بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

تبدیل شدن به یک مینیمالیست: چگونه اضافات را از ضروری‌ها جدا کنیم؟

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مینیمالیسم چیست؟ مینیمالیست کیست؟

در تعیریف تحت‌الفظی، ساده‌گرایی یا مینیمالیسم (یا کمینه‌گرایی یا هنر کمینه یا هنر موجز) یک جنبش هنری می‌باشد که اساس آثار و بیان خود را بر پایه سادگی بیان و روش‌های ساده و خالی از هر گونه پیچیدگی معمول فلسفی یا شبه فلسفی بنیان گذاشته‌ است. و البته از نام‌های دیگر این مکتب abc art و یا هنر تحت‌اللفظی می‌باشد.

اما وقتی فردی را مینیمالیست (Minimalist) خطاب می کنند، در واقع علاقه او را به ساده نگه داشتن چیزها توصیف می کنند. یک مینیمالیست حداقل مقدار یا درجه چیزی را ترجیح می دهد …؛ البته هرکسی که چیزهای بسیار ساده را دوست دارد، را می توان مینیمالیست نامید.

مرتبط: ۱۰ نکته سبک زندگی مینیمالیستی برای کاهش استرس و صرفه جویی در پول

معرفی قوانین مینیمالیستی

دو قانون برای آسان‌تر کردن بهم ریختگی در سفر مینیمالیست شدن  وجود دارد (درخصوص موضوع بی‌‌نظمی و برهمریختگی در اینجا توضیح کامل داده شده است؛ این موضوع با لفظ منفی بی‌نظمی اشتباه گرفته نشود)

در حین گشت و گذار در اینترنت، به سایت minimalists.com متعلق به دو فرد با نام‌های جاشوا فیلدز میلبرن و رایان نیکودموس (Joshua Fields Millburn and Ryan Nicodemus) برخورد کردم. چالش ۲۱ روزه‌ی آنها برای تبدیل شدن به یک مینیمالیست را دیدم و مطالعه کردم.

اگرچه موضوع برایم جالب بود؛ اما حقیقتا چالشی نیست که در حال حاضر آماده انجام آن باشم زیرا من یاد گرفته ام که مطالعه یک نسخه افراطی از آنچه شما می خواهید می تواند روند را تسریع کند. پس صرفا قرار است ایده بگیرم و نه مو به مو مجری فرامین آنها باشم. من واقعاً نمی خواهم یک مینیمالیست باشم. من فقط می خواهم خانه ای دوست داشتنی و بدون درهم و برهمی و همسر و فرزندانی شادتر داشته باشم.

چیزی که من متوجه شده ام این است که این وب‌سایت “قوانین” معروف را در نظر گرفته اند ولی آنها را بسیار سخت تر کرده اند! در اینجا دو قانون وجود دارد که همراه با چند نکته مفید آنها را باید امتحان کنید:

قانون ۹۰ روز

هنگام در نظر گرفتن یک شیء (هر چیز که می‌خواهد باشد)، از خودتان بپرسید:

  • آیا در ۹۰ روز گذشته از آن استفاده کرده ام؟
  • و آیا در ۹۰ روز آینده از آن استفاده خواهم کرد؟

و اگر پاسخ هر یک از سوالات “بله” است، آن چیز را نگه دارید. وگرنه، اگر پاسخ به هر یک از سؤالات «نه» است، موضوع تمام می‌شود و زمان آن فرا رسیده که آن چیز را از خودتان دور کنید. این یک تغییر دقیق‌تر از قانون شش ماهه تا یک ساله است. همان قانونی که می‌گوید:

اگر شش ماه است که از چیزی استفاده نکرده‌اید، یا یک سال است که از آن برای وسایل فصلی مانند دکوراسیون تعطیلات استفاده نکرده‌اید، آن را کنار بگذارید.

و جالب است که در دین اسلام هم شبیه به این مورد یک ساله وجود دارد؛ که اگر تا پایان یک سال، چیزی داشتید و ازش استفاده نکردید، باید یک پنجم آن را ببخشید. ولی چه آن قانون و چه این دستور دینی حرف از زمانی به مراتب بیشتر از ۹۰ روز می‌زنند.

بخوانید: مشهورترین مینیمالیست های تاریخ

قانون یک درون، ده خارج

احتمالا قانون مشهور “One In, One Out” که در میان انگلیسی‌ زبانان رواج دارد را شنیده باشید، که برای تعمیر و نگهداری هر چیز عالی است اما البته این قانون به خلاص شدن از شر برهم ریختگی‌های اضافی کمک نمی کند. در عوض، قانون مطرح شده در این وب‌سایت که می‌گوید “One In, Ten Out” را امتحان کنید. ببینید چگونه کار می کند؟ یک کتاب جدید بخرید، از شر ۱۰ کتاب خلاص شوید. یک پیراهن جدید بخرید، از شر ۱۰ لباس خلاص شوید. این دو واقعا تأثیر مثبت دارد. چرا؟

  • اول اینکه اگر مجبور باشید از شر ۱۰ مورد خلاص شوید، احتمال خرید کمتری خواهید داشت.
  • و دوم اینکه شما به طور چشمگیری روند پاکسازی درهم و برهمی را تسریع خواهید کرد. و اگر به تازگی سفر بی نظمی را شروع کرده اید، این قانون خیلی خوبی به صورت موقت خواهد بود.

البته همینکه پس از مدتی در روند سفر بی‌نظمی‌تان پیشرفت جدی کردید، می‌توانید رفته رفته این قانون را به “One In, Three Out” کاهش دهید و در نهایت با همان قانون مشهور و رایج “One In, One Out” ادامه دهید و به همین زندگی خود را بدون شلوغی حفظ کنید.

بخوانید: ۱۲ نکته کاربردی برای حفظ بودجه


چرا یک مینیمالیست شوید؟

حالا، چرا در وهله اول یک مینیمالیست شوید یا زندگی خود را ساده کنید؟ پاسخ ساده است، برای تمرکز بر آنچه واقعاً در زندگی مهم است.

اگر چیزها شما را از مهم ترین چیزها منحرف می کند، پس از آن چیزها خلاص شوید. و زمان را برای سازماندهی خود تلف نکنید. چیزهای منظمی را انجام دهید زیرا این بدان معناست که شما برای همیشه آن را سازماندهی خواهید کرد. اگر از شر آن خلاص شوید، هرگز نباید دوباره مرتب یا منظم شود. همانطور که جاشوا فیلدز میلبرن می گوید:

“بهترین راه برای سازماندهی وسایل خود این است که به صورت حداکثری از شر آن خلاص شوید.”

حالا، اگر فکر می کنید، “هوم… من واقعاً باید مدتی بسیار در این کار شلوغ کنم” اما هیچ پیشرفت قابل توجهی ندارید، چه؟ پاسخ باز هم بسیار راحت است:

تبدیل “لازم است” به “باید”

مینیمالیست ها یک تمرین انگیزشی را توصیه می کنند تا «لازم هست»های‌مان را به «باید»ها تبدیل کنیم. برای مثال، به جای اینکه با خودتان غر بزنید، «من واقعاً لازم است غذاهای سالم بخورم و هر روز ورزش کنم» آن را به «من باید غذاهای سالم بخورم و هر روز ورزش کنم» را تبدیل کنید. با تهیه فهرستی از بایدها و قرار دادن آن‌ها، از شر احساس تنبلی، مه‌آلودگی و روزی خسته‌کننده خلاص می‌شوید. در عوض، یک نگرش فعال ایجاد می‌کنید، همین حالا این کار را انجام دهید و نتیجه را ببینید، می‌توانید انجام دهید؟

البته در کتاب خود را به سوی موفقیت پرورش دهید (Coach Yourself to Success)، همین موضوع با کیفیتی بهتر بیان شده است؛ در این کتاب پیشنهاد می‌کند لازم است‌های‌تان را بیرون بیاندازید، و اهداف جدیدی را انتخاب کنید که شما را هیجان‌زده می‌کند. این هم کار می‌کند و البته می‌توان گفت اثربخشی‌اش از روند توصیه‌ای مینالیست‌ها بهتر است.

برای درک بهتر، در نظر بگیرید: به عنوان مثال: “لازم است من یک ورزش را شروع کنم” یک هدف مرده است و انرژی ندارد. آن هدف مرده را رها کنید و هدف جدیدی را انتخاب کنید که به نظر سرگرم کننده باشد، مانند: “من می خواهم در کلاس هایی با یک دوست راکت بال بازی کنم.”؛ این هیجان و جذابیت بیشتری دارد و در کنار یک التزام، انرژی بیشتری هم تولید می‌کند.

البته شما همچنین می توانید هر دو استراتژی را ترکیب کنید.

  • “من باید” ورزش کنم باعث می شود که احساس بسیار فوری و مهمی نسبت به آن دست دهد – یک رویکرد ممنوع – سپس نتیجه می شود که باید راهی برای گنجاندن ورزش در زندگی خود پیدا کنید.
  • من گزینه‌ای را انتخاب می‌کنم که آسان و سرگرم‌کننده به نظر می‌رسد، زیرا احتمال ادامه آن بیشتر است و بهترین تمرین ورزشی است که در واقع انجام می‌دهید. اشکالی ندارد که کوچک و آسان شروع کنید. سپس، همانطور که قدرت خود را افزایش می‌دهید، به طور طبیعی به تمرینات چالش برانگیزتر جذب می شود.

پاسخ به نظرات: قوانین مینیمالیستی | مدت زمان مینیمالیست شدن | خوب و بد مینیمالیسم | اکومینیمالیسم چیست؟ | معنی مینیمالیست شدن

سبک زندگی مینیمالیستی
سبک زندگی مینیمالیستی

همچنین بخوانید: آیا شما یک اکو-مینیمالیست هستید یا یک اکو-ماکسیمالیست؟


مینیمالیست ها سپس یک سوال عالی می پرسند:
چه چیزی مانع «باید»های شماست؟

مثلا: چه چیزی مانع تغذیه سالم می شود؟ من به این سوال فکر کردم و لیستی از چیزهایی که به ذهنم رسید را نوشتم (و چند ردیه از مربی درونی ام هم دریافت کردم). به این صورت که:

من: بچه‌ها آلرژی دارند، بنابراین ایجاد وعده‌های غذایی خانوادگی که همگی می‌توانیم از آن لذت ببریم، سخت است و برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی را پیچیده می‌کند.
مربی درونی: درست است، اما به دلیل آلرژی آنها مهمتر است که آنها غذاهای سالم و خانگی بدون هیچ گونه افزودنی یا مواد عجیب و غریبی که ممکن است مشکلاتی ایجاد کند (مانند صمغ گوار) بخورند.

من: از آشپزی خسته می شوم و برای راحتی، غذاهای آماده می خرم.
مربی درونی: تو طرز آشپزی را بلدی و به راحتی می توانی یک املت را در همان زمانی که طول می کشد تا غذاهای آماده را در فر بپزی، درست کنی.

من: غذاهای آماده شده در فلان رستوران/آشپزخانه از غذاهایی که من از ابتدا درست می کنم خوشمزه تر هستند.
مربی درونی: شما واقعاً نمی دانید همه این چیزها روی برچسب چیست. بسیاری از این وعده های غذایی حاوی روغن کلزا هستند. و شما اخیراً خوانده اید که روغن های گیاهی ممکن است یک ماده بد جدید باشد که باعث بروز انواع مشکلات سلامتی می شود. .

من: وقتی بچه ها بعد از مدرسه فعالیت دارند، ما وقت نداریم که از ابتدا غذا درست کنیم.
مربی درونی: درست است، اما اگر واقعاً متعهد بودید که سلامتی اولویت اصلی شما باشد، می توانید در آخر هفته غذایی درست کنید که در اواسط هفته آماده شود. شاید سلامتی اولویت اصلی شما نباشد. اشکالی ندارد، اما بیایید صادق باشیم در مورد آن

وقتی به این لیست از چیزهایی که در مسیر تغذیه سالم هستند نگاه می کنم، متوجه می شوم که لیستی از بهانه ها است. چیزهای واقعی که اهمیت دارد زمان پختن و پول برای خرید غذای سالم است. من پول خرید غذاهای سالم را دارم. و من اگر واقعاً متعهد باشم وقت دارم که غذاهای سالم بپزم. این نتیجه نهایی است. بقیه بهانه است. من ترجیح داده ام که راحتی و راحتی را بر سلامتی ترجیح دهم. با این حال، بدون سلامتی، هیچ چیز دیگری مهم نیست. زیرا نمی توانید به طور کامل از زندگی لذت ببرید.

بازیابی آرامش و سادگی در زندگی با استفاده از مینیمالیسمدانلود کتاب: بازیابی آرامش و سادگی در زندگی با استفاده از مینیمالیسم
فرمت: pdf
تعداد صفحات: ۲۲۶ صفحه
در این کتاب، نویسنده به بررسی مفهوم مینیمالیسم و تأثیر آن بر زندگی فردی و اجتماعی انسان می‌پردازد. همچنین، راهکارها و روش‌های مختلفی را برای پیاده‌سازی مینیمالیسم در زندگی روزمره ارائه می‌دهد.الان دانلود کنید!

حالا بیایید ببینیم که آیا گپ و گفت با مربی درونی زندگی من روی برهم ریختگی کار می کند یا خیر …

مربی درونی: چه چیزی بر سر راه الزامات تو ایستاده است؟
من: شاید من باید یک مینیمالیست شوم… باید یک مینیمالیست شوم.

مربی درونی: چرا؟
من: برای اینکه همسرم احساس بهتری داشته باشد. اگر او تحت استرس کمتری از چیزها باشد، پس همه ما شادتر خواهیم بود. و این چیزها واقعا او را آزار می دهد. همسر شادتر یعنی خانواده شادتر. او قبلاً به من گفته است که فکر می کند سلامت روان و خوشبختی خود را دارد. به علاوه، من در واقع به این چیزها وابسته نیستم.

مربی درونی: چه چیزی در راه مینیمالیست شدن بیشتر وجود دارد؟
من: لذت شخصی من از داشتن چیزهایی که نیازی ندارم یا در خانه استفاده نمی کنم.

مربی درونی: ها! ها! این دلیل منطقی به نظر نمی رسد.
من: هی، من دوست دارم انتخاب های زیاد داشته باشم، این حق من است که انتخاب داشته باشم، این به من آزادی انتخاب می دهد.

مربی درونی: اما انتخاب های زیاد منجر به خستگی تصمیم می شود. این بهترین استفاده از زمانت نیست. و با بالاترین هدف تو در زندگی همخوانی ندارد که دیگران را رهبری کنی و الهام ببخشی. در عوض انرژی ذهنی خودت را برای نوشتن خود ذخیره کن.
من: اما نمی‌توانم انتخاب کنم کدام چیزها را نگه دارم و کدام را دور بریزم، زیرا همه آنها را به یک اندازه دوست دارم. به معیارهای تصمیم‌گیری نیاز دارم تا به من کمک کند تا مسائل را روشن کنم، در غیر این صورت در نهایت چیزها را از جایی به جای دیگر در خانه به هم می‌زنم.

مربی درونی: خوب، چطور می شود فقط چیزهایی را که در سال گذشته استفاده کرده ای نگه داری؟ این به اندازه کافی منصفانه به نظر می رسد. یا می توانی بهترین ها را در دفتر و کلاس نگه داری. اگر سه کتاب آشپزی مکزیکی داری، کتابی را که بیشتر استفاده می کنی نگه دار. می توانی قبل از اهدا، یک یا دو دستور غذا را که استفاده می کنی از سایر کتاب های آشپزی کپی کنی.
من: لباس چطور؟

مربی درونی: در مورد نگه داشتن تنها لباس هایی که تو را فوق العاده می کنند چطور؟
من: این کار این همه لباس‌هایی را که نمی‌توانم آن‌ها را الان بپوشم از بین می‌برد؛ من می‌خواهم آنها را برای زمانی که لاغرتر می‌شوم پس‌انداز کنم و نگه دارم. می‌خواهم لباس‌های تنگ‌تر را نگه دارم تا مجبور نباشم هنگام کاهش وزن لباس جدید بخرم. فضای اضافی زیادی در کمد وجود دارد، پس نگهداری آنها چه اشکالی دارد؟

مربی درونی: چی؟ با کی شوخی می‌کنی؟ البته که می‌خوای لباس جدید بخری. و خوب می‌دانی که با رها کردن لباس های قدیمی، فضایی را ایجاد می‌کنی که چیزهای جدید و بهتری وارد زندگی‌ات بشود.
من: درست است، من آن را می دانم.

سعی کنید با مربی درونی خود صحبت کنید و ببینید چه چیزی به ذهنتان می رسد. با نوشتن لیست لازم است‌ها شروع کنید، آنها را بیرون بیاندازید یا آنها را به بایدها تبدیل کنید و سپس با مربی درونی خود گفتگو کنید. و به نقل از میلبرن:

“روز اول، یا یک روز دیگر؛ شما بالاخره باید تصمیم بگیرید”

بخوانید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

22 پاسخ

    1. سلام

      بهترین مراحل برای تبدیل شدن به یه مینیمالیست
      • فضای خودتون رو خلوت کنید: با خلوت کردن خونه، اتاق به اتاق شروع کنید. از شر مواردی که دیگه استفاده نمی‌کنید یا به اون‌ها نیاز ندارید خلاص بشید و فقط چیزهایی رو نگه دارید که واقعاً برای زندگی شما ارزش دارن.
      • کمد لباس‌تون رو ساده کنید: کمد لباس خودتون رو با نگه داشتن فقط وسایلی که به طور منظم می پوشید و به شما احساس خوبی می دن ساده کنید. یه کمد لباس کپسولی رو در نظر بگیرید، جایی که فقط چند قطعه پوشیدنی همه کاره دارید که می‌شه اونها رو با هم ترکیب کرد.
      • درهم و برهمی دیجیتالی‌تون رو کاهش بدید: اشتراک لیست های ایمیل غیر ضروری رو لغو کنید، برنامه ها و فایل های استفاده نشده رو حذف کنید و زندگی دیجیتالی‌تون رو سازماندهی کنید تا حواس پرتی رو کاهش بدید و تجربه آنلاین خودتون رو ساده کنید.
      • تعهدات رو کاهش بدید: تعهدات و مسئولیت های خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید چه چیزی می تونه کاهش یا حذف بشه. روی فعالیت ها و روابطی که برای شما شادی و رضایت به ارمغان می آره تمرکز کنید.
      • مصرف آگاهانه رو تمرین کنید: قبل از خرید، در نظر بگیرید که آیا این کالا واقعا ضروریه و به زندگی شما ارزش می‌افزایه. از خریدهای ناگهانی خودداری کنید و بر کیفیت بجای کمیت تمرکز کنید.
      • روال‌های روزانه ایجاد کنید: روال‌های ساده‌ای رو برای زندگی روزمره خودتون ایجاد کنید که به شما کمک می‌کنه منظم و متمرکز بمونید. که این می تونه شامل اختصاص زمانی برای مدیتیشن، ورزش و مراقبت از خود باشه.
      • تجارب رو به جای دارایی ها بپذیرید: تمرکز خودتون رو از دارایی های مادی به تجربیات و خاطرات تغییر بدید. زمانی رو با عزیزان خودتون بگذرونید، سفر کنید و در فعالیت هایی شرکت کنید که شادی و رضایت شما رو به ارمغان می آره.
      • قدردانی رو تمرین کنید: به جای اینکه مدام به دنبال چیزهای بیشتری باشید، ذهنیت سپاسگزاری و قدردانی رو برای چیزهایی که دارید در خودتون پرورش بدید. که این می تونه به شما کمک کنه تا از اونچه در حال حاضر دارید رضایت و حس مثبت داشته باشید.
      • مرزها رو تعیین کنید: یاد بگیرید به چیزهایی که با ارزش ها و اولویت های شما همخونی ندارن نه بگید. با زمان و انرژی خودتون حد و مرزی تعیین کنید تا تحت فشار قرار نگیرین.
      • انعکاس و تنظیم: به طور منظم در مورد سفر مینیمالیست خودتون فکر کنید و در صورت نیاز تنظیمات رو انجام بدید. این یه روند مستمر ساده سازی و اصلاح سبک زندگی شما برای همسویی با ارزش ها و اهداف شماست.
  1. سلام

    خونه من همیشه نامرتب و شلوغه

    دلمم می خواد یه زندگی مینیمال و خوب داشته باشم ولی نمیشه

    میشه یه سری راهکار بدین بلکه این روند درست بشه ؟

    1. سلام

      راهکارهای زیادی برای این منظور وجود داره؛ مثلا:

      • با تمیز کردن و دور انداختن اجناس غیر ضروری شروع کنید. ابتدا اتاق‌ها و کمد‌های خود رو مرتب کرده و از اجناسی که نیاز ندارید خلاص بشید.
      • پیش از خرید هر محصول، از خودتون بپرسید و فکر کنید که آیا واقعا بهش نیاز دارید یا نه. این کمک می‌کنه از خرید موارد غیر ضروری پرهیز کنید.
      • قانون “one in on out” رو پیاده کنید و خودتون رو ملزم کنید به ازای وارد کردن هر چیز به زندگیتون، موردی مشابه (و البته کهنه تر، بی/کم استفاده تر، نامطلوب تر) رو از زندگیتون خارج کنید.
      • اگه در حال حاضر بهم ریختگی زندگیتون خیلی زیاده، قانون بالا رو کمی سخت تر کنید، مثلا: one in four out
      • از روش‌های ساده دکوراسیون استفاده کنید. مثلا از رنگ‌های نیمه تیره و دلپذیر برای دیوارها و تزئینات استفاده کنید.
      • با استفاده از محفظه‌های ذخیره‌سازی و جعبه‌های مرتب‌کننده، از برچسب‌گذاری و سازماندهی اجناس خود استفاده کنید تا به راحتی بتونید اونها رو پیدا کنید.
      • از بخش کمک‌های مالی و زمانی خود برای دستیابی این هدف استفاده کنید. اگه نیاز به کمک دیگران دارید، نترسید که ازشون درخواست کنید.
      • استفاده از روش‌های دوباره استفاده کردن و بازیافت مواد هم از راهکارهای مهم در زندگی مینیمالیستیه.
      • به جای کمیت، بیشتر بر کیفیت تمرکز داشته باشید.
      • به سمت دیجیتالی کردن موارد قابل امکان برید و موارد فیزیکی مرتبط رو (مثل کتاب های فیزیکی، اسناد کاغذی و …) رو حذف یا کم کنید.
      • دارایی های ریالی‌تون رو محدود کنید تا نقدینگی کمتری برای خریدهای اضافه در دست داشته باشید.
      • میل خود را جمع آوری مکرر چیزهای رایگان کنترل کنید و نگذارید این وسوسه باعث جمع آوری هر آشغالی بشه.
      • و استفاده بردن از فضا و نورطبیعی در خونه‌تون هم می‌توند به افزایش احساس آرامش و رضایت کمک کنه.
        و …

      با پیگیری این راهکارها و امثل این موارد، می‌تونید یه زندگی مینیمالیستی و خوب داشته باشید. این فرآیند ممکنه زمان ببره اما با پیوستگی و انگیزه، موفقیت پیدا خواهید کرد.

      و البته مسئله مهمی که باید بهش توجه کنید اینکه که لازمه شما عادت هایی متناسب با یه زندگی مینیمالیستی هم در خودتون ایجاد کنید؛ مثل:

      • خرید کمتر و متمرکز شدن بر اشیاء ضروری تر (که بالا هم اشاره شد)
      • استفاده مکرر از قانون ۲ دقیقه
      • انجام دادن کارها به صورت ساده و موازی با دستگاه های الکترونیکی به جای استفاده از اشیاء چند منظوره
      • پذیرش موارد کمتر با معنای بیشتر؛ به عنوان مثال، کتاب‌های الکترونیکی به جای کتاب‌های چاپی
      • خرید بیشتر تجربه و خدمات به جای اجناس مادی
      • رهاسازی موارد غیر قابل کنترل
      • منضبط و مرتب بودن
      • افزایش قدرت بودجه بندی
      • افزایش ذهن آگاهی و همین طور توجه به جزئیات
        و …

      ایجاد این عادت‌ها به شما کمک می‌کند تا به طور مداوم و پایدار به یک زندگی مینیمالیستی دست یابید. از همین امروز می‌توانید شروع کنید و روند بهبود امور خانه‌تان رو تجربه کنید.

  2. ۷ گام کوچک برای مینیمالیست مبتدی · ۱. بنویسید چرا می خواهید زندگی خود را ساده کنید. ۲. موارد تکراری که هرگز استفاده نمی کنید را دور بریزید. ۳. یک منطقه بدون به هم ریختگی ایجاد کنید. ۴. برای القای مینیمالیسم سبک سفر کنید. ۵. نمونه سادگی با یک آزمایش کمد لباس کپسولی. ۶. برای کاهش خستگی تصمیم گیری، وعده های غذایی مشابه بخورید. ۷. یک صندوق اضطراری کوچک راه اندازی کنید.

  3. مینیمالیست شدن به معنای کاهش بیش از حد مصرف، ساده سازی و تمرکز بر عوامل اصلی و ضروری در زندگی است. در واقع، این یک رویکرد زندگی است که افراد را به فکر کم کردن برخی از اجزای زائد و بی اهمیت در زندگیشان می‌اندازد تا به یک زندگی ساده، خوب و معنادارتر دست یابند.

    در فرآیند مینیمالیست شدن، افراد سعی می‌کنند بر مصرف و خریدهای بیشتر کنترل پیدا کنند و به جای آن، مقدار بیشتری از تمرکز را به ارزش‌های واقعی و مهمتر برای خود مانند موقعیت خانوادگی، روابط اجتماعی، زمان، سلامتی و رشد شخصی اختصاص دهند. این روند از نظر روحی و روانی تأثیری مثبت بر آرامش و رضایت کلی زندگی افراد دارد.

    مینیمالیسم از مفهوم کاهش مصرف زیادی برخوردار است، یعنی رها سازی از اقتناع بیش از حد بهوشی‌های اجتماعی و مادی و جذابیت‌های بی بررسی. این رویکرد به عنوان یک حرکت ضدمصرفی شناخته می‌شود و افراد را دعوت می‌کند تا بر آنچه که واقعاً به آن نیاز دارند، تمرکز کنند و جنبه‌های مادی و مصرفی زندگی خود را محدود کنند.

    مینیمالیست شدن می‌تواند به معنای کاهش کالاها و محصولات نیازمندی‌ها باشد، به عنوان مثال افراد ممکن است لباس‌های اضافه، لوازم جانبی و وسایل غیرضروری را حذف کنند. رها سازی از اجناس زیاد و بی استفاده همچنین جزء این فرآیند است. همچنین، دستاوردهای عملی و مالی همچون کاهش وام، قرض و بدهی نیز می‌توانند جزء این روند باشند.

    هرچند که مینیمالیست شدن اولین بار در زمینه طراحی داخلی و معماری مورد استفاده قرار گرفت، اما اکنون به عنوان یک سبک زندگی در بسیاری از بخش‌های زندگی شهری و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. این رویکرد سبب می‌شود تا دستاوردهای زندگی ما بر پایه ارزش بخش‌های حقیقی و اساسی تشکیل شوند.

  4. مینیمالیست شدن در ۳۰ روز یک روش است که افراد را برای کاهش اشیاء و تراکم در زندگی آموزش می دهد. این روش بر اصل کاهش مصرف بر حسب نیازها تاکید دارد و به صورت مرحله به مرحله انجام می شود.

    برای شروع این فرآیند، ابتدا باید مهمترین هدفتان را تعیین کنید. آیا میخواهید بیشتر به مد و فشن علاقه مند شوید؟ یا احساس سادگی و آرامش در زندگی کردن را تجربه کنید؟ با تعیین هدف، می توانید بهتر و جدی تر از فرآیند مینیمالیست شدن استفاده کنید.

    در مرحله بعد، باید شروع کنید به مرور اجناس شخصی خود و محیط زندگیتان. اشیاءی که بیش از حد نیاز دارید را شناسایی کنید و فقط به مواردی که واقعا به آنها نیاز دارید محدود کنید. ممکن است این فرایند اولیه کمی سخت باشد، اما با گذشت زمان، دیدتان در مورد اشیاء تغییر خواهد کرد و احتمالاً آگاهی تان از نیازهای واقعی خواهد برد.

    در طول ۳۰ روز، در هر روز به موضوع خاصی متمرکز شوید. به عنوان مثال، در روز اول ممکن است به دنبال کاهش لباس هایتان باشید و در روز دوم لوازم آرایش، و بقیه روزها به همین ترتیب. هدف از این کار، از تمامی جوانب زندگیتان برای کاهش اشیاء استفاده کنید تا در نهایت کمترین تعداد اشیاء غیرضروری را داشته باشید.

    بعد از اتمام ۳۰ روز، شما می توانید از خروجی این فرآیند بهره برده و با تغییر رویه زندگیتان به سمت یک سبک زندگی مینیمالیستی بروید. می توانید مزایای زیادی مثل خلق فضای داخلی آرامش بخش و مرتب، کاهش تنش و استرس، مدیریت بهتر زمان و پول و بهبود کیفیت زندگی برای خودتان ایجاد کنید.

  5. سلام
    من مطلب را خوندم و تقریبا همه اش را متوجه شدم.
    اما باز می شه کمی بیشتر توضیح بدید که مینیمالیست شدن یعنی چه؟

    1. سلام

      مینیمالیسم یه اصطلاحه به معنای استفاده از عناصر و اجزای کمتر در طراحی و هنره. در طراحی مینیمال، عناصر کمی استفاده می‌شه و دقت بسیار بالایی در انتخاب و استفاده از هر عنصر وجود داره. در این سبک طراحی، تمرکز بر روی جزئیات و خصوصیات مهم هر عنصر قرار می‌گیره و بیش از حد از هیچ عنصری استفاده نمی‌شه. مینیمالیسم به گونه‌ایه که با استفاده از عناصر کمتر، احساس سادگی، کمال و آرامش رو به بیننده منتقل می‌کنه.

      در معماری مینیمال، استفاده از لمسه‌ها و عناصر زیاد اجتناب می‌شه و به جاش، از روندهای پرهزینه و زیاده‌روی خیلی کمی استفاده می‌شه. با استفاده از رنگ‌ها و مواد جمع آوری شده، این سبک مینیمال، فضا رو آرامش بخش و تمرکز بر روی جزئیات مهم معماری قرار می‌ده. عناصر ساده و خالص باعث ایجاد یه فضای پاک و آروم می‌شن که به بیننده احساس کمال و آرامش می‌ده.

      در زندگی روزمره، مینیمالیسم بر تمرکز بر روی اهمیت‌های واقعی زندگی تأکید می‌کنه و موقعیت‌های پیچیده و پرتکلف رو به حداقل ممکن می‌رسونه. مصرف کمتر و تمرکز بر آرامش و مرکزیت، مهمترین هدف در این سبک زندگیه. از زمان و انرژی بیش از حد خودداری کرده و به کارها و فعالیت‌هایی که واقعاً حایز اهمیت هستند، تمرکز می‌کنیم. مالکیت مادی هم به حداقل ممکن می‌رسه و فضای زندگی خالی از اجسام غیر ضروری و مزاحم می‌شه.

      به طور کلی، مینیمالیسم سبکیه که با استفاده از عناصر و اجزای کمتر، تمرکز بر روی جزئیات مهم، سادگی و آرامش رو به بیننده منتقل می‌کنه. این سبک زندگی و طراحی علاوه بر زیبایی، احساس مرتب‌سازی، تمرکز و آرامش رو به زندگی و فضاهای زندگی اضافه می‌کنه.

    1. سلام
      اکومینیمالیسم یه جنبش فرهنگیه که به استفاده از منابع طبیعی و مصرف کمتر منابع برای حفظ محیط زیست اشاره داره. هدف این جنبش، کاهش مصرف انرژی، کاهش تولید زباله، جلوگیری از آلودگی هوا و آب، حفاظت از تنوع زیستی و بهبود کیفیت زندگی انسان و سایر موجوداته. بنابراین، اکومینیمالیسم تا حد زیادی با تمرکز بر محیط زیسته.
       
      در حالی که مینیمالیسم به معنای سبک زندگی ساده و کاهش مصرف مادیه. این فلسفه در تمام جنبه‌ها چیزهایی رو نگه می‌داره که ضروری هستند و نیاز به غیرضروری ها رو حذف می‌کنه. هدف اون همچنین کاهش اضطراب و استرس و بهبود کیفیت زندگیه. مینیمالیسم ممکنه اجزایی از اکومینیمالیسم رو در برگیره، اما تمرکز اصلی اون بر ساده‌سازی و کاهش مصرف مادیه و بیشتر به جنبه‌های روحی و عاطفی تمرکز داره، در حالی که اکومینیمالیسم به طور عمده‌تر (و نه کاملا) به محیط زیست توجه داره.

    1. سلام

      خوب های مینیمالیسم عبارتند از:

      1. تمرکز بر اساس مهمترین و مورد نیاز ترین اشیا، عناصر، افکار و …
      2. کاهش هدررفت منابع و مصرف گرایش به مصرف بیش از حد
      3. جلوگیری از اضافه بودن اشیا و عناصر غیر ضروری در فضاهای زندگی
      4. خلاص شدن از بار ذهنی و استرس ناشی از اشیاء بیش از حد
      5. طراحی ساده، زیبا و کاربردی در معماری و طراحی داخلی
      6. زندگی ساده و آرامش بخش

      بد های مینیمالیسم ممکنه عبارت باشند از:

      1. عدم داشتن اشیاء و عناصر زیاد ممکنه کمی کثیف و خسته کننده به نظر برسه
      2. احساس ناراحتی بعضی افراد به دلیل عدم وجود تنوع و تمرکز بر رنگ ها و الگوهای پوششی
      3. محدودیت در انتخاب یا خرید اشیا و محصولات به دلیل تمرکز بر اساس کیفیت و کارایی
      4. سختی در عدم ذخیره یا رها کردن اشیا و عناصر غیر ضروری
      5. احساس گرفتاری در فضاها و اندازه ها به علت عدم وجود تنوع و کمیت زیادی از اعمال و گزینه ها

      لطفا توجه داشته باشین که مینیمالیسم یه انتخاب شخصیه و نظرات ممکنه با تفاوت های فردی متفاوت باشه.

    1. تبدیل شدن به یه مینیمالیست برای هر کس متفاوته و بستگی به عوامل مختلفی داره از جمله سبک زندگی فعلی شما، عادات‌تون، امیال و احساس‌های نیازتون و تصمیماتی که میخواید بگیرید. اما با یه تصمیم قاطع می‌تونه به اندازه‌ای کوتاه بشه که حتی با صرف چند هفته به حد مطلوبی از یه زندگی مینیمالیستی دست پیدا کنید. با یه انگیزه محکم کافیه مقداری کسب اطلاعات و تجربیات از منابع معتبری مرتبط با مینیمالیسم مثل ایوسی ببینند و سپس اون رو در زندگی خود اعمال کنید.

      البته بعضی افراد هم ممکنه تصمیم گیری‌شون به مدت چند روز الی چند هفته طول بکشه تا مفهوم مینیمالیسم رو درک کنند و شروع به اجراش کنند. اگه این تصمیم به صورت تدریجی به عمل بیاد، ممکنه برخی مراحل زمان ببرند. تغییر رفتار ها و عادات زندگی هم میتونه زمان رو طولانی‌تر بکنه. افرادی که از مینیمالیسم سود می‌برند تمایل به انجام تعداد کمتری خریداری یا جمع کردن اشیا دارند و از پرداختن به زمان بیشتری برای تمیز کردن محیط های خود لذت می‌برند. مهمترین چیز اینه که این تغییرات به تدریج در زمان اتفاق می افته و برای خیلی از افراد یه روند مستمر و مداومه.

  6. بیایید یک کار دلهره آور را با مینیمالیسم به کارهای کوچکتر و بیشتر تقسیم کنیم

    1. سلام

      بله؛ در ادامه بهترین مواردی از قانون مینیمالیستی برای زندگی بهتر که به ذهنم می‌رسه رو برای شما لیست می‌کنم:

      ۱. از اشیاء غیرضروری خود جدا بشید.
      ۲. خریدهاتون رو با دقت انجام بدید و به خریدهای تفریحی و بی‌هدف نپردازین.
      ۳. زمان بیشتری رو برای خانه‌تون و خانواده‌تون اختصاص بدید.
      ۴. از تکنولوژی به‌طور هوشمندانه استفاده کنید و زمانتون رو مدیریت کنید.
      ۵. از روابطی که براتون فایده ندارند، دست بکشید.
      ۶. به خودتون و دیگران بیشتر احترام بذارید.
      ۷. از طبیعت لذت ببرید و به آن احترام بذارید.
      ۸. بیشتر به خودتون و نیازهاتون گوش کنید.
      ۹. از غذاهای ساده و سالم استفاده کنید.
      ۱۰. زمانتون رو برای ورزش و تندرستتون اختصاص بدید.
      ۱۱. از هدف‌ها و رویاهاتون پیروی کنید.
      ۱۲. از زندگی لحظه به لحظه لذت ببرید.
      ۱۳. از تجربه‌ها و یادگیری‌هاتون بهره‌برداری کنید.
      ۱۴. از کمک به دیگران لذت ببرید.
      ۱۵. از زندگی ساده و بدون اضافات لذت ببرید.
      ۱۶. از زمانتون به خوبی استفاده کنید و از تلف کردن آن بپرهیزید.
      ۱۷. از خلاقیت و هنر لذت ببرید.
      ۱۸. از کتاب‌ها و مطالعه بهره‌برداری کنید.
      ۱۹. از ارتباطات عمیق و معنادار با دیگران لذت ببرید.
      ۲۰. از خودتون برای توسعه شخصی استفاده کنید.
      ۲۱. از کارهایی که دوست دارید انجام بدید و از کارهایی که نمی‌خواید دست بکشید.
      ۲۲. از تجربه سکوت و آرامش لذت ببرید.
      ۲۳. از بیشترین استفاده ممکن از امکاناتی که دارید استفاده کنید.
      ۲۴. از خلاقیت در حل مسائل خود استفاده کنید.
      ۲۵. از دستاوردها و پیشرفت‌هاتون خرسند بشید.
      ۲۶. از روابط سالم و معنادار لذت ببرید.
      ۲۷. از خودتون برای دستیابی به آرامش و شادی مراقبت کنید.
      ۲۸. از وقتتون با خانواده و دوستانتون بیشتر استفاده کنید.
      ۲۹. از دیدن دنیای محیط اطرافتون لذت ببرید.
      ۳۰. از تمرکز بر اولویت‌هاتون استفاده کنید.
      ۳۱. از تجربه‌های جدید و ماجراجویی لذت ببرید.
      ۳۲. از کمترین تعداد اشیاء ممکن استفاده کنید.
      ۳۳. از عشق و احساساتتون بهره‌برداری کنید.
      ۳۴. از ارتباط با خانواده و دوستون خود لذت ببرید.
      ۳۵. از تنظیم بودجه و مدیریت مالی هوشمندانه استفاده کنید.
      ۳۶. از خلاقیت در طراحی زندگتون بهره‌برداری کنید.
      ۳۷. از خودتون برای توسعه روحی و روانی مراقبت کنید.
      ۳۸. از آرامش بیرونی و آرامش درونی لذت ببرید.
      ۳۹. از ارتباط با خودتون و بالا بردن سطح خودآگاهی بهره‌برداری کنید.
      ۴۰. از زمانتون برای شکرگزاری و قدردانی از زندگی استفاده کنید.

      امیدوارم این لیست از قوانین مینیمالیستی به شما کمک کنه تا زندگی ساده‌تر، معنادارتر و بهتری رو تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *