بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۶ مزیت کامل کردن مهارت های سخنرانی عمومی

نکاتی برای بهبود مهارت های سخنرانی عمومی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

سخنرانی عمومی شیوه ای از ارتباط است که در آن افراد ایده ها یا استدلال های خود را برای مخاطبان بیان می کنند، اغلب برای متقاعد کردن یا سرگرم کردن دیگران. این یک مهارت مهم است زیرا به سخنرانان اجازه می دهد تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند که ممکن است به آنها کمک کند تا بر تصمیمات یا اقدامات مخاطب تأثیر بگذارند یا انگیزه دهند. درک مزایای سخنرانی در جمع می تواند به شما کمک کند تا مهارت های ارتباطی خود را برای حرفه خود توسعه دهید.

در این مقاله از ایوسی، ۱۶ مزیت سخنرانی در جمع را مورد بحث قرار می دهیم که می تواند به سایر جنبه های زندگی حرفه ای شما نیز منتقل شود.

۱۶ مزیت سخنرانی عمومی

در اینجا فهرستی از ۱۶ مزیت کامل کردن مهارت‌های سخنرانی عمومی آورده شده است:

۱. مهارت های تحقیقی خود را بهبود بخشید

آماده کردن یک سخنرانی مستلزم یافتن ایده‌ها، آمار و شواهدی برای حمایت از ادعاها یا استدلال‌های خود است که می‌تواند به شما امکان توسعه مهارت‌های تحقیقاتی قوی را بدهد. علاوه بر تأیید ادعاهای خود، یادگیری درست تحقیق می تواند به شما کمک کند تا مشخص کنید از چه اطلاعاتی برای استفاده معتبر است. در زندگی حرفه ای شما، مهارت های تحقیق ممکن است برای موارد زیر نیز مفید باشد:

  • توسعه محصولات یا خدمات جدید

  • تجزیه و تحلیل رقبا در همان بازار

  • درک روندهای فعلی در صنعت شما

  • یادگیری در مورد مشتریان هدف

  • تحقیق و نگارش مقاله یا گزارش

۲. حرفه خود را ارتقا دهید

سخنرانی عمومی ممکن است به پیشرفت شغلی شما کمک کند زیرا می تواند اعتبار شما را افزایش دهد. اگر در کنفرانس‌ها یا رویدادهای بزرگ صحبت می‌کنید، بسیاری از مردم ممکن است صحبت‌های شما را بشنوند و نحوه ارائه خود را تماشا کنند. این ممکن است باعث شود آنها به یاد بیاورند که شما چه کسی هستید و از شما بخواهند در رویدادهای دیگر صحبت کنید.

استفاده از مهارت های سخنرانی عمومی در شغلتان ممکن است به شما در پیشبرد اهداف شغلی کمک کند. شما می توانید از این مهارت ها در دفتر استفاده کنید تا خود را از سایرین با پیشینه مشابه با خودتان متمایز کنید. در محل کار، مهارت های قوی سخنرانی در جمع نیز ممکن است به شما کمک کند:

  • ایده های خود را به مدیران خود ارائه دهید

  • در جلسات صحبت کنید

  • در مصاحبه های شغلی عملکرد خوبی داشته باشید

۳. اعتماد به نفس خود را تقویت کنید

از طریق سخنرانی در جمع، می توانید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. یادگیری روش هایی که می توانید بر هر چالشی که در هنگام سخنرانی با آن مواجه می شوید غلبه کنید ممکن است به شما منجر شود که احساس قدرت کنید. اگر عملکرد خوبی داشته باشید، ممکن است بازخورد مثبتی از مدیران و اعضای مخاطب دریافت کنید، که می تواند به افزایش اعتماد به نفس شما در سخنرانی کمک کند. هرچه بیشتر قبل از سخنرانی تمرین کنید، ممکن است در ارائه و محتوای ارائه خود احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

مرتبط: ۱۴ روش برای افزایش چشمگیر اعتماد به نفس

۴. مهارت های تفکر انتقادی خود را تقویت کنید

شما می توانید مهارت های تفکر انتقادی خود را از طریق سخنرانی در جمع تقویت کنید زیرا ایجاد و ارائه سخنرانی نیاز به تجزیه و تحلیل و تأمل دارد. نوشتن سخنرانی معمولاً شامل فکر کردن در مورد موضوع و تنظیم سخنرانی برای مخاطبان است. می‌توانید از مهارت‌های تفکر انتقادی برای تعیین میزان استقبال مخاطبان از سخنرانی‌تان استفاده کنید، که می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری برای تغییر یا حفظ سخنرانی‌تان کمک کند.

۵. استدلال قیاسی خود را تمرین کنید

استدلال قیاسی زمانی است که شما دو جمله درست می گیرید و نتیجه گیری خود را می سازید. شما می توانید هنگام رسیدن به نتیجه ای که از طریق تحقیق خود به دست آورده اید، استدلال قیاسی خود را اعمال کنید. این می تواند گفتار شما را تقویت کند زیرا به مخاطب نشان می دهد که موضوع خود را تجزیه و تحلیل کرده اید. آنها می توانند ببینند که شما چگونه به نتیجه رسیده اید، و ممکن است یا با شما موافق باشند یا بر اساس شواهد شما به نتیجه خودشان برسند.

مرتبط: استدلال قیاسی: تعریف و مثال

۶. سازمان خود را نمایندگی کنید

انجام سخنرانی عمومی برای شرکت شما می تواند به شما این امکان را بدهد که نماینده سازمان خود باشید و ماموریت و اهداف آن را به اشتراک بگذارید. همچنین می تواند به شما در بهبود مهارت های بازاریابی و افزایش اعتماد به نفس در تحویل و فروش کمک کند. سخنرانی‌های شما ممکن است به مشتریان بالقوه کمک کند تا آنچه را که سازمان می‌تواند به آنها ارائه دهد، مانند محصولات و خدمات، که ممکن است به شرکت در ایجاد فروش بیشتر کمک کند. در اینجا نحوه نمایندگی شرکتی که برای آن کار می کنید به طور موثر در سخنرانی های خود آورده شده است:

  • اطمینان حاصل کنید که سخنرانی شما شامل کارهایی است که شرکت شما برای مشتریانش انجام می دهد

  • حقایق را در سخنرانی خود مرور کنید تا مطمئن شوید که اطلاعات شما واقعی است

  • سخنرانی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا مخاطبان بیشتری را جذب کنید

۷. مهارت های ارتباط شفاهی خود را بهبود بخشید

شرکت در سخنرانی عمومی می تواند مهارت های ارتباط شفاهی شما را افزایش دهد، زیرا شما در حال تمرین و ارائه اطلاعات به مردم هستید، خواه مخاطبان کوچک یا بزرگ باشند. همکاران، ناظران یا اعضای حضار می‌توانند در مورد چگونگی بهبود مهارت‌های شفاهی خود برای رویداد سخنرانی عمومی بعدی به شما بازخورد بدهند. هرچه بیشتر سخنرانی ها را ارائه دهید، ممکن است مهارت های گفتاری خود را بیشتر کنید. همچنین ممکن است متوجه شوید که بهبود مهارت های شفاهی شما به مکالمات روزمره شما با دیگران منتقل می شود. در اینجا چند راه برای بهبود مهارت های ارتباط شفاهی شما وجود دارد:

  • از زبان مختصر استفاده کنید

  • استفاده از لحن حرفه ای را در نظر بگیرید

  • از گوش دادن فعال استفاده کنید

  • به زبان بدن مخاطب خود توجه کنید

  • با اطمینان صحبت کنید

۸. شبکه خود را گسترش دهید

شرکت در رویدادها و کنفرانس ها برای ارائه سخنرانی های خود می تواند به شما در گسترش شبکه کمک کند. پس از ایراد سخنرانی، احتمالاً می توانید با مخاطبان صنعت خود ملاقات کنید. همچنین می توانید پس از پایان یک رویداد از طریق پلتفرم های شبکه های اجتماعی حرفه ای با آنها ارتباط برقرار کنید. ایجاد و حفظ روابط با افراد در شبکه حرفه ای شما ممکن است منجر به یک شغل جدید یا فرصت های صحبت بیشتر برای شما شود.

۹. مهارت های نوشتاری خود را تقویت کنید

سخنرانی عمومی می تواند مهارت های نوشتاری شما را افزایش دهد، زیرا اغلب از شما می خواهد قبل از ارائه یک سخنرانی بنویسید و ویرایش کنید. توسعه مهارت های نوشتاری می تواند به شما در ایجاد موارد زیر نیز کمک کند:

  • گزارش ها

  • مقالات

  • اوراق پژوهشی

  • ایمیل ها

  • یادداشت ها

مرتبط: مهارت های نوشتن محتوا: تعریف و مثال

۱۰. از موضوعاتی که به آنها اهمیت می دهید دفاع کنید

به عنوان یک سخنران عمومی، می توانید این فرصت را داشته باشید که در مورد موضوعات مورد علاقه خود با مخاطب صحبت کنید. ممکن است به مخاطب القا کنید تا درباره موضوعی که شما به آن علاقه دارید و می‌خواهید دیگران به آن توجه کنند بیشتر بیاموزند. یک سخنرانی موفق همچنین ممکن است الهام بخش مخاطبان شما برای ایجاد آگاهی از یک موضوع یا حمایت از یک گروه یا سازمان خاص باشد.

۱۱. مهارت های رهبری خود را توسعه دهید

ارائه یک سخنرانی می تواند به شما این امکان را بدهد که مهارت های رهبری خود را از طریق اطلاع رسانی، سرگرمی یا توانمندسازی دیگران توسعه دهید. سخنرانی عمومی شامل حفظ علاقه مخاطبان و نشان دادن این است که شما منبع معتبری از اطلاعات هستید، که می تواند به شما در ایجاد اعتماد کمک کند. این مهارت‌های رهبری ممکن است به سایر زمینه‌های زندگی حرفه‌ای شما، مانند جلسات رهبری یا پروژه‌های گروهی منتقل شود.

مطالب مرتبط: مهارت های رهبری: تعاریف و مثال ها

۱۲. دیگران را متقاعد یا آگاه کنید

وقتی در حال سخنرانی هستید، می توانید دیگران را در مورد موضوعی متقاعد کرده و به آنها اطلاع دهید. این می تواند به شما اجازه دهد تا دیگران را تحت یک هدف مشترک متحد کنید و آنها را تشویق کنید تا با هم کار کنند یا به یادگیری در مورد یک موضوع خاص ادامه دهند. سخنرانی شما همچنین ممکن است بر مخاطبان شما تأثیر بگذارد تا تغییرات بزرگ یا کوچکی ایجاد کنند.

۱۳. از مهارت های عملکردی خود استفاده کنید

سخنرانی عمومی می تواند به شما این امکان را بدهد که از مهارت های اجرایی خود در حین جذب مخاطب از یک صحنه یا پلت فرم استفاده کنید. مهارت های اجرا می تواند شامل زمان، سرعت و حجم باشد. به عنوان مثال، می توانید یاد بگیرید که چه زمانی از مکث های عمدی در سخنرانی خود برای تأکید بر یک نکته خاص استفاده کنید. می توانید برای ایجاد تنوع در صحبت کردن، سرعت گفتار خود را کاهش دهید یا سرعت دهید، که می توانید این کار را با حجم صدای خود نیز انجام دهید.

۱۴. دایره لغات خود را گسترش دهید

هنگام نوشتن سخنرانی ممکن است دایره لغات خود را گسترش دهید زیرا ممکن است کلمات جدیدی برای بهبود جریان خود پیدا کنید. همچنین ممکن است یاد بگیرید که چگونه کلمات پرکننده را فیلتر کنید، که کلماتی هستند که برای پیام کلی شما ضروری نیستند. شما می توانید بر اساس مخاطبان خود مطالعه کنید که از چه نوع زبانی استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر مخاطبان شما با موضوع و زبان فنی شما آشنایی ندارند، ممکن است از اصطلاحات ساده استفاده کنید.

مطالب مرتبط: ۷ گام برای بهبود واژگان انگلیسی (با نکات)

۱۵. تغییر را از سوی مخاطبان خود تشویق کنید

سخنرانی عمومی به شما این امکان را می دهد که مخاطبان خود را برای ایجاد تغییر تشویق کنید. به عنوان مثال، ممکن است در پایان سخنرانی خود به دیگران الهام بخشید. اگر مخاطبان شما بر اساس آنچه در مورد آن صحبت کرده اید تغییر ایجاد کنند، ممکن است نشانه ای از موثر بودن سخنرانی شما باشد. در اینجا چند راه وجود دارد که می‌توانید به تغییر یا اقدام از سوی مخاطبان خود تشویق کنید:

  • سخنرانی خود را با کلمات عملی، مانند “خواندن”، “نوشتن” یا “تماس” شروع کنید.

  • آنها را تشویق کنید که فوراً یا در طول روز اقدام کنند

  • توضیح دهید که مخاطب شما چه چیزی می تواند از ایجاد تغییر به دست آورد

بیشتر بخوانید: Call to Action: تعریف و مثال

۱۶. شنونده بهتری شوید

سخنرانی عمومی به دلیل بازخوردی که می توانید بعد از سخنرانی خود دریافت کنید، می تواند شما را شنونده بهتری کند. می‌توانید در سخنرانی‌های آینده‌تان بازخورد اعمال کنید یا پیشنهادهایی را درباره موضوعاتی که مخاطبانتان می‌خواهند درباره‌ی صحبت‌های بعدی شما بشنوند، اجرا کنید. به‌عنوان یک سخنران عمومی، ممکن است از گوش دادن به صحبت‌های دیگران و به کار بردن کارهایی که آنها به خوبی در سخنرانی بعدی خود انجام می‌دهند، سود ببرید. هنگام صحبت کردن با منبع اصلی در حین انجام تحقیقات برای گفتار خود، ممکن است از مهارت های شنیداری خود استفاده کنید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *