونه مهارت های حل مسئله به کارفرمایان قبلی کمک می کند تا به نتایج برسند، این می تواند یک نقطه فروش عالی باشد.

۶. کار تیمی

اکثر مشاغل نیاز به سطحی از همکاری با افراد دیگر دارند. استخدام کنندگان نامزدهایی را می خواهند که بتوانند در بالاترین سطح در یک محیط تیمی عمل کنند. آنها اغلب در طول مصاحبه از طریق سوالات مربوط به سبک کاری شما از شما در مورد همکاری می پرسند. افرادی که در تیم ها برتر هستند، اغلب مهارت های ارتباطی و بین فردی خوبی دارند، که این ویژگی ها نیز ویژگی های حیاتی است که کارفرمایان در کاندیداها به دنبال آن هستند.

۷. مسئولیت پذیری

مسئولیت پذیری وظایف و اشتباهات خود یکی از ویژگی های خوب کارمندان موفق است. این ویژگی نشان می دهد که برای انجام وظایف خود نیازی به نظارت مداوم ندارید. همچنین می‌تواند تمایل شما را برای قبول اشتباهات، پذیرش بازخورد و انتقاد و بهبود عملکرد شما از تجربه نشان دهد. مسئولیت پذیر بودن یعنی انجام هر کاری که برای انجام وظایف خود لازم است.

۸. توجه به جزئیات

این ویژگی توانایی شما را در پیروی صحیح دستورالعمل ها برای تکمیل کار با توجه به مشخصات و الزامات کاربر نهایی توصیف می کند. این یک ویژگی حیاتی است که به شما کمک می کند از اشتباهاتی که می تواند کیفیت محصولات و خدمات را کاهش داده و تحویل پروژه را به تاخیر بیندازد، اجتناب کنید. توجه هنگام کار در یک تیم نیز حیاتی است زیرا به شما کمک می کند تا وظایف را بدون ایجاد مشکل برای دیگران انجام دهید.

۹. هوش هیجانی

در یک محیط کاری پویا که در آن هر روز با شخصیت های مختلف در تعامل هستید، بسیار مهم است که از نظر احساسی باهوش باشید. هوش عاطفی به شما این امکان را می دهد که احساسات خود را به گونه ای مدیریت کنید که تأثیر منفی بر دیگران نداشته باشد. این به شما کمک می کند تا از درگیری اجتناب کنید، روابط پایدار ایجاد کنید و زبان بدن افراد را بر اساس شرایط بخوانید. در حالی که این مهارت برای پست های مدیریتی ضروری است، می تواند به شما کمک کند بدون توجه به موقعیت خود در دفتر کارمند بهتری شوید.

۱۰. تفکر تحلیلی و منطقی

بسیاری از مشاغل غیر فنی اکنون شامل تجزیه و تحلیل گسترده داده ها، تحقیق و حل مسئله هستند. این وظایف مستلزم سطح بالایی از تفکر انتقادی و منطقی برای استخراج بینش های ارزشمند از داده ها است. چه در بخش خدمات مشتری، خرده‌فروشی، قانون، مراقبت‌های بهداشتی یا تولید کار می‌کنید، بسیاری از کارفرمایان کاندیداهایی را می‌خواهند که بتوانند داده‌ها و تأثیرات آن را بر سازمان خود درک کنند.

۱۱. مذاکره

اگر موقعیتی که برای آن درخواست می کنید شامل فروش محصولات یا خدمات، معاملات دلالی یا کار با فروشندگان باشد، استخدام کنندگان می خواهند مهارت های مذاکره را در رزومه شما ببینند. مذاکره همچنین بخش عمده ای از مشارکت، سرمایه گذاری و معاملات مرتبط است. داشتن این مهارت در رزومه می تواند به شما کمک کند تا از سایر نامزدها متمایز شوید.

۱۲. خدمات مشتری

اگر برای هر موقعیتی که با مشتری روبرو هستید درخواست می دهید، کارفرمایان به دنبال این مهارت هستند. چه در خرده فروشی، فروش یا بازاریابی، مهارت های خدمات مشتری تضمین می کند که می توانید محصولات و خدمات خود را به عنوان بهترین راه حل برای مشکلات مشتریان ارائه دهید. همچنین به شما این امکان را می دهد که به طور موثر با مشتریان ارتباط برقرار کنید، اعتماد آنها را جلب کنید و به سرعت به شکایات آنها رسیدگی کنید تا رضایت مطلوب را به دست آورید.

۱۳. نرم افزار و کاربرد کامپیوتری

در حال حاضر اکثر مشاغل مستلزم آن هستند که کارمندان حداقل دانش اولیه برنامه های کامپیوتری مانند نرم افزار پردازش کلمه و صفحه گسترده را داشته باشند. برخی از مشاغل دارای نرم افزارهای خاص صنعت مانند AUTOCAD برای معماران و MATLAB برای مهندسان مکانیک هستند. تسلط به این برنامه های کامپیوتری گواهی بر تخصص و تجربه شما در این زمینه است. بهتر است هنگام فهرست کردن این مهارت، سطح مهارت خود را نیز لحاظ کنید.

۱۴. مدیریت پروژه

مدیریت پروژه برای تکمیل وظایف کوچک فردی و عملیات بزرگ چند تیمی حیاتی است. برای شرکت هایی که به مدیریت پروژه اهمیت می دهند، فهرست کردن این مهارت در رزومه می تواند کاندیداتوری شما را تقویت کند. در بخش مسئولیت‌ها، می‌توانید تجربه خود را با نرم‌افزارهای خاص مورد استفاده در صنعت شرح دهید و پروژه‌هایی را که در گذشته بر آن‌ها نظارت می‌کردید، ذکر کنید.

۱۵. قابلیت اطمینان

قابلیت اطمینان برای موفقیت در یک موقعیت حیاتی است زیرا نشان می دهد که کارفرمای شما می تواند از شما انتظار داشته باشد که به وعده های خود عمل کنید. این نشان می دهد که می توانید زمان و منابع خود را به طور موثر مدیریت کنید تا پروژه ها را به موقع تحویل دهید، از اعضای تیم حمایت کنید و با مدیر خود در انجام وظایف همکاری کنید. قابل اعتماد بودن با فرآیند درخواست شروع می شود. با ارسال به موقع تمام اطلاعات درخواستی به مدیر استخدام نشان دهید که قابل اعتماد هستید و در مصاحبه وقت شناس باشید.

نحوه فهرست کردن مهارت ها در رزومه

از این مراحل برای قرار دادن مهارت ها در رزومه خود استفاده کنید:

  • آگهی کار را تجزیه و تحلیل کنید تا مهارت های خاصی را که کارفرما می خواهد در داوطلبان ببیند، شناسایی کنید. همچنین می‌توانید وب‌سایت شرکت، خوراک رسانه‌های اجتماعی و کمپین‌های استخدامی گذشته را بررسی کنید تا کلمات کلیدی مرتبط با کارمند ایده‌آل خود را پیدا کنید. این به شما کمک می‌کند فقط مهارت‌های مربوط به موقعیت و شرکت را بگنجانید و شانس خود را برای افزایش مقیاس از طریق سیستم ATS آنها افزایش دهید.
  • درباره سایر نامزدهایی که برای همان موقعیت درخواست می دهند تحقیق کنید تا مهارت های آنها را بررسی کنید. اگر امکان به دست آوردن این اطلاعات وجود دارد، این یک راه عالی برای غلبه بر رقبا است، زیرا می توانید مهارت های مرتبطی را اضافه کنید که دیگران ممکن است آن را مهم تلقی نکنند.
  • مهارت های خود را با موقعیت خاصی که برای آن درخواست می کنید تنظیم کنید. حتی اگر چندین مهارت در صنایع مختلف دارید، فقط شایستگی هایی را در نظر بگیرید که شانس شما را برای گرفتن نقش افزایش می دهد.
  • مهارت ها را در بخش تجربه کاری خود قرار دهید. کلمات کلیدی را در دستاوردهای خود اضافه کنید تا مشخص کنید چگونه از آنها برای کمک به محل کار استفاده کرده اید.
  • مهارت های خود را به دسته های سخت، نرم و کلی تقسیم کنید. مهارت های سخت شامل شایستگی های فنی مانند دانش کامپیوتر و برنامه کاربردی و تجزیه و تحلیل داده ها می شود. مهارت های نرم شامل هوش هیجانی و حل تعارض است. مهارت های عمومی شامل صداقت، سازماندهی و قابلیت اطمینان است.
  • هنگام فهرست کردن مهارت‌های سخت، سطح مهارت خود را برجسته کنید. به این نکته اشاره کنید که آیا مبتدی، متوسط ​​یا متخصص هستید.
  • مترادف های مرتبط را بگنجانید. به جای اینکه رزومه خود را با همان مهارت ها و کلمات کلیدی پر کنید، از مترادف ها و عباراتی استفاده کنید که نشان دهنده شایستگی های شما هستند. این باعث می‌شود که جریان آزادتر شود و خطر رد رزومه شما توسط ATS کاهش یابد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *