بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

چگونه یک تحلیلگر امنیت سایبری شویم؟

یک تحلیلگر امنیت اطلاعات چه کاری انجام می دهد؟

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

عصر دیجیتال امکان انجام تقریباً تمامی مشاغل شخصی، حرفه ای و مالی را به صورت آنلاین فراهم کرده است. با این حال، با مزایای این دنیای سایبری خطر حملات سایبری، نقض اطلاعات و بسیاری دیگر از تهدیدات آنلاین نیز وجود دارد. تحلیلگران امنیت سایبری نقش مهمی در جلوگیری از حملات سایبری یا به خطر انداختن سیستم ها برای محافظت از افراد و سازمان های بزرگ ایفا می کنند.

در این مقاله از ایوسی، کارهایی که یک تحلیلگر امنیت سایبری انجام می دهد، چرایی اهمیت آنها، میانگین حقوق آنها، نحوه تبدیل شدن به یک تحلیلگر امنیت سایبری و چند سوال متداول را شرح خواهیم داد.

یک تحلیلگر امنیت سایبری چه می کند؟

یک تحلیلگر امنیت سایبری یک متخصص فناوری اطلاعات است که وظیفه اصلی آن محافظت از سازمان ها در برابر حملات سایبری و واکنش سریع برای بازگرداندن حفاظت در صورت به خطر افتادن است. انجام این امر مستلزم انجام طیف وسیعی از وظایف از جمله سنجش و ارزیابی آسیب‌پذیری‌های احتمالی در زیرساخت دیجیتال یک سازمان، مستندسازی و گزارش‌دهی در مورد هرگونه حمله سایبری و حل و فصل سریع نقض‌ها یا حملات با شناسایی منبع حمله است. کار اکثر تحلیلگران امنیت سایبری پیشگیرانه است و بسته به سازمان، ممکن است خدمات مشاوره، ارزیابی، تجزیه و تحلیل یا گزارش ارائه دهند.

چرا تحلیلگران امنیت سایبری مهم هستند؟

با توجه به حجم قابل توجهی از فعالیت های شخصی و حرفه ای که به صورت دیجیتال انجام می شود، بسیار مهم است که سازمان ها تحلیلگران امنیت سایبری قوی داشته باشند تا از آنها محافظت کنند و در هنگام بروز مشکلات به رفع آنها کمک کنند. تحلیلگران امنیت سایبری از سرقت اطلاعات شخصی یا مالی یک موسسه جلوگیری می‌کنند، مهاجمان را از دسترسی به داده‌ها و سوابق محرمانه شرکت مسدود می‌کنند و از عملکرد روان سیستم‌های عامل اطمینان می‌دهند. بدون اعمال این اقدامات امنیتی، سازمان‌ها در خطر از دست دادن اطلاعات، پول، دسترسی به فایل‌های ضروری و حریم خصوصی هستند. اگر یک حمله سایبری فوراً حل نشود، اساساً می تواند کل عملیات یک سازمان را از بین ببرد.

میانگین حقوق تحلیلگر امنیت سایبری

میانگین حقوق یک تحلیلگر امنیت سایبری بین کارفرمایان متفاوت است. سایر عواملی که می تواند میزان دستمزد یک تحلیلگر امنیت سایبری را تعیین کند شامل تحصیلات، گواهینامه و سال ها تجربه است. موقعیت جغرافیایی همچنین می تواند بر حقوق با ۱۷% و ۱۱% متوسط ​​حقوق بالاتر در نیویورک و واشنگتن دی سی با ۹% و ۱۱% متوسط ​​حقوق در دالاس و سن آنتونیو تگزاس تاثیر بگذارد.

  • حقوق رایج در ایالات متحده: ۸۳۰۱۶ دلار در سال
  • برخی از حقوق ها از ۲۵۰۰۰ دلار تا ۱۷۵۰۰۰ دلار در سال متغیر است

چگونه یک تحلیلگر امنیت سایبری شویم

صرف نظر از شغل یا سازمانی که می خواهید در آن کار کنید، این سه مرحله به شما کمک می کند تا یک تحلیلگر امنیت سایبری باشید:

  1. کسب تجربه مرتبط
  2. تحصیلات و گواهینامه های لازم را دریافت کنید
  3. یک رزومه قوی ایجاد کنید

۱. کسب تجربه مرتبط

اگرچه استخدام رسمی به عنوان یک تحلیلگر امنیت سایبری مستلزم داشتن مدرک لیسانس و گواهینامه های مرتبط است، اما می توانید از قبل تجربه حرفه ای مرتبط را به دست آورید که به شما در شروع درخواست شغل کمک می کند. بسیاری از افراد قبل از اینکه به عنوان یک تحلیلگر امنیتی تصمیم بگیرند، در سایر مشاغل فناوری اطلاعات (IT) کار می کنند. حتی یک شغل IT دانشگاه می تواند در توسعه مهارت های مرتبط و تقویت رزومه شما ارزشمند باشد. دوره های کارآموزی دانشکده/دانشگاه یا تجربیات عملی نیز راه های عالی برای به دست آوردن تجربه مرتبط قبل از درخواست برای موقعیت تحلیلگر رسمی هستند.

۲. تحصیلات و گواهینامه های لازم را دریافت کنید

در حالی که الزامات دقیق بسته به سازمان استخدام کننده و شغل خاص متفاوت است، اکثر کارفرمایان متقاضیان تحلیلگر امنیت سایبری را ترجیح می دهند که دارای مدرک لیسانس در علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات یا یک رشته مرتبط باشند. برخی از کارفرمایان ترجیح می دهند داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد در امنیت سایبری یا امنیت اطلاعات باشند.

علاوه بر مدرک لیسانس یا فوق لیسانس، بسیاری از کارفرمایان به دنبال کاندیدایی برای داشتن گواهینامه امنیت سایبری هستند. گواهی تحلیلگر امنیت سایبری (CSA+) صادر شده توسط انجمن صنعت فناوری محاسبات (CompTIA) استاندارد صنعت در نظر گرفته می شود. این بر مهارت های فنی اساسی تمرکز دارد و پس از قبولی داوطلب در امتحان ۸۵ سوالی که شامل ترکیبی از سوالات چند گزینه ای و مبتنی بر کاربرد است، صادر می شود. گزینه های گواهینامه اضافی عبارتند از:

  • CEH: هکر اخلاقی معتبر
  • CISSP: دارای گواهینامه حرفه ای امنیت سیستم های اطلاعاتی
  • GSEC / GCIH / GCIA: گواهینامه های امنیتی GIAC
  • ECSA: تحلیلگر امنیتی گواهی EC-Council

۳. یک رزومه قوی ایجاد کنید

یک رزومه خوب می تواند شما را از کاندیداهای واجد شرایط مشابه متمایز کند و شانس شما را برای دعوت به مصاحبه افزایش دهد. علاوه بر تحصیلات و گواهینامه های رسمی شما، یک رزومه قوی مهارت های شغلی قابل انتقالی را که در طول دوره کارآموزی یا تجربیات کاری قبلی خود ایجاد کرده اید برجسته می کند. در مورد یک تحلیلگر امنیت سایبری، این شامل مهارت های فنی و تحلیلی لازم برای جلوگیری یا کاهش حملات سایبری و همچنین مهارت های بین فردی ضروری برای برتری در این نقش است.

متقاضیان سطح ورودی می توانند از رقابتی بودن رزومه خود با درج معدل کارشناسی و هر افتخاری که به دست آورده اند، هر زبانی که صحبت می کنند و/یا هر سازمان حرفه ای که به آن تعلق دارند اطمینان حاصل کنند. یک بیانیه خلاصه قوی نیز برای یک رزومه ابتدایی ضروری است. تطبیق رزومه خود با شغل خاصی که برای آن درخواست می دهید با گنجاندن کلمات کلیدی از شرح شغل و برجسته کردن مرتبط ترین مهارت های قابل انتقال نیز گامی حیاتی برای تضمین موفقیت آمیز فرآیند درخواست است.

سوالات متداول در مورد تحلیلگران امنیت سایبری

در اینجا چند سوال متداول در مورد مسیر شغلی تحلیلگر امنیت سایبری وجود دارد:

داشتن چه مهارت های بین فردی برای تحلیلگران امنیت سایبری مهم است؟

برای تکمیل مهارت‌ها و تخصص‌های فنی، ضروری‌ترین مهارت‌های بین فردی برای یک تحلیلگر امنیت سایبری شامل ارتباطات مؤثر ، تصمیم‌گیری استراتژیک، حل مسئله راه‌حل‌محور و توانایی متقاعد کردن افراد است. ارتباط موثر شامل ارتباطات شفاهی و کتبی می شود زیرا از آنها خواسته می شود گزارش هایی بنویسند یا گزارش هایی را به اشتراک بگذارند که نیاز به ترجمه اطلاعات فنی به زبان روزمره دارد که برای افرادی که دانش فن آوری اطلاعات به میزان قابل توجهی کمتری قابل درک است.

چشم انداز شغلی برای تحلیلگران امنیت سایبری چیست؟

با توجه به اینکه تقریباً همه کسب‌وکارها از پایگاه‌های داده الکترونیکی برای ذخیره اطلاعات حساس استفاده می‌کنند، تعداد زیادی از کسب‌وکارها نیز خدمات مشتریان خود را به صورت دیجیتالی اجرا می‌کنند، تقاضا برای تحلیلگران امنیت سایبری بالا است. انتظار می رود تقاضا برای تحلیلگران امنیت سایبری با سرعت بیشتری نسبت به رشد اشتغال در سایر صنایع افزایش یابد.

شرایط کاری معمولی برای یک تحلیلگر امنیت سایبری چیست؟

تحلیلگران امنیت سایبری معمولاً در یک دفتر کار می کنند، در ساعات کاری سنتی از ۹:۰۰ صبح تا ۵:۰۰ بعد از ظهر، از دوشنبه تا جمعه. اگر پروژه ها یا شرایط منحصر به فرد آن را ایجاب کند، ممکن است بعد از ظهر یا ساعات آخر هفته نیز کار کنند. اگر به عنوان مشاور کار کنید، این شغل احتمالاً مستلزم سفر به نقاط مختلف در سراسر کشور است.

تفاوت بین یک تحلیلگر امنیت سایبری و یک بازپرس جرایم سایبری چیست؟

در حالی که هر دو حرفه برای ایمن سازی دنیای دیجیتال برای مشتریان یا سازمان ها کار می کنند، نقش یک تحلیلگر امنیت سایبری بیشتر بر پیشگیری متمرکز است، در حالی که نقش بازپرس جرایم سایبری واکنشی تر است. بازرسان جرایم سایبری از مهارت های تحلیلی خود برای شناسایی فرد یا مجرم مسئول نقض داده ها استفاده می کنند و در صورت نیاز با شهادت در دادگاه یا ارائه شهادت کتبی از یافته های خود، در مراحل قضایی شرکت می کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *