بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۹ مهارت ضروری امنیت سایبری (و نحوه بهبود آنها)

چالش‌های امنیت سایبری

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگر علاقه مند به درخواست شغلی به عنوان یک متخصص امنیت سایبری هستید، مهارت های مختلفی وجود دارد که می توانید آن ها را داشته باشید و بهبود بخشید. داشتن این شایستگی ها می تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که سیستم های امنیتی یک شرکت به طور ایمن کار می کنند. درک اینکه کارفرمایان ممکن است به دنبال چه قابلیت هایی در یک نامزد باشند و چگونه آنها را توسعه دهند، می تواند به شما در واجد شرایط بودن برای یک موقعیت در این صنعت کمک کند.

در این مقاله از ایوسی، مهارت‌های امنیت سایبری را تعریف می‌کنیم، فهرستی از نمونه‌ها را ارائه می‌کنیم، چگونگی بهبود این مهارت‌ها را بررسی می‌کنیم و در مورد چگونگی برجسته کردن مهارت‌های امنیت سایبری در طول فرآیند درخواست بحث می‌کنیم.

مهارت های امنیت سایبری چیست؟

مهارت‌های امنیت سایبری آن دسته از صلاحیت‌ها و قابلیت‌هایی هستند که برای حرفه‌ای در امنیت سایبری مورد نیاز هستند. متخصصان امنیت سایبری در بخش فناوری اطلاعات سازمان کار می کنند تا داده ها، شبکه ها و سیستم ها را ایمن و مطمئن نگه دارند. آنها سیستم های فعلی را برای تهدیدها رصد می کنند، ریسک را ارزیابی می کنند، مشکلات را عیب یابی می کنند و راه حل هایی برای امنیت بهینه سیستم ایجاد می کنند.

مطالب مرتبط: ۱۵ شغل در امنیت سایبری

نمونه هایی از مهارت های امنیت سایبری

همانطور که فناوری‌های پیچیده همچنان در حال تکامل هستند، متخصصان امنیت سایبری به طور مداوم مهارت‌های جدیدی را برای کمک به آنها در پیشگیری و مبارزه با تهدیدات سایبری برای افراد و مشاغل ایجاد می‌کنند. در اینجا چندین مهارت مورد نیاز برای موقعیت های امنیت سایبری وجود دارد:

۱. مهارت های اساسی فن آوری

وظایف پیچیده تر، مانند ساختن یک سیستم ابری یا ایجاد نرم افزار دسترسی، به دانش و کاربرد مفاهیم فنی اساسی بستگی دارد، از جمله؛

  • پیکربندی و مدیریت شبکه

  • نصب فایروال

  • برنامه نویسی

  • مدیریت سیستم عامل های مختلف

مطالب مرتبط:  مهارت های فنی: تعاریف و مثال ها

۲. شناسایی و مدیریت ریسک

بخش مهمی از کار یک متخصص امنیت سایبری، شناسایی مناطقی است که ممکن است در برابر دستکاری داخلی یا خارجی آسیب پذیر باشند. هنگامی که خطرات را بدانید، می توانید راه های مناسب ما را برای مبارزه با این تهدیدات برون سپاری کنید. مدیریت ریسک یک وظیفه مستمر است که نیاز به نظارت و تجزیه و تحلیل منظم دارد.

مطالب مرتبط: ۸ جزء کلیدی برنامه های مدیریت ریسک

۳. مدیریت و تجزیه و تحلیل داده ها

از آنجایی که شرکت‌های بیشتری با استفاده از فناوری کسب و کار خود را انجام می‌دهند، حجم فزاینده‌ای از داده‌ها را از داخل و خارج سازمان خود جمع‌آوری می‌کنند. متخصصان امنیت سایبری سیستم هایی را برای جمع آوری، سازماندهی، تجزیه و تحلیل و محافظت از این داده ها ایجاد می کنند. این بدان معنی است که مدیریت و تجزیه و تحلیل داده ها مهارت های ضروری برای افراد در این زمینه است.

۴. پیاده سازی و مدیریت ابر

کارشناسان امنیت سایبری باید از سیستم‌ها و فرآیندهای رایانش ابری، از جمله نظارت بر دسترسی و اطمینان از ایمن بودن ذخیره‌سازی و اشتراک‌گذاری داده‌های شرکت در ارائه‌دهندگان ابر مشترک، آگاه باشند. متخصصان امنیت سایبری همچنین ممکن است با بخش‌های فناوری اطلاعات برای ایجاد سیستم‌های ابری داخلی امن برای یک سازمان همکاری کنند.

مطالب مرتبط:  چگونه یک مهندس ابر شویم

۵. استدلال منطقی و عیب یابی

هنگامی که مشکلاتی در عملیات دیجیتال یک شرکت ایجاد می شود، موضوع همیشه واضح نیست. متخصصان امنیت سایبری مسئول به کارگیری دانش فنی خود با مهارت های استدلالی خود برای عیب یابی مشکلات هستند. این شایستگی ها همچنین می تواند به آنها در ایجاد راه حل های بلند مدت کمک کند.

مطالب مرتبط: بهترین راه ها برای تقویت مهارت های تفکر منطقی

۶. پیاده سازی اتوماسیون

توسعه و استفاده از سیستم های خودکار به طور فزاینده ای محبوب می شود. برای متخصصان امنیت سایبری درک این فناوری جدید به منظور ارزیابی خطرات و مزایای استفاده از آن در یک سازمان مهم است. این همچنین می تواند به آنها در انتقال برخی وظایف امنیتی به یک فرآیند خودکار کمک کند.

۷. سازگاری

فناوری به سرعت در حال حرکت است و انواع جدیدی از تهدیدها اغلب به وجود می آیند. متخصصان امنیت سایبری معمولاً فناوری‌های جدید را به سرعت یاد می‌گیرند، فرآیندها و سیستم‌ها را به آسانی تنظیم می‌کنند و به راحتی با تغییرات سازگار می‌شوند. این به آنها اجازه می دهد تا با تغییرات فنی و صنعتی مرتبط به روز بمانند.

مرتبط: ۶ مهارت مهم سازگاری در محل کار (با مثال)

۸. مهارت های ارتباطی

متخصصان امنیت سایبری معمولاً چالش های تکنولوژیکی را مدیریت می کنند، خطرات را ارزیابی می کنند و سیستم ها را به روز می کنند. هنگامی که آنها این وظایف را انجام می دهند، ممکن است این کارکردها را با افرادی که واژگان فنی و تجربه مشابهی ندارند، در میان بگذارند. این می تواند به مهارت های ارتباطی موثر و توانایی برقراری ارتباط با مخاطبان مختلف نیاز داشته باشد.

۹. مدیریت دسترسی

متخصصان امنیت سایبری ممکن است مدیریت کنند که کدام یک از اعضای یک سازمان به سیستم ها و اطلاعات خاصی دسترسی دارند و فرآیندهایی را توسعه دهند که نحوه دستیابی آنها را کنترل می کند. این ممکن است شامل تأیید هویت، نظارت و هشدارهای امنیتی باشد. این بدان معنی است که مدیریت دسترسی یک مهارت ارزشمند برای متخصصان در این زمینه است.

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.

طراحی وب سایت: راهی برای جذب مشتریان و افزایش فروش آنلاین شما

آیا میخواهید کسب و کار آنلاین خود را به سطح جدیدی برسانید؟

با یک وب سایت حرفه‌ای، میتوانید به مشتریان اعتماد بیشتری القا کنید و فروش آنلاین خود را افزایش دهید. طراحی وب سایت حرفه‌ای به شما امکان می‌دهد تا هویت برند خود را به صورت جذاب نمایش دهید و محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید. همچنین، با بهینه سازی وب سایت، میتوانید در موتورهای جستجو (مثل گوگل) بالاترین رتبه را کسب کنید و بیشترین ترافیک را به سمت وب سایت خود جذب کنید.

با ما تماس بگیرید (یا اطلاعات تماس‌تان را برای ما ارسال کنید) و ما به شما کمک خواهیم کرد تا یک وب سایت منحصر به فرد داشته باشید.

۰۹۱۳۳۹۵۷۹۲۰

نام
درخواست مدنظر شما

چگونه می توان مهارت های امنیت سایبری را بهبود بخشید

در اینجا روش هایی وجود دارد که می توانید مهارت های امنیت سایبری خود را بهبود بخشید:

۱. گواهینامه شوید

بسیاری از کارفرمایان به پرسنل امنیت سایبری نیاز دارند یا ترجیح می دهند که در حوزه های کاری خود گواهینامه داشته باشند. کسب هر یک از نام‌های رایج امنیت سایبری زیر را در نظر بگیرید:

  • هکر اخلاقی معتبر (CEH)¹

  • حرفه ای دارای گواهی امنیت توهین آمیز (OSCP)²

  • ممیز خبره امنیت اطلاعات (CISA)³

  • کنترل کننده رویداد گواهی (GCIH)⁴

  • متخصصان معتبر امنیت سیستم های اطلاعاتی (CISSP)⁵

  • حرفه ای معماری امنیت سیستم های اطلاعات (CISSO-ISSAP)⁶

  • حرفه ای مهندسی امنیت سیستم های اطلاعات (CISSP-ISSEP)⁷

  • حرفه ای مدیریت امنیت سیستم های اطلاعات (CISSP-ISSMP)⁸

بسیاری از این گواهینامه ها به صورت آنلاین در دسترس هستند. با کارفرمای خود مشورت کنید تا ببینید آیا آنها می توانند برخی یا همه هزینه های صدور گواهینامه را پوشش دهند.

بیشتر بخوانید: فقدان استعداد امنیتی: تهدیدی غیرمنتظره برای امنیت سایبری شرکت ها

۲. به روز باشید

در مورد پیشرفت های فناوری جدید، خطرات تهدید و بهترین شیوه ها در صنعت خاص خود مطلع باشید. فناوری محیطی است که به سرعت در حال حرکت است و شما باید با جدیدترین سیستم ها و قابلیت ها برای محافظت از اطلاعات دیجیتال شرکت خود آشنا باشید. شما می توانید از طریق:

  • خواندن نشریات و وب سایت های صنعت

  • اشتراک در خبرنامه ها

  • شرکت در کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی

  • دنبال کردن شرکت های بزرگ فناوری و توسعه در رسانه های اجتماعی

مطالب مرتبط: کار در امنیت سایبری: تعریف، مشاغل و مهارت ها

۳. مهارت های نرم خود را بهبود بخشید

سازمانها علاوه بر مهارت فنی قابل توجه، کارکنانی را می خواهند که بتوانند با همتایان، مدیران و فرهنگ شرکت خود هماهنگ باشند. تقویت مهارت های نرم شما می تواند به شما کمک کند تا در مقابل کارفرمایان بالقوه متمایز شوید. گذراندن دوره‌هایی در مورد مهارت‌های زیر یا تمرین کردن آن‌ها را در نظر بگیرید:

  • مهارت های بین فردی: یاد بگیرید که چگونه با اطرافیان خود به شیوه ای دلپذیر و جذاب ارتباط برقرار کنید و با آنها تعامل کنید.

  • مهارت‌های رهبری: بهبود مهارت‌های رهبری می‌تواند به شما کمک کند تا به عنوان یک نامزد برای ارتقاء و نقش‌های مدیریتی واجد شرایط شوید.

  • مهارت های مدیریت زمان: مسائل امنیت سایبری می تواند متعدد و متنوع باشد. یادگیری نحوه مدیریت موثر زمان به شما کمک می کند تا در حرفه ای پرشتاب و سخت موفق شوید.

مطالب مرتبط: ۱۰ دلیل برای اینکه مهارت های نرم برای کارفرمایان مهم است

مهارت های امنیت سایبری در محیط کار

نشان دادن مهارت های خود در محل کار برای جلب اعتماد همکاران و سرپرستان مهم است، به خصوص در موقعیتی که با داده های حساس و ارزشمند شرکت کار می کند. در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید از مهارت های امنیت سایبری خود در محل کار استفاده کنید:

  • ارائه توصیه‌ها: علاوه بر عیب‌یابی مشکلات فنی، می‌توانید پیشنهادهایی برای بهبود سخت‌افزار، نرم‌افزار، سیستم‌ها و امنیت ارائه دهید.

  • به‌روزرسانی سیستم‌ها و فرآیندها: مطمئن شوید که تمام سیستم‌هایی که شرکت شما استفاده می‌کند به‌روزرسانی شده و با بررسی منظم آن‌ها به‌طور روان اجرا می‌شوند. همچنین می‌توانید مدیران را در مورد به‌روزرسانی‌های فرآیندهایی که ممکن است به بهبود کارایی کمک کند، اطلاع دهید. این به شرکت شما نشان می دهد که می توانید ابتکار عمل داشته باشید و به جای پاسخگویی به مشکلات، از مشکلات جلوگیری کنید.

  • تمرین ارتباط موثر: مسائل فنی را به روشی توضیح دهید که افراد عادی بتوانند آن را درک کنند. با همکارانی که سابقه فنی ندارند صبور باشید. ارائه هایی ایجاد کنید که به همکاران کمک کند مفاهیم دشوار را تجسم کنند.

مطالب مرتبط: چگونه یک تحلیلگر امنیت سایبری شویم؟

چگونه مهارت های امنیت سایبری را برجسته کنیم

در اینجا چند راه برای برجسته کردن مهارت های امنیت سایبری خود در رزومه و نامه پوششی و در مصاحبه آورده شده است:

چگونه مهارت های امنیت سایبری را در رزومه خود برجسته کنید

در اینجا لیستی از نکاتی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند مهارت های امنیت سایبری خود را در رزومه خود برجسته کنید:

  • خاص باشید. به جای استفاده از اصطلاحات عمومی، از جمله تجربه با برنامه های متمایز، سیستم عامل ها و زبان های برنامه نویسی، مهارت های خاصی را که دارید فهرست کنید. هر گونه گواهینامه ای که دارید را درج کنید.

  • پروژه های شخصی را شامل شوید. اگر روی پروژه‌های مرتبط کار کرده‌اید، حتی اگر بدون دستمزد باشند، آن‌ها را به رزومه خود اضافه کنید. می تواند به کارفرمایان علاقه واقعی به رشته شما نشان دهد.

  • پروژه های بزرگ را خلاصه کنید. پروژه های بزرگی را در رزومه خود بگنجانید که مهارت های فنی یا بین فردی شما را نشان می دهد، مانند ایجاد یک سیستم جدید، حل یک مشکل مهم برای شرکت قبلی یا رهبری یک تیم.

چگونه مهارت های امنیت سایبری را در نامه پوششی خود برجسته کنید

از این مراحل برای برجسته کردن مهارت های خود هنگام نوشتن نامه خود استفاده کنید:

  • نامه پوششی خود را با شرح شغل هماهنگ کنید. از شرح شغل برای هدایت نامه خود استفاده کنید. کلمات کلیدی مورد استفاده در شرح شغل را بیابید، که ممکن است مهارت ها، صلاحیت ها یا آموزش باشد، و مطمئن شوید که کلمات کلیدی را که در اختیار دارید برای نشان دادن واجد شرایط بودن برای این نقش، وارد کنید.

  • تجربه خود را توضیح دهید. نامه پوششی شما به شما این امکان را می دهد تا تجربیات و مهارت های رزومه خود را عمیق تر مورد بحث قرار دهید. تجربه یا دستاورد خاصی را برای بحث در نامه خود انتخاب کنید که دانش، مهارت فنی، توانایی های رهبری یا مهارت های تفکر انتقادی شما را نشان می دهد.

  • شخصیت خود را به نمایش بگذارید. یکی از مزیت‌های ارسال کاورلتر علاوه بر رزومه، امکان نمایش شخصیت شماست. با به اشتراک گذاشتن یک حکایت مرتبط با حرفه خود، یا برجسته کردن علاقه خود به امنیت سایبری، می توانید خود را از سایر نامزدها متمایز کنید.

چگونه مهارت های امنیت سایبری را در مصاحبه برجسته کنیم

مصاحبه به شما این فرصت را می دهد تا در مورد علایق و تجربیات خود در یک محیط رو در رو صحبت کنید. در اینجا چند راه برای برجسته شدن در مصاحبه امنیت سایبری آورده شده است:

  • تحقیق کنید. قبل از مصاحبه، درباره شرکت تحقیق کنید، با کارهایی که انجام می دهند، مشتریان و مشتریان آنها و نیازهای فنی آنها آشنا باشید.

  • پیشنهاداتی بدهید. مصاحبه کننده شما ممکن است به شما این فرصت را بدهد که نظرات خود را در مورد سیستم های فعلی خود یا به طور کلی این زمینه ارائه دهید. آماده باشید تا پاسخی متفکرانه در مورد استراتژی های احتمالی بر اساس تحقیقات خود در مورد سازمان بدهید.

  • نمونه هایی از تجربیات خود را بیاورید. اگر پروژه هایی دارید که به آنها افتخار می کنید یا کارهای مرتبطی دارید، این را در مصاحبه خود بیاورید. لپ تاپ یا تلفن همراه خود را برای نشان دادن کارهای مهم خود در نظر بگیرید.


[۱]^ Certified Ethical Hacker (CEH)
[۲]^ Offensive Security Certified Professional (OSCP)
[۳]^ Certified Information Security Auditor (CISA)
[۴]^ GIAC Certified Incident Handler (GCIH)
[۵]^ Certified Information Systems Security Professionals (CISSP)
[۶]^ Information Systems Security Architecture Professional (CISSO-ISSAP)
[۷]^ Information Systems Security Engineering Professional (CISSP-ISSEP)
[۸]^ Information Systems Security Management Professional (CISSP-ISSMP)

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. تعریف حرفه ای امنیت سایبری:

    امنیت سایبری به محافظت از سیستم های کامپیوتری، شبکه ها و داده ها در برابر حملات سایبری، سرقت و آسیب اشاره دارد. این شامل اجرای اقداماتی برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، دفاع در برابر بدافزارها و اطمینان از محرمانه بودن، یکپارچگی و در دسترس بودن اطلاعات است. متخصصان امنیت سایبری از ترکیبی از فناوری‌ها، فرآیندها و سیاست‌ها برای محافظت از دارایی‌های دیجیتال و به حداقل رساندن خطرات مرتبط با تهدیدات آنلاین استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *