بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

راهنمای مبتدیان برای فناوری اطلاعات

چرا در فناوری اطلاعات کار کنید - راهنمای فناوری اطلاعات

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

فناوری اطلاعات (IT) اصطلاح گسترده‌ای است که بسیاری از مسیرهای شغلی را توصیف می‌کند که با معماری و امنیت شبکه کار می‌کنند، مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را عیب‌یابی می‌کنند و از ایمن و کارآمد بودن زیرساخت فناوری عمومی شرکت اطمینان می‌دهند.

در این مقاله از ایوسی، IT چیست، اجزای مختلف یک بخش فناوری اطلاعات، مهارت‌های مورد نیاز برای کار در فناوری اطلاعات و فهرستی از فرصت‌های شغلی رایج فناوری اطلاعات را مورد بحث قرار خواهیم داد.

فناوری اطلاعات چیست؟

فناوری اطلاعات به کاربرد گسترده فناوری برای حل مشکلات تجاری یا سازمانی از طریق توسعه، نگهداری و استفاده از سیستم های کامپیوتری، نرم افزارها و شبکه ها اشاره دارد. اعضای بخش فناوری اطلاعات برای حل مشکلات فناوری و ارتقای تجربه کلی کاربر با سایرین در سازمان همکاری می کنند.

بخش هایی از بخش فناوری اطلاعات

به طور کلی، سه بخش از بخش فناوری اطلاعات وجود دارد و هر یک از آنها وظایف مختلفی را در یک سازمان انجام می دهند. در اینجا سه ​​بخش از یک بخش فناوری اطلاعات و وظایف آنها وجود دارد:

حکومت

متخصصان فناوری اطلاعات وظیفه نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری در یک سازمان را بر عهده دارند. کارکنان فناوری اطلاعات امنیت سیستم را حفظ می کنند و در صورت بروز مشکل، سیستم ها را عیب یابی می کنند. این بخش از بخش فناوری اطلاعات ممکن است خط‌مشی‌ها و فرآیندهایی را بنویسد و اجرا کند که سیستم‌های فناوری اطلاعات مؤثری را که مطابق با نیازهای سازمان اجرا می‌شوند، تضمین کند.

عملیات

بخش فناوری اطلاعات کامپیوترهای یک شرکت را نگهداری می کند و پشتیبانی کاربران را برای کارمندان ارائه می دهد. مسئولیت های آنها می تواند شامل نصب نرم افزار جدید، عیب یابی مشکلات و آموزش کارکنان در مورد استفاده صحیح از یک برنامه نرم افزاری باشد.

سخت افزار و زیرساخت

این بخش از یک بخش فناوری اطلاعات مسئول اجزای فیزیکی فناوری اطلاعات است. کارمندان این بخش مسئولیت راه اندازی و نگهداری تجهیزات فناوری اطلاعات شرکت شامل روترها، لپ تاپ ها، سیستم های تلفن و سرورها را بر عهده خواهند داشت.

مهارت های مورد نیاز برای متخصصان فناوری اطلاعات

چندین مهارت فنی و همچنین ترکیبی از مهارت های سخت و نرم وجود دارد که یک متخصص فناوری اطلاعات برای موفقیت در حرفه خود به آن نیاز دارد. مهمترین مهارت هایی که یک کارفرمای فناوری اطلاعات به دنبال آن است عبارتند از:

مهارت های نرم افزاری فناوری اطلاعات

  • ارتباطات: بیشتر مشاغل فناوری اطلاعات به مهارت های ارتباطی قوی، چه شفاهی و چه نوشتاری نیاز دارند، زیرا ارتباطات ایمیل احتمالاً بخش بزرگی از موقعیت شما خواهد بود. به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات، باید بتوانید به طور موثر با سرپرستان و همکاران خود ارتباط برقرار کنید. شما با آنها کار خواهید کرد تا مشکلات فناوری را حل کنید و تجربه کاربر را با سخت افزار یا نرم افزار افزایش دهید.

  • سازمان: بسیاری از مشاغل فناوری اطلاعات به شما نیاز دارند که همزمان روی چندین پروژه کار کنید، بنابراین سازماندهی برای ماندن در برنامه بسیار مهم است. یادگیری نحوه اولویت بندی وظایف خود نیز یک مهارت ضروری در این زمینه است.

  • مهارت های تحلیلی: مهارت های تحلیلی به شما امکان می دهد مسائل فنی را متوجه شوید، تشخیص دهید و آن ها را برطرف کنید. این توانایی ها همچنین به شما این امکان را می دهد که مشکلات را قبل از اینکه خود را نشان دهند شناسایی کنید. هنگامی که مهارت های تحلیلی را به کار می گیرید، باید بتوانید روندها را در یک دوره زمانی مشخص و شاخص های کلیدی عملکرد را شناسایی کنید.

  • خلاقیت: یک نیاز حیاتی در مشاغل فناوری اطلاعات امروزی، توانایی کار با استفاده از فناوری به روشی نوآورانه و خلاقانه است. خلاق بودن در مورد نحوه برخورد با مشکلات و یافتن راه حل، مهارتی است که هر کارفرمای آن را بسیار مورد توجه قرار می دهد.

  • مدیریت پروژه: پروژه ها و مسئولیت های زیادی وجود دارند که در IT دارای ضرب الاجل هستند. داشتن مهارت های خوب مدیریت پروژه می تواند به شما کمک کند پروژه ها را به طور موثر انجام دهید و ضرب الاجل های سخت را رعایت کنید. ناظران فناوری اطلاعات اغلب برای مدیریت ضرب الاجل های پروژه خود و همچنین تعجب پیشرفت کارمندانی که به آنها گزارش می دهند، فراخوانده می شوند.

بیشتر بخوانید: مهارت های نرم: تعاریف و مثال ها

مهارتهای فنی

  • مدیریت پایگاه داده: متخصصان فناوری اطلاعات باید بدانند که چگونه نرم افزار پایگاه داده را هدایت کنند و چگونه از فرم ها و فرم های داخلی در پایگاه داده استفاده کنند.

  • مدیریت شبکه: یک کارمند فناوری اطلاعات باید بداند که چگونه شبکه کامپیوتری یک شرکت را به طور موثر مدیریت کند.

  • مدیریت فناوری اطلاعات: مدیریت کارآمد منابع فناوری اطلاعات مختلف در یک سازمان باید اولویت یک متخصص فناوری اطلاعات باشد.

  • توسعه نرم افزار: این مهارت برای کسانی که در عملیات فناوری اطلاعات هستند ضروری است، زیرا ممکن است یک سازمان به توسعه نرم افزار جدید توسط متخصصان فناوری اطلاعات که با برنامه نویسی سر و کار دارند نیاز داشته باشد.

  • امنیت اطلاعات: یکی از بزرگترین بخش های فناوری اطلاعات برای سازمان های تجاری، حفظ امنیت و محرمانه بودن اطلاعات است. یک متخصص فناوری اطلاعات برای موفقیت در فناوری اطلاعات باید دانش کاری این مهارت فنی را داشته باشد.

  • کد نویسی: کسانی که مشاغل فناوری اطلاعات در عملیات دارند باید زبان های برنامه نویسی را بدانند تا بتوانند برای وب سایت ها، توسعه نرم افزار، مدیریت پایگاه داده و سایر سیستم های تکنولوژیک کدنویسی کنند.

  • مدیریت سخت‌افزار: کارمندان فناوری اطلاعات که با سخت‌افزار و زیرساخت کار می‌کنند باید بدانند که چگونه سخت‌افزار را راه‌اندازی کرده و آن را برای بهترین تجربه کاربری ممکن حفظ کنند.

  • سیستم‌های عامل: هر سازمانی احتمالاً از چند سیستم عامل برای دستگاه‌های خود استفاده می‌کند و یک متخصص فناوری اطلاعات نه تنها باید بداند که این سیستم‌ها چگونه کار می‌کنند، بلکه باید نحوه عیب‌یابی آنها را نیز بدانند.

بیشتر بخوانید: مهارت های فنی: فهرست، تعاریف و مثال ها

فرصت های شغلی فناوری اطلاعات

فرصت‌های هیجان‌انگیزی برای کسانی که دارای علایق مختلف در زمینه حرفه فناوری اطلاعات هستند، وجود دارد. مشاغل فناوری اطلاعات احتمالاً در سال‌های آینده به رشد خود ادامه خواهند داد. بسیاری از مشاغل فناوری اطلاعات مزایای مطلوبی از جمله حقوق خوب، امکان کار از راه دور و فرصت های رشد شغلی را ارائه می دهند. در اینجا لیستی از ۲۰ شغل IT وجود دارد که می توانید در نظر بگیرید:

  1. معمار داده

  2. مدیر شبکه

  3. مدیر پایگاه داده

  4. توسعه دهنده وب

  5. تکنسین میز کمک IT

  6. متخصص امنیت فناوری اطلاعات

  7. مهندس نرم افزار

  8. مدیر فناوری اطلاعات

  9. تحلیلگر سیستم

  10. برنامه نویس کامپیوتر

  11. مهندس سخت افزار کامپیوتر

  12. افسر ارشد اطلاعات

  13. مهندس سیستم ابری

  14. مهندس ارشد شبکه

  15. مدیر ارشد سیستم شبکه

  16. کارشناس مخابرات

  17. طراح سیستم ها

  18. مدیر فناوری

  19. تحلیلگر تضمین کیفیت نرم افزار

  20. تحلیلگر ارشد برنامه نویس

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *