بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

آموزش کدنویسی در ۷ مرحله

کدنویسی را با این برنامه ها و وب سایت های عالی یاد بگیرید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چه فروش آنلاین، چه توصیف خدمات در یک صفحه وب یا تعامل با مشتریان در رسانه های اجتماعی، شرکت ها به حضور آنلاین خود بستگی دارند. در نتیجه، برنامه نویسان آگاه می توانند تقریباً در هر صنعتی موفق شوند. یادگیری این مهارت می تواند رزومه و آینده شغلی شما را افزایش دهد. در این مقاله از ایوسی، به آموزش کد نویسی در هفت مرحله می پردازیم.

نحوه یادگیری کدنویسی

در اینجا چندین مرحله برای یک مبتدی برای یادگیری کدنویسی وجود دارد:

  1. ارزیابی کنید که چرا می خواهید نحوه کدنویسی را یاد بگیرید

  2. زبان برنامه نویسی خود را انتخاب کنید

  3. در دوره های آموزشی آنلاین و حضوری تحقیق کنید

  4. از کتاب استفاده کنید

  5. با بازی های کدنویسی و اسباب بازی ها بازی کنید

  6. یک پروژه را تکمیل کنید

  7. یک مربی استخدام کنید

۱. ارزیابی کنید که چرا می خواهید نحوه کدنویسی را یاد بگیرید

افراد به دلایل زیادی تصمیم به یادگیری مهارت های جدید می گیرند. تعیین اینکه چرا می‌خواهید نحوه کدنویسی را یاد بگیرید، به انتخاب مسیرهای آموزشی، زبان‌های کدنویسی آموخته‌شده و برنامه‌های کاربردی برای مهارت‌های جدیدتان کمک می‌کند. در اینجا چند دلیل قانع کننده برای در نظر گرفتن یادگیری نحوه کدنویسی وجود دارد:

  • برای تقویت رزومه و مجموعه مهارت های خود

  • برای یادگیری یک سرگرمی جدید

  • برای کمک به شما در کشف یک تغییر شغلی احتمالی

  • برای گسترش نحوه پردازش اطلاعات توسط مغز

اگر می‌خواهید موقعیت برنامه‌نویس یا توسعه‌دهنده را تضمین کنید، ممکن است نیاز به سرمایه‌گذاری در یک برنامه طولانی‌تر و عمیق‌تر داشته باشید. علاقمندان ممکن است به چند دوره انتخابی آنلاین بسنده کنند.

۲. زبان برنامه نویسی خود را انتخاب کنید

بیش از دوازده زبان برنامه نویسی وجود دارد که “صحبت می کنند” و به کامپیوترها راهنمایی می کنند. در اینجا برخی از رایج ترین زبان های برنامه نویسی وجود دارد که می خواهید در یادگیری کدنویسی در نظر بگیرید:

  • زبان C : زبان C یک زبان سطح متوسط ​​است که به عنوان پایه زبان های پیشرفته مانند C++، Java C#، JavaScript و Pearl عمل می کند. این در سیستم های تعبیه شده، هوش مصنوعی، گرافیک کامپیوتری، اکتشاف فضا و توسعه بازی استفاده می شود.

  • C++: توسعه زبان C مورد استفاده در نرم افزارهای سیستمی و کاربردی، درایورها، برنامه های کاربردی سرویس گیرنده-سرور و سیستم عامل تعبیه شده.

  • C# (C sharp): این یک زبان مبتدی است که برای XML و برنامه‌های خاص سیستم عامل استفاده می‌شود.

  • CSS (Cascading Style Sheets): این از نظر فنی یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه استاندارد قالب بندی صفحات وب است که به عنوان یک فناوری اساسی وب سایت در نظر گرفته می شود. باید بخشی از هر برنامه درسی کدنویسی باشد. CSS تعیین می کند که چگونه یک صفحه وب برای کاربر به نظر می رسد و شامل ویژگی هایی مانند اندازه حاشیه، طرح بندی صفحه و رنگ ها، انواع فونت و اندازه و قالب بندی جدول است.

  • زبان نشانه گذاری فرامتن (HTML): HTML زبان استاندارد صفحات وب است و در توسعه وب و برنامه های ایمیل استفاده می شود.

  • جاوا: جاوا یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که در توسعه وب، توسعه اپلیکیشن موبایل و اپلیکیشن های مبتنی بر ابر استفاده می شود.

  • Objective-C: این یک زبان ساده و مبتدی است که در توسعه نرم افزار برای برخی از سیستم عامل های موبایل استفاده می شود.

  • PHP (پیش پردازشگر فرامتن): استفاده از این زبان آسان است و برای استفاده در برخی از بزرگترین پلتفرم های وبلاگ نویسی و رسانه های اجتماعی به اندازه کافی متنوع است. این یک زبان سمت سرور است – به این معنی که اقدامات در یک وب سرور به جای ماشین کاربر انجام می شود – که برای برنامه نویسی سمت سرور و توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده می شود.

  • پایتون: پایتون زبان پیچیده‌ای است که توسط شرکت‌های بزرگ و سازمان‌های بزرگ برای خدمات وب و اینترنت، مانند چارچوب‌ها و سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده می‌شود. همچنین برای پردازش مقادیر زیادی از داده های علمی و عددی، توسعه بازی و رابط های کاربری استفاده می شود.

  • Ruby/Ruby on Rails: این زبان اغلب در مدل های سه بعدی برای کارهایی مانند توسعه برنامه های کاربردی وب، روباتیک، شبکه، مدیریت سیستم و برنامه نویسی امنیتی استفاده می شود.

انتخاب زبان برنامه نویسی شما به اهداف نهایی شما و نوع پروژه هایی که قصد دارید در آینده روی آنها کار کنید بستگی دارد. یک دوره مقدماتی آنلاین برای چند زبان مورد علاقه خود را بررسی کنید تا تصمیم بگیرید که کدام بهترین مناسب است.

مطالب مرتبط: با برنامه نویس کامپیوتر بودن آشنا شوید

۳. در دوره های آموزشی آنلاین و حضوری تحقیق کنید

اگر هدف شما انتقال به حرفه برنامه نویسی است، ممکن است به دنبال تحصیل در رشته علوم کامپیوتر از طریق یک برنامه سنتی کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشید. همچنین می‌توانید درباره رسانه‌های آنلاینی که دوره‌های آموزشی را به صورت رایگان یا با هزینه اسمی ارائه می‌دهند، مانند منابع آموزشی غیرانتفاعی، تحقیق کنید.

بسیاری از برنامه‌های متمرکز بر کدنویسی دوره‌های مقدماتی رایگان ارائه می‌دهند که به شما کمک می‌کند تعیین کنید که آیا می‌خواهید تحصیلات عمیق‌تری را دنبال کنید یا خیر. اگر تصمیم دارید ادامه دهید، می توانید برای دوره های پیشرفته تر هزینه کنید.

سایر وب سایت ها ممیزی رایگان صدها دوره دانشگاهی را ارائه می دهند، از جمله دوره های متمرکز بر HTML، جاوا اسکریپت و CSS. همچنین می توانید در مورد تجربه کاربر، قابلیت دسترسی و پاسخگویی وب بیاموزید. تکمیل مجموعه متنوعی از این دوره ها می تواند پایه و اساس لازم برای درک کدنویسی سطح مبتدی یا متوسط ​​را فراهم کند.

ویدیوها و آموزش های آنلاینی را پیدا کنید که می توانید با سرعت دلخواه خود آنها را تکمیل کنید. اغلب، این بسته های ویدیویی ممکن است رایگان یا با هزینه اشتراک مقرون به صرفه در دسترس باشند. تماشای کار شخصی با زبان برنامه نویسی در زمان واقعی ممکن است ابزار مهمی برای یادگیری شما باشد.

۴. از کتاب استفاده کنید

اگر می خواهید رویکردی متفاوت از یادگیری از روی صفحه کامپیوتر داشته باشید، از کتاب های کدنویسی استفاده کنید. چندین کتاب پرطرفدار تمام اصول برنامه نویسی را توضیح می دهند و ممکن است در مقایسه با انتخاب دوره های آنلاین بدون جهت، مقدمه ای بهتر برای کدنویسی و قالب منطقی تری ارائه دهند.

۵. با بازی های کدنویسی و اسباب بازی ها بازی کنید

بسیاری از وب سایت ها بازی های کد نویسی را ارائه می دهند که اصول برنامه نویسی را به روشی خلاقانه و جذاب به شما آموزش می دهند. همچنین می‌توانید ربات‌های کدنویسی و سایر اسباب‌بازی‌هایی را که ظاهراً برای کودکان و نوجوانان طراحی شده‌اند، در نظر بگیرید. این ابزارها می توانند به شما کمک کنند تا کاربرد جالب و واقعی کدنویسی را پیدا کنید.

مطالب مرتبط: با توسعه دهنده وب آشنا شوید

۶. یک پروژه را تکمیل کنید

استفاده از دانش خود نشان می دهد که چقدر این مهارت های جدید را درک می کنید. همچنین اگر امیدوارید برای کار توسعه دهنده یا برنامه نویسی استخدام شوید، به این تجربه نیاز دارید. پروژه ای را در نظر بگیرید که برای زندگی روزمره شما جالب یا مفید است. همچنین می توانید به صورت آنلاین به دنبال ایده های پروژه برنامه نویسی مبتدی باشید. چیزی ایجاد کنید که به‌روزرسانی‌ها و ویژگی‌های اضافی را که می‌توانید با بهبود مهارت‌های خود اضافه کنید، ایجاد کنید.

در اینجا چندین ایده برای پروژه های برنامه نویسی مبتدی وجود دارد:

  • وب سایت واکنش گرا

  • بازی اصلی وب

  • برنامه تحت وب

  • مولد اعداد

۷. یک مربی استخدام کنید

مربیان از طریق انجمن های آنلاین در دسترس هستند. در حین توسعه پروژه برنامه نویسی خود یا مسئولیت پذیری در دوره های برنامه نویسی، کار با یک مربی را در نظر بگیرید. هنگامی که با کدنویسی مبتدی احساس راحتی کردید، می توانید دانش خود را با آموزش این مهارت ها به یادگیرندگان جدید به کار ببرید.

بیشتر بخوانید: ۲۰ روشی که می توانید کدنویسی را یاد بگیرید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *