بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۵ دلیل اثرگذار در نتیجه بخش نبودن راه اندازی وب سایت

راه اندازی وب سایت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آیا همیشه درست است که فقط وجود یک وب سایت برای یک بیزینس، کسب و کار یا سازمان، کافی است؟ آیا راه اندازی یک وب سایت فقط به عنوان یک گام ابتدایی می‌تواند به موفقیت شما کمک کند یا آیا نیاز به استراتژی و برنامه‌ریزی موثر تری دارید؟

اگر به دنبال پاسخ به این سوالات هستید، حتماً با مفهوم “بخش نبودن راه اندازی وب سایت” آشنا هستید. به طور معمول، بخش نبودن راه اندازی وب سایت به معنای عدم فعالیت و استفاده بهینه از وب سایت شما توسط مشتریان و مخاطبان است. اما آیا این تنها دلیل اثرگذار در عدم موفقیت راه اندازی یک وب سایت است؟

در این مقاله، به دنبالهایی از سوالات خواهیم رفت تا بتوانیم بهتر درک کنیم که چه عواملی دست داده بخش نبودن راه اندازی وب سایت راه حل دلخواه بسازند. از جمله این عوامل می‌توان به طراحی وب سایت، محتوا، تجربه کاربری، بهینه سازی موتورهای جستجو و استراتژی بازاریابی اشاره کرد.

چیزی که می‌خواهیم در این مقاله به آن پی ببریم این است که چگونه این عوامل می‌توانند نقشی مؤثر در راه اندازی وب سایت شما داشته باشند و به چه صورت می‌توانید با کمک آن‌ها به موفقیت وب سایت خود برسید. بنابراین، با ما همراه شوید تا همه جوانب این مسئله جذاب را مورد بررسی قرار دهیم و نکات کلیدی را برای موفقیت در راه اندازی وب سایت شما مورد بررسی قرار دهیم.

وب سایت خود را اصولی راه اندازی کنید

شکی در آن نیست که امروزه با رشد بسیار سریع فناوری اطلاعات و عجین شدن زندگی روزمره انسان ها با فضای مجازی، نیاز به داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کاری به یک نیاز غیرقابل انکار بدل شده است.

همان طور که سال های بیل گیتس اهمیت موضوع فضای مجازی، همه گیر شدن آنها و راه اندازی وب سایت ها خارج از قلمروی زندگی انسان ها را پیش بینی کرده بود و گفته بود جوامع آنلاین دیگر از مکان زندگی شما تاثیر نخواهند پذیرفت، بلکه با توجه به علاقه شخصی شما [و فارغ از مکان زندگی تان] شکل خواهند گرفت.

از این رو اکثر کسانی که امروزه می خواهند از موقعیت کنونی و پتانسیل بسیار بالای فضای مجازی را جهت منافع شخصی و شغلی خود استفاده ببرند به راه اندازی وب سایت روی می آورند.

اما با نظر به آنکه راه ‌اندازی یک وب سایت امری تخصصی است؛ غالب کسانی که هزینه کرده و وب سایت خود را راه اندازی می کنند، نمی توانند شاهد نتیجه مطلوبی از این هزینه کرد و راه اندازی وب سایت باشند.

پاسخ به نظرات: راه بهبود نوشتار در وب‌سایت | مهمترین چالش‌های وب‌سایت | اثرات کیفیت هاست | اشتباهات رایج طراحی سایت + راه اطمینان از امنیت وب‌سایت | نکات پیش از ایجاد وب‌سایت | دلایل عدم بارگزاری صفحه وب

عوامل پایین آورنده ی راندمان یک وب سایت

اگرچه در راه اندازی وب سایت باید اصول فنی و تکنیکی بسیار زیادی را مد نظر قرار داد و هر چه در این موارد دقیق تر شویم به همان اندازه نتیجه بهتری را به دست خواهیم آورد؛ اما به طور کلی عوامل معدودی موجب می‌ شوند که یک وب سایت نتواند بازخوردی مناسب را برای صاحبش به همراه داشته باشد، این موارد عبارتند از:

نداشتن دانش کافی جهت طراحی وب سایت

این یک حقیقت است که بسیاری از کسانی که قصد راه اندازی وب سایت خود را دارند در ابتدا از شرایط مالی خوبی برخوردار نیستند، از این رو ایشان خود به راه اندازی وب سایت دست می زنند تا از هزینه های راه اندازی کاسته شود.
اگرچه توصیه ما نیز به کسانی که از دانش کافی برخوردارند، این است که دانش و توانایی خود را در راه اندازی و شکوفا سازی وب سایت خود پیاده کنند؛ اما متاسفانه بسیاری از کسانی که خود اقدام به راه اندازی وب سایت خود می کنند از دانش محدودی برخوردارند و در این بین چندان خود را نیز ملزم به تقویت دانش خود نمی کنند.
و از همین رو نیز کاملا واضح است که این دسته از افراد در مسیر راه اندازی وب سایت خود چندان موفق نباشند.

همچنین من در مشاوره با تعداد زیادی از این دسته از افراد دریافته ام که با نظر به اینکه غالباً این گروه از وب سایت خود بازخوردی مناسب را دریافت نمی‌ کنند، در ادامه نیز چندان راغب به هزینه‌ کرد نیستند و رفته رفته با عدم رؤیت بازخوردِ مناسب، به این باور می ‌رسند که:

راه اندازی وب سایت یک کار کاملاً عبث است

انتخاب حساب نشده و نامناسب طراحان وب سایت

این یک مسئله غیر قابل انکار است که امروز مدعیان راه اندازی یک وب سایتِ خوب در سطح فضای مجازی و شهرهای بزرگ بسیار زیاد شده است، در حالیکه درصد زیادی از افراد و شرکت هایی که اقدام به راه اندازی وب سایت برای دیگران می کنند عملکردی بسیار نامناسب دارند و این عملکرد نامناسب از دو دلیل ناشی می شود:

۱- ادعای گزافه و ناروای طراحان

تعداد زیادی از طراحان یا راه اندازان وب سایت ها، کسانی هستند که با کسب دانش اندک، یا دچار توهم شده و خود را در مقام فنی قوی دیده اند و در توهم آمادگی کامل برای راه اندازی یک وب سایت می باشند؛ و یا با وجود اشراف کامل به دانش اندکشان، به دلیل سودای جذب پول و ثروت در سرشان، به اندک بودن دانششان توجهی نکرده و با همین شرایط نامناسب خود وارد دنیای طراحی و راه اندازی وب سایت ها می شوند.

از این رو، این دسته از افراد یا شرکت ها با وجود ادعای زیاد، نمی ‌توانند نتیجه ای مناسب را برای راه اندازی یک وب سایت ایجاد کنند.

۲- سوء استفاده از ناآگاهی مشتریان

گروهی دیگر از کسانی که در زمینه ی طراحی یا راه اندازی وب سایت فعالیت دارند، اگرچه از علم و آگاهی مطلوبی برای این زمینه برخوردار هستند؛ اما زمانی که مشتری خود را در مسئله پیاده سازی وب سایتش کاملاً ناآگاه و مبتدی می بینند؛ از این ناآگاهی سوء استفاده کرده و بدین صورت: یا تعهداتی بسیار اندک در قبال هزینه ای زیاد می دهند، و یا با وجود دادن تعهد معقول و تعیین هزینه ای متناسب با این تعهد، چندان به تعهدات خود در راه اندازی یک وب سایت خوب همت نمی گمارند.

بی توجهی به سیاست های شخصی و شغلی خود در تولید محتوا

مشاوره های زیادی را داشته ام که شخص دانش خوبی در خصوص طراحی وب سایت برخوردار بوده و یا گروه خوبی را برای طراحی وب سایت خود گمارده است اما با این حال هیچ نتیجه ای از وب ‌سایت خود که از نظر فنی نیز در شرایط مطلوبی به سر می ‌برد نداشته است.

با بررسی چنین شرایطی، عمده ی نتیجه ای که به دست می آید این است که وب سایت راه اندازی شده از نظر فنی مورد توجه ویژه قرار گرفته، اما از نظر محتوایی توجه صحیحی به آن نشده است؛ این در حالی است که در بحث تولید محتوا باید دو نکته را به صورت جدی مد نظر قرار داد:

مرتبط: ایجاد محتوا: تعریف و مراحل توسعه یک استراتژی محتوای عالی

۱- محتوا باید نشان دهنده وضعیت و شرایط صاحب وب سایت و ترسیم کننده تخصص و توانایی های او باشد

قاعدتاً راه اندازی یک وب سایت با مقاصدی خاص صورت می گیرد؛ پس اگر محتوای موجود در آن تناسبی با مقصود اصلی راه اندازی اش نداشته باشد، نمی تواند منظور از راه اندازی وب سایت را رسانده و مقصود را برآورده کند.
پس این مسئله بسیار ضروری و حائز اهمیت است که در زمان انتخاب موضوعِ محتوا و تولید محتوای متناسب با آن موضوع، باید به‌گونه ‌ای عمل کرد که خوراک تولید شده برای وب سایت کاملاً سمت و سوی صحیح به خود بگیرد تا نتیجه مطلوب را نیز ایجاد کند.

۲- محتوا باید با علایق و سلایق مخاطب همسو باشد

هرچند برخی از وب سایت ها از لحاظ فنی به درستی راه اندازی شده اند و محتوای آنها نیز دقیقاً متناسب با مقصود از این طراحی و راه اندازی است، اما کماکان شرایط جذب مخاطب را دارا نمی باشد.
علی رغم ذهنیت عموم مردم، تولید محتوا در فضای مجازی یکی از تخصصی ترین و فنی ترین امور در این فضا می باشد و کسانی که می ‌توانند بر روند تخصصی تولید محتوا اجرا پیدا کنند به خوبی می ‌دانند که محتوای آنها باید به خوبی با مغز احساسی مخاطبین درگیر شود و احساسات آنها را به درستی بر بیانگیزد؛ همچنین آنها می دانند بهترین روش برای ارتباط با مغز احساسی مخاطبین تولید محتوایی است که بتواند:

اولاً نیاز مخاطب را هدف قرار دهد

و

ثانیاً به گونه‌ای تولید شود که مخاطب با دیدن و شنیدن آن احساس خوبی نسبت به خودش پیدا کند

افتادن در چرخه معیوب

یکی دیگر از مشکلاتی که موجب عدم بازخورد وب سایت ها می شود، مسئله توقف در رشد آنهاست.
غالباً وب سایت ها در زمان طراحی یا راه اندازی با تفکرات محدود و نیازهای ابتدایی اشخاص روبرو هستند، از این رو در ابتدای کار، بسیاری از ویژگی ها و نیازهایی که باید به آنها توجه شود چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ این مسئله در وب سایت هایی که از صفر برنامه نویسی می شوند و از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده نمی کنند بیشتر به چشم می خورد.

اگرچه موضوع یاد شده به عنوان یک ایراد و مشکل محسوب نمی شود و حتی برای جلوگیری از صرف هزینه‌ های گزاف و وقت مازاد، توصیه ما نیز بر همین است که ابتدا از قدم های کوچک و مسائل ابتدایی وب سایت خود شروع کنید.
اما مسئله قابل توجه و مهم این است که لازم است در ادامه ی روند فعالیت وب سایت، شما تک تک نیازهایی که در مسیرتان قرار می گیرند را نیز مورد توجه قرار دهید و وب سایت شما بسته به آن نیاز ها ارتقا پیدا کند.

همچنین افزایش میزان محتوا، افزایش تعداد مخاطبین و بازدیدکنندگان، افزایش میزان مصرف ترافیک وب سایت و اشغال پهنای باند آن و … چیزهایی هستند که رفته رفته برای یک وب سایت رخ داده و افزایش پیدا می کنند؛ از همین رو اگرچه در روزهای ابتدایی راه اندازی وب سایت، این موارد مسائل مهم و چشمگیر نیستند اما در آینده ای نزدیک به مسائلی بسیار مهم و حائز اهمیت تبدیل خواهند شد.

مشکل اصلی بسیاری از وب سایت ها هم همین است که اگرچه شروعی تقریباً خوب دارند، اما رفته رفته با وجود ارتقای کسب و کارشان، افزایش مخاطبینشان، نیازشان به پهنای باند و ترافیکی بیشتر، و افزایش محتوای وب سایتشان، و مهم تر از همه، پیدایش نیازهای جدید و …. هیچ اقدامی برای ارتقای وب سایت صورت نمی گیرد و همین امر سبب کاهش راندمان و بازخورد آن می‌ شود

عدم توجه به قواعد فنی در شبکه سازی و ارائه

ایراد دیگری که در بررسی وب سایت های مختلف می توان آن را به وضوح رؤیت کرد و حتی شاید بتوان گفت که مشهودترین ایراد، همین موضوع است؛ مسئله عدم برقراری ارتباطی صحیح وب سایت با دنیا است.
از آنجا که هدف اصلی طراحی یک وب سایت، ایجاد رابطه ای بسیار قدرتمندتر با دنیا و بهره برداری از این ارتباط نامحدود است، این مسئله به یکی از مهمترین مسائل در دنیای امروزی بدل شده است.

امروزه برای برقراری ارتباطی قدرتمند دانش های زیادی همچون سئو و اصول وبمستری، دیجیتال مارکتینگ و … پا به عرصه ی وجود گذاشته اند؛ اما به طور کلی شاید بتوان گفت توجه به دو مورد زیر در کنار بهره‌گیری از دانش های مرتبط، مسئله فوق را به خوبی پوشش دهد.

۱- شبکه سازی

اگرچه طراحی یک وب سایت برای مشاهده ی بهتر ما، توانایی هایمان، در برقراری یک ارتباط جهانی را به طور قابل توجهی افزایش می دهد؛ اما وجود میلیون ها وب سایت دیگر در فضای بی منتهای مجازی و وجود رقابت بسیار سنگین و تنگاتنگ بین وب سایت ها (که قطعا تعداد بسیار زیادی از این وب سایت ها نیز همراستا با روند کاری شما هستند) چندان اجازه ی بدست آوردن موفقیتی چشم گیر برایتان در این راستا نمی دهند.
اما همان طور که پیشتر، هر کس که می توانست ارتباطات موثری را برای خود در دنیای واقعی ایجاد کند و از این ارتباطات در جهت منافع خود بهره ببرد، می توانست بیشترین رشد و موفقیت را کسب کند؛ در دنیای امروزی نیز ارتباطات بیشتر در فضای مجازی می تواند قدرت دیده شدن شما را به طور قابل توجهی بالا ببرد و منافع شما را بیش از پیش تامین کند.

پس، لازمه ی موفقیت شما در راه اندازی یک وبسایت خود و کسب نتایج خیره کننده، گره زدن وب سایتتان با سایر وب سایت ها، شبکه های اجتماعی، دنیای واقعی، رسانه های دیگر و … است؛ هرچه شما بتوانید بیشتر این اتصالات را برقرار کنید، شبکه ای قدرتمندتر برای خود و وب سایتتان ایجاد خواهید کرد و کاملا واضح است که در چنین شرایطی منافع و نتایج بسیار بیشتری را نیز کسب خواهید کرد.

مرتبط: راهنمای کامل شبکه سازی

۲- ارتباطات

در واقع ارتباطات را هم می توان بخشی از شبکه سازی قلمداد کرد و هم می توان فعالیت و تلاشی مجزا قلمداد کرد. بی شک اتصال شما به دیگران (چه در حوزه ی فضای مجازی و چه در دنیای واقعی) می تواند برای شما سود و منفعت زیادی به همراه داشته باشد، اما این مسئله منوط به این است که شما قواعد ارتباطی را نیز به خوبی فرا گرفته باشید و با روش های علمی و اثربخش، شبکه ای از ارتباطات موثر را برای خود ایجاد کنید و نه شبکه ای بسیار بزرگ، اما ناکارامد.
و همان طور که پیشتر و در بالا بیان شد (در خصوص تولید محتوا)؛ برای این منظور لازم است شما قواعدی را در اتباطاتتان به کار ببندید که هم بتواند مغز احساسی مخاطبین شما را هدف قرار دهد (چراکه بیش از ۸۰ درصد انتخاب های زندگی هرکس برمبنای احساساتشان است و نه منطقشان) و هم بتواند خوراکی متناسب با میل و رغبت مخاطب به بدهد که این نیز می تواند در تحریک مغز احساسی موثر بیافتد و حسی متناسبی با آنچه که مایل به دریافت از او را دارید را به او بدهد.

برای راه اندازی یک وب سایت قوی از ما مشاوره بگیرید: ۰۹۱۳۳۹۵۷۹۲۰

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

31 پاسخ

  1. دلایل اصلی:

    – عملکرد کند
    – طراحی بد وب سایت
    – عدم بهینه سازی موتور جستجو
    – عدم دسترسی مناسب
    – جهت یابی بد
    – بی توجهی به تلفن همراه
    – پشتیبانی ضعیف از مشتری
    – مشکلات فنی
    – نگهداری بد وب سایت
    – عدم تراز در طراحی
    – عدم ایجاد وفاداری مشتری
    – خطاهای گیج کننده
    – زمان بارگذاری صفحه ناامید کننده
    – استراتژی وب سایت ناکارآمد
    – امنیت بد
    – بهینه سازی نامناسب موبایل
    – طراحی بیش از حد پیچیده
    – آسیب پذیری های امنیتی
    – عدم ادغام رسانه های اجتماعی

    1. سلام

      سخت‌ترین قسمت ایجاد یه وب‌سایت ممکنه به وابستگی از تجربه و مهارت فرد و همین طور اهداف و نیازهای وب‌سایت متغیر باشه. اما بعضی از چالش‌های شایع و سختی‌های ایجاد یه وب‌سایت عبارتند از:

      • طراحی و رابط کاربری: ساخت یه طراحی مطلوب و کاربرپسند برای وب‌سایت می‌تونه یه چالش بزرگ باشه و نیازمند دانش و تجربه در زمینه طراحی وب و UX/UI باشه.
      • تجربه کاربری: ایجاد تجربه کاربری (UX) مناسب برای کاربران نیازمند توجه به جزئیات کوچک و پیچیدگی‌های زیادیه که ممکنه زمان بر باشه.
      • توسعه وبسایت: توسعه وب‌سایت به معنای ایجاد و پیاده‌سازی کدهای لازم برای عملکرد وب‌سایته و نیازمند تسلط بر زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف، فریمورک‌ها و ابزارهای توسعه وبه.
      • بهینه‌سازی موتورهای جستجو: افزایش دسترسی وب‌سایت در موتورهای جستجو اهمیت بالایی داره، بنابراین نیاز به بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) و ایجاد محتوا با کیفیت و الگوریتم‌های جستجوگرهاست.
      • مدیریت و به‌روزرسانی محتوا: مدیریت وب‌سایت و به‌روزرسانی محتوا نیازمند آشنایی با سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) و روش‌های مدیریت محتوا می‌باشه.

      در کل، سخت‌ترین قسمت ایجاد یه وب‌سایت به میزان تجربه و دانش شما و پیچیدگی‌ها و نیازهای وب‌سایت خاص خودتون مربوط می‌شه.

    1. سلام

      دلایل احتمالی که ممکنه یه صفحه وب بارگذاری نشه عبارتند از:

      • مشکل در اتصال اینترنت: اگه اتصال اینترنت شما ضعیف باشه یا قطع شده باشه، صفحه وب بارگذاری نمی‌شه.
      • مشکل در سرور: اگه سروری که صفحه وب روی اون قرار داره دچار مشکل یا خطا شده باشه، ممکنه صفحه وب بارگذاری نشه.
      • خطا در کد صفحه وب: اگه کد صفحه وب حاوی خطاهای برنامه‌نویسی باشه، ممکن است صفحه بارگذاری نشه.
      • مشکل در سرویس دهنده میزبانی: بعضی از سرویس‌های میزبانی وب ممکنه با مشکلات فنی روبه‌رو بشند که می‌تونه منجر به عدم بارگذاری صفحه‌های وب بشه.
      • مشکل در مرورگر: گاهی اوقات مرورگری که شما استفاده می‌کنید ممکنه با خطا روبه‌رو بشه که منجر به عدم بارگذاری صفحه وب بشه.
    1. سلام

      • تعیین هدف و مقاصد وب سایت
      • تحلیل نیازها و مشخص کردن خصوصیات و قابلیت‌های موردنیاز
      • تحقیق درباره رقبا و بازارهدف
      • طراحی ساختار وب سایت (معماری اطلاعات)
      • انتخاب نام دامنه مناسب
      • تعیین سیستم مدیریت محتوا (CMS)
      • طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه‌ی کاربری (UX)
      • توجه به طراحی ریسپانسیو (Responsive Design) برای نمایش مناسب در تمام دستگاه‌ها و اندازه‌های صفحه نمایش
      • ایجاد محتوای متناسب با هدف و سبک وب سایت
      • انتخاب و استفاده از تصاویر و گرافیک‌های مناسب و حقیقی
      • بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو (SEO)
      • انتخاب استفاده از SSL برای امنیت اطلاعات
      • به روزرسانی مداوم محتوا
      • تهیه و نصب افزونه‌ها و پلاگین‌های موردنیاز
      • انتخاب وب هاستینگ با کیفیت و پشتیبانی قوی
      • آماده سازی سیستم پشتیبان‌گیری روزانه و منظم
      • بررسی صفحات خطا و رفع مشکلات فنی
      • ایجاد و توسعه استراتژی بازاریابی آنلاین
      • تمرین و تست وب سایت بر روی تمامی مرورگرها و دستگاه‌ها
      • آموزش وب سایت به کاربران و مدیریت آن
      • ایجاد نقشه سایت به منظور بهبود دسترسی کاربر
      • ایجاد فرم‌های تماس و راه‌های ارتباط با مشتریان
      • ایجاد معیارهای عملکرد و مانیتورینگ (Analytics)
      • تهیه و به‌روزرسانی سیاست‌ها و قوانین حریم خصوصی
      • ایجاد استراتژی برندینگ و تبلیغات آنلاین

      و …

  2. اشتباهات رایج در طراحی وب ‌سایت چی هستند؟
    چطور از امنیت وب سایتمون مطمئن بشیم؟

    1. سلام

      موارد زیر مطرح‌ترین اشتباهات رایج هستند:

      • استفاده از طرح بندی نامناسب و غیرقابل دسترسی برای کاربران با مشکلات بینایی
      • عدم بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو
      • استفاده از تصاویر ویدئویی بدون بهینه‌سازی و مشکلات پخش
      • استفاده از فونت‌های غیرقابل خواندن
      • عدم پاسخگویی به دستگاه‌های مختلف و طراحی واکنش‌پذیر
      • عدم استفاده از رنگ‌ها و کنتراست‌ها مناسب
      • عدم استفاده از محتوای طراحی شده به درستی
      • استفاده از آیکون‌ها و تصاویر با کیفیت پایین
      • استفاده از پلاگین‌ها و ابزارهای غیرضروری
      • عدم استفاده از متنوع بودن رنگ‌ها و کنتراست‌ها برای نشانه‌ها و دکمه‌ها
      • استفاده از متنوع بودن فونت‌ها و سبک‌ها
      • عدم استفاده از فضای مناسب بین المان‌ها
      • عدم استفاده از فضای خالی به درستی
      • استفاده از انیمیشن‌ها و جاوا اسکریپت‌ها بدون بهینه‌سازی
      • عدم استفاده از ساختار مناسب برای لینک‌ها و منوها
      • استفاده از تصاویر بزرگ و طولانی بدون بهینه‌سازی
      • استفاده از فایل‌های ویدئویی و صوتی بدون بهینه‌سازی
      • عدم استفاده از یکپارچگی طراحی در صفحات مختلف وب سایت
      • عدم نگهداری و به‌روزرسانی منظم وب سایت
      • عدم ایجاد نسخه پشتیبان و امنیت مناسب برای وب سایت

      و برای اطمینان از امنیت وب سایت‌تون هم می تونید اقدامات زیر رو انجام بدید:

      • استفاده از یک گواهینامه SSL برای رمزنگاری ارتباطات بین کاربران و وب سایت
      • استفاده از رمزنگاری مناسب برای پایگاه داده و اطلاعات حساس
      • به روزرسانی سیستم عامل، سرویس های وب و نرم افزارهای مورد استفاده به جدیدترین نسخه ها
      • استفاده از پسورد های قوی و تغییر آنها به طور دوره ای
      • استفاده از فایروال و نرم افزارهای امنیتی برای محافظت از وب سایت
      • محدود کردن دسترسی به فایل ها و پوشه های حساس
      • بررسی و شناسایی آسیب پذیری های امنیتی با استفاده از اسکنرها و ابزارهای امنیتی
      • پشتیبان گیری منظم از داده ها و فایل های وب سایت
      • ایجاد سیاست های امنیتی مشخص برای کارکنان و مدیران وب سایت
      • آموزش و آگاهی کارکنان درباره اصول امنیت و رفتارهای خطرناک در ارتباط با وب سایت.
  3. سلام کیفیت هاست از چه مشکلاتی در راه اندازی سایت می تونه جلوگیری بکنه ؟!

    1. سلام
      کیفیت بالای هاست می‌تونه مواردی مثل این موارد رو پوشش بده و مانع بروز مشکل بشه:

      ۱. سرعت بارگذاری: یه هاست با کیفیت بالا می‌تونه سرعت بارگذاری صفحات وب سایت رو بهبود ببخشه. سرعت بارگذاری پایین می‌تونه باعث افت میزان بازدید و کاهش رتبه سایت در موتورهای جستجو بشه.

      ۲. پایداری: هاست با کیفیت بالا باید دارای زمان‌بندی عالی و عملکرد پایدار باشه. این به معنی داشتن زمان‌های توقف کم و عدم بروز خطاهای مکرره.

      ۳. امنیت: هاست با کیفیت بالا باید از تکنولوژی‌های امنیتی پیشرفته برخوردار باشه تا بتونه سایت رو در برابر حملات مخرب و نفوذ کننده‌ها محافظت کنه.

      ۴. پشتیبانی: لازمه یه هاست با کیفیت بالا پشتیبانی فنی قوی و ۲۴/۷ داشته باشه تا در صورت بروز مشکلات فنی، بشه به سرعت راه حلی رو دریافت کرد.

      ۵. مقیاس‌پذیری: و در آخر نیازه که هاست با کیفیت بالا امکان مقیاس‌پذیری سرورها و منابع رو داشته باشه تا با افزایش ترافیک و نیازهای سایت، بتونه به درستی عمل بکنه.

      با داشتن یه هاست با کیفیت بالا، می‌تونید از این مشکلات جلوگیری کنید و تجربه کاربری بهتری رو برای بازدیدکنندگان سایت خود ایجاد کنید.

  4. من وب سایتتون رو مدام دنبال می کنم و واقعا مطالب و مقاله های خیلی خوبی رو ارائه می دین و ممنونم ازتون بابت این موضوع

  5. یکی از دلایل دیگه برای مواجهه با مشکلات در راه اندازی یک وبسایت خوب، نبود آگاهی کافی درباره به‌روزرسانی فناوری ها و استفاده از تکنولوژی‌های جدید در طراحی و توسعه وبسایت می‌باشه.

  6. با سلام، ممنون از ارسال مقاله مفیدتون که در بالازیر قرار دارد، بسیار جالب و آموزنده بود. به نظرم نویسنده با بیان مشکلات شایع در راه‌اندازی یک وب‌سایت، به خوانندگانش الهام‌بخشی فراوانی ارائه کرده است. امیدوارم همه بتوانند از این مطلب مفید واقعی استفاده کنند.

  7. سلام. چالش های وب سایت چیست؟ یعنی میگم اگه بخوام کار طراحی وب سایت را برای خودم شروع کنم باید چه مواردی را در نظر داشته باشم.

    1. سلام
      ممنون از همراهی تون.
      البته سوالتون نیازمند توضیح بسیار مفصلیه.
      اما اگه بخوام به اختصار بیان کنم؛ این ها مهم ترین مواردیه که الان به ذهنم می رسه:
      چالش متداول طراحی وب سایت و راه هایی برای مقابله با آنها
      ۱- طراحی برای کاربران با سلایق و علایق و نیازهای متنوع (باید در اولین قدم، بتونید این رو درک کنید و قدرت آنالیزتون برای این مسئله مهم بالا ببرید)
      ۲- کسب دانش فنی مناسب
      ۳- تعادل بین زیبایی شناسی با عملکرد (تسلط به طراحی ui و ux کارآمد و جذاب)
      ۴- متعادل کردن عملکرد و زیبایی شناسی با سرعت (بازم موضوع ui و ux)
      ۵- آسان کردن سایت ها برای پیمایش راحت و کارآمد (بهینه کردن دسترسی ها)
      ۶- تضمین دسترسی (اول: انتخاب هاستینگ مناسب، بهینه سازی های طراحی و دیتابیس و … برای آنلاین بودن بسیار نزدیک به ۱۰۰ درصد، دوم: پشتیبانی ۷/۲۴)
      ۷- ریسپانسیو بودن (اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در همه دستگاه ها به خوبی کار می کند)
      ۸- بکارگیری متدهای مناسب برای بهبود نرخ تبدیل
      ۹- طراحی مقیاس پذیر (اینکه با رشد کسب و کار، وب سایت بتونه باز پاسخگو باشه)
      ۱۰- امنیت داده
      ۱۱- مدیریت انتظارات ذینفعان
      و …

  8. سلام
    من یک وبسایت وردپرسی دارم و می خوام کیفیت کارام تو نوشتن بهتر کنم
    میشه راهنماییم کنین و بگین چکارایی باید بکنم؟

    1. سلام
      امیدوارم موفق باشین
      اتفاقا مورد مهمی رو مدنظر قرار دادین
      اگرچه توضیح درخصوص موضوع تولید محتوا در این پاسخ نمی گنجه؛ ولی به طور کلی:

    2. شما باید قواعد سئو رو اول به خوبی یاد بگیری؛ چون مسئله موتورهای جستجو در موضوع وب سایت ها در اولویت بسیار بالایی قرار داره
    3. برای سهولت و کارایی بیشتر در موضوع سئو، حتما یکی از افزونه های مناسب سئو (بویژه یکی از این دو: rank math یا yoast seo) رو حتما نصب کن. این دو خودشون علاوه بر سئو کردن خودکار محتوا، بهت کمک می کنن تا محتوای ارزنده تری هم ارائه بدی (البته من یواست سئو رو به طور جد ترجیح می دم)
    4. سعی کن در نوشتارت از اصولی مثل اندازه مناسب پاراگراف ها، اندازه کل متن، علائم نگارشی، تیترگذاری ها، بولت (نقطه) گذاری ها و … رو تبعیت کنی
    5. سعی کن تا حد امکان در نوشتارت سه اصل “چیستی”، “چرایی” و “چگونگی” مشخص باشن.
    6. تصاویر، اینفوگرافیک ها و ویدئوها هم می تونن جلوه بصری خیلی بهتری به محتوای وبسایتت بدن
    7. استفاده از کلیدواژه های پرطرفدار و مخاطب پسند هم خیلی مهمه
    8. توجه به تیتر اصلی (موضوع اصلی نوشته) و رعایت اصولش هم بسیار مهمه
    9. و …

      البته موارد زیاد دیگه ای هم وجود داره که شاید الان به ذهنم نرسید
      اما به نظر من مسئله سئو بیش از هر چیزی در اولویت قرار داره

      در ضمن برای تک تک موارد بالا، توی ایوسی مقالات مفیدی نوشته شد، کافیه شما یه جستجوی کوچیک انجام بدی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *