بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۳ گام برای موفقیت در زندگی: نکات و توصیه ها

گام های موفقیت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

موفقیت دستیابی به اهداف خاصی است که در زندگی تعیین کرده اید. هر فردی ایده های متفاوتی از موفقیت برای آنها دارد، مانند یافتن یک شغل خاص، کسب مقدار مشخصی پول یا داشتن یک خانه. صرف نظر از اهداف، مراحلی وجود دارد که می توانید برای موفقیت در زندگی خود بردارید.

در این مقاله از ایوسی، به این می پردازیم که چگونه می توانید موفقیت را اندازه گیری کنید و مراحل موفقیت در زندگی را مشخص کنید.

مطالب مرتبط: مهم ترین مهارت های زندگی و اینکه چگونه به شغل شما کمک می کنند

۱۳ قدم برای موفقیت در زندگی

در اینجا ۱۳ مرحله وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا در زندگی موفق باشید:

۱. اشتیاق پیدا کنید

برای موفقیت، مهم است که تعریف کنید در زندگی چه می خواهید. خواندن کتاب یا شرکت در کلاس‌هایی در مورد موضوعات مختلف را در نظر بگیرید تا زمانی که چیزی را پیدا کنید که به آن علاقه دارید. یافتن زمینه ای که به آن علاقه دارید به شما کمک می کند از گام هایی که برای رسیدن به اهداف خود بردارید لذت ببرید. ببینید آیا فرصت های شغلی بالقوه ای در اشتیاق شما وجود دارد تا ببینید آیا آن چیزی است که می خواهید دنبال کنید یا خیر.

مرتبط: ۶ راه برای یافتن اشتیاق برای زندگی پربارتر

۲. تعهد نشان دهید

تعهد یعنی اینکه خود را وقف موفقیت کنید و در هر شرایطی سخت کار کنید. اهداف کوتاه مدت و بلندمدت تعیین کنید و هر روز در جهت این اهداف اقدام کنید. نشان دادن تعهد می تواند به حفظ انگیزه شما در حین دستیابی به این اهداف کمک کند، به خصوص هنگامی که کارهایی را انجام می دهید که به اهداف بزرگتر شما کمک می کند. این اهداف ممکن است جاه طلبانه باشند، اما به یاد داشته باشید که یک برنامه و جدول زمانی واقع بینانه تنظیم کنید. به عنوان مثال، به جای تعیین هدف برای تکمیل دانشگاه و شروع یک حرفه جدید در یک سال، به خود فرصت دهید تا تحصیلات خود را تکمیل کنید و به دنبال شغل مناسب بگردید.

تعهدات و اهداف شخصی خود را با دوستان یا اعضای خانواده به اشتراک بگذارید. دیگران می توانند در زمان های سخت به شما انگیزه بدهند و دیگران می توانند اطمینان حاصل کنند که شما در قبال تعهدات و اقدامات خود پاسخگو خواهید بود.

۳. از سفر درس بگیرید

به جای تمرکز دقیق روی نتایج دستاوردهای خود، به گام های کوچک مورد نیاز برای رسیدن به موفقیت توجه کنید. اگر به خود اجازه دهید از پیروزی های کوچک در طول سفر خود لذت ببرید، دستیابی به اهدافتان می تواند دست یافتنی تر به نظر برسد و به احتمال زیاد در مسیر باقی خواهید ماند. هر قدمی که برمی‌دارید می‌تواند به شما درس‌هایی بیاموزد که بتوانید آنها را برای اهداف و چالش‌های آینده به کار ببرید.

۴. در طول مسیر لذت ببرید

مطمئن شوید که از قدم هایی که برای رسیدن به اهداف خود برمی دارید لذت می برید. موفق شدن می‌تواند چالش‌هایی داشته باشد، اما لذت بردن در حین یادگیری چیزهای جدید و ملاقات با افراد جدید می‌تواند به شما انگیزه دهد و سفر را لذت بخش کند. یادگیری توانایی های شما می تواند هیجان انگیز باشد، بنابراین مهم است که اهداف خود را سبک و سرگرم کننده نگه دارید تا از نظر احساسی یک تجربه مثبت داشته باشید.

۵. مثبت فکر کنید

مهم است که ذهنیت مثبتی داشته باشید و باور داشته باشید که می توانید به اهداف خود برسید. مثبت اندیشی انتظارات شما را بالا نگه می دارد و آنچه ممکن است را به شما یادآوری می کند. چالش‌ها ممکن است پیش بیایند، اما به یاد داشته باشید که آنها موقتی هستند و همچنان باور دارید که می‌توانید موفق شوید. اگر افکار منفی به وجود آمد، آنها را با افکار مثبت جایگزین کنید. به عنوان مثال، اگر فکر می کنید “من هرگز این شغل را پیدا نمی کنم” فکر کنید “موقعیت مناسب خواهد آمد.” به خود فرصت و زمان بدهید تا در مورد موقعیت خود فکر کنید و فقط از زبان مثبت برای ایجاد تفکر مثبت استفاده کنید.

۶. با خود صادق باشید

اگر متوجه شدید که هدف شما متوقف شده است، ممکن است لازم باشد در مورد دلایل آن با خودتان صادق باشید. پس از اینکه به تفاهم رسیدید، سعی کنید راه حلی بیابید تا خود را به سمت موفقیت سوق دهید. خود را به چالش بکشید تا استراتژی های جدید را امتحان کنید. این ممکن است به معنای صحبت با یک سرپرست در مورد ارتقاء، ثبت نام در یک کلاس دانشگاهی دشوار باشد که قبلاً هرگز به آن فکر نمی کردید یا در صنایع مختلف برای کار کردن کاوش کنید. بررسی صادقانه موقعیت و اهداف به شما امکان می دهد تصمیمات بهتری در مورد مراحل بعدی بگیرید.

۷. عوامل حواس پرتی را از خود دور کنید

فهرستی از چیزهایی در زندگی خود تهیه کنید که وقت شما را می گیرد یا حواس شما را پرت می کند. این می تواند یک تلفن، یک برنامه تلویزیونی یا حتی فردی باشد که باعث استرس شما می شود. اگر هر روز زمان معینی را برای رسیدن به هدف خود تعیین می کنید، مطمئن شوید که از این حواس پرتی های رایج اجتناب می کنید. در نهایت، با ادامه تمرین این فداکاری، می توانید مهارت های تمرکز خود را بهبود ببخشید. این هم در سفر به موفقیت و هم در هنگام کار در نقش های آینده کمک می کند.

۸. به خودتان وابسته باشید

مهم است که با تمرکز بر اقداماتی که می توانید انجام دهید، به خود متکی باشید. این می تواند به شما اطمینان دهد که با وجود چالش ها، تمام تلاش خود را کرده اید. چیزهایی خارج از کنترل شما هستند، مانند فرآیند استخدام، اما تمرکز بر آنچه که می توانید کنترل کنید می تواند به شما کمک کند تا به طور مداوم وظایف خود را تکمیل کنید و یاد بگیرید که چه زمانی ممکن است به کمک نیاز داشته باشید. تکیه کردن به دیگران برای حمایت عاطفی مفید است، اما تمرکز مسئولیت پذیری بر روی خودتان می تواند در حین دستیابی به موفقیت به شما انگیزه دهد.

مرتبط: مهارت های خود مدیریتی: تعریف و مثال

۹. به برنامه ریزی ادامه دهید

هنگام کار بر روی اهداف خود به یک برنامه زمانبندی پایبند باشید. با توجه به تقویم شخصی خود چالش هایی مانند “من یک دوره آموزشی را تا پایان سال به پایان می برم” یا “سه استراتژی بازاریابی جدید را در این سه ماهه امتحان خواهم کرد.” حتی اگر طبق برنامه ریزی به هدف نرسید، همچنان پیشرفت خود را دنبال می کنید. صنایع، مشاغل و تحصیلات می توانند در طول زمان تغییر کنند، بنابراین مهم است که به برنامه ریزی ادامه دهید و اهداف خود را در صورت نیاز تنظیم کنید.

مطالب مرتبط: نحوه نوشتن برنامه اقدام (با الگو و مثال)

۱۰. از کار بیش از حد خودداری کنید

مهم است که روی هدف خود تمرکز کنید و از فرسودگی شغلی خودداری کنید. مولد نگه داشتن سفر و در عین حال سرگرم کننده می تواند انگیزه شما را بدون کار بیش از حد تضمین کند. هدف شما باید چیزی باشد که شادی و چالش های مداوم را برای شما به ارمغان بیاورد تا یک بار. استراحت یا دستیابی به اهدافی را در نظر بگیرید که با اهداف موفقیت بزرگتر شما ارتباطی ندارد. این می تواند به شما کمک کند با دیدگاهی جدید به وظیفه خود بازگردید و انگیزه شروع مجدد کار را داشته باشید.

۱۱. اهداف SMART ایجاد کنید

اهداف SMART یک تکنیک ساختاردهی هدف هستند که به شما اطمینان می دهد که اهداف مشخص و عملی دارید. مخفف یعنی:

  • خاص: اهداف خاص به این معناست که دقیقاً به چه چیزی می خواهید برسید. به جای اینکه به سادگی بگویید که می خواهید یک ترفیع کسب کنید، مشخص کنید که امیدوارید چه نقشی را به دست آورید.

  • قابل اندازه گیری: اهداف قابل اندازه گیری دارای معیارهایی هستند که می توانید از آنها برای پیگیری پیشرفت خود استفاده کنید. ممکن است بیان کنید که می خواهید سه مهارت جدید در یک زمینه خاص یاد بگیرید و از یک مدیر بخواهید پیشرفت های شما را تشخیص دهد.

  • دست یافتنی: اهداف قابل دستیابی واقع بینانه هستند. به جای هدف تبدیل شدن به یک مدیر مالی در حالی که هنوز در مدرسه هستید، یک هدف قابل دستیابی ممکن است کسب نمرات خاصی در کلاس های خود باشد.

  • مرتبط: اهداف مرتبط آنهایی هستند که با هدف بزرگتری در ذهن تعیین می شوند. به عنوان مثال، ممکن است یک هدف را برای تکمیل یک کلاس رزومه نویسی تعیین کنید تا بتوانید به عنوان یک رزومه نویس حرفه ای شغلی را شروع کنید.

  • مبتنی بر زمان: اهداف شما در صورتی مؤثرتر هستند که دارای جدول زمانی واقع بینانه باشند. اگرچه برنامه ها می توانند تغییر کنند، داشتن تاریخ تکمیل پیش بینی شده می تواند به شما کمک کند انگیزه خود را حفظ کنید.

اهداف SMART به شما کمک می کند تا اهداف روشنی را زودتر تعریف کنید که می توانید در طول سفر به آنها مراجعه کنید. برنامه ای برای تعیین و بازنگری مکرر این اهداف بر اساس تجربیات خود داشته باشید.

مرتبط: اهداف هوشمند: تعریف و مثال

۱۲. از کوچک شروع کنید

اگرچه اهداف بلندپروازانه ای را تعیین می کنید، اما شروع با کارهای ساده می تواند به شما کمک کند تا احساس بهره وری داشته باشید. حتی نوشتن اهدافتان می تواند اولین موفقیت شما باشد. برخی از کارهای کوچکی که ممکن است برای ساختن یک زندگی موفق در نظر بگیرید عبارتند از:

  • ارسال یک ایمیل پرس و جو

  • در حال ویرایش رزومه

  • تماس با حرفه ای ها در شبکه شما

  • خواندن مقاله در مورد اهداف شما

هر کار تکمیل شده در حال حاضر یک دستاورد موفق است، مهم نیست که چقدر کوچک هستند.

۱۳. عادات خوب بسازید

ایجاد عادات خوب می تواند به شما در دستیابی به اهداف و همچنین یادگیری مهارت های مهم مانند تمرکز، مدیریت زمان و توجه به جزئیات کمک کند. یک برنامه روتین صبح یا شب را در نظر بگیرید که در آن اهداف خود را مرور می کنید، وظایفی را که می خواهید انجام دهید تعیین می کنید و برنامه خود را مرور می کنید. با انجام این کار، یک روال را ایجاد می کنید که می توانید برای هر هدفی در آینده دنبال کنید.

همچنین اولویت بندی استراحت و عادات خوب سلامت روان مهم است. مدیتیشن به مدت پنج دقیقه یا ورزش اول صبح می تواند تمرکز و نگرش شما را بهبود بخشد و به شما در ساختن اهداف کمک کند.

مرتبط: مهارت های مدیریت زمان: تعریف و مثال

شما چگونه موفقیت را اندازه گیری میکنید؟

بسته به اهدافی که تعیین می کنید، موفقیت می تواند برای هر فردی متفاوت به نظر برسد. در اینجا چند روش برای سنجش موفقیت آورده شده است:

  • چقدر احساس خوشبختی می کنی

  • چقدر پول در می آورید

  • چه موقعیت شغلی دارید

  • چقدر تاثیر داری

  • زندگی چند نفر را تحت تأثیر قرار داده اید

  • جایی که شما زندگی می کنید

  • چقدر سالم هستی

  • چقدر حرفه شما راضی کننده است

برای هر یک از اینها، معیارهای تعریف آنها می تواند متفاوت باشد. مهم است که خود و آنچه را که می خواهید بشناسید نه اینکه موفقیت را با معیارهای دیگران تعریف کنید. برای مثال، ایده شما از موفقیت ممکن است نقش مدیر یک شرکت مالی باشد، در حالی که تصور شخص دیگری ممکن است یک مدیر اجرایی در همان صنعت باشد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *