بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

در راه موفقیت قمار نکنید / برای افزایش آگاهیتان چکار می کنید؟

قمارباز

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

غالبا تلاش‌های بی‌وقفه نتیجه‌ای در بر ندارد

یکی از باورهایی که در بین افراد متوسط و یا افراد ناموفق رواج دارد، این است که هر چه تلاش بیشتری بکنند و هر چه وقت بیشتری برای کارشان بگذارند، نتیجه‌ی بیشتری هم برداشت خواهند کرد.

از همین رو، غالبا افراد زیادی از این قشرها را می‌بینید که به صورت شبانه روزی در حال سعی و تلاش هستند و برای رسیدن به نتایج و خواسته هایشان از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده و حتی گاه از وقتی که باید به خوانواده، استراحت، تفریح، معاشرت با دوستان، راز و نیاز با خدای خود و … اختصاص دهند نیز حذف کرده و برای تلاش‌های کاری خود آنها را صرف و خرج می‌کنند.

و این در حالی است که کمتر کسی را دیده‌ایم که بدین صورت بتواند به نتیجه‌ی مطلوبی دست یابد؛ و جالب است که در اندک مواردی معدود که بعضی با این روش، اندک نتیجه‌ای به دست می‌آورند؛ باز نتیجه‌ی آنها کوتاه و مقطعی و زودگذر است و آنها نمی‌توانند این نتایج را به کرات و به طور مداوم در زندگی خود شاهد باشند.

تلاش‌های هوشمندانه نتایج فوق العاده‌ای را در بر دارد

اما برعکس رویه و تفکر افراد معمولی و سطح پایین؛ این آن تفکری نیست که افراد موفق دارند؛ آنها خیلی خوب می‌دانند، بهترین و تنها راه گرفتن نتیجه‌های بزرگ و بزرگتر، تلاشی هوشمندانه است. و تلاش هوشمندانه هم تلاشی است که با سگ دو زدن کاملا متفاوت است؛ تلاشی است که در آن به قانون پارکینسون توجه ویژه دارد؛ تلاشی است که از آگاهی، آگاهی و آگاهی نشأت می‌گیرد.

افراد موفق به خوبی می‌دانند لازم است روزانه به جای تلاش بیشتر و گذاشتن وقتی بیشتر برای تلاش‌های‌شان، بخشی از وقت‌شان را برای افزایش دانش و آگاهی خودشان بگذارند و بر روی رشد خودشان نیز سرمایه‌گذاری داشته باشند؛ آنها به این موضوع کاملا واقفند که با این کار، قطعا باقی مانده‌ی وقتشان، می‌تواند برایشان چندده، چندصد، چندهزار و …. برابر یک تلاش معمولی بازخورد و نتیجه برایشان در بر داشته باشد.

 

 

اهل قمار هستید یا نه؟

احتمالا با پرسش بالا جا خورده باشید و با خود بگویید که این چه سوالی است؛ کاملا واضح است که من زندگی ام را به دست حرکات پرخطر و ترسناکی نمی‌سپارم که به احتمال زیاد سرمایه، دارایی و زندگی ام را بر باد می‌دهد.

اما باز، لازم است که این سوال را از خود بپرسید و این بار کمی متفاوت تر برای پاسخ بدان فکر و تامل کنید. چراکه با نگاه به دسته بندی که رابرت کیوساکی برای انسان‌ها دارد، احتمالا نظرتان درخصوص این سوال عوض خواهد شد.

 

دسته‌بندی آدم‌ها توسط رابرت کیوساکی در مواجهه با نحوه سرمایه گذاری

رابرت کیوساکی (کارآفرین و سرمایه گذار مطرح آمریکایی) آدم‌ها را در مواجهه با بحث سرمایه‌گذاری به ۶ دسته تقسیم می‌کند.

 

رابرت کیوساکی

 

۱- کسانی که اصلا بویی از سرمایه‌گذاری نبرده اند.

این افراد هیچ میانه‌ای با رشد و موفقیت مالی ندارند و غالبا همین دوری آنها از این مسئله سبب می‌شود که زندگی سختی در کل عمر خود تجربه کنند. آنها زندگی شان را با هر فلاکت، سختی و بدبختی که باشد (با قرض، بدهی و …) می‌گذرانند.

 

۲- کسانی که کم و بیش در کار سرمایه‌گذاری هستند، اما از راه‌ها غلط

این دسته از راه‌هایی اشتباه مثل قرض گرفتن، وام و ایجاد بدهی اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ لذا نه تنها فشارهای ناشی از بدهی‌ها آنها را در تصمیم گیری‌ها ضعیف و زبون می‌کند، بلکه از شروع سرمایه‌گذاری شان (که با روشی غلط بوده) کاملا ادامه‌ی آن نیز مشخص است.

این گروه عموما در سرمایه گذاری‌ها شکست می‌خورند و نه تنها به رشد مالی نمی‌رسند، بلکه در این فرایند مقروض و ورشکسته نیز می‌شوند.

 

۳- کسانی که با دارایی خودشان را با علم دیگران سرمایه‌گذاری می‌کنند

این گروه خوب می‌دانند که توان و درک صحیحی از سرمایه‌گذاری ندارند، لذا برای سرمایه‌گذاری از نیرو و علم دیگران استفاده می‌کنند؛ از این رو، آنها روند رشد یا تنزل خودشان را به دیگران وا می‌گذارند.

که در این فرایند، نه می‌توانند نسبت به موفقیت‌های کوچک خود خورده‌ای به دیگران بگیرند و نه می‌توانند در مقابل شکست‌ها عکس العملی درخور و درست داشته باشند.

و حتی معدود موفقیت‌های بزرگ و عمده موفقیت‌های کوچک و شکست‌های کوچک و بزرگ این افراد نیز برای آنها هیچ تجربه‌ای که برای آینده شان آمادگی بیشتر را در برداشته باشد را نمی‌آفریند.

 

۴- افراد قمار باز!

در ادامه توضیح داده خواهد شد

 

۵- کسانی که با دارایی خودشان و با علم و آگاهی اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند

این دسته از مردم از علمشان در جهت رشد مالیشان استفاده می‌کنند و خوب می‌دانند که اگر بخواهند در مسیر سرمایه‌گذاری (و یا هر مسیر دیگر) به موفقیت برسند، لازم است بر میزان دانش و آگاهی خودشان بیافزایند؛

لذا این افراد در کنار اقدام و عمل، به طور مداوم بر میزان معلومات مفید و کاربردی خودشان می‌افزایند و اقداماتشان را همیشه در راستای علوم سودمندی که کسب کرده اند به منصه ظهور می‌رسانند.

از این رو، اگرچه شاید در مواردی اندک، این افراد به موفقیت‌ها و کامیابی‌های چشم گیری دست پیدا نکنند؛ اما به طور میانگین، اکثر اقدامات آنها منجر به موفقیت و دستیابی به نتایج عالی خواهد شد.

 

۶- کسانی که خودشان خالق سرمایه‌ها و سهم‌های بزرگ هستند

این افراد یک گام از گروه قبل فراتر می‌گذارند؛ آنها به جای اینکه بر روی دارایی ها، تلاش‌ها و رشدهای دیگران سرمایه‌گذاری کنند و از این راه به رشد و موفقیت دست پیدا کنند؛ خودشان به صورت مستقیم اقدام به تولید، کارآفرینی و … می‌کنند؛

و غالبا دیگران بر روی دارایی‌های این افراد سرمایه‌گذاری می‌کنند که حاصل این سرمایه گذاری‌ها (چه برای سایرین منفعت در پی داشته باشد و چه ضرر) برای این گروه سود و منفعت بسیار کلانی را در بر خواهد داشت.

 

افراد قمارباز چه کسانی هستند؟

اما جالب است که رابرت کیوساکی دسته‌ی چهارم را قماربازها معرفی می‌کند. رابرت کیوساکی بر این باور است که آن دسته از کسانی که دارایی خودشان را در مسیر سرمایه‌گذاری صرف می‌کنند؛ اما حاضر نیستند برای رشد مالی بیشتر و موفقیت‌های مالی (و یا هر موفقیت دیگری که برایش سرمایه‌ی مالی، زمانی و … خود را صرف می‌کنند) اقدام به افزایش آگاهی و علمشان بکنند.

 

قمارباز

و این بیان رابرت کیوساکی کاملا درست دست، چراکه این دسته از مردم دقیقا مثل قماربازها هستند و سرمایه‌های خودشان را در مسیری می‌گذارن که شاید نه تنها به نفعشان نباشد، بلکه احتمالا به ضررشان نیز تمام شود.

از همین رو، باز سوال بالا مطرح می‌شود، و آن اینکه: آیا شما اهل قمار هستید؟

 

نتیجه گیری:

اگر شما قصد دارید تا موفقیت‌های‌تان را زود به زود شاهد باشید؛ و اگر می‌خواهید همچون افراد موفق، در مسیرتان تا موفقیت، هیچ مانع و چالشی نتواند سدی واقعی برایتان ایجاد نماید؛ لازم است که آگاهی تان را بالا ببرید، و تلاش‌های‌تان را با آگاهی و دانش گره بزنید.

 

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *