بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۰ مهارت ارتباطی که باید به رزومه خود اضافه کنید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

هنگامی که برای شغلی درخواست می‌کنید که نیاز به برقراری ارتباط با همکاران، مشتریان یا عموم مردم دارد، ممکن است نیاز داشته باشید که مهارت‌های ارتباطی مناسبی دارشته باشید. با برجسته کردن مهارت های ارتباطی خود در رزومه، می توانید تسلط خود را نشان دهید تا کارفرمایان بالقوه بتوانند به سرعت شما را به عنوان کاندیدای برتر شناسایی کنند. در این مقاله از ایوسی، نحوه برجسته کردن مهارت‌های ارتباطی در رزومه را مورد بحث قرار می‌دهیم و به شما کمک می‌کنیم تا با یک الگو و مثال شروع کنید.

چرا باید مهارت های ارتباطی را در رزومه خود بگنجانید؟

ارتباط یک مهارت نرم است که برای تسلط بر آن نیاز به زمان و تمرین قابل توجهی است. اگر در زمینه هایی مانند نوشتن، صحبت کردن، گوش دادن فعال و ارائه مهارت خاصی پیدا کرده اید، برجسته کردن آنها در رزومه به شما کمک می کند به کارفرمای بالقوه نشان دهید که از کار گروهی استقبال می کنید و احتمالاً با دیگران خوب کار می کنید. این انواع به ویژه در زمینه هایی مانند بازاریابی، تبلیغات یا فروش اهمیت دارند، اما می توانند در انواع صنایع مختلف برای شما مفید باشند.

در اینجا ۱۰ راه برای برجسته کردن مهارت های ارتباطی در رزومه وجود دارد:

| نوشتنصحبت کردنارائهاستماعدر حال مذاکرهتیم سازیارائه یا پذیرش بازخوردانگیزهصداقتیکدلی |

۱. نوشتن

خواه این شغل به نوشتن گزارش، ایجاد کپی تبلیغاتی یا ارسال ایمیل های موثر نیاز داشته باشد، مهارت های نوشتاری قوی برای بسیاری از موقعیت ها مهم است. زمانی که مهارت‌های نوشتن را در رزومه خود فهرست می‌کنید، با درج عباراتی مانند کپی‌رایتینگ یا گزارش‌نویسی، مشخص کنید.

۲. صحبت کردن

اگر برای شغلی درخواست می دهید که نیاز به برقراری ارتباط شفاهی با مشتریان یا مدیریت تیم ها دارد، ممکن است به مهارت های گفتاری قوی نیاز داشته باشید. فهرست کردن مهارت‌های گفتاری در رزومه می‌تواند روشی هوشمندانه برای نشان دادن این باشد که می‌دانید چگونه ایده‌ها را واضح، مختصر و مؤثر به اشتراک بگذارید.

۳. ارائه

مشاغلی که نیاز به صحبت با ذینفعان یا برگزاری جلسات با عموم دارند، نیازمند توانایی های ارائه قوی هستند. هنگامی که مهارت های ارائه را در رزومه خود گنجانده اید، می توانید توانایی خود را برای تحت تاثیر قرار دادن و متقاعد کردن گروه ها با توانایی های سخنرانی و نمایش عمومی خود منتقل کنید.

۴. گوش دادن

اگر برای شغلی در خدمات مشتری، مددکاری اجتماعی، مدیریت یا بسیاری از زمینه‌های دیگر درخواست می‌دهید، مهارت‌های گوش دادن فعال ضروری است. برجسته کردن قابلیت‌های گوش دادن فعال نشان می‌دهد که می‌توانید حرف دیگران را بشنوید و درک کنید و می‌دانید چگونه به همکاران و مشتریان احساس ارزشمندی کنید.

۵. مذاکره

در زمینه هایی مانند فروش، حقوق یا مدیریت، ممکن است مجبور باشید نحوه مذاکره را بدانید. درج مهارت های مذاکره در رزومه نشان می دهد که می توانید نیازهای دیگران را به طور دقیق ارزیابی کنید، خواسته های خود را به وضوح بیان کنید و به طور موثر مصالحه کنید.

۶. تیم سازی

هر مدیری به مهارت های تیم سازی قوی نیاز دارد و برجسته کردن این توانایی ها می تواند به شما کمک کند تا بر آمادگی خود برای یک موقعیت رهبری تأکید کنید. گنجاندن این مهارت ها در رزومه نشان می دهد که می توانید به خوبی با گروه ها ارتباط برقرار کنید، تیم ها را برای رسیدن به اهداف تشویق کنید و به اعضای تیم به طور مناسب پاداش دهید.

۷. ارائه یا پذیرش بازخورد

بازخورد بخش مهمی از کار با یک تیم است و نشان دادن اینکه شما در ارائه یا پذیرش آن برتر هستید نشان می دهد که مهارت های کار گروهی پیشرفته ای دارید. این مهارت را در رزومه خود بگنجانید تا نشان دهید که به خوبی با دیگران کار می کنید و پاسخ های آنها را به طور موثر پردازش می کنید.

۸. انگیزه

اگر می خواهید در نقش رهبری کار کنید، باید بتوانید به دیگران انگیزه دهید. درج انگیزه در رزومه نشان می دهد که می توانید با اعضای تیم ارتباط برقرار کنید و الهام بخش آنها برای کار سازنده و رسیدن به اهداف تعیین شده است.

۹. صداقت

بسیاری از مدیران آرزوی برقراری ارتباط صادقانه را دارند، زیرا این استراتژی می تواند اعتماد اعضای تیم را برانگیزد. نشان دادن اینکه شما ارتباط صادقانه را در اولویت قرار می دهید نشان می دهد که برای اصالت، شفافیت و اعتماد به نفس ارزش قائل هستید و تلاش می کنید این ویژگی ها را در تیم خود القا کنید.

۱۰. همدلی

همدلی، شفقت و احترام از ویژگی های ضروری برای حرفه ای ها در هر صنعت، به ویژه در سطح مدیریت هستند. وقتی این مهارت‌ها را در رزومه خود بگنجانید، نشان می‌دهید که برای دیدگاه‌های دیگران ارزش قائل هستید و در مورد ایده‌های جایگزین ذهن باز دارید، که می‌تواند به شما در پیشرفت شغلی کمک کند.

نکاتی برای ایجاد رزومه ای که دارای مهارت های ارتباطی شما باشد

| مختصر بودنکلمات کلیدینمایش نتایجظاهر مناسبنظم قالب |

قبل از ارسال رزومه خود به کارفرمایان احتمالی، این نکات را مرور کنید.

مختصر عمل کنید

هنگام ایجاد رزومه، هر بخش را تا حد امکان مختصر کنید تا مهارت های نوشتاری خود را نشان دهید. فقط مهم‌ترین و مرتبط‌ترین جزئیات را بگنجانید و کلمات پرکننده یا اطلاعات عمومی را که ارزش اضافه نمی‌کنند حذف کنید. طوری بنویسید که هر بخش از رزومه شما به راحتی قابل درک و پردازش سریع باشد. به یاد داشته باشید که مدیران استخدام اغلب رزومه های زیادی را برای هر فرصت شغلی بازبینی می کنند و خواندن و درک رزومه شما می تواند به شما کمک کند تا به عنوان یک کاندیدای برتر برجسته شوید.

شامل کلمات کلیدی مرتبط

قبل از نوشتن رزومه، شرح شغل را به دقت بررسی کنید. به دنبال کلمات کلیدی مانند گواهینامه ها، مدارک تحصیلی، مهارت ها و عناوین مورد نیاز فهرست شغلی باشید. این کلمات کلیدی را یادداشت کنید و در صورت مرتبط بودن از آنها در رزومه خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر در شرح شغل، رهبری به عنوان یک ویژگی ارزشمند ذکر شده است، بر توانایی خود در رهبری دیگران تأکید کنید.

نمایش نتایج

به جای اینکه به کارفرمایان بالقوه در مورد دستاوردهای حرفه ای خود بگویید، آنها را با کمی کردن نتایج خود نشان دهید. به عنوان مثال، درصدی را که توسط آن آگاهی از برند کارفرمای سابق خود را بهبود بخشیده اید بیان کنید یا مشخص کنید که کارفرمای سابق شما در طول مدیریت شما چه تعداد دنبال کننده جدید در رسانه های اجتماعی به دست آورده است.

استفاده از فونت مناسب

هنگام نوشتن رزومه همیشه از فونت (قلم) حرفه ای استفاده کنید. انتخاب یک فونت استاندارد تضمین می کند که رزومه شما به راحتی خوانده می شود و همچنین به شما کمک می کند تا مهارت های ارتباطی نوشتاری خود را نشان دهید. استفاده از گزینه های رایج مانند Arial، Calibri، Garamond، Georgia، Helvetica یا Times New Roman برای نوشتار انگلیسی و همچنین فونت هایی همچون نازنین، میترا، لوتوس، بدر، وزیر، تیتر را در نظر بگیرید. از یک اندازه استاندارد مانند سایزهای ۱۱ یا ۱۳ استفاده کنید تا رزومه خود را تا حد امکان خوانا کنید.

فهرست بندی مناسب

همچنین لازم است محتوای موجود در رزومه خود را به گونه ای نظم دهید که هم بر میزان خوانایی نوشتار بیافزاید و هم ظاهری شکیل را برای خواننده به تصویر بکشد. فهر ست کرد پشت سر هم و بدون کادربندی و چیدمان مناسب صرفا می تواند سردرگمی و بی میلی به مطالعه رزومه را در بر داشته باشد. همچنی بهتر است موارد اصلی تر را به صورت توپر (Bold) و یا با قلم های توپری همچون تیتر به رشته تحریر در آورید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *