بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۱ استراتژی یادگیری جنبشی برای توسعه شغلی

استراتژی های یادگیری جنبشی - یادگیری حرکتی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

یادگیری جنبشی یکی از چهار نوع سبک یادگیری است که توسط سیستم VARK تعریف شده است که مخفف کلمات دیداری، شنیداری، خواندن و حرکتی است. نیل فلمینگ نیوزلندی این سیستم را در اوایل دهه ۱۹۹۰ به عنوان وسیله ای برای کمک به دانش آموزان و سایرین ایجاد کرد که کارآمدتر و مولدتر بیاموزند زیرا دسته بندی ها دانش آموزان را بر اساس نیازهای خاص آنها طبقه بندی می کنند.

با یادگیری حرکتی، افراد از طریق حرکت فیزیکی به بهترین شکل یاد می گیرند. در این مقاله از ایوسی، یادگیری جنبشی را تعریف می‌کنیم، برخی از ویژگی‌های یادگیرندگان جنبشی را فهرست می‌کنیم و راهکارهایی را برای حفظ اطلاعات به‌عنوان یک یادگیرنده جنبشی در محیط کار توضیح می‌دهیم.

مطالب مرتبط: سبک های یادگیری برای توسعه شغلی

یادگیری جنبشی چیست؟

به گفته VARK، یادگیری حرکتی بیشتر برای افرادی جذاب است که دوست دارند در حین یادگیری فعال باشند. نکته مهمی که در یادگیری حرکتی باید به آن توجه کرد این است که تحریک برای این فرآیند بسیار مهم است. یادگیرندگان حرکتی زمانی که بدنشان هوشیار و متحرک است بهتر درگیر می شوند. آنها ورودی را بهتر مدیریت می کنند و زمانی که بدنشان مشغول انجام کاری علاوه بر تمرکز خاص روی مواد باشد، می توانند سریعتر پردازش کنند.

در بیشتر موارد، اگر کودک به روش خاصی تربیت شود، از همان روش هایی که در زندگی خود می گذرد استفاده می کند. اثربخشی راهبردهای یادگیری جنبشی به زمانی بستگی دارد که فرد آنها را یاد می گیرد. به عنوان مثال، یادگیری مجدد تکنیک های حفظ کردن در بزرگسالی بسیار سخت تر از یادگیری آنها در دوران کودکی است.

سیستم VARK دارای چندین کاستی است که یکی از آنها وابستگی به قرار دادن زبان آموزان در یک دسته واحد است. به طور کلی، افراد ممکن است در بیش از یکی از دسته بندی های VARK قرار گیرند. با این حال، امتحان روش‌های مختلف در سیستم VARK می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین رویکرد را برای سبک یادگیری منحصر به فرد خود پیدا کنید.

مرتبط: ۶ استراتژی یادگیری برای استفاده در محل کار

ویژگی های یادگیرندگان حرکتی

تعیین سبک یادگیری معمولاً مستلزم سطحی از خودآگاهی است. از جمله ویژگی های کلیدی یک یادگیرنده حرکتی عبارتند از:

  • هماهنگی چشم و دست عالی

  • حافظه موتور عالی

  • به طور کلی در ورزش و فعالیت بدنی خوب است

  • سطوح انرژی بالا

نشانه های دیگری که ممکن است شما یک یادگیرنده حرکتی باشید این است که:

  • در موضوعات خلاقانه مانند هنر یا نمایش خوب عمل کنید

  • از آزمایش کردن به خاطر دانش لذت ببرید

  • به چیزهای اطراف خود سریع واکنش نشان دهید

  • در کارهای تاکتیکی مانند مدل سازی عالی هستند

  • از جدا کردن چیزها لذت ببرید تا ببینید چگونه کار می کنند

  • مراحل لازم برای کاری را که قبلا انجام داده اید به یاد بیاورید

  • از فرارهایی مانند کتاب یا فیلم های ماجراجویی لذت ببرید

مطالب مرتبط: راهنما: نحوه انتخاب شغل

راهبردهای یادگیری جنبشی

بسیاری از کلاس های درس و محیط های کاری برای یادگیرندگان حرکتی ایده آل نیستند. به عنوان یک یادگیرنده حرکتی، احتمالاً برای درک عملکردهای شغلی جدید یا نشستن در جلسات تلاش می کنید. چه حفظ اطلاعات یا تمرکز بر کار برایتان چالش برانگیز باشد، ممکن است بتوانید از مزایای زیر بهره مند شوید:

۱. ایستاده کار کنید

ایستادن به شما این امکان را می دهد که عضلات خود را خم کنید، که بر نحوه درونی کردن اطلاعات توسط بدن شما تأثیر می گذارد. اگر شما یک یادگیرنده حرکتی هستید، ایستادن در حین کار می تواند به درک، تمرکز و حفظ بهتر ترجمه شود.

۲. از حرکات کوچک برای کمک به تمرکز استفاده کنید

حرکات کوچک برای کار بدون نیاز به فعالیت بدنی شدید ایده آل هستند. چیزی به سادگی پرتاب یک توپ روی زمین و گرفتن آن ممکن است به اندازه کافی حواس پرتی را ایجاد کند تا مغز شما را قادر سازد اطلاعات را حفظ کرده و بهتر تمرکز کند.

۳. ورزش را در روز کاری خود قرار دهید

تقسیم زمان به واحدهای کوچکتر و استراحت های کوتاه برای ورزش بین کارها ممکن است تأثیر مثبتی بر توانایی های ذهنی شما داشته باشد. یادگیری حرکتی برای درک مفاهیم نیاز به فعالیت بدنی دارد.

۴. از هایلایتر و فلش کارت استفاده کنید

اگر در تلاش برای حفظ اطلاعات جدید هستید، جنبه فیزیکی تهیه فلش کارت یا برجسته کردن یک جمله ممکن است برای تحریک مغز شما به عمل کافی باشد. یادگیرندگان حرکت شناسی تمایل دارند چیزهای متحرک را دوست داشته باشند و فلش کارت ها می توانند به ایجاد یک شماتیک متحرک کمک کنند که مغز شما ممکن است به کلمات روی صفحه ترجیح دهد.

۵. به موضوعات خلاقانه برخورد کنید

کشیدن نمودار روی یک تکه کاغذ یا تخته سفید می تواند به حافظه و درک شما کمک کند. به لطف آسان بودن ایجاد محتوای خود با نرم‌افزار نقشه‌برداری ذهنی، استوری‌برد یا حتی یک ویدیوی کوتاه می‌تواند به شما کمک کند تا مفاهیم را بدون زحمت به خاطر بسپارید و به یاد آورید.

۶. از تنش و آرامش استفاده کنید

در مکان هایی که فضای لوکس ندارید، ممکن است مجبور شوید برای حفظ توجه خود به فعالیت های محدودتری متوسل شوید. برای مثال، منقبض کردن عضله ساق پا و نگه داشتن آن به مدت پنج ثانیه، و سپس اجازه دادن به آن در حالت استراحت، یک راه مفید و آرام برای تمرکز است. در جلسات و محیط های کاری به خصوص، ممکن است متوجه شوید که بعد از چند لحظه بی تحرکی ممکن است توجه شما از بین برود. این تکنیک به بدن شما کاری می دهد که در یک فضای محدود انجام دهد.

۷. از نقش آفرینی استفاده کنید

اگر در برقراری ارتباط یا درک ایده ها مشکل دارید، سعی کنید از نقش آفرینی استفاده کنید. انجام آن ممکن است پردازش اطلاعات و رساندن ایده های خود را برای شما آسان تر نشان دهد.

مطالب مرتبط: انواع مختلف آموزش در محل کار چیست؟

۸. شبیه سازی ها را در نظر بگیرید

ماکت ها می توانند ابزار قدرتمندی در هنگام یادگیری اطلاعات جدید باشند. اگر می توانید، سعی کنید شبیه سازی هایی را برای تمرین کارهای محل کار ایجاد کنید یا پیدا کنید.

مطالب مرتبط: آموزش حین کار چیست؟

۹. وقایع گذشته را به یاد آورید

اگر در به خاطر سپردن چیزی مشکل دارید، زمانی را به خاطر بیاورید که قبلاً آن کار را انجام داده اید یا دیده اید که شخص دیگری آن را کامل کرده است. سعی کنید در صورت امکان، تمام جنبه های کار را با جزئیات به یاد بیاورید: عیب یابی، هر گونه عوارض، مشتری و همه حقایق.

۱۰. تمرین کنید

برای یادگیرندگان حرکتی، تمرین شاید مهمترین بخش یادگیری باشد. تکلیف را مکرر تمرین کنید و اجازه دهید آزمون و خطا به عنوان یک ابزار یادگیری برای خود و دیگران باشد.

۱۱. ویدیوها را پیدا کنید

سعی کنید ویدیوهایی را پیدا کنید که حاوی نمایش کارهایی هستند که با آنها دست و پنجه نرم می کنید. دیدن انجام آن می تواند بسیار مفید باشد، حتی اگر از طریق یک صفحه نمایش باشد.

مقالات مرتبط بیشتر:

مطالب مرتبط:  

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *