بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۵ بهترین و محبوب ترین پلتفرم CMS در سال ۲۰۲۴ (مقایسه شده)

انواع سیستم مدیریت محتوا

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آیا نمی دانید از چه پلت فرم CMS برای ساخت وب سایت خود استفاده کنید؟

یک پلت فرم CMS (سیستم مدیریت محتوا) به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک وب سایت بدون درک هیچ کدی (حداقل برای اکثر آنها) ایجاد کنید. گزینه های CMS زیادی در دسترس است، به این معنی که ممکن است برای انتخاب بهترین CMS برای نیازهای خود دچار مشکل شوید.

در این مقاله از ایوسی، ما توضیح خواهیم داد که چرا انتخاب پلتفرم CMS مناسب برای وب سایت خود بسیار مهم است. ما همچنین انتخاب های برتر خود را برای بهترین سیستم عامل های CMS همراه با مقایسه به اشتراک خواهیم گذاشت.

پلتفرم CMS چیست؟

پلتفرم CMS ( پلتفرم سیستم مدیریت محتوا ) نرم افزاری است که به شما امکان می دهد به راحتی محتوا را مدیریت کرده و یک وب سایت ایجاد کنید.

به طور معمول، صفحات وب به زبان های برنامه نویسی HTML، جاوا اسکریپت و CSS نوشته می شوند. اگر می خواهید وب سایتی بدون پلتفرم CMS بسازید، باید این زبان ها را یاد بگیرید و کدهای زیادی بنویسید.

پلتفرم های CMS این مشکل را با این امکان حل می کنند که به شما امکان می دهد بدون نوشتن کد یا یادگیری برنامه نویسی یک وب سایت ایجاد کنید.

البته، مگر اینکه به دنبال یک CMS مناسب برای توسعه‌دهندگان باشید، به این معنی که از قبل می‌دانید چگونه کدنویسی کنید .

چگونه بهترین پلتفرم CMS را برای وب سایت خود انتخاب کنید

تعداد زیادی پلتفرم CMS مختلف وجود دارد، بنابراین کدام یک را باید انتخاب کنید؟ قبل از اینکه به مقایسه پلت فرم CMS خود بپردازیم، در اینجا چیزی است که باید در یک CMS خوب به دنبال آن باشید.

راحتی در استفاده

شما یک CMS می خواهید که ایجاد و ویرایش محتوا را برای شما آسان کند. این اغلب به معنای داشتن یک رابط کشیدن و رها کردن است، بنابراین می توانید عناصر مختلفی را در صفحات خود اضافه کنید.

ایجاد تغییرات در محتوای سایت خود پس از انتشار باید سریع و ساده باشد.

گزینه های طراحی

نرم افزار CMS شما باید الگوهای طراحی وب سایت زیادی را برای انتخاب به شما ارائه دهد. همچنین باید به شما این امکان را بدهد که به راحتی آن طراحی های وب را مطابق با نیازهای خود سفارشی کنید (در حالت ایده آل بدون دانش فنی یا کد نوشتن).

قابلیت حمل داده ها

یک پلتفرم CMS عالی باید ابزارهایی برای شما داشته باشد تا به راحتی داده های خود را صادر کرده و به جای دیگری منتقل کنید.

به عنوان مثال، ممکن است بعداً تصمیم بگیرید که یک پلت فرم متفاوت یا یک شرکت میزبان متفاوت را انتخاب کنید. قابلیت جابجایی داده ها حرکت با آزادی کامل را برای شما آسان تر می کند.

افزونه ها و افزونه ها

همه وب سایت ها یکسان نیستند. به همین دلیل است که برای هر پلتفرم CMS غیرممکن است که تمام ویژگی‌هایی را داشته باشد که الزامات هر وب‌سایتی را برآورده کند.

افزونه ها و افزونه ها این مشکل را برطرف می کنند. اینها نرم‌افزارهای جداگانه‌ای هستند که فقط می‌توانید روی نرم‌افزار CMS خود نصب کنید تا ویژگی‌های آن را گسترش دهید و در صورت نیاز موارد جدید اضافه کنید. آنها را به عنوان برنامه هایی برای پلتفرم CMS خود در نظر بگیرید.

گزینه های راهنما و پشتیبانی

اگرچه هدف پلتفرم‌های CMS ایجاد یک وب‌سایت تا حد امکان ساده است، هنوز ممکن است سؤالاتی برای شما پیش بیاید. در صورت گیر افتادن دریابید که چه کمک و پشتیبانی در دسترس است.

برخی از ارائه دهندگان CMS تعداد انگشت شماری از پرسش های متداول و تیم خدمات مشتری دارند که به طرز دردناکی در پاسخگویی کند هستند. دیگران یک جامعه حمایتی بزرگ خواهند داشت که می تواند در هر زمانی از شبانه روز به شما کمک کند.

قیمت آن چند است؟

برخی از سیستم عامل های CMS کاملا رایگان هستند. دیگران هزینه ماهانه دریافت می کنند. حتی با پلتفرم‌های CMS رایگان، اغلب باید برای برنامه‌های افزودنی، طرح‌ها و/یا خدمات میزبانی وب شخص ثالث هزینه بپردازید.

سعی کنید قبل از انتخاب CMS تا آنجا که می توانید از قیمت گذاری اطلاعات کسب کنید تا هیچ شگفتی ناخوشایندی نداشته باشید.

با در نظر گرفتن این موارد، بیایید نگاهی به بهترین پلتفرم های CMS برای انتخاب بیندازیم.

۱. WordPress.org

WordPress.org انتخاب شماره یک ما برای بهترین پلتفرم CMS است. این نرم‌افزار محبوب‌ترین نرم‌افزار CMS در جهان است و حدود ۴۳ درصد از تمام وب‌سایت‌های موجود در اینترنت را در اختیار دارد.

مهم است که WordPress.org را با WordPress.com اشتباه نگیرید . WordPress.org یک CMS منبع باز رایگان است که در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده بود، اما اکنون توسط انواع وب سایت ها / فروشگاه های آنلاین استفاده می شود. WordPress.com یک پلت فرم میزبانی وبلاگ است.

اگر در مورد تفاوت بین این دو مطمئن نیستید، مقایسه دقیق WordPress.org و WordPress.com را بررسی کنید .

توجه: وقتی در ایوسی در مورد وردپرس صحبت می کنیم، معمولاً منظور WordPress.org است. ما در صورت لزوم WordPress.com را مشخص می کنیم.

شما باید خودتان سایت وردپرس خود را میزبانی کنید، به این معنی که یک ارائه دهنده میزبان وردپرس مناسب پیدا کنید .

طرفداران

  • وردپرس به شما انعطاف پذیری و آزادی ایجاد هر نوع وب سایت ( فروشگاه آنلاین ، سایت حراج ، سایت عضویت و غیره) را ارائه می دهد.
  • به هیچ مهارت فنی یا دانش کدنویسی نیاز ندارد. ویرایشگر بلوک وردپرس ایجاد صفحات عالی در سایت شما را بسیار آسان می کند.
  • شما آزادی کامل دارید تا از طریق وب سایت خود به هر شکلی که می خواهید کسب درآمد کنید .
  • هزاران قالب و افزونه وردپرس در دسترس است، هم پولی و هم رایگان. اینها به شما امکان می دهند انواع موارد اضافی مفید را به سایت خود اضافه کنید، مانند فرم های تماس ، گالری عکس، دکمه های اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی و موارد دیگر.
  • وردپرس واقعاً برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) به خوبی طراحی شده است. ایجاد آدرس‌ها، دسته‌ها و برچسب‌ها برای پست‌های خود آسان است. همچنین می توانید از بین تعداد زیادی افزونه سئو انتخاب کنید تا به شما در انجام کارهای بیشتر کمک کند.
  • یک جامعه بزرگ و حامی در اطراف وردپرس وجود دارد، زیرا یک CMS منبع باز است. می‌توانید به گروه‌های مربوط به وردپرس بپیوندید تا از هر مشکلی که با آن برخورد می‌کنید کمک بگیرید.
  • وردپرس توسعه پذیری زیادی را ارائه می دهد که آن را به یک پلت فرم CMS ایده آل برای مبتدیان و توسعه دهندگان تبدیل می کند.
  • وردپرس به شما امکان می دهد تمام محتوای خود را با فرمت XML بارگیری کنید و در صورت تمایل می توانید در آینده به سیستم دیگری منتقل شوید.

منفی

  • شما باید هاست و نام دامنه خود را تنظیم کنید و مسئولیت مدیریت مواردی مانند امنیت و پشتیبان گیری را بر عهده خواهید داشت .
  • از آنجایی که وردپرس گزینه های بسیار زیادی را ارائه می دهد و انعطاف پذیری بسیار زیادی را ارائه می دهد، گاهی اوقات هنگام شروع کار کمی دلهره آور می شود. به همین دلیل است که بسیاری از مبتدیان از افزونه های صفحه ساز کشیدن و رها کردن برای وردپرس استفاده می کنند.

قیمت گذاری

خود وردپرس هیچ هزینه ای ندارد. با این حال شما به یک نام دامنه (حدود ۹ تا ۱۵ دلار در سال) و یک حساب میزبانی با میزبان وب که بتواند وردپرس را اجرا کند (معمولاً از ۷.۹۹ دلار در ماه) نیاز دارید .

۲. HubSpot CMS Hub

HubSpot CMS Hub یک سیستم مدیریت محتوای کاملا یکپارچه است که به طور خاص برای بازاریابان و صاحبان مشاغل طراحی شده است.

از آنجا که CMS Hub بر روی پلت فرم CRM HubSpot ساخته شده است که شامل انواع اتوماسیون بازاریابی ، فروش، خدمات و ابزارهای عملیاتی است، CMS Hub یک راه حل ایده آل برای کسب و کارهای در حال رشد و همچنین شرکت های بزرگ است که به دنبال یک سیستم همه در یک هستند. وب سایت خود را مدیریت کنند

طرفداران

  • استفاده از سازنده وب سایت HubSpot آسان است حتی اگر مهارت های فنی کمی داشته باشید. ویرایشگر کشیدن و رها کردن آنها، ابزارهای داخلی سئو و اسناد تماس، همگی ایجاد و بهینه سازی محتوای وب شما را آسان می کند.
  • آنها دارای ویژگی های محتوای هوشمند برای شخصی سازی صفحه وب سایت شما برای بازدیدکنندگان خاص یا بخش های بزرگتر هستند.
  • برای توسعه‌دهندگان، توابع بدون سرور، گزینه‌های تم انعطاف‌پذیر و ابزارهای خط فرمان وجود دارد، بنابراین می‌توانید تغییرات را سریع‌تر انجام دهید و دارایی‌ها را سفارشی کنید.
  • CMS Hub دارای ویژگی‌های امنیتی داخلی است – از جمله CDN جهانی و فایروال برنامه وب همراه با یک تیم امنیتی اختصاصی برای ایمن نگه داشتن سایت شما از حملات DDoS، هکرها و سایر ناهنجاری‌ها.
  • HubSpot CMS به طور یکپارچه با ابزار بازاریابی ایمیلی و CRM فروش آنها ادغام می شود، بنابراین می توانید گردش کار عملیاتی خود را ساده کنید.

منفی

  • یک نسخه رایگان وجود دارد، اما لازم است که برند HubSpot را در سایت خود داشته باشید.
  • HubSpot CMS برای وب سایت های تجارت الکترونیک مناسب نیست. خبر خوب این است که به راحتی با وردپرس و ووکامرس ادغام می شود.

قیمت گذاری

CMS Hub در سه سطح موجود است: Starter، Professional و Enterprise.

طرح شروع ۲۳ دلار در ماه است و تمام ویژگی هایی را که برای ایجاد یک وب سایت کاملاً کارآمد نیاز دارید، دارد. سطوح بالاتر برای ساخت برنامه های وب پیچیده تر با شخصی سازی پویا و فرآیندهای داخلی مناسب تر هستند.

بسیاری از صاحبان مشاغل هوشمند از ابزارهای بازاریابی رایگان HubSpot استفاده می کنند در حالی که از WordPress به عنوان پلت فرم CMS برای ساخت وب سایت خود استفاده می کنند.

۳. جوملا

جوملا یکی دیگر از پلتفرم‌های منبع باز رایگان CMS است که دارای قالب‌ها و پسوندهای مختلف است. استفاده از آن رایگان است، اما به هاست و نام دامنه نیاز دارید. بر اساس گزارش سهم بازار CMS ما ، جوملا ۱.۷۲ درصد از تمام وب سایت ها را در اختیار دارد.

این اولین بار در سال ۲۰۰۵ منتشر شد، بنابراین مانند وردپرس، سال هاست که کار می کند. جوملا مملو از امکانات است و بسیاری از میزبان های وب نصب با یک کلیک را ارائه می دهند. با این حال، این واقعا یک پلت فرم CMS ایده آل برای توسعه دهندگان و سازندگان وب سایت با تجربه است، بنابراین گزینه خوبی برای مبتدیان نیست.

طرفداران

  • جوملا به شما انعطاف پذیری و گزینه های فراوانی می دهد. اگر چیزی پیچیده یا سفارشی می سازید، انتخاب خوبی است.
  • اگرچه جوملا مخصوصاً برای توسعه دهندگان مفید است، اما شما همچنان می توانید از آن استفاده کنید حتی اگر نمی خواهید هرگز یک خط کد را لمس کنید. ویرایش محتوای خود آسان است.
  • مانند وردپرس، جوملا منبع باز است و در صورت گیر کردن، پشتیبانی اجتماعی زیادی در دسترس است.
  • می توانید از جوملا برای راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک استفاده کنید زیرا افزونه هایی برای این کار وجود دارد.

منفی

  • حتی طرفداران جوملا اذعان می کنند که می تواند بسیار پیچیده باشد. بسته به کاری که می‌خواهید با آن انجام دهید، ممکن است لازم باشد یک توسعه‌دهنده برای کمک به شما استخدام کنید.
  • گزینه های زیادی برای افزونه های اضافی وجود ندارد. اگر به یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس عادت دارید که دارای هزاران تم و افزونه موجود است که عملکرد اصلی را گسترش می دهد، ممکن است جوملا ناامید شوید.
  • اگر افزونه‌ها و ماژول‌های مختلفی را نصب کرده باشید، ممکن است مشکلات سازگاری وجود داشته باشد.

قیمت گذاری

جوملا خود رایگان است، اگرچه باید برای نام دامنه و میزبانی وب که از جوملا پشتیبانی می کند هزینه کنید. SiteGround در اینجا گزینه خوبی است، زیرا آنها برنامه های میزبانی ویژه جوملا با بسیاری از ویژگی های مفید دارند.

ممکن است متوجه شوید که برای افزودن قابلیت های بیشتر به وب سایت خود، برای برخی از افزونه ها هزینه می کنید. حتی ممکن است بخواهید برای دریافت کمک از یک توسعه دهنده، بسته به هدفی که می خواهید به دست آورید، بودجه اختصاص دهید.

۴. ووکامرس

WooCommerce محبوب ترین پلت فرم تجارت الکترونیک در جهان است . این واقعا انعطاف پذیر است و مدیریت آن آسان است.

WooCommerce از نظر فنی خود یک پلتفرم CMS نیست. در عوض، به عنوان یک افزونه در وردپرس اجرا می شود، بنابراین برای نصب WooCommerce باید وردپرس را در سایت خود داشته باشید.

به گفته W3Techs ، اگر یک پلتفرم CMS بود، ۸.۸ درصد از سهم بازار را در اختیار داشت . این درصدی از تمام وب سایت های جهان است که از آن استفاده می کنند.

طرفداران

  • WooCommerce به عنوان نرم افزار رایگان در دسترس است، اما برای شروع به میزبانی WooCommerce و نام دامنه نیاز دارید .
  • تم های WooCommerce زیادی در دسترس هستند، که باعث می شود سایت تجارت الکترونیک شما دقیقاً همانطور که می خواهید به نظر برسد.
  • WooCommerce دارای تعداد زیادی افزونه در دسترس است (معروف به افزونه WooCommerce ) که به شما امکان می دهد عملکردهای اضافی را به سایت خود اضافه کنید.
  • شما می توانید محصولات فیزیکی یا دیجیتالی را با استفاده از ووکامرس بفروشید. حتی می توانید محصولات وابسته را از طریق پیوندهای وابسته به فروش برسانید.
  • شما می توانید به طور کامل موجودی خود را از طریق WooCommerce مدیریت کنید و به راحتی می توانید آنچه را که در انبار دارید پیگیری کنید.
  • WooCommerce به طور پیش فرض دارای پرداخت های PayPal و Stripe است . همچنین می توانید هر درگاه پرداخت دیگری را از طریق افزونه ها و افزونه ها اضافه کنید.

منفی

  • گزینه های مختلف زیادی در ووکامرس وجود دارد که وقتی در راه اندازی یک وب سایت تازه کار هستید می تواند کمی دلهره آور باشد.
  • WooCommerce از نظر فنی با هر قالب وردپرس کار می کند، اما ممکن است بخواهید از تم هایی که به طور خاص برای WooCommerce برای پشتیبانی گسترده ساخته شده اند استفاده کنید.

قیمت گذاری

خود افزونه WooCommerce رایگان است، اما ممکن است لازم باشد برای افزونه ها و افزونه های اضافی برای فروشگاه آنلاین خود هزینه کنید .

همچنین باید برای نام دامنه و یک حساب میزبانی وب پرداخت کنید. SiteGround و Bluehost میزبان های وب خوبی هستند که می توانید انتخاب کنید زیرا WooCommerce و Theme Storefront را برای شما در سایت شما نصب می کنند.

۵. دروپال

دروپال یکی دیگر از راه حل های CMS منبع باز است. این CMS پشت برخی از وب سایت های بزرگ، از جمله سایت اکونومیست و تعدادی از سایت های دانشگاه است.

دروپال گزینه خوبی برای توسعه دهندگان یا افرادی است که قادر به استخدام یک توسعه دهنده هستند. به خصوص اگر قصد دارید یک سایت بسیار سفارشی سازی شده بسازید که نیاز به مدیریت داده های زیادی دارد، بسیار خوب است.

شما می توانید یک سایت دروپال را در SiteGround میزبانی کنید . آنها نصب رایگان ارائه می دهند و حتی می توانند به شما در انتقال یک سایت موجود دروپال کمک کنند.

طرفداران:

  • افزودن محتوا در دروپال آسان است. انواع محتوای سفارشی انعطاف پذیر هستند و گزینه های زیادی برای ایجاد محتوا ارائه می دهند.
  • ماژول های مختلف زیادی وجود دارد که می توانید به سایت خود اضافه کنید (اینها مانند افزونه های وردپرس کار می کنند).
  • پشتیبانی از طریق گزینه های پشتیبانی انجمن مشابه دیگر پلتفرم های محبوب مانند جوملا و وردپرس در دسترس است.
  • مدیریت کاربر آسان است، با یک سیستم داخلی که در آن می توانید نقش های جدید ایجاد کنید و مجوزهای آنها را مشخص کنید.

معایب:

  • با دروپال، فهمیدن نحوه تغییر ظاهر سایت یا اضافه کردن موارد اضافی می تواند دشوار باشد. قطعاً به اندازه وردپرس برای مبتدیان مناسب نیست.
  • اکثر وب‌سایت‌های دروپال دارای تم سفارشی‌سازی شده‌ای هستند که توسط یک توسعه‌دهنده ایجاد شده است که می‌تواند بسیار گران باشد.

۶. Wix

Wix یک پلت فرم CMS مبتنی بر ابر محبوب است، اگرچه محدودیت هایی دارد. ما اغلب از خوانندگانی می پرسیم که چگونه از Wix به وردپرس جابجا شوند ، به این دلیل است که هر صاحب کسب و کار هوشمند می داند که وردپرس قطعا بهتر از Wix است .

با این اوصاف، Wix برای مبتدیان مناسب است و شاید ارزش بررسی آن را داشته باشد. این یک طرح رایگان نیز ارائه می دهد.

طرفداران

  • رابط کشیدن و رها کردن Wix ایجاد صفحاتی را که دقیقاً همانطور که می خواهید به نظر می رسند را بسیار آسان می کند. می توانید هر قسمت از صفحه خود را انتخاب کرده و شروع به ویرایش کنید.
  • قالب های از پیش ساخته زیادی وجود دارد که می توانید در Wix انتخاب کنید. اینها کاملاً پاسخگو هستند، بنابراین در موبایل و رایانه عالی به نظر می رسند.
  • می‌توانید برنامه‌های زیادی را از Wix App Market به سایت خود اضافه کنید. این افزونه ها مانند افزونه های وردپرس کار می کنند تا به سایت شما ویژگی های جدیدی بدهند.

منفی

  • هنگامی که یک الگو را در Wix انتخاب کردید، نمی توانید آن را به قالب دیگری تغییر دهید. این می تواند به این معنی باشد که شما با طرحی گیر کرده اید که برای سایت شما کاملاً مناسب نیست.
  • شما نمی توانید یک فروشگاه تجارت الکترونیک را در Wix راه اندازی کنید، مگر اینکه به یک طرح پولی ارتقا دهید، و حتی در آن صورت، فقط می توانید پرداخت ها را با استفاده از PayPal یا Authorize.net بپذیرید .
  • Wix به شما این امکان را نمی دهد که به راحتی داده های خود را دانلود و صادر کنید. می‌توانید پست‌های وبلاگ خود را دانلود کنید (البته نه تصاویرتان) تا آنها را جابه‌جا کنید، اما اگر صفحاتی در سایت خود دارید، باید آن‌ها را به صورت دستی کپی و جای‌گذاری کنید. ما دستورالعمل های کاملی در مورد نحوه انتقال سایت Wix خود به وردپرس داریم .
  • اگر از طرح رایگان استفاده می کنید، یک نام دامنه با مارک Wix و تبلیغات در سایت خود خواهید داشت. تبلیغات برای Wix کسب درآمد می کند نه شما.

قیمت گذاری

اگر از نام دامنه با مارک Wix و تبلیغات در حال اجرا در سایت خود راضی هستید، می توانید به صورت رایگان از Wix استفاده کنید. برنامه های پولی انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهند و از ۱۳ دلار در ماه شروع می شوند (پرداخت سالانه پیش پرداخت).

اگر می‌خواهید پرداخت‌های آنلاین را دریافت کنید، باید ۲۳ دلار در ماه یا بیشتر بپردازید (دوباره، سالیانه).

۷. تجارت بزرگ

BigCommerce یک پلتفرم تجارت الکترونیک با میزبانی کامل است که گاهی اوقات پلتفرم همه کاره نامیده می شود. اگر مبتدی هستید شروع کار آسان است.

BigCommerce سایت شما را برای شما میزبانی می کند و همچنین خود پلتفرم CMS واقعی را ارائه می دهد. همچنین امنیت، پشتیبان گیری و ذخیره سازی را برای شما مدیریت می کند.

طرفداران

  • یک طرح آزمایشی وجود دارد، بنابراین می‌توانید BigCommerce را قبل از ارتکاب انجام دهید.
  • می‌توانید از یک نام دامنه رایگان از BigCommerce استفاده کنید، که چیزی شبیه mystore.mybigcommerce.com است ، یا می‌توانید برای یک نام دامنه سفارشی هزینه کنید.
  • راه های مختلفی وجود دارد که می توانید از طریق BigCommerce پرداخت کنید. مشتریان می توانند از کیف پول های دیجیتالی مانند PayPal، Apple Pay و Amazon Pay استفاده کنند یا می توانند با کارت اعتباری یا نقدی پرداخت کنند.
  • BigCommerce گزینه های پشتیبانی دارد که می توانید مستقیماً از داشبورد خود، ۲۴/۷ دسترسی داشته باشید. اینها شامل چت زنده ، ایمیل، پشتیبانی تلفنی، پشتیبانی انجمن و غیره است.
  • در صورت تمایل می‌توانید از BigCommerce با وردپرس استفاده کنید، که می‌تواند بهترین پلتفرم‌های CMS را به شما ارائه دهد.

منفی

  • BigCommerce به اندازه WooCommerce به شما کنترل روی فروشگاه خود نمی دهد. تم ها و ادغام های محدودی وجود دارد که ممکن است شما را از استفاده از یک سرویس شخص ثالث برای رشد کسب و کار خود باز دارد.
  • هنگامی که فروش شما به آستانه مشخصی در سال رسید، به طور خودکار به سطح بعدی طرح قیمت گذاری منتقل خواهید شد. اگر هزینه های زیادی دارید، این ممکن است برای شما سخت باشد.

قیمت گذاری

برای استفاده از BigCommerce باید یک اشتراک ماهانه بپردازید، به این معنی که به اندازه برخی راه حل های دیگر مقرون به صرفه نیست. با همه برنامه ها، می توانید با پرداخت سالانه پیش پرداخت به جای پرداخت ماهانه، مقداری پول پس انداز کنید.

ارزان‌ترین طرح قیمت‌گذاری، استاندارد، ۲۹ دلار در ماه است که تا ۵۰ هزار دلار در سال فروش دارد. گرانترین طرح Pro با قیمت ۲۹۹ دلار در ماه است که تا ۴۰۰ هزار دلار فروش شما را پوشش می دهد. پس از این باید یک طرح Enterprise سفارشی دریافت کنید.

۸. Shopify

Shopify یکی دیگر از پلتفرم های CMS میزبان همه کاره است. شما نیازی به خرید هاست، نصب نرم افزار یا مدیریت مواردی مانند به روز رسانی و پشتیبان نخواهید داشت.

دارای رابط بصری کشیدن و رها کردن است. این از فروش در فروشگاه پشتیبانی می کند، که اگر یک فروشگاه فیزیکی و همچنین فروشگاه آنلاین داشته باشید عالی است.

طرفداران

  • شما می توانید کارت های اعتباری و نقدی را از طریق راه حل پرداخت یکپارچه Shopify، Shopify Payments بپذیرید. پی پال نیز به عنوان یکی از ارائه دهندگان پرداخت پیش فرض Shopify گنجانده شده است.
  • افزونه ها و تم های زیادی برای Shopify وجود دارد. می توانید برنامه های شخص ثالث Shopify را خریداری کنید که به شما امکان می دهد انواع ویژگی ها را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید.
  • اگر بیش از مبلغ مشخصی در فروش درآمد دارید، مانند BigCommerce، نیازی به ارتقا ندارید.
  • Shopify از طریق چت زنده، ایمیل، تلفن و حتی توییتر پشتیبانی ۲۴/۷ دارد. همچنین اسناد زیادی در دسترس است (از جمله راهنماهای کتبی نحوه کار و آموزش های ویدیویی) به علاوه انجمن های آنلاین.

منفی

  • هزینه های شما می تواند بسیار بالا باشد، به خصوص اگر می خواهید تعداد زیادی برنامه شخص ثالث را به فروشگاه خود اضافه کنید.
  • ممکن است متوجه شوید که می خواهید عملکردی اضافه کنید که به سادگی در دسترس نیست: برنامه های Shopify نسبت به مواردی مانند افزونه های وردپرس محدودتر هستند.

قیمت گذاری

برنامه های قیمت گذاری Shopify مشابه گزینه های BigCommerce است. هر چند یک تفاوت عمده وجود دارد. Shopify شما را وادار نمی کند تا بر اساس رقم مشخصی از دلار در فروش به برنامه بعدی بروید.

ارزان ترین طرح ۳۹ دلار در ماه است. گران ترین آنها ۳۹۹ دلار در ماه است و دارای ویژگی های بیشتری است. با پرداخت یک سال پیش از آن تخفیف دریافت می کنید.

۹. WordPress.com

WordPress.com نسخه تجاری و میزبان وردپرس است. به راحتی می توان آن را با WordPress.org که وردپرس منبع باز و خود میزبانی می شود اشتباه گرفت.

اگر در مورد تفاوت بین WordPress.com و WordPress.org مطمئن نیستید، می توانید در اینجا اطلاعات بیشتری کسب کنید .

با WordPress.com، یک پلتفرم CMS یکپارچه دریافت می کنید که برای شما میزبانی شده است. شما می توانید یک نام دامنه خریداری کنید یا از یک زیر دامنه رایگان با نام تجاری WordPress.com استفاده کنید.

طرفداران

  • WordPress.com برای شروع آسان است. شما می توانید به راحتی محتوا را اضافه و ویرایش کنید، و مبتدیان تمایل دارند آن را یک CMS ساده برای استفاده بیابند.
  • شما می توانید یک سایت با WordPress.com کاملا رایگان ایجاد کنید. با این حال، احتمالاً می خواهید حداقل برای ارزان ترین طرح پرداخت کنید، بنابراین می توانید از نام دامنه خود استفاده کنید.
  • تم ها (طرح های) مختلفی برای سایت WordPress.com شما موجود است. می توانید به راحتی بین این ها در داشبورد WordPress.com خود جابه جا شوید.
  • با افزایش اندازه و محبوبیت سایت شما، می توانید به یک طرح جدید ارتقا دهید. گزینه های زیادی وجود دارد، از جمله طرحی با ویژگی های تجارت الکترونیک.
  • WordPress.com دارای تجزیه و تحلیل داخلی است، به این معنی که می توانید آماری در مورد تعداد افرادی که از سایت شما بازدید می کنند را در داشبورد خود مشاهده کنید. این بدان معناست که نمی‌توانید از Google Analytics استفاده کنید ، مگر اینکه در یک طرح تجاری باشید.
  • اگر تصمیم دارید به یک CMS قدرتمندتر و انعطاف پذیرتر تغییر دهید، تغییر از WordPress.com به WordPress.org در آینده کاملاً ساده است .

منفی

  • WordPress.com حتی با طرح تجاری خود گزینه های کسب درآمد محدودی دارد.
  • نمی‌توانید یک نام دامنه سفارشی اضافه کنید مگر اینکه حداقل برای ارزان‌ترین طرح پولی پرداخت کنید.
  • در حالی که افزونه هایی وجود دارد که می توانید برای سایت WordPress.com خود استفاده کنید، تقریباً به اندازه WordPress.org در دسترس نیستند.
  • شما کنترل کاملی که با WordPress.org بر روی سایت خود دارید ندارید.

قیمت گذاری

یک طرح رایگان WordPress.com در دسترس است، اما اگر می خواهید نام دامنه خود را داشته باشید (و می خواهید از قرار دادن تبلیغات وردپرس در وب سایت خود جلوگیری کنید)، باید یکی از برنامه های پولی آنها را انتخاب کنید.

ارزان‌ترین آن ۴۸ دلار در سال (۴ دلار در ماه) است، یا می‌توانید به برنامه‌های دیگر، از جمله طرح تجارت الکترونیک برای فروشگاه‌های آنلاین با قیمت ۵۴۰ دلار در سال (۴۵ دلار در ماه) بروید. فراتر از این، گزینه های VIP وردپرس وجود دارد که ویژگی های اضافی را ارائه می دهد.

۱۰. روح

Ghost یک پلت فرم CMS است که به طور خاص برای وبلاگ نویسان طراحی شده است. شما اغلب می شنوید که آن را به عنوان “CMS بدون سر” توصیف می کنند، که ممکن است بسیار عجیب به نظر برسد. این فقط به این معنی است که پلتفرم CMS محتوا را مجبور به ارائه به روش خاصی نمی کند.

بنابراین، محتوا یا داده‌ای که تولید می‌کنید می‌تواند در یک وب‌سایت نشان داده شود، اما همچنین می‌تواند به یک برنامه تلفن همراه یا چیز دیگری به طور کامل ارسال شود. اگر توسعه دهنده نیستید، یا فقط می خواهید از Ghost برای وبلاگ نویسی استفاده کنید، لازم نیست نگران این موضوع باشید.

طرفداران

  • هنگام نوشتن در ویرایشگر Ghost می توانید از Markdown استفاده کنید. Markdown روشی برای قالب بندی متن است که در آن کاراکترهای خاصی را در اطراف کلمات اضافه می کنید تا آنها را پررنگ، مورب و غیره کنید.
  • Ghost یک ویرایشگر محتوا دارد که از کارت ها استفاده می کند. اینها کمی شبیه بلوک های وردپرس در ویرایشگر بلاک هستند .
  • پشتیبانی عالی برای SEO (بهینه سازی موتور جستجو) در Ghost وجود دارد. برای ارائه این نیازی به افزودن هیچ پلاگینی ندارید.
  • Ghost برای دریافت هزینه محتوا به خوبی تنظیم شده است، بنابراین اگر می خواهید یک مجله یا نشریه آنلاینی را اجرا کنید که مردم برای آن پول پرداخت کنند، می توانید این کار را به راحتی انجام دهید.

منفی

  • Ghost به اندازه وردپرس قدرت و انعطاف پذیری را ارائه نمی دهد.
  • اگرچه Ghost به عنوان یک پلتفرم CMS که فقط برای وبلاگ نویسی طراحی شده بود شروع شد، برخی از کاربران احساس می کنند که بسیار پیچیده شده است زیرا اکنون مواردی مانند اشتراک پولی را برای خوانندگان سایت شما ارائه می دهد.

قیمت گذاری

خود نرم افزار Ghost رایگان است، اما برای نام دامنه و میزبانی وب باید هزینه پرداخت کنید . برخلاف پلتفرم‌های بزرگ‌تر CMS، Ghost توسط بسیاری از میزبان‌های وب پشتیبانی نمی‌شود.

می توانید میزبانی Ghost را از Ghost (Pro) دریافت کنید. طرح اصلی ۹ دلار در ماه است، اما اگر می‌خواهید کارکنان یا مشترکین بیشتری بخواهید، باید آن را ارتقا دهید و احتمالاً ۱۹۹ دلار در ماه بپردازید.

۱۱. مجنتو

Magento یک پلت فرم تجارت الکترونیک منبع باز قدرتمند از شرکت بزرگ نرم افزار Adobe است. یک نسخه رایگان وجود دارد که می توانید آن را دانلود و در حساب میزبانی وب خود نصب کنید، به نام منبع باز Magento.

اگر می خواهید از این استفاده کنید، میزبانی SiteGround Magento ساده ترین راه برای شروع خواهد بود.

اگر ترجیح می دهید، می توانید برای Magento Commerce هزینه کنید. این با پشتیبانی کامل همراه است و برای شما میزبانی می شود، اما بسیار گران است.

طرفداران

  • Magento بسیار قابل تنظیم است، با تعداد زیادی افزونه شخص ثالث در دسترس است که می توانید از آنها برای اضافه کردن ویژگی های اضافی استفاده کنید.
  • با Magento، می توانید محصولات و مشتریان زیادی را مدیریت کنید. این اجازه می دهد تا کسب و کار شما به راحتی رشد کند، بدون اینکه سرعت سایت شما کاهش یابد. (هر چند احتمالاً باید برنامه میزبانی خود را ارتقا دهید.)
  • برخی از برندهای بسیار معروف از مجنتو وجود دارند، از جمله نایک، فورد و کوکا کولا.
  • می توانید درگاه های پرداخت مختلف را به مجنتو متصل کنید. همچنین دارای گزینه‌های خاصی است، مانند PayPal ، پول نقد هنگام تحویل، و انتقال بانکی که قبلاً تعبیه شده است.

منفی

  • اگر به تازگی در تجارت الکترونیک شروع کرده اید، Magento ممکن است بسیار زیاد به نظر برسد.
  • پیدا کردن توسعه دهندگان خوب برای پروژه های مجنتو می تواند دشوار باشد و استخدام آنها می تواند بسیار گران تمام شود.
  • پشتیبانی موجود می تواند متفاوت باشد، به خصوص اگر از منبع باز Magento استفاده می کنید و برای کمک به انجمن های آنلاین متکی هستید.

قیمت گذاری

Magento Commerce ارزان نیست. در واقع، آنقدر گران است که وب سایت مجنتو حتی هزینه آن را به شما نمی گوید.

قیمت ها از حدود ۲۲۰۰۰ دلار در سال شروع می شود که آن را خارج از بودجه بسیاری از مشاغل جدید قرار می دهد. اگر می خواهید یک پلتفرم CMS تجارت الکترونیک قدرتمند برای یک تجارت تاسیس شده داشته باشید، می تواند گزینه ای باشد که باید در نظر بگیرید.

با این حال بسیاری از فروشگاه های بزرگتر به WooCommerce ، Shopify یا BigCommerce مهاجرت می کنند .

۱۲. الگوی متن

Textpattern یک پلت فرم CMS ساده و سرراست است که از سال ۲۰۰۳ در دسترس بوده است. متن باز است و اسناد زیادی برای کمک به شما در شروع کار دارد.

طرفداران

  • بسیاری از تغییرات، پلاگین‌ها و قالب‌های Textpattern (طرح‌ها) به‌طور کاملاً رایگان در دسترس هستند.
  • Textpattern یک رویکرد انعطاف پذیر برای نحوه ساختار محتوای خود دارد. می‌توانید از «بخش‌ها» و «دسته‌ها» برای سازماندهی آن استفاده کنید و خوانندگان می‌توانند در فیدهای RSS خاص برای بخش‌های مختلف سایت شما مشترک شوند.

منفی

  • هیچ فرآیند نصب با یک کلیک برای Textpattern با هیچ یک از میزبان های وب اصلی وجود ندارد. نصب آن چندان دشوار نیست، اما باید با ایجاد یک پایگاه داده در میزبان وب خود و استفاده از FTP برای آپلود نرم افزار راحت باشید.
  • Textpattern به خوبی شناخته شده نیست و نسبت به دیگر پلتفرم های CMS مانند وردپرس محبوبیت بسیار کمتری دارد. ممکن است استخدام نویسندگان یا توسعه دهندگانی که با آن آشنایی دارند سخت باشد.

قیمت گذاری

خود الگوی متن کاملاً رایگان است. برای استفاده از آن برای ساخت یک وب سایت، باید یک نام دامنه و یک حساب میزبانی وب داشته باشید.

۱۳. وبلاگ نویس

Blogger از سال ۱۹۹۹ وجود داشته است. همانطور که از نام آن مشخص است، این یک پلت فرم CMS است که به طور خاص برای وبلاگ نویسی آماده شده است. این یک سرویس رایگان ارائه شده توسط گوگل است.

وبلاگ‌ها در بلاگر معمولاً دارای blogspot در دامنه هستند، اگرچه می‌توان به جای آن از نام دامنه خود استفاده کرد.

ما مقاله ای داریم که به وردپرس در مقابل بلاگر و راهنمای نحوه تغییر از بلاگر به وردپرس می پردازد .

طرفداران

  • شروع کار با بلاگر آسان است. شما می توانید در عرض چند دقیقه یک وبلاگ راه اندازی کنید و برای نوشتن و انتشار پست ها به خوبی طراحی شده است.
  • تعدادی ابزار وجود دارد که می توانید به صورت رایگان به وبلاگ خود اضافه کنید تا بتوانید مواردی مانند فرم تماس و حتی تبلیغات را در وبلاگ خود قرار دهید.
  • وبلاگ شما توسط گوگل میزبانی می شود. نیازی نیست چیزی نصب کنید، چیزی را به‌روزرسانی کنید یا برای میزبانی هزینه کنید.
  • بلاگر فضای سخاوتمندانه ای را ارائه می دهد. محدودیتی برای تعداد پست هایی که می توانید در هر وبلاگ داشته باشید وجود ندارد و می توانید تا ۲۰ صفحه ثابت داشته باشید. تصاویر شما در Google Drive ذخیره می‌شوند، بنابراین برای محدودیت ۱۵ گیگابایتی شما در آنجا به حساب می‌آیند.

منفی

  • اگر می خواهید وب سایتی را راه اندازی کنید که وبلاگ نیست ، بلاگر بهترین پلتفرم CMS برای شما نخواهد بود. برای مثال هیچ ویژگی تجارت الکترونیکی ندارد.
  • در حالی که تمام تم های موجود رایگان هستند، اما بسیار ابتدایی هستند. شما می توانید آنها را کمی تغییر دهید، اما نمی توانید تم های خود را ایجاد کنید. اگر چیزی تخصصی تر می خواهید، باید یک طراح استخدام کنید.
  • در حالی که اگر می‌خواهید از بلاگر به وردپرس تغییر دهید ، می‌توانید پست‌های خود را صادر کنید، باید صفحات خود را به صورت دستی کپی کنید.

قیمت گذاری

بلاگر کاملا رایگان است و هیچ هزینه ای از شما دریافت نمی شود، مگر اینکه یک نام دامنه سفارشی بخرید.

اگر یک نام دامنه خریداری می کنید، بهتر است آن را از یک ثبت کننده دامنه دریافت کنید ، نه از خود بلاگر. به این ترتیب، در آینده می توانید به راحتی سایت خود را از بلاگر دور کنید.

۱۴. Bitrix24

Bitrix24 یک ابزار تجاری است که یک پلتفرم CMS را در کنار سایر ویژگی‌ها مانند توانایی مدیریت وظایف، پروژه‌ها، ارتباطات و روابط با مشتری ارائه می‌دهد.

در سطح پایه رایگان است (که حداکثر ۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی آنلاین و ۱۲ حساب کاربری ارائه می دهد) و یک راه حل همه کاره برای مشاغل کوچک ارائه می دهد. اگر یک ابزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) می خواهید ، می تواند انتخاب خوبی باشد.

طرفداران

  • سطح پایه Bitrix24 رایگان است، به این معنی که می توانید بدون انجام کاری آن را امتحان کنید.
  • تعداد زیادی ویژگی در Bitrix24 گنجانده شده است که هر آنچه را که برای مدیریت یک شرکت کوچک تا متوسط ​​نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد.
  • سازنده وب سایت دارای یک رابط کشیدن و رها کردن است که شامل صفحات فرود و حتی فروشگاه های تجارت الکترونیک می شود.
  • میزبانی وب سایت شما رایگان است (اگر در برنامه رایگان هستید).

منفی

  • Bitrix24 واقعاً برای استفاده به عنوان CRM آماده شده است، بنابراین اگر قبلاً یک CRM دارید که از آن راضی هستید یا آن عملکرد را نمی خواهید، این یک راه نسبتاً پیچیده برای دریافت یک پلت فرم CMS است.
  • از آنجایی که ویژگی‌های بسیار زیادی وجود دارد، ممکن است رابط کاربری Bitrix24 را گیج‌کننده یا مشکل در پیمایش پیدا کنید.

قیمت گذاری

هزینه طرح پایه ۴۳ دلار در ماه، و طرح حرفه ای ۱۷۵ دلار در ماه است، با طیف وسیعی از گزینه ها. اگر برای سال پیش پرداخت کنید، تخفیف دریافت خواهید کرد.

همچنین می توانید نرم افزار را برای استفاده در سازمان خود خریداری کنید (به جای پرداخت هزینه ماهانه و استفاده آنلاین از آن). این قیمت از ۱۴۹۰ دلار است.

۱۵. TYPO3

TYPO3 یک پلتفرم CMS رایگان و منبع باز است که حتی بیشتر از بلاگر وجود داشته است. این در ابتدا در سال ۱۹۹۸ منتشر شد. این یک CMS سازمانی است، به این معنی که برای سایت های اینترانت (سایت های شرکت داخلی) و همچنین وب سایت ها مفید است.

تعدادی افزونه برای TYPO3 موجود است که عملکردهای بیشتری را نیز ارائه می دهند.

طرفداران

  • TYPO3 می تواند وب سایت های واقعاً بزرگ را مدیریت کند، از جمله وب سایت هایی که چندین وب سایت به زبان های مختلف دارند. این یک گزینه خوب برای شرکت های بزرگ بین المللی است.
  • از آنجایی که منبع باز است، TYPO3 می تواند هر طور که بخواهید تمدید شود، اگر مایل به استخدام یک توسعه دهنده برای کار برای شما هستید.
  • شما به راحتی می توانید حقوق دسترسی افراد و گروه های مختلف که در سایت شما کار می کنند را تغییر دهید.
  • بیش از ۶۰۰۰ برنامه افزودنی و برنامه کاربردی وجود دارد که می توانید آنها را به سایت TYPO3 خود اضافه کنید تا ویژگی های جدید را در بر بگیرد.

منفی

  • تم های زیادی در دسترس نیستند، بنابراین احتمالاً باید شخصی را استخدام کنید تا یکی برای شما ایجاد کند.
  • برای راه اندازی و راه اندازی TYPO3 و حفظ آن به تخصص فنی بسیار بالایی نیاز دارید.

امتیاز: پرستاشاپ

پرستاشاپ یک پلتفرم CMS تجارت الکترونیک منبع باز است. شما خودتان آن را میزبانی می کنید، بنابراین می توانید آن را روی هر میزبان وب که از آن پشتیبانی می کند نصب کنید. توصیه می کنیم از میزبانی PrestaShop SiteGround استفاده کنید .

طرفداران

  • یک انجمن بزرگ پرستاشاپ وجود دارد. این شامل یک انجمن رسمی است که در آن نکات و آموزش ها به اشتراک گذاشته می شود، به علاوه بسیاری از گروه های دیگر.
  • با رشد فروشگاه شما نیازی به پرداخت هزینه اضافی نخواهید داشت (مگر اینکه نیاز به ارتقای برنامه میزبانی خود داشته باشید).
  • ماژول های پرستاشاپ زیادی وجود دارد، بنابراین می توانید ویژگی های جدید را به راحتی اضافه کنید.
  • شروع به کار با پرستاشاپ هزینه زیادی ندارد، به خصوص اگر در یک برنامه میزبانی مشترک ارزان قیمت هستید.

منفی

  • پرستاشاپ می تواند برای شروع یک منحنی یادگیری بسیار شیب دار داشته باشد.
  • تم ها (طرح های) زیادی از پرستاشاپ موجود است، اما بسیاری از آنها خیلی خوب نیستند. ممکن است مجبور شوید زمان زیادی را صرف جستجوی آنها کنید تا چیزی را پیدا کنید که برای فروشگاه آنلاین شما مفید باشد.

قیمت گذاری

پرستاشاپ رایگان است، اگرچه باید هزینه میزبانی وب و نام دامنه خود را بپردازید. با این حال، ماژول‌ها و تم‌های موجود از طریق PrestaShop Addons Marketplace می‌توانند مقدار زیادی اضافه کنند. بیشتر از ۵۹.۹۹ دلار شروع می شود.

سلب مسئولیت: بسیاری از راه حل های CMS محبوب دیگر مانند Squarespace، Contentful، Webflow و غیره در بازار وجود دارد. با این حال، ما تصمیم گرفتیم آنها را در این لیست قرار ندهیم تا از ایجاد فلج انتخاب جلوگیری کنیم.

بهترین پلتفرم CMS کدام است؟

ما معتقدیم WordPress.org بهترین پلتفرم CMS و سازنده وب سایت در جهان است. بیش از ۴۳ درصد از تمام وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس طراحی شده اند و دلیل خوبی برای آن وجود دارد.

وردپرس هر آنچه را که می خواهید در یک پلتفرم CMS عالی دارد. شروع کار آسان است و بسیاری از شرکت های میزبانی وب وردپرس فرآیند نصب با یک کلیک را ارائه می دهند. شما می توانید عملکرد را تقریباً به هر شکلی که فکر می کنید با استفاده از افزونه ها (که مانند برنامه های وردپرس هستند) گسترش دهید.

در وردپرس، می‌توانید یک فروشگاه تجارت الکترونیک ، یک انجمن آنلاین ، یک LMS (سیستم مدیریت یادگیری) ، یک سایت عضویت ، یک سایت حراج ، یک بازار و تقریباً هر چیزی که فکرش را بکنید راه‌اندازی کنید.

هیچ محدودیتی برای کارهایی که می توانید با وردپرس انجام دهید وجود ندارد، و اگر متوجه شدید که با رشد سایت خود به فضای بیشتری نیاز دارید، می توانید به راحتی هاست خود را به شرکت میزبان وردپرس مدیریت شده ارتقا دهید .

برای شروع کار با وردپرس، توصیه می کنیم از Bluehost یا SiteGround برای میزبانی وب استفاده کنید، زیرا آنها به طور رسمی توسط وردپرس توصیه می شوند.

سوالات متداول درباره CMS (سؤالات متداول)

در صورتی که هنوز اطلاعات بیشتری در مورد CMS وجود دارد، ما این لیست از سوالات متداول را گردآوری کرده ایم.

کدام پلتفرم CMS برای تجارت الکترونیک بهترین است؟

بهترین پلتفرم CMS تجارت الکترونیک وردپرس با ووکامرس است. در حالی که سایر پلتفرم های تجارت الکترونیک نیز خوب هستند، ما فکر می کنیم WooCommerce برای اکثر صاحبان فروشگاه های آنلاین بهترین است.

شاید بخواهید نگاهی به مقایسه Shopify در مقابل WooCommerce و BigCommerce در مقابل WooCommerce بیندازید تا نگاهی عمیق به مزایا و معایب آن پلتفرم‌ها داشته باشید.

کدام پلتفرم CMS برای ساخت یک وب سایت کسب و کار کوچک بهتر است؟

وردپرس ساخت یک وب سایت کسب و کار کوچک را بسیار آسان می کند . این دارای طیف بسیار گسترده ای از تم ها (طرح ها) برای انتخاب است و شما را قادر می سازد از تمام ابزارهایی که برای رشد کسب و کار خود نیاز دارید استفاده کنید.

آیا می توانم از یک پلتفرم CMS بدون نام دامنه یا میزبانی استفاده کنم؟

همه وب سایت ها نیاز به هاست دارند. گاهی اوقات توسط شرکتی که پلتفرم را ایجاد کرده است (مانند بلاگر) ارائه می شود و گاهی اوقات چیزی است که شما از یک میزبان وب مستقل خریداری می کنید (مانند هنگام استفاده از وردپرس).

اگر پلتفرم رایگانی مانند Blogger یا WordPress.com انتخاب می‌کنید، می‌توانید از زیر دامنه رایگان آن‌ها برای راه‌اندازی وبلاگ خود مانند yourname.blogspot.com استفاده کنید . اگرچه این خیلی حرفه ای به نظر نمی رسد، بنابراین شما تقریباً مطمئناً می خواهید یک نام دامنه را در برخی موارد ثبت کنید.

آیا برای راه اندازی وبلاگ به CMS نیاز دارم؟

بله، پلتفرم وبلاگ نویسی نوعی CMS است که به شما امکان می دهد به راحتی محتوا را منتشر کنید. پلتفرم های مختلف وبلاگ نویسی زیادی وجود دارد. مقاله ما در مورد بهترین پلتفرم های وبلاگ نویسی تعدادی از گزینه های رایگان و پولی را با هم مقایسه می کند.

بهترین نرم افزار CMS برای کاربران حرفه ای کدام است؟

از آنجایی که وردپرس یک نرم افزار منبع باز است، اغلب پلتفرم انتخابی برای کاربران پیشرفته و توسعه دهندگان وب است.

در حالی که وردپرس برای مبتدیان بسیار کاربرپسند است، همچنین دارای یک API قوی است که توسعه دهندگان می توانند برای سفارشی سازی پیشرفته از آن استفاده کنند.

وردپرس با زبان PHP نوشته شده است، اما قسمت جلویی آن قابل تنظیم است، بنابراین می توانید از آن با پلتفرم های بدون هد جاوا اسکریپت استفاده کنید.

می توان آن را برای ارائه مقیاس پذیری در سطح سازمانی، عملکرد چند زبانه و اساساً هر چیز دیگری که برای ساختن هر نوع وب سایتی به آن نیاز دارید، بهینه کرد.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا در مورد بهترین پلتفرم های CMS بیشتر بدانید. همچنین ممکن است بخواهید برای کمک به شروع کار با وردپرس به راهنمای گام به گام ما برای ایجاد یک وب سایت وردپرس نگاهی بیندازید یا بهترین خدمات تلفن تجاری را انتخاب کنید .

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *