بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

نحوه ایجاد نقشه سایت

نقشه سایت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نقشه سایت یکی از اجزای مهم هر وب سایت است. این به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما برای بازدیدکنندگان آسان است و همچنین موتورهای جستجو را تشویق می کند تا صفحات سایت شما را سریع تر بخزند و رتبه بندی کنند. یادگیری مراحلی که باید برای ایجاد یک نقشه سایت بردارید می تواند به شما کمک کند تا یک نقشه برای وب سایت خود بسازید.

در این مقاله از ایوسی، به این می پردازیم که نقشه سایت چیست، چرا اینقدر مهم است و چگونه برای خود یک نقشه ایجاد کنید.

نقشه سایت چیست؟

نقشه سایت لیستی از صفحات یک وب سایت است. سه نوع مختلف از نقشه های سایت وجود دارد: نقشه هایی که طراحان هنگام برنامه ریزی یک وب سایت از آنها استفاده می کنند، فهرستی از صفحات سلسله مراتبی در وب سایت که برای بازدیدکنندگان وب سایت قابل مشاهده است و فهرست های ساختاری که برای کمک به بهبود رتبه وب سایت طراحی شده اند. موتورهای جستجو.

نقشه سایت به موتورهای جستجو می گوید:

  • برای اسکن و فهرست بندی صفحات در وب سایت خود

  • چه صفحاتی باید در وب سایت شما اسکن شوند

  • نوع اطلاعاتی که سایت شما حاوی آن است

  • محتوای وب سایت شما چقدر مهم است و هر چند وقت یکبار به روز می شود

مرتبط: چرا سرعت صفحه برای سئو مهم است؟

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.

طراحی وب سایت: راهی برای جذب مشتریان و افزایش فروش آنلاین شما

آیا میخواهید کسب و کار آنلاین خود را به سطح جدیدی برسانید؟

با یک وب سایت حرفه‌ای، میتوانید به مشتریان اعتماد بیشتری القا کنید و فروش آنلاین خود را افزایش دهید. طراحی وب سایت حرفه‌ای به شما امکان می‌دهد تا هویت برند خود را به صورت جذاب نمایش دهید و محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید. همچنین، با بهینه سازی وب سایت، میتوانید در موتورهای جستجو (مثل گوگل) بالاترین رتبه را کسب کنید و بیشترین ترافیک را به سمت وب سایت خود جذب کنید.

با ما تماس بگیرید (یا اطلاعات تماس‌تان را برای ما ارسال کنید) و ما به شما کمک خواهیم کرد تا یک وب سایت منحصر به فرد داشته باشید.

۰۹۱۳۳۹۵۷۹۲۰

نام
درخواست مدنظر شما

 

چرا نقشه سایت مهم است؟

نقشه های سایت خواندن و درک نوع محتوای یک وب سایت را برای موتورهای جستجو آسان تر می کند. نقشه سایت شما مکان هر صفحه در سایت شما، تعداد دفعات به روز رسانی صفحات و نحوه ارتباط هر صفحه با سایر صفحات سایت شما را به موتورهای جستجو اطلاع می دهد.

با قرار دادن نقشه سایت، موتورهای جستجو تشخیص می دهند که شما محتوای تکراری در وب سایت خود ندارید. همچنین موتورهای جستجو را تشویق می کند تا تمام صفحات وب سایت شما را به سرعت فهرست کنند. برای وب سایت های بزرگ، این به آنها کمک می کند تا فهرست بندی بهتر و سازمان یافته تری در موتورهای جستجو داشته باشند. در نهایت، نقشه سایت می تواند به افزایش رتبه شما در صفحات نتایج موتور جستجو کمک کند.

مطالب مرتبط: راهنمای قطعی بازاریابی سئو

نحوه ایجاد نقشه سایت

روش های مختلفی وجود دارد که می توانید برای ایجاد نقشه سایت دنبال کنید. به عنوان مثال، می توانید از یک ابزار مبتنی بر وب استفاده کنید یا می توانید از یک افزونه SEO استفاده کنید که به شما امکان می دهد نقشه سایت خود را به سرعت ایجاد و ارسال کنید. صرف نظر از رویکردی که انتخاب می کنید، در اینجا چند مرحله اساسی وجود دارد که می توانید برای ایجاد نقشه سایت برای وب سایت خود انجام دهید:

۱. ساختار صفحه وب سایت خود را بررسی کنید

اولین قدم این است که به محتوای وب سایت خود نگاه کنید و ساختار آن را ارزیابی کنید. برای درک بهتر نحوه سازماندهی سایت خود، ایده خوبی است که یک نمایش بصری از سایت ایجاد کنید. شما می توانید این را با دست ایجاد کنید یا از یک الگوی نقشه سایت برای تعیین نحوه سازماندهی صفحات استفاده کنید.

هر نقشه سایت باید با صفحه اصلی شروع شود. سپس می توانید تمام صفحاتی را که صفحه اصلی شما به آنها پیوند دارد شناسایی کنید. برای انجام این کار، با نگاه کردن به گزینه های منو در وب سایت خود شروع کنید. همچنین باید به بخش پاورقی در وب سایت خود نگاه کنید، زیرا این قسمت اغلب حاوی پیوندهایی به صفحاتی است که در منو نمی توانید پیدا کنید، مانند پیوندهایی به خط مشی رازداری و صفحات شرایط و ضوابط شما.

هنگام ایجاد نقشه سایت، ایده خوبی است که عمق وب سایت خود را در ذهن داشته باشید. هرچه صفحات وب سایت شما به صفحه اصلی شما نزدیک تر باشد، رتبه بندی آن صفحات در صفحات نتایج موتور جستجو آسان تر خواهد بود. در حالت ایده آل، فقط سه کلیک طول می کشد تا به هر صفحه در وب سایت خود برسید.

مطالب مرتبط: Wireframe چیست و چرا در UX مهم است؟

۲. مناطقی را که می توانید ناوبری را بهبود بخشید، شناسایی کنید

همانطور که وب سایت شما رشد می کند و صفحات بیشتری می سازید، ممکن است گاهی اوقات محتوای تکراری ایجاد کنید. با ایجاد تصویری برای نقشه سایت خود، معمولاً می توانید آن صفحات تکراری را راحت تر شناسایی کنید تا آنها را حذف کنید. همچنین این زمان خوبی برای ارزیابی پیمایش در وب سایت خود و تعیین اینکه آیا تغییراتی وجود دارد که باید انجام دهید تا بازدیدکنندگان وب سایت راحت تر بتوانند آنچه را که نیاز دارند را ارزیابی کنید.

۳. URL ها را کد کنید

هنگامی که اهمیت هر صفحه را شناسایی کردید و ساختار وب سایت خود را سازماندهی کردید، گام بعدی که باید بردارید کدنویسی URL ها است. شما می توانید این کار را با قالب بندی URL های فردی با تگ های XML انجام دهید. XML که استانداردهای زبان نشانه گذاری توسعه پذیر است، قوانینی را برای کدگذاری سایت ها در قالبی که هم توسط ماشین و هم توسط انسان قابل خواندن است تعریف می کند. این زبان به طور گسترده برای نمایش ساختارهای داده مانند نقشه های سایت استفاده می شود.

اگر تجربه ای در زمینه کدنویسی HTML دارید، فرمت کردن URL ها با تگ های XML باید آسان باشد. با این حال، حتی اگر برای شما جدید باشد، می توانید از یک ویرایشگر متن استفاده کنید که به شما امکان می دهد فایل های XML ایجاد کنید. در مرحله بعد، باید کد هر یک از URL های خود را اضافه کنید، از جمله:

  • اولویت صفحه

  • محل

  • تغییر فرکانس

  • آخرین تغییر

۴. صحت کد را بررسی کنید

مهم است که کد روی نقشه سایت خود را تأیید کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید. ابزارهای اعتبارسنجی نقشه سایت مختلفی وجود دارد که می توانید به صورت آنلاین از آنها برای تکمیل این مرحله و تأیید درستی نحو استفاده کنید. قبل از اینکه وب سایت خود را به موتورهای جستجو فهرست کنید، یک ابزار اعتبارسنجی نقشه سایت به شما اطلاع می دهد که آیا مشکلی وجود دارد یا خیر.

۵. نقشه سایت را به پوشه ریشه سایت خود اضافه کنید

در مرحله بعد، باید فایل نقشه سایت را به پوشه ریشه وب سایت خود اضافه کنید. پس از تکمیل این مرحله، صفحه را نیز به وب سایت خود اضافه خواهید کرد. علاوه بر اضافه کردن آن به پوشه root، باید آن را به فایل robots.txt در پوشه roots نیز اضافه کنید. با افزودن آن به فایل robots.txt، اساساً به موتورهای جستجو می‌گویید که وب‌سایت شما را بخزند و صفحات را در نتایج جستجو فهرست کنند.

۶. نقشه سایت را به موتورهای جستجو ارسال کنید

آخرین قدمی که باید هنگام ایجاد نقشه سایت خود بردارید ارسال آن به موتورهای جستجو است. ممکن است ابتدا لازم باشد یک حساب کاربری با یک موتور جستجوی فردی ایجاد کنید و ادعای مالکیت وب سایت را داشته باشید. پس از تکمیل این مرحله، می توانید به بخش نقشه های سایت در کنسول جستجو بروید و نقشه سایت جدید خود را اضافه کنید. اگر تأیید کرده اید که نقشه سایت شما عاری از خطا است، می توانید آن را ارسال کنید و موتورهای جستجو به راحتی می توانند سایت شما را بخرند.

مرتبط: بهترین ۱۰ ابزار رایگان تولید نقشه سایت (Sitemap)

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *