بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۳۱ فعالیت ذهن آگاهی که می توانید در زندگی روزمره خود بگنجانید

خودشناسی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پرش به بخش

همه ما لحظاتی داریم که می خواهیم احساسات خود را نادیده بگیریم و به روز خود ادامه دهیم. وقتی غمگین، ناامید یا استرس داریم، اغلب می خواهیم این احساسات منفی را دفن کنیم و سعی کنیم آنها را فراموش کنیم.

توجه نکردن به احساس ما، تجارب ما را نادیده می گیرد. ما نمی توانیم مشکلات اساسی را حل کنیم. اما ما خوش شانس هستیم، زیرا با تمرین فعالیت‌های تمرکز حواس، می‌توانیم خود و احساسات خود را – منفی یا مثبت – بهتر درک کنیم.

فعالیت های ذهن آگاهی فراتر از نفس های عمیق و تکرار مانترا است. آنها شامل تمرینات انفرادی و گروهی هستند و معمولاً به ابزار یا تجهیزات خاصی نیاز ندارند.

ذهن آگاهی نیاز به تمرکز و تمرین زیادی دارد. اما ما اینجا هستیم تا به شما برخی از فعالیت های تمرکز حواس را آموزش دهیم، چگونه روی آنها تمرکز کنید و چگونه آنها را در برنامه روزانه خود بگنجانید.

ذهن آگاهی چیست؟

ذهن آگاهی به معنای آگاهی از وضعیت درونی و محیط اطرافمان است . تمرین ذهن آگاهی می تواند درمانی باشد و به ما کمک کند تا با خودمان رابطه ای جامع برقرار کنیم . این به ما کمک می کند تا با افزایش خودآگاهی تمرکز و توجه خود را بهبود بخشیم . این امر آگاهی و درک ما از افکار، احساسات و احساسات فیزیکی را بهبود می بخشد.

هر کسی می تواند ذهن آگاهی را تمرین کند. ما می‌توانیم آن را تقریباً در هر جایی تمرین کنیم – در ماشین، اتاق خواب، خواربارفروشی یا محل کار. ما فقط به فضایی برای تمرکز و توجه به افکارمان نیاز داریم.

ذهن آگاهی همچنین در مورد پذیرش لحظه حال برای آنچه هست و توجه کامل به خودمان به عنوان یک فرد کامل است. همه ما باید برای ارزیابی سلامت روانی و رفاه خود با خود بررسی کنیم. اینکه چرا تمرکز حواس مهم است به نحوه زندگی ما در دنیای پر سرعت مربوط می شود، و گاهی اوقات ما نیاز به کاهش سرعت داریم.

برای حواس پرتی نیاز به کار درونی و آمادگی ذهنی زیادی است. ایوسی می تواند به شما در تقویت خودآگاهی، مدیریت سطوح استرس و ارتباط بهتر با خودتان کمک کند.

۱۰ فعالیت ذهن آگاهی برای یافتن آرامش

برای حفظ آرامش در میان یک طوفان پر هرج و مرج، باید از حواس اولیه انسانی خود استفاده کنید . آرام کردن خود به سادگی با نشستن و نوشیدن آب اتفاق نمی افتد. شما می توانید برای بازیابی شفافیت و خونسردی به طرق مختلف کاری انجام دهید، اما به یاد داشته باشید: آرام کردن خود یک فرآیند است.

در اینجا ده تکنیک تمرکز حواس برای یافتن آرامش در زندگی روزمره آورده شده است:

  1. بازی صدا را انجام دهید: به دنیای اطراف خود گوش دهید. هشت صدایی را که می شنوید، از داخل بدن، در اتاق یا جایی در دوردست، شناسایی کنید.
  2. پاهای خود را زمین بگذارید: پاهای خود را صاف روی زمین قرار دهید – (حتی اگر نشسته اید). سه ثانیه نفس بکشید، سپس به مدت سه ثانیه بازدم کنید. روی تنفس و اتصال خود به کف زیر پای خود تمرکز کنید.
  3. درون نگری را تمرین کنید: یک دقیقه بی حرکت بنشینید و هر یک از احساسات خود را در سکوت ارزیابی کنید. توجه داشته باشید که کدام احساسات قوی تر هستند. از خود بپرسید “چه احساسی دارم؟” به جای اینکه “چرا اینطور احساس می کنم؟” در مورد افکار و احساسات خود کنجکاو باشید.
  4. بازی زنگ را انجام دهید: آیا زنگ یا چیزی دارید که صدایی سبک ایجاد کند؟ یک نقطه ساکت پیدا کنید و فقط یک بار آن را زنگ بزنید. روی صدای زنگ فوکوس کنید و گوش کنید تا زمانی که دیگر نتوانید آن را بشنوید.
  5. سکون را تمرین کنید: ثابت ماندن به کاهش سرعت شما کمک می کند. تمرکز روی یک تصویر یا فکر خاص تا زمانی که ممکن است می تواند به شما کمک کند آرام بنشینید و آرام شوید.
  6. تنفس خود را دنبال کنید: نفس عمیق یک چیز است، اما آیا تا به حال به احساس بدن خود در حین حرکت نفس در بدن توجه کرده اید؟ یک موقعیت راحت پیدا کنید و به آرامی نفس بکشید. هر نفس را دنبال کنید. توجه کنید که از کجا شروع می شود، چه احساسی دارد که از بینی شما وارد می شود، سینه شما را پر می کند و از طریق دهان شما خارج می شود.
  7. آهسته غذا بخورید: خودتان را به چالش بکشید تا ۳۰ ثانیه وقت بگذارید و چیزی مانند یک توت فرنگی یا تکه شکلات بچشید. هنگام جویدن بو، طعم و احساس آن را بشناسید.
  8. یک شمع روشن کنید: شمع مورد علاقه خود را در جایی روشن کنید که بتوانید از نزدیک به آن نگاه کنید. به شمع نگاه کنید و متوجه شوید که چگونه شعله سوسو می زند. ذهن شما ممکن است سرگردان باشد، اما تمام تلاش خود را بکنید تا روی شمع تمرکز کنید.
  9. بازی نام: به محیط اطراف خود نگاه کنید. سه چیز را که می بینید، دو چیز را که می شنوید و یکی را که احساس می کنید نام ببرید. این به شما کمک می کند تا از محیط اطراف خود بیشتر آگاه شوید.
  10. بیرون بروید: گاهی اوقات، مقداری هوای تازه دقیقاً همان چیزی است که شما نیاز دارید. اگر می توانید، به پیاده روی خود انعکاسی بروید یا حتی سر خود را از پنجره بیرون بیاورید. اجازه دهید هوای تازه وارد ریه های شما شود.

تاجر بالغ با چشمان بسته در حال گوش دادن به فعالیت های تمرکز حواس به موسیقی

۶ فعالیت ذهن آگاهی که می توانید در محل کار انجام دهید

گاهی اوقات انجام فعالیت های ذهن آگاهی برای بزرگسالان در محل کار دشوار است. برای استفاده حداکثری از تمرینات تمرکز حواس، باید خود را وقف آنها کنید.

یک مطالعه توسط انجمن روانشناسی آمریکا نشان داد که دوزهای کمی از آموزش تمرکز حواس کمک می کند، اما آموزش ذهن آگاهی طولانی مدت باعث افزایش تمرکز و رضایت شغلی و روابط مثبت کارکنان با کارشان می شود. (*)

تعادل بین کار و زندگی ضروری است و فعالیت های تمرکز حواس به شما کمک می کند این تعادل را پیدا کرده و حفظ کنید. حتی اگر از راه دور کار می کنید، باید تلاش کنید تا برای زمانی که جلسات مجازی دارید، فعالیت های ذهن آگاهی را انجام دهید. شما می توانید این کار را با اطمینان از اینکه فضای کاری شما مکانی است که می توانید بدون هیچ گونه حواس پرتی در آن تمرکز کنید، انجام دهید.

در اینجا شش فعالیت ذهن آگاهی برای انجام دادن در محل کار آورده شده است :

  1. قبل از شروع کار، اهداف خود را مشخص کنید تا اهداف خود را بهتر درک کنید
  2. هدف کار خود را به خود یادآوری کنید
  3. فضای کاری خود را سازماندهی کنید
  4. با یک ذهنیت سازنده و باز به ایمیل های خود نزدیک شوید
  5. کارهای مشابه را با هم گروه کنید تا گردش کار خود را بهبود بخشد
  6. تکنیک پومودورو را تمرین کنید تا به خودتان استراحت کنید

۵ فعالیت ذهن آگاهی برای کاهش اضطراب

اختلالات اضطرابی می تواند بر نحوه رفتار و انجام زندگی روزمره شما تأثیر بگذارد. برخی از عوامل استرس زا ، مانند انتخابات ملی و کار، اضطراب را افزایش می دهند. تحقیقات گسترده در مورد تکنیک‌های تمرکز حواس و نحوه کمک به تنظیم مسائل مربوط به سلامت روان مانند اضطراب نشان داده است که تکنیک‌ها و مداخلات کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی در کاهش اضطراب موثر هستند. (*)

در اینجا پنج تمرین ذهن آگاهی برای کاهش اضطراب آورده شده است:

  1. رنگ‌آمیزی و طراحی: ابله‌سازی را روی یک صفحه خالی یا رنگ‌آمیزی در یک کتاب رنگ‌آمیزی امتحان کنید. این فعالیت هیچ قانونی ندارد، پس از آن لذت ببرید.
  2. موسیقی درمانی: یک لیست پخش از آهنگ هایی تهیه کنید یا پیدا کنید که آرامش بخش هستند و گوش دادن به آن ها آسان است. آنها مجبور نیستند فقط موسیقی کلاسیک یا دستگاهی باشند. این آهنگ ها باید به تمرکز مجدد افکار شما کمک کنند – ژانر به شما بستگی دارد.
  3. اسکن کامل بدن را انجام دهید: در یک موقعیت راحت، نشسته یا ایستاده قرار بگیرید و بدن خود را از سر تا پا بررسی کنید. درد، گزگز یا حتی احساس آرامش را بررسی کنید. ببینید آیا جایی درد دارد و آیا می توانید آن عضلات را شل کنید .
  4. شفقت به خود را تمرین کنید: اضطراب می تواند شما را با شک و تردید نسبت به خود پر کند و شما را از خود ناراحت کند. آنچه منتقد درونی تان می گوید را رها کنید و ذهن خود را با افکار نشاط آور پر کنید. جملات تاکیدی مثبت، احساس غرور، و رفع سرزنش هایی که به گردن خود انداخته اید، راه های عالی برای تمرین تمرکز حواس و عشق به خود هستند.
  5. تکنیک تنفس جعبه ای: تنفس جعبه ای یک تمرین تنفسی است که در آن شما برای ۴ شمارش نفس خود را وارد می کنید، نفس خود را برای چهار شمارش حبس می کنید و سپس برای ۴ شمارش بازدم می کنید. آن را برای چهار ثانیه نگه دارید و از نو شروع کنید. همانطور که برای ثابت ماندن می شمارید، یک کادر در ذهن خود بکشید – چهار ثانیه در هر طرف.

ایجاد فعالیت های ذهن آگاهی طراحی زیبا

۴ فعالیت ذهن آگاهی که می توانید در یک گروه انجام دهید

بله شما آن را درست خواندید؛ شما می توانید با دیگران تمرین کنید و از ذهن آگاهی لذت ببرید. شما حتی می توانید از این طریق پیوند برقرار کنید.

تعدادی از دوستان، همکاران یا اعضای خانواده را بگیرید و این چهار فعالیت ذهن آگاهی را امتحان کنید:

  1. یوگای خنده: یوگای خنده بر سلامت روان افراد تأثیر مثبت می گذارد و اضطراب را کاهش می دهد. (*) سعی کنید یک آموزش ویدیویی آنلاین پیدا کنید یا از استودیوهای یوگا محلی بپرسید که آیا کلاس‌های یوگای خنده را ارائه می‌دهند.
  2. تنفس عمیق شریک زندگی: تنفس ذهنی یک تکنیک انفرادی محبوب است، اما می توانید آن را به صورت جفت انجام دهید. پشت به پشت با همسرتان بنشینید و نفس های خود را همگام کنید. روی هماهنگ کردن نفس های خود و ارتباط با شریک زندگی خود تمرکز کنید.
  3. چشم بند: قبل از شروع، محیط اطراف خود را بررسی کنید و هرگونه مانع و اقلام شکننده را بردارید. روی چشمان خود چشم بند بگذارید و حرکات آهسته و عمدی انجام دهید. به حواس دیگر خود و نحوه تعامل خود با فضا توجه کنید.
  4. بازی حرکت کنید و فریز کنید (Move and Freeze): چه نوجوان باشید، چه بزرگسال میانسال یا بازنشسته ، بازی حرکت و انجماد راهی سرگرم کننده برای تمرین ذهن آگاهی است. اجازه دهید بدنتان آزادانه حرکت کند تا زمانی که کسی فریاد بزند «یخ بزن»، سپس در وضعیت خود نگه دارید. از وضعیت بدن خود و نحوه تنفس خود پس از حرکت در اطراف آگاه باشید. اما حرکت نکن!

۶ فعالیت ذهن آگاهی برای مراسم صبحگاهی شما

روال صبحگاهی شما لحن روز را تعیین می کند. یک روتین صبحگاهی پر از ذهن آگاهی به شما کمک می کند روز خود را با آگاهی بیشتری شروع کنید.

به برنامه روزانه خود فکر کنید. چقدر زمان لازم است تا آماده شود؟ میانگین روز شما چگونه است؟ در اینجا شش تمرین تمرکز حواس برای کمک به کاهش سرعت صبحگاهی و آماده سازی شما برای روز پیش رو آورده شده است:

  1. یک روتین صبحگاهی ایجاد کنید که به شما فرصت می دهد تا احساس انرژی کنید
  2. قبل از رفتن، زمانی را برای نوشتن در یک دفترچه سپاسگزاری اختصاص دهید
  3. با زمان زیادی بیدار شوید تا احساس عجله نکنید
  4. آنچه را که دوست دارید در روز انجام دهید تجسم کنید
  5. تمرین مدیتیشن مناسب خود را  پیدا کنید ، مانند مدیتیشن هدایت شده
  6. سعی کنید با توجه به طعم غذا و مزه خوردن هر لقمه، غذا خوردن آگاهانه را امتحان کنید

ورزش صبحگاهی - یک روتین صبحگاهی

در کارهای روزمره خود مراقب باشید

فعالیت های ذهن آگاهی واقعاً کار می کنند. مطالعات نشان داده اند افرادی که تکنیک های ذهن آگاهی را تمرین می کنند، عزت نفس، خوش بینی و رضایت کلی از زندگی را افزایش می دهند. (*)

به یاد داشته باشید، شما می توانید ذهن آگاهی را در هر مکان و هر زمان تمرین کنید. این فعالیت ها و تکنیک های ذهن آگاهی را برای کاهش استرس، مدیریت سطوح استرس و بهبود خودآگاهی معرفی کنید.

وقتی فعالیت های ذهن آگاهی را تمرین می کنید، با خودتان ارتباط بیشتری برقرار می کنید. این به شما کمک می کند تا آنچه را که شما را تحت استرس، هیجان و مشتاق یافتن هدف در زندگی خود قرار می دهد هماهنگ کنید.

ذهن آگاهی یک عادت خوب است که حس آرامش را در سراسر بدن شما پخش می کند. چه صبح ها، چه هنگام رسیدن به محل کار یا قبل از خواب، زمانی را برای چک کردن با خود اختصاص دهید. هر روز تمرکز حواس را تمرین کنید تا یک رابطه معنادار با خودتان داشته باشید.

ایجاد رابطه با خودتان همیشه آسان نیست. ایوسی می تواند به شما کمک کند تا استراتژی هایی را برای گنجاندن فعالیت های تمرکز حواس در برنامه خود و تکنیک های تمرینی متناسب با نیازهای شما ایجاد کنید.

و بخوانید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. تعریف ذهن آگاهی:

    ذهن آگاهی، تمرین حضور کامل و آگاهی از افکار، احساسات، احساسات بدنی و محیط اطراف خود در لحظه حال، بدون قضاوت یا وابستگی است. این شامل توجه به لحظه حال با صراحت و کنجکاوی و پذیرش چیزها همانطور که هستند بدون تلاش برای تغییر آنهاست. ذهن آگاهی اغلب از طریق مدیتیشن و سایر تمرین‌های ذهن آگاهی پرورش می‌یابد و می‌تواند به کاهش استرس، افزایش تنظیم هیجانی، بهبود تمرکز و تمرکز، و ارتقای رفاه کلی کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *