نماد سایت ایوسی

۲۰ هدف دست یافتنی که باید برای توسعه شخصی خود تعیین کنید

اهداف دست یافتنی که باید برای توسعه شخصی

اهداف دست یافتنی که باید برای توسعه شخصی

تعیین اهداف می تواند راه موثری برای کمک به رشد و توسعه خود باشد، چه از نظر شخصی و چه در حرفه شما. وقتی برای خود اهداف تعیین می کنید، در نهایت با ذهنی باز به موفقیت نزدیک می شوید و به سمت اهداف خود پیشرفت می کنید. برای شروع اهداف کوتاه مدت را در نظر بگیرید و می توانید از این اهداف برای کمک به دستیابی به اهداف بلندمدت بزرگتر استفاده کنید.

در این مقاله از ایوسی، نمونه‌های مختلفی از اهداف شخصی را فهرست می‌کنیم که می‌توانید هنگام تعیین نقاط عطفی که می‌خواهید در زندگی خود به آنها برسید، برای خود به عنوان نقطه شروع تعیین کنید.

مرتبط: در زندگی چه می خواهید؟ ۱۱ سوال و راهنمایی برای فهمیدن آن

اهداف شخصی چیست؟

اهداف شخصی اهداف کوتاه مدت یا بلندمدتی هستند که می توانند در کار، زندگی خانوادگی یا سبک زندگی شما اعمال شوند. آنها به شما انگیزه می دهند تا به آنچه در زندگی می خواهید برسید.

اهمیت تعیین اهداف برای خود را می توان در صراحت و آگاهی شما از تلاش برای چیزهای جدید، برنامه ریزی برای موفقیت خود و اقدام برای بهبود بخشی از زندگی خود یافت. علاوه بر این، تعیین اهداف شخصی می تواند به شما این امکان را بدهد که مسئولیت کارهایی که انجام می دهید را بپذیرید تا در نهایت در زندگی، شغل و روابط خود رشد کنید. علاوه بر این، تعیین اهداف به شما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از آموخته‌های خود راه‌هایی را برای یادگیری از اشتباهات و تغییر ایجاد کنید که می‌تواند به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کند.

مرتبط: تعیین اهداف برای بهبود شغل خود

۲۰ هدفی که باید برای خود تعیین کنید

هنگام تعیین اهداف برای خود، ممکن است از روش هدف SMART پیروی کنید، جایی که اهداف مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و محدود به زمان را برای کمک به شما برای رسیدن به اهداف خود اعمال می کنید. با شناسایی چیزهایی که به آنها علاقه دارید یا عمیقاً به آنها اهمیت می دهید شروع کنید و تعیین کنید که می خواهید زندگی شما در آینده چگونه باشد. در اینجا ۲۰ هدف شخصی وجود دارد که می توانید از آنها به عنوان الهام بخش برای تعیین اهداف خود استفاده کنید:

  1. ذهنیت رشد خود را بهبود بخشید.
  2. فعال تر باشید
  3. یاد بگیرید که خودتان را درک کنید.
  4. با وجود موانع پایدار باشید.
  5. یاد بگیرید که محدودیت های خود را بپذیرید.
  6. نحوه تصمیم گیری موثر را بیاموزید.
  7. قدردانی را تمرین کنید.
  8. نسبت به فرصت های جدید ذهن باز بمانید.
  9. چیز جدیدی یاد بگیرید
  10. بر اساس ارزش های خود زندگی کنید.
  11. روش های سالم برای مقابله با استرس را بیاموزید.
  12. تعادل کار و زندگی خود را دوباره ایجاد کنید.
  13. عادت های خوب را شروع کنید.
  14. در نظر بگیرید که انتظارات را پشت سر بگذارید.
  15. از شکست درس بگیرید.
  16. عادت های بد را حذف کنید.
  17. مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید.
  18. از منفی گرایی در محل کار خودداری کنید.
  19. مهارت های مدیریت مالی خود را بهبود بخشید.
  20. مهارت های مدیریت زمان را توسعه دهید.

بیشتر بخوانید: اهداف هوشمند: تعریف و مثال

۱. ذهنیت رشد خود را بهبود بخشید

تعیین اهداف و دستیابی به آنها می تواند نیازمند تغییراتی در زندگی شما باشد که ممکن است مجبور به ایجاد آنها باشید. اما برای اینکه باور داشته باشید که تغییر ممکن است، باید ذهنی باز و آگاهی داشته باشید تا هر اشتباهی را که ممکن است در این مسیر مرتکب شوید بپذیرید. شما ممکن است از جملات تاکیدی روزانه استفاده کنید تا به شما کمک کند تا به آنجا برسید، اما در نهایت، بهبود ذهنیت رشد شما می تواند تاثیر مثبتی بر نحوه تعیین اهداف و دستیابی به آنها در آینده داشته باشد.

۲. فعال تر باشید

هنگامی که برای خود هدفی تعیین کردید، می توانید تصمیم بگیرید که هر روز برای پیشرفت خود به سمت دستیابی اقدام کنید. اگر انتخاب کنید که غیر فعال بمانید، ممکن است این احتمال وجود داشته باشد که به اهداف خود نرسید. ایجاد انگیزه برای فعال‌تر بودن در تلاش‌هایتان می‌تواند به عنوان یک هدف شخصی به شما کمک کند تا به تعیین هدف، اقدام، پیگیری پیشرفت و دستیابی به اهداف عادت کنید.

۳. یاد بگیرید که خودتان را درک کنید

یادگیری درک خود می تواند به شما این امکان را بدهد که توانایی های خود را بپذیرید، مهارت های خود را بهبود ببخشید و در نهایت نقشی در نحوه سرعت خود در هنگام کار برای رسیدن به اهداف خود ایفا کنید. درک و دانستن اینکه مرزهای شما چیست، نقاط قوت شما چیست و چگونه خود را با تغییر وفق می دهید، نه تنها می تواند به پیشرفت شما در مسیر موفقیت کمک کند، بلکه می تواند به ایجاد اعتماد به نفس در خود کمک کند.

۴. با وجود موانع پایدار باشید

یادگیری صبور بودن و ادامه به کارگیری استراتژی ها برای غلبه بر موانع ممکن است هنگام پیشرفت به سمت اهدافتان دلهره آور به نظر برسد. با این حال، ثابت قدم ماندن در اعمال خود و حفظ پشتکار، صرف نظر از نوع مشکلاتی که با آن مواجه می شوید، نه تنها می تواند به شما در دستیابی به اهدافتان کمک کند، بلکه می تواند به شما در توسعه و پرورش ذهنیت رشدی که ممکن است سعی در ایجاد آن نیز داشته باشید، کمک کند.

۵. یاد بگیرید که محدودیت های خود را بپذیرید

درک محدودیت ها و درس گرفتن از اشتباهات در نهایت به پیشرفت شما در رسیدن به اهدافتان کمک می کند. در حالی که ممکن است به نظر برسد که اشتباه کردن یا یافتن محدودیت در پیشرفت شخصی شما ممکن است منفی باشد، در واقعیت، در واقع می تواند تأثیر مثبتی در آموزش نحوه مدیریت شکست ها و یافتن راه حل برای مشکلات داشته باشد.

مرتبط: ویژگی های شخصیت: تعریف و مثال

۶. نحوه تصمیم گیری موثر را بیاموزید

تصمیمات بزرگ در زندگی – از خرید یک ماشین جدید تا برنامه ریزی برای دوران بازنشستگی – می تواند فرصت های رشد را ارائه دهد. با این حال، انجام چنین انتخاب های بزرگ همیشه آسان نیست. وقتی استراتژی‌های تصمیم‌گیری مؤثر را یاد می‌گیرید و به کار می‌گیرید، مانند ارزیابی همه گزینه‌های خود برای صندوق بازنشستگی، بهتر می‌توانید خود را برای مدیریت انتخاب‌های مهم زندگی‌تان مجهز کنید.

مرتبط: مهارت های تصمیم گیری: تعریف و مثال ها

۷. شکرگزاری را تمرین کنید

ممکن است این هدف را به عنوان یک هدف کوچک روزانه تعیین کنید، جایی که آگاهانه قدردانی خود را تصدیق کنید. این می تواند به معنای سپاسگزار بودن برای یافتن یک سکه در پیاده رو، بیدار شدن هر روز در کنار خانواده یا داشتن یک شغل باشد. موفقیت در این هدف کوچک این است که می توانید راه هایی را برای تغییر نگرش خود نسبت به قدردانی و سخاوت روزانه پیدا کنید، که می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت کلی شما داشته باشد.

۸- نسبت به فرصت‌های جدید ذهنی باز داشته باشید

حفظ ذهنی باز و پذیرفتن فرصت‌ها و احتمالات آن‌گونه که خود را نشان می‌دهند، می‌تواند به تقویت ذهنیت رشد شما کمک کند، و همچنین به شما اجازه می‌دهد مسئولیت و مسئولیت‌پذیری در قبال اقدامات، موفقیت و دستیابی به اهداف خود را بپذیرید.

۹. چیز جدیدی یاد بگیرید

ممکن است هدف خود را برای یادگیری یک مهارت، موضوع جدید یا شرکت در کلاسی برای یادگیری نحوه نقاشی قرار دهید. هر آنچه را که برای یادگیری انتخاب می کنید، متعهد شدن به ادامه کسب دانش و تخصص می تواند به شما در پیشرفت و پیشرفت در زندگی کمک کند.

مرتبط: مهارت های یادگیری: تعریف و مثال

۱۰. بر اساس ارزش های خود زندگی کنید

اخلاق و ارزش‌های شما می‌تواند بر پیشرفت شما در حرفه، روابط و به طور کلی زندگی تأثیر بگذارد. با این حال، اگر ارزش های خود را به نفع دیگران نادیده بگیرید، ممکن است هرگز به اهداف خود نرسید. در اخلاق خود ثابت قدم بمانید و با در نظر گرفتن ارزش های شخصی خود در جهت اهداف خود تلاش کنید.

بیشتر بخوانید: ارزش های اصلی: بررسی اجمالی و مثال ها

۱۱. روش های سالم برای مقابله با استرس را بیاموزید

استرس اغلب می تواند نقش مهمی در زندگی داشته باشد. با این حال، یادگیری استراتژی‌های سالم (مانند حرکات کششی پنج دقیقه‌ای یوگا) برای مقابله و آرام کردن استرس، می‌تواند به شما کمک کند تا هنگام حرکت به سمت اهدافتان بر روی آنچه مهم است تمرکز کنید.

۱۲. تعادل کار و زندگی خود را دوباره ایجاد کنید

ممکن است به ارزیابی مجدد تعادلی که بین شغل و زندگی شخصی خود دارید فکر کنید. اگر احساس می کنید زمان زیادی را در محل کار می گذرانید و زمان کافی را در خانه ندارید، به دنبال راه هایی برای ایجاد تعادل بین ساعات کار و زندگی خانگی خود باشید. به عنوان مثال، ممکن است به جای صرف آن ساعت اضافی برای اتمام پروژه ها یا کارهای دیگر، شروع به ترک به موقع برای رسیدن به خانه کنید. داشتن یک برنامه زمان‌بندی مشخص نیز می‌تواند به شما انگیزه دهد تا کارآمدتر کار کنید.

۱۳. عادت های خوب را شروع کنید

ایجاد و حفظ عادات خوب می تواند تلاش زیادی را بطلبد، اما ایجاد عادات مثبت می تواند بر رشد شخصی شما تأثیر بگذارد و به بهبود کیفیت کلی زندگی شما کمک کند. ایجاد یک عادت خوب را در طول ۳۰ روز در نظر بگیرید، مانند ۱۰ دقیقه پیاده روی هر روز عصر، و ممکن است شاهد تغییر و بهبود در بهزیستی و انگیزه خود برای ادامه دستاوردهای بیشتر باشید.

مرتبط: ۴ عادتی که برای موفقیت نیاز دارید

۱۴. انتظارات را پشت سر بگذارید

در حالی که انتظارات سالم می تواند به پیشرفت و ارتقای رشد و یادگیری کمک کند، اهمیت دادن بیش از حد به نتایج یا اقدامات دیگران ممکن است در واقع تأثیر منفی بر رشد کلی شخصی شما داشته باشد. در هنگام دستیابی به اهداف یا برقراری ارتباط با دیگران، انتظارات را پشت سر بگذارید، و ممکن است این شانس را افزایش دهید که انگیزه و مصمم برای رسیدن به اهداف خود باقی بمانید.

۱۵. از شکست درس بگیرید

گاهی اوقات شکست بخشی از روند حرکت به سمت دستیابی به اهداف است. با این حال، شکست لازم نیست موفقیت کلی شما را تعیین کند. شکست را فرصتی برای یادگیری نحوه برخورد متفاوت با مسائل، امتحان روش های جدید یا یادگیری استراتژی های جدید در نظر بگیرید. یادگیری از شکست می تواند با نشان دادن راه های متفاوت و موثرتر برای انجام کارها، به موفقیت های شما کمک کند.

مرتبط: اهمیت شکست: ۵ درس ارزشمند از شکست

۱۶. عادت های بد را حذف کنید

مانند شروع عادت های خوب، حذف یا تلاش برای ترک یک عادت بد می تواند بر رشد و پیشرفت شما به سمت اهداف دیگری که ممکن است برای خود تعیین کنید تأثیر مثبت بگذارد. برای شناسایی و ترک یک عادت بد، مانند جویدن ناخن یا خوردن غذاهای پر قند درست قبل از خواب، یک تا دو ماه وقت بگذارید.

۱۷. مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید

ارتباط گاهی اوقات ممکن است مشکل ایجاد کند، با این حال، بهبود مهارت‌های شما با یادگیری تکنیک‌های مکالمه، روش‌های ارتباط غیرکلامی و یادگیری شنونده فعال بودن نه تنها به شما کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به تقویت روابط سالم‌تر نیز کمک کند.

مطالب مرتبط: مهارت های ارتباطی: تعاریف و مثال ها

۱۸. از منفی گرایی در محل کار خودداری کنید

گاهی اوقات ممکن است اجتناب از شایعات، شایعات یا نگرش های منفی در محل کار دشوار باشد، اما زمانی که شما به طور فعال به دنبال روش هایی برای کنار گذاشتن این نوع انرژی هستید، می توانید روحیه و انگیزه کلی خود را در محل کار بهبود بخشید.

۱۹. مهارت های مدیریت مالی خود را بهبود بخشید

امور مالی اغلب اوقات ممکن است سخت شود، به خصوص زمانی که بیش از چند حساب یا حتی بدهی برای رسیدگی وجود دارد. با این حال، ایجاد اهداف کوچک برای کمک به شما در بهبود مهارت های مدیریت پول می تواند در نهایت به شما اجازه دهد تغییراتی ایجاد کنید که شما را در پذیرش فرصت های جدید آزاد می کند.

۲۰. مهارت های مدیریت زمان را توسعه دهید

اگر تا به حال احساس کرده اید که برای انجام وظایف خود مکررا وقت کم دارید یا زمان محدودی برای اختصاص دادن به فعالیت هایی دارید که خارج از محل کار از آن لذت می برید، استراتژی هایی را در نظر بگیرید که می توانند به شما در بهبود مهارت های مدیریت زمان کمک کنند. یک برنامه فیزیکی یا فهرست کارهایی را که می توانید با خودکار علامت گذاری کنید، چاپ کنید. به طور مشابه، ممکن است یک تایمر تنظیم کنید تا به شما کمک کند زمان صرف شده برای فعالیت‌های خاص را ردیابی کنید تا ارزیابی کنید که کجا می‌توانید زمان صرف شده را کاهش دهید و به سایر فعالیت‌هایی که باید انجام دهید اضافه کنید.

فرمول ساده جیم ران برای هدف گذاری
خروج از نسخه موبایل