بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

راهنمای ۷ عنوان برتر اجرایی (با حقوق)

مدیران سطح C - سطوح اجرایی در شرکت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگر نسبت به رهبری یک کسب و کار و اتخاذ تصمیمات استراتژی در سطح بالا علاقه دارید، ممکن است به دنبال یک موقعیت اجرایی در یک شرکت باشید. اگر مهارت های رهبری قوی با نتایج اثبات شده، تجربه در مدیریت، نگرش حرفه ای مثبت و مطمئن و رویکرد راه حل محور به محل کار داشته باشید، احتمالاً موقعیت های اجرایی برای شما مناسب تر خواهد بود. به دلیل ماهیت پیچیده و مهم کار، مدیران اغلب حقوق شش رقمی می گیرند.

در این مقاله از ایوسی، به بررسی هفت مورد از متداول ترین پست های اجرایی و همچنین مراحل کسب این عناوین می پردازیم.

عنوان اجرایی چیست؟

عناوین اجرایی تأثیرگذارترین عناوینی هستند که در یک شرکت باید داشته باشید. همچنین به عنوان عناوین سطح C، حرف “c” به معنای “رئیس” شناخته می شود، این موقعیت ها معمولاً بر دیگران نظارت می کنند و به مهارت های رهبری قوی نیاز دارند. در یک موقعیت سطح C، شما اغلب مسئول مدیریت، نظارت و اجرای پروژه هستید. در شرکت های بزرگ، پست های اجرایی متفاوتی وجود دارد که هر کدام نقش متمایز خود را دارند.

عناوین برتر کسب و کار اجرایی

در حالی که عناوین اجرایی بسیاری برای توصیف بسیاری از بخش ها و سطوح مدیریت در تجارت وجود دارد، چند موقعیت اصلی را می توان در اکثر شرکت ها یافت. در اینجا هفت مورد از رایج ترین عناوین اجرایی آورده شده است:

  1. مدیر اجرایی

  2. افسر ارشد اطلاعات (CIO)

  3. مدیر ارشد اجرایی (CEO)

  4. افسر ارشد بازاریابی (CMO)

  5. مدیر ارشد عملیاتی (COO)

  6. معاون رئیس

  7. مدیر ارشد مالی (CFO)

۱. مدیر اجرایی

میانگین حقوق ملی: ۱۹۳۶۶۵۰۵۰  تومان در سال

وظایف اصلی: یک مدیر اجرایی اغلب بالاترین مقام اجرایی در یک سازمان غیرانتفاعی است. هم در موسسات غیرانتفاعی و هم در مشاغل، مدیر اجرایی به هیئت مدیره پاسخ می دهد. نقش مدیر اجرایی از بسیاری جهات همانند نقش مدیر اجرایی است. با این حال، برخلاف یک مدیرعامل، مدیر اجرایی قبل از پیگیری هر پروژه مهمی باید از هیئت مدیره مجوز بگیرد. هدف مدیر اجرایی حفظ و هدایت مأموریت سازمان است که توسط هیئت مدیره تعیین می شود.

الزامات: برای تبدیل شدن به یک مدیر اجرایی، معمولاً باید حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته مربوطه باشید. اکثر کارفرمایان به چندین سال تجربه در مدیریت ارشد نیاز دارند. در سازمان های غیرانتفاعی، باید با جمع آوری کمک مالی، بودجه بندی و هماهنگی داوطلبانه آشنا باشید. به عنوان چهره عمومی سازمان‌هایی که به حمایت اهداکنندگان متکی هستند، باید مهارت‌های ارتباطی و بین فردی قوی داشته باشید .

۲. مامور ارشد اطلاعات

میانگین حقوق ملی: ۲۴۳۸۴۱۱۳۰ تومان در سال

وظایف اصلی: از آنجایی که شرکت ها به طور فزاینده ای برای اجرا به سیستم های فناوری وابسته می شوند، مدیر ارشد اطلاعات نقش مهمی را ایفا می کند. به عنوان یک CIO در یک کسب و کار بزرگ، اغلب به مدیر عامل گزارش می دهید و وظایف فناوری اطلاعات را به یک معاون محول می کنید، که سپس آنها را به تیم های IT خاص منتقل می کند. امروزه انتظار می رود مدیران ارشد فناوری با سرعت فزاینده تغییرات در فناوری دیجیتال همگام باشند، به این معنی که شما باید راه حل های فناوری نوآورانه ای را به شرکت خود ارائه دهید.

الزامات: نامزدهای CIO باید دانش بالایی در مورد فناوری داشته باشند. کارفرمایان از شما انتظار دارند که مهارت‌های سخت کاربردی مختلفی داشته باشید، از جمله نحوه ایجاد چارچوب‌های خدمات فناوری اطلاعات. CIOها باید دارای مدرک لیسانس یا فوق لیسانس در زمینه مرتبط مانند علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار یا سیستم های اطلاعات باشند.

مرتبط: ۱۷ مهارتی که برای شغل IT نیاز دارید

۳. مدیر ارشد اجرایی

میانگین حقوق ملی: ۲۸۸۲۲۸۷۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیر ارشد اجرایی در بسیاری از شرکت ها بالاترین مقام اجرایی است. به عنوان مدیر عامل، شما مسئول تصمیم گیری های عمده، مدیریت منابع و عملیات، و تعریف چشم انداز، لحن و تصویر عمومی شرکت هستید. وظایف شما به عنوان مدیر عامل بر اساس اندازه شرکت متفاوت است. در شرکت های بزرگ، شما اغلب تنها مسئول عملیات در مقیاس بزرگ، از جمله برنامه ریزی استراتژیک برای رشد شرکت هستید. در کسب‌وکارهای کوچک‌تر، ممکن است علاوه بر نقش خود در تصمیم‌گیری و مدیریت سطح بالا، بیشتر درگیر عملیات روزانه باشید. مدیران عامل تمام مدیران اجرایی دیگر را مدیریت می کنند.

الزامات: مدیران عامل معمولاً توسط هیئت مدیره شرکت در سمت خود انتخاب می شوند. با درخواست برای این موقعیت، باید بتوانید توانایی خود را در برنامه ریزی استراتژیک و توسعه و گسترش چشم انداز شرکت نشان دهید. ممکن است تجربه قبلی در مدیریت و مدرک کارشناسی ارشد در بازرگانی یا رشته مرتبط دیگری داشته باشید.

مرتبط: زنجیره فرماندهی چیست؟ (تعریف و توضیح)

۴. مدیر ارشد بازاریابی

میانگین حقوق ملی: ۲۹۷۳۷۶۸۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مسئول استراتژی بازاریابی، مدیر ارشد بازاریابی مسئولیت تبلیغات و برندسازی شرکت را بر عهده دارد. به عنوان یک CMO، شما همچنین یک محقق هستید و در جریان روندها، تعریف و جذب پایگاه مشتری خود هستید. موقعیت شما به مهارت های ارتباطی دقیق بستگی دارد ، زیرا برنامه های بازاریابی گسترده ای را برای دستیابی به مشتریان و شرکای تجاری ایجاد می کنید.

الزامات: CMO ها معمولاً دارای حداقل مدرک لیسانس در بازاریابی هستند، اگرچه معمولاً مدرک کارشناسی ارشد ترجیح داده می شود. بسیاری از کارفرمایان از شما می خواهند که علاوه بر تجربه مدیریت، حداقل ۱۰ سال تجربه در زمینه تبلیغات یا بازاریابی داشته باشید.

مرتبط: ۹ نقش مدیر ارشد بازاریابی

۵. افسر ارشد عملیات

میانگین حقوق ملی: ۳۰۴۷۴۷۵۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیر عامل فقط به مدیر عامل گزارش می دهد. به عنوان COO، شما مسئول نظارت بر عملیات روزانه برای اطمینان از کارایی یک تجارت هستید. در حالی که مدیر عامل لحن و چشم انداز شرکت را تعیین می کند، COO این لحن را ترویج می کند و با ایجاد خط مشی ها و طراحی و اجرای برنامه ها چشم انداز را اجرا می کند. بسته به اندازه شرکت، ممکن است شما رئیس منابع انسانی (HR) نیز باشید که نقش فعالی در اشتغال ایفا می کند.

الزامات: مدیران ارشد معمولاً حداقل دارای مدرک لیسانس در تجارت یا یک رشته مرتبط با چندین سال تجربه در کار اجرایی هستند. به عنوان COO، شما باید بتوانید عملیات تجاری پیشرفته را درک کنید و مشکلات شرکت را پیش بینی و حل کنید. اغلب، کارفرمایان ترجیح می دهند COO ها در زمینه جمع آوری سرمایه و تجارت بین المللی تجربه داشته باشند.

۶. معاون رئیس

میانگین حقوق ملی: ۳۰۸۱۵۹۳۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: همچنین به عنوان رئیس یا مدیر شناخته می شود، معاونان رئیس اغلب بر یک بخش یا واحد خاص در یک شرکت اختیار دارند. نمونه ای از عنوان ممکن است «معاون رئیس مدیریت محصول» باشد. به عنوان یک معاون رئیس، ممکن است نفر دوم یا سوم مدیر عامل باشید. شما احتمالا بیشتر درگیر عملیات روزانه یک بخش هستید تا مدیر عامل یا مدیر ارشد اجرایی، اما در بقیه عملیات شرکت نسبتاً دخیل نیستید. در موارد دیگر، می‌توانید در تمام زمینه‌های کسب‌وکار، با مسئولیت‌هایی نزدیک‌تر به یک مدیر ارشد، شرکت کنید.

الزامات: معاونان، رؤسا یا مدیران اغلب برای عناوین بر اساس زمینه تخصصی خود درخواست می دهند. برای مثال، ممکن است مدرک لیسانس یا فوق لیسانس خود را با گرایش مدیریت دولتی یا اقتصاد داشته باشید و تخصص خود را در آن حوزه کسب و کار ایجاد کنید. مانند یک مدیر اجرایی یا مدیر عامل، کارفرمایان معمولاً از معاونان رئیس می خواهند که چندین سال تجربه در مدیریت کسب و کار داشته باشند.

۷. مدیر مالی

میانگین حقوق ملی: ۳۱۱۷۱۱۸۶۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیر ارشد مالی مسئولیت امور مالی شرکت را بر عهده دارد. این امر مستلزم بودجه بندی و حسابداری و همچنین پیش بینی است، زیرا مدیران مالی باید بتوانند سود و زیان مالی شرکت را پیش بینی کنند تا تعیین کنند کجا و چه زمانی پول را خرج کنند. به عنوان CFO، ممکن است شما مسئول سرمایه گذاری نیز باشید.

الزامات: اکثر مدیران مالی علاوه بر مدرک لیسانس در حسابداری، امور مالی یا اقتصاد، تجربه قابل توجهی در زمینه کاری خود دارند. مدرک کارشناسی ارشد در مدیریت بازرگانی یا صدور گواهینامه به عنوان حسابدار عمومی می تواند شانس شما را برای استخدام به عنوان CFO افزایش دهد.

مرتبط: مهارت های مدیر مالی: تعریف و مثال

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *