بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

بهترین بازی هایی که می توانید برای بهبود حافظه خود انجام دهید

با انجام بازی های ویدیویی حافظه خود را تقویت کنید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بهبود حافظه کوتاه مدت و بلند مدت شما نه تنها می تواند با افزایش بهره وری شما عملکرد شما را در محل کار بهبود بخشد، بلکه می تواند بر مهارت های تصمیم گیری و سازمانی شما نیز تاثیر بگذارد. بهبود حافظه همچنین می تواند به کاهش استرس کمک کند، که می تواند عملکرد و شادی کلی شما را در محل کار بهبود بخشد. برای بهبود حافظه نیاز به زمان و تمرین منظم مغز دارد.

در این مقاله از ایوسی، بازی‌های حافظه و نحوه استفاده از آن‌ها برای تقویت حافظه و همچنین سایر نکات برای بهبود عملکرد مغز را مورد بحث قرار خواهیم داد.

بازی های حافظه چیست؟

بازی های حافظه یک روش سرگرم کننده برای تمرین ذهن برای بهبود حافظه است. مانند بدن ما، مغز نیز برای سالم ماندن و تیز بودن نیاز به استفاده منظم دارد.

بازی‌های حافظه ذهن را به چالش می‌کشند و به ماده خاکستری مغز ما کمک می‌کنند – بخشی که بر حافظه تأثیر می‌گذارد – رشد و گسترش یابد. تحقیقات نشان داده است که فقط ۱۵ دقیقه تمرین مغز در روز می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد (از طریق PLOS One ).

مطالب مرتبط: ۸ راه ساده برای تقویت حافظه

مزایای کار در بهبود حافظه شما

بهبود حافظه می تواند تاثیر زیادی بر کار شما داشته باشد. برخی از مزایای عبارتند از:

  • عملکرد بهتر از آنجایی که اطلاعات جدید را بهتر حفظ می کنید و یاد می گیرید

  • بهره وری بیشتر از آنجایی که حافظه کاری قوی دارید که به شما امکان می دهد اطلاعات را در حین استفاده از آن حفظ کنید

  • استرس کمتری داشته باشید زیرا زمانی که به اطلاعات نیاز دارید بهتر به یاد خواهید آورد

  • سازماندهی بهبود یافته و توانایی به خاطر سپردن چیزها در کجاست

  • تصمیم گیری بهتر

مطالب مرتبط: اهمیت توانایی شناختی در شغل شما

بازی هایی برای تقویت حافظه

در اینجا بهترین بازی هایی است که می توانید برای بهبود حافظه خود انجام دهید.

۱. جدول کلمات متقاطع

جدول کلمات متقاطع یکی از کلاسیک ترین بازی های تمرین مغز است. این بازی‌ها می‌توانند مهارت‌های واژگان شما را آزمایش کنند و از دانش تاریخ، علم و فرهنگ عامه استفاده کنند. می توانید جدول کلمات متقاطع را به صورت آنلاین یا از طریق برنامه های بازی انجام دهید یا از مسیرهای سنتی تر مانند کتاب های چاپی یا روزنامه ها استفاده کنید.

جدول کلمات متقاطع اغلب به عنوان یک تمرین شناختی برای به تاخیر انداختن شروع زوال عقل استفاده می شود، به خصوص زمانی که به یک عادت منظم تبدیل شود. روی پازل هایی تمرکز کنید که چالش برانگیز هستند و مغزتان را درگیر نگه می دارند. از آنجا که ممکن است مغز شما را تحت فشار قرار دهید، خود را به یک پازل چالش برانگیز در روز محدود کنید.

مطالب مرتبط: چگونه انتقادی فکر کنیم: ۱۰ راه برای بهبود مهارت های خود

۲. شطرنج

بازی شطرنج طوری طراحی شده بود که از نظر ذهنی فشرده و از نظر فکری چالش برانگیز باشد. برای تجزیه و تحلیل کامل تابلو و ایجاد یک استراتژی برای هر حرکت، نیاز به تکیه بر حافظه کوتاه مدت دارد.

شما همچنین باید حرکات حریف خود را پیش بینی کنید و مطمئن شوید که هر حرکت به گونه ای عمل می کند که به شما در رسیدن به هدف نهایی کمک می کند. این عمل حافظه بلندمدت شما را تحریک می‌کند، بنابراین هر دو بخش مغز خود را در یک الگوی متغییر ورزش می‌کنید.

موارد مرتبط: استراتژی پاداش کل چیست؟

۳. پازل اره منبت کاری اره مویی

پازل های اره منبت کاری اره مویی بازی های موثری برای تمرین مغز هستند، زیرا از شما می خواهند که سمت چپ و راست مغز را همزمان انجام دهید. آنها همچنین ارتباطات بین سلول های مغز را تقویت می کنند که سرعت ذهن را بهبود می بخشد و حافظه کوتاه مدت را بهبود می بخشد.

پازل‌های اره منبت کاری اره مویی استدلال بصری-فضایی را نیز تقویت می‌کنند، زیرا باید به تک تک تکه‌ها نگاه کنید و مکان‌هایی را که در تصویر بزرگ قرار می‌گیرند شناسایی کنید.

مرتبط: توانایی شناختی چیست؟ چگونه مهارت های شناختی خود را تقویت کنیم

۴. پازل Rebus

یک پازل Rebus برای بهبود حافظه و قدرت مغز به خوبی کار می کند. این پازل یک سوال می پرسد و سپس سرنخ های پاسخ در اعداد، حروف، تصاویر و نمادها پیدا می شود. بازیکنان باید دانش داشته باشند و بتوانند کلیشه ها و عبارات را برای حل پازل ها به خاطر بسپارند.

۵. سودوکو

سودوکو می تواند به بهبود بازیابی حافظه و تحریک سایر قسمت های مغز شما کمک کند. برای تکمیل موفقیت آمیز این بازی، باید طیفی از اعداد را در ذهن خود نگه دارید و آنها را به صورت ذهنی در یکی از ۹ فضای شبکه قرار دهید.

این بازی برای به خاطر سپردن اعداد به شدت به حافظه فعال متکی است و سپس از تفکر منطقی برای تشخیص جای خالی بعدی استفاده می کند.

از آنجایی که سودوکو به بازیکنان نیاز دارد که استراتژیک فکر کنند و از تفکر خلاق برای حل مشکلات استفاده کنند، می تواند به افزایش تمرکز و مهارت های حل مسئله کمک کند. بازیکنان یاد می گیرند که چگونه با تردید کمتری تصمیم بگیرند و اقدام کنند.

۶. تمرکز

تمرکز یک بازی محبوب است که برای کمک به رشد حافظه و مهارت های حفظ کودکان استفاده می شود. در این بازی، شما هر تعداد کارت را رو به پایین می گذارید و سپس دو تا را در یک زمان ورق می زنید و سعی می کنید ست ها را مطابقت دهید.

برای افزایش سختی بازی و به چالش کشیدن بیشتر مغزتان، گزینه «اسپاگتی» را انتخاب کنید، جایی که کارت‌ها در چینش آشفته‌تری قرار دارند. چیدمان کمتر منظم، یادآوری محل کارت ها را چالش برانگیزتر می کند و سطح دشواری را برای مغز شما افزایش می دهد.

مطالب مرتبط: ۱۰ تمرین تمرکز برای کمک به بهبود مهارت های تمرکز

۷. بازی هایی که نیاز به چند کار دارند

بازی هایی را انتخاب کنید که نیاز به چند کار دارند. این می تواند به شما کمک کند حافظه کاری خود را بهبود بخشید و در صورت نیاز برای حل یک مشکل، اطلاعات لازم را به خاطر بیاورید.

با انجام این کار، نشانگرهای عصبی شما تعدیل می شوند، که می تواند مغز شما را برای مقابله با حواس پرتی و تداخل در میان بازیابی اطلاعات بهتر آموزش دهد. بازی های ویدیویی در واقع برای تقویت قدرت مغز با بهبود مهارت های چندوظیفه ای عالی هستند.

نکاتی برای تقویت حافظه

در اینجا چند نکته اضافی برای کمک به بهبود حافظه خود برای عملکرد بهتر در محل کار آورده شده است.

  • مراقبه : تحقیقات نشان داده است که مدیتیشن ماده خاکستری مغز را افزایش می دهد، بخشی از مغز که بر حافظه و شناخت تأثیر می گذارد. تکنیک های مدیتیشن و آرامش نشان داده شده است که حافظه کوتاه مدت را برای افراد در هر سنی بهبود می بخشد.

  • خواب کافی داشته باشید: خواب نقش مهمی در تقویت حافظه دارد، فرآیندی که در آن خاطرات کوتاه مدت به خاطرات بلندمدت تبدیل می شوند. کارشناسان توصیه می کنند بین هفت تا نه ساعت خواب در هر شب برای بزرگسالان.

  • ورزش: تحقیقات نشان داده است که ورزش ممکن است رشد و تکامل نورون ها را بهبود بخشد که منجر به بهبود سلامت مغز می شود.

  • یک چیز در یک زمان: هنگامی که در حال انجام هر کاری هستید، روی آن یک کار تمرکز کنید. با اجتناب از انجام چند کار و تمرکز روی یک چیز در یک زمان، مغز شما زمان لازم را برای رمزگذاری صحیح اطلاعات خواهد داشت.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *