بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

راهنمای کامل دوره های کارآموزی

یک راهنمای کامل برای ساخت رزومه شما

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دوره های کارآموزی می تواند یک تجربه مفید برای افرادی باشد که تازه وارد دنیای حرفه ای شده اند یا حتی کسانی که به دنبال تغییر شغل هستند. دوره های کارآموزی می تواند به شما در کسب تجربه در صنعت کمک کند، رزومه خود را بسازید و به شما ایده دهد که کار در یک موقعیت خاص چگونه است. همچنین معمولاً با ارائه ارتباطات حرفه ای و پرداخت حق‌الزحمه، کارآموزی روشی هوشمندانه برای شروع حرفه حرفه ای شما است.

در این مقاله از ایوسی، به این می پردازیم که دوره کارآموزی چیست، چگونه می توان آن را دریافت کرد و در اولین دوره کارآموزی چه انتظاراتی می توانید داشته باشید.

کارآموزی چیست؟

کارآموزی یک موقعیت شغلی موقت است که معمولا برای دانشجویان دانشگاه/دانشکده و فارغ التحصیلان اخیر محفوظ است. کارآموزان تمایل دارند در ازای اعتبار مدرسه یا دستمزد پایه کار کنند. از طریق یک دوره کارآموزی، دانشجویان می توانند اطلاعاتی در مورد فرهنگ و عملیات روزمره صنعت شرکت کسب کنند. دوره کارآموزی می تواند از چند ماه تا یک سال به طول انجامد.

دوره های کارآموزی برای دانشجویانی که در مسیر شغلی قرار نگرفته اند نیز مفید است. با کار موقت در یک صنعت، آنها می توانند مدتی را برای تعیین اینکه آیا یک حرفه برای آنها مناسب است یا خیر وقت بگذارند.

چگونه یک دوره کارآموزی بگیریم

جستجو برای کارآموزی شبیه به جستجوی یک شغل معمولی است. برای تضمین موقعیت کارآموزی، باید با انجام مراحل زیر آماده شوید:

۱. رزومه کارآموزی و پوشش نامه بنویسید

اکثر شرکت ها هنگام درخواست کارآموزی نیاز به رزومه و نامه پوششی دارند. اگر به دنبال یک دوره کارآموزی هستید، احتمالاً تجربه حرفه ای کمی دارید یا اصلاً تجربه ندارید، و این موضوع باعث می شود نامه پوششی شما زمینه مهمی برای کارفرما باشد.

در رزومه کارآموزی خود، یک بیانیه عینی در بالای لیست اهداف شغلی حرفه ای خود قرار دهید. هر گونه تجربه مرتبطی که ممکن است برای کارفرما مفید باشد، مانند دوره های تکمیل شده، کار داوطلبانه و نقش های رهبری در باشگاه ها یا سازمان ها را درج کنید. شرح شغل را برای کلمات کلیدی که برای پیشینه شما کاربرد دارند مرور کنید و آنها را در رزومه خود بگنجانید.

نامه پوششی کارآموزی شما به شما فرصتی می دهد تا دلیل خود را برای درخواست برای کار بیان کنید. همچنین فرصتی عالی برای توضیح آنچه که می توانید برای شرکت انجام دهید است. در مورد تجربیات مرتبط خود که در مورد نقش اعمال می شود، نمونه هایی از اخلاق کاری و مهارت های کلیدی خود بنویسید. اگر برای نوشتن یا تکمیل مدارک خود به کمک نیاز دارید، اکثر دانشکده ها و دانشگاه ها خدمات بررسی رایگان رزومه و نامه پوششی را ارائه می دهند.

مطالب مرتبط: نحوه ساخت رزومه / راهنمای کامل

۲. توصیه نامه بخواهید

توصیه نامه بیانیه ای است که توسط یک متخصص مرتبط ارائه می شود و توضیح می دهد که چرا یک متقاضی می تواند کاندیدای عالی برای یک موقعیت باشد. بسیاری از دانشجویان از یک استاد می خواهند که برای آنها توصیه نامه بنویسد. این ایده خوبی است که فردی را انتخاب کنید که شما و کار شما را به خوبی بشناسد. شما باید شرح شغل کارآموزی، رزومه و اطلاعیه های فراوان را به این فرد ارائه دهید.

۳. فهرستی از شرکت ها تهیه کنید

فهرستی از شرکت‌هایی که فکر می‌کنید کار کردن با آن‌ها سودمند است، بر اساس محصولات، ارزش‌های اصلی، تخصص صنعت یا سایر عواملی که به شما الهام می‌دهند، تهیه کنید. وب سایت آنها را جستجو کنید تا مطمئن شوید که آنها دوره های کارآموزی را در بازه زمانی مورد نیاز شما ارائه می دهند.

با یافتن یک دوره کارآموزی در شرکتی که ممکن است بخواهید در آینده در آن کار کنید، این فرصت را خواهید داشت که ببینید آیا از این رشته لذت می‌برید یا خیر و در داخل کسب و کار ارتباط برقرار کنید. برخی از شرکت ها بسته به عملکرد کارآموزان، موقعیت های تمام وقت را نیز ارائه می دهند.

۴. داوطلب کارآموز

اگر علاقه مند به کار در شرکتی هستید که برنامه کارآموزی ارائه نمی دهد، فوراً تسلیم نشوید. در نظر داشته باشید که با بخش منابع انسانی شرکت تماس بگیرید تا ببینید آیا آنها از استخدام کارآموز در آینده نزدیک سود خواهند برد یا خیر. آنها همچنین ممکن است فرصت های دیگری را در خارج از دوره های کارآموزی مانند موقعیت های پاره وقت، کارگاه ها یا سایر پیشنهادات توسعه شغلی در این صنعت به شما ارائه دهند.

۵. برای مصاحبه خود آماده شوید

اگر شرکتی درخواست مصاحبه کرد، با مرور شرح شغل، پاسخگویی به سوالات متداول مصاحبه و تحقیق در مورد شرکت ، زمانی را برای آماده شدن اختصاص دهید . درک ارزش‌های اصلی، بیانیه مأموریت و تاریخچه شرکت می‌تواند هیجان شما را در مورد نقش ارتباط برقرار کند.

بیشتر بخوانید: ۲۱ نکته در مصاحبه شغلی: چگونه تأثیرگذاری عالی داشته باشیم

مدت زمان کارآموزی

طول دوره کارآموزی می تواند بر اساس صنعت، کارفرما و نقش متفاوت باشد. در بسیاری از موارد، افراد به دنبال یک دوره کارآموزی هستند که به آنها اجازه می دهد حجم کار مدرسه خود را با ساعات کارآموزی خود متعادل کنند. در اینجا مدت زمان معمول برای انواع مختلف کارآموزی آمده است:

  • کارآموزی دانشگاه/دانشکده: دوره کارآموزی دانشگاه/دانشکده معمولا در محوطه دانشگاه شما یافت می شود. این موقعیت ها معمولاً برای دانشجویان علوم، مراقبت های بهداشتی و تحقیقاتی و همچنین کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا را دارند، محفوظ است.
  • اکسترنی: دوره های اکسترنشی دوره های کارآموزی کوتاه شده هستند. اکثر خارجی ها از چند روز تا چند هفته برای شرکت خود کار می کنند.
  • کارآموزی یک ساله: کارآموزی یک ساله را مانند دو ترم در نظر بگیرید. نیمه اول معمولاً یک ترم طول می کشد و معمولاً بدون پرداخت هزینه است. کارفرما پتانسیل شما را ارزیابی می کند و ممکن است شما را برای یک ترم دوم دعوت کند. اگر دوباره دعوت شوید، ترم دوم کارآموزی اغلب پولی است.
  • کارآموزی ترم: در یک ترم کارآموزی، دانشجو معمولاً ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته برای یک دوره دو تا سه ماهه در ازای اعتبار مدرسه یا حقوق ساعتی کار می کند.
  • کارآموزی تابستانی: بسیاری از دانشجویان یک دوره کارآموزی تابستانی را ترجیح می دهند زیرا فرصتی را برای تمرکز انحصاری بر کار به جای متعادل کردن دوره کارآموزی با کلاس ها فراهم می کند. طول دوره کارآموزی تابستانی متفاوت است، اما معمولا بین دو تا سه ماه طول می کشد.

مزایای دوره کارآموزی

کارآموزی مزایای متعددی را برای فارغ التحصیلان دانشگاه فراهم می کند از جمله:

  • توسعه و اصلاح مهارت های خود: دوره های کارآموزی می تواند به شناسایی نقاط قوت و ضعف شما از دیدگاه صنعت شما کمک کند. می توانید از این اطلاعات برای تعیین اهداف شغلی شخصی برای بهبود در طول زمان استفاده کنید.
  • پتانسیل برای دستمزد اولیه بالاتر: داشتن تجربه مرتبط می تواند پتانسیل درآمد شما را در هر سطح از حرفه شما افزایش دهد. برخی از شرکت ها ممکن است شما را یک کاندیدای سطح پایه با تجربه کارآموزی در صنعت در نظر بگیرند. از آنجایی که شما در حال حاضر سطح مشخصی از دانش مرتبط را دارید، شرکت می تواند در هزینه های آموزشی صرفه جویی کند، که ممکن است هنگام مذاکره در مورد پرداخت اولیه شما مورد بحث قرار گیرد.
  • شبکه سازی: برخی از دوره های کارآموزی مستقیماً به مشاغل درون شرکت منجر می شود. با این حال، اگر شرکت پس از دوره کارآموزی شغلی را پیشنهاد نکند، کارآموزان همچنان می توانند یک شبکه حرفه ای با آن تجارت ایجاد کنند. این شبکه و توسعه های آن می تواند به مشاغل و فرصت های دیگری منجر شود.
  • انتقال آسان‌تر به دنیای حرفه‌ای: انتقال از دانشگاه به حرفه حرفه‌ای می‌تواند بدون دانستن انتظار چه چیزی دشوار باشد. یک دوره کارآموزی می تواند به شما کمک کند تا اصول اولیه یک کسب و کار و اینکه چگونه می توانید به یک سازمان کمک کنید را درک کنید.
  • کاوش در مسیر شغلی آینده خود: دوره های کارآموزی به شما این فرصت را می دهد که به طور موقت یک صنعت یا موقعیت را کشف کنید. حتی اگر از دوره کارآموزی لذت نمی برید، می توانید از این دانش در هنگام جستجوی موقعیت دیگری یا تصمیم گیری در مورد رشته یا مسیر شغلی خود استفاده کنید.
  • کسب درآمد: بسیاری از دوره های کارآموزی برای کار شما جبران می کنند. همچنین ممکن است اعتبار مدرسه به شما ارائه شود. اگر مطمئن نیستید، در طول فرآیند استخدام از کارفرما بپرسید که چگونه برای کار خود حق‌الزحمه دریافت خواهید کرد.

با تمام مزایای مرتبط با کارآموزی، این یک گزینه عالی برای دانشجویان دانشگاه/دانشکده و سایر افرادی است که وارد یک صنعت می شوند. تجربیات و منابعی که دریافت می‌کنید می‌توانند به ایجاد یک شغل پربار کمک کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. تعریف کارآموزی:

    کارآموزی یک موقعیت موقت در یک شرکت یا سازمان است که به دانشجو یا فارغ التحصیل اخیر اجازه می دهد تا تجربه کاری و مهارت های خود را در یک صنعت یا زمینه خاص توسعه دهد. دوره های کارآموزی می تواند پولی یا بدون دستمزد باشد و معمولاً برای مدت زمان معینی به طول می انجامد، که در طی آن کارآموز در کنار متخصصان در زمینه انتخابی خود کار می کند، وظایف و پروژه ها را تکمیل می کند و راهنمایی و آموزش دریافت می کند. کارآموزی اغلب به عنوان یک فرصت ارزشمند برای افراد در نظر گرفته می شود تا رزومه خود را بسازند، با متخصصان صنعت ارتباط برقرار کنند و دانش و بینش عملی به دست آورند که می تواند به آنها در آینده شغلی کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *