بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

فهرست کردن مهارت های شبکه در رزومه (به علاوه ۱۰ مورد برای توسعه)

چگونه با مهارت های شبکه سازی عالی کسب و کار خود را رشد دهید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مهارت‌های شبکه‌سازی، مانند ارتباط، گوش دادن فعال و مهارت‌های اجتماعی، برای داشتن هم در محیط‌های حرفه‌ای و هم در محیط‌های شخصی بسیار ارزشمند است و امروزه به‌ویژه مورد علاقه کارفرمایان است. گفتنی است، فقط داشتن مهارت های شبکه ای عالی کافی نیست، شما همچنین باید بدانید که چگونه دیگران را از آنها آگاه کنید، مانند گنجاندن آنها در رزومه خود.

در این مقاله، مهارت‌های شبکه‌سازی و نحوه فهرست کردن آن‌ها در رزومه را مورد بحث قرار می‌دهیم، به‌علاوه ۱۰ مهارت و نکات شبکه‌ای را برای چگونگی توسعه این مهارت‌های شغلی بررسی می‌کنیم.

مهارت های شبکه چیست؟

شبکه سازی  یک مهارت حیاتی در فروش، توسعه کسب و کار و چندین صنعت دیگر است. مهارت های شبکه سازی برای ایجاد و توسعه روابط با مخاطبین جدید و ترویج چیزی ارزشمند ضروری است.

فهرست کردن مهارت های شبکه در رزومه

مهارت‌های شبکه‌سازی در هر مرحله از جستجوی شغل مفید هستند و – بسته به زمینه شغلی که وارد آن می‌شوید – می‌تواند در شغل شما ضروری باشد.

هنگامی که مهارت های شبکه را در رزومه خود فهرست می کنید، به دنبال گزینه های مختلف کلمه برای انتقال توانایی خود در ایجاد و حفظ روابط تجاری باشید. به عنوان مثال، به جای فهرست کردن مهارت های خود به عنوان ” مهارت های شبکه “، ممکن است بخواهید ” استراتژی روابط تجاری ” یا ” توسعه کسب و کار ” را در بخش مهارت های رزومه خود بنویسید.

همچنین می توانید در بخش سابقه کاری رزومه خود بر مهارت های شبکه خود تأکید کنید. به عنوان مثال، می توانید بگویید که مشتریان و سایر روابط مهم را به عنوان بخشی از شغل خود مدیریت کرده اید.

مطالب مرتبط: نحوه نوشتن رزومه مبتنی بر مهارت: الگو و نمونه 

مهارت های شبکه برای رزومه

در اینجا مهارت هایی وجود دارد که افرادی که دارای مجموعه مهارت های شبکه هستند معمولاً از آن برخوردار هستند:

۱. ارتباطات

ارتباط عبارت است از تبادل اطلاعات از فردی به فرد دیگر. این شامل صحبت کردن و همدلی با دیگران برای دریافت صحیح پیامی است که طرف مقابل ارسال می کند و مطابق با آن پاسخ می دهد. هنگام شبکه سازی، ارتباط برای توسعه و حفظ روابط با دیگران ضروری است.

بیشتر بخوانید: ۱۰ مهارت ارتباطی برای موفقیت شغلی 

۲. گوش دادن فعال

یکی دیگر از مهارت های مهم شبکه، گوش دادن فعال است. برای اینکه مردم را در مورد کسب و کار خود و چیزهایی که با آنها به اشتراک می گذارید هیجان زده کنید، باید به نیازهای آنها گوش دهید و درک کنید.

گوش دادن فعال شامل حفظ تماس چشمی، تکان دادن سر برای اینکه به شما بفهماند چه می گویند و پاسخ مناسب را شامل می شود. گوش دادن فعال همچنین تضمین می‌کند که می‌توانید سؤالات درستی بپرسید تا مکالمه را به جلو ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: مهارت گوش دادن فعال برای تمرین (با مثال) 

۳. مهارت های اجتماعی

اینها مهارت های کلامی و غیرکلامی هستند که برای تعامل با دیگران استفاده می کنید. آنها نه تنها کلمات بلکه حرکاتی مانند تکان دادن سر در حین گوش دادن را نیز شامل می شوند. همچنین شامل دوستی است که صداقت و مهربانی را می رساند.

این به نوبه خود می تواند اعتماد و تفاهم ایجاد کند که می تواند پایه ای قوی برای یک رابطه جدید در هنگام شبکه سازی ایجاد کند.

مطالب مرتبط: ۱۰ نکته برای کمک به شما در شبکه سازی مانند یک حرفه ای 

۴. مهارت های سخنرانی در جمع

اگر با گروهی از افراد صحبت می کنید، به خصوص در یک رویداد شبکه، مهارت های صحبت در جمع می تواند به شما کمک کند که راحت تر باشید.

حتی زمانی که فقط با شخص دیگری صحبت می کنید، مهارت های صحبت کردن در جمع می تواند به شما کمک کند تا نحوه بیان خود را بهبود ببخشید و به فردی که با او صحبت می کنید کمک کند شما را بهتر درک کند.

۵. ارتباط غیرکلامی

ارتباطات غیرکلامی در هنگام شبکه بسیار مهم است. مهم است که از نشانه های غیرکلامی خود و هر پیامی که ممکن است به شخصی که با او صحبت می کنید می فرستید آگاه باشید.

همچنین خواندن نشانه های غیرکلامی فردی که با او گفتگو می کنید مفید است. این می تواند به شما بگوید که آیا باید نحوه بیان پیام خود را تغییر دهید یا چیز دیگری را در سبک ارتباطی خود تغییر دهید.

مطالب مرتبط: ۹ نمونه از ارتباطات غیرکلامی در محیط کار 

۶. مهارت های بین فردی

اینها اغلب به عنوان “مهارت های مردمی” شناخته می شوند و بر نحوه برقراری ارتباط و تعامل شما با دیگران تأثیر می گذارند. آنها شامل انواع مختلفی از مهارت ها هستند، اما به ویژه مهارت هایی مانند برقراری ارتباط، نگرش و گوش دادن.

مرتبط: مهارت های بین فردی: تعاریف و مثال ها

۷. همدلی

همدلی به توانایی احساس کردن آنچه که شخص دیگر احساس می کند اشاره دارد. مهارت های همدلی برای شبکه سازی مهم است، زیرا باعث می شود دیگران احساس کنند که شما احساسات و تجربیات آنها را درک می کنید و می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید.

مطالب مرتبط: همدردی در مقابل همدلی: تفاوت های کلیدی و نحوه استفاده از آنها در محل کار 

۸. مثبت اندیشی

نگرش مثبت یکی دیگر از مهارت های مهم شبکه سازی است، زیرا دیگران به سمت افرادی که رفتار دوستانه و مثبت دارند جذب می شوند. مثبت اندیشی می تواند به شما کمک کند تا به سرعت با دیگران رابطه قوی برقرار کنید و به طور کلی به شما کمک می کند که فورا دوست داشتنی تر و به یاد ماندنی تر شوید.

مطالب مرتبط: مثبت اندیشی در محیط کار: مزایا و نکات 

۹. طنز

شوخ طبعی انسان ساز است و به افراد کمک می کند تا در زمینه های مشترک گرد هم آیند. زمانی که از شوخ طبعی به درستی استفاده شود، می تواند افراد را به سمت شما بکشاند و تنش را از بین ببرد و مردم را بلافاصله راحت کند. افراد شوخ طبع نیز تمایل دارند که بیشتر به آنها نزدیک شوند.

۱۰. تمرکز کردن

تمرکز همچنین یک مهارت مهم شبکه است، زیرا شما را قادر می سازد تا به فردی که با او صحبت می کنید توجه کامل خود را جلب کنید. این به شما کمک می کند شنونده فعالی باشید و به شما امکان می دهد ارتباط واقعی را بهتر برقرار کنید.

مطالب مرتبط: تمرکز ذهنی: ۱۰ راه برای بهبود تمرکز 

نکاتی برای بهبود مهارت های شبکه

در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای بهبود مهارت های شبکه خود انجام دهید:

۱. بهبود عادات ارتباطی را تمرین کنید

مهارت های شبکه خود را با تمرین عادات ارتباطی خوب بهبود بخشید. به عنوان مثال، می توانید سر خود را به نشانه درک یا موافقت تکان دهید. از زبان ساده و سرراست استفاده کنید، سؤال بپرسید و نظر خود را دعوت کنید.

۲. از دوستان بازخورد سازنده بخواهید

در نظر بگیرید که از دوستان بپرسید که چگونه در مکالمه با آن روبرو می شوید. درک اینکه کجا می توانید پیشرفت کنید می تواند به شما کمک کند سبک ارتباطی خود را بهبود ببخشید، که می تواند تأثیر زیادی بر مهارت های شبکه شما داشته باشد.

مرتبط: اهمیت دادن بازخورد سازنده به کارکنان (با مثال ها و نکات)

۳. در رویدادهای شبکه شرکت کنید

یکی از بهترین راه هایی که می توانید مهارت های شبکه خود را بهبود ببخشید، تمرین منظم آنهاست. در رویدادهای شبکه شرکت کنید و بر ایجاد یک ارتباط انسانی واقعی با افرادی که ملاقات می کنید تمرکز کنید.

سؤالاتی بپرسید که نشان می دهد شما واقعاً علاقه مند به شناختن شخصی هستید که با او صحبت می کنید و با حفظ تماس چشمی به پاسخ از نزدیک گوش دهید. با سؤالات مرتبط پاسخ دهید تا نشان دهید که گوش می دهید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *