نماد سایت ایوسی

راهنمای مبتدیان برای فناوری اطلاعات

چرا در فناوری اطلاعات کار کنید - راهنمای فناوری اطلاعات

چرا در فناوری اطلاعات کار کنید - راهنمای فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات (IT) اصطلاح گسترده‌ای است که بسیاری از مسیرهای شغلی را توصیف می‌کند که با معماری و امنیت شبکه کار می‌کنند، مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را عیب‌یابی می‌کنند و از ایمن و کارآمد بودن زیرساخت فناوری عمومی شرکت اطمینان می‌دهند.

در این مقاله از ایوسی، IT چیست، اجزای مختلف یک بخش فناوری اطلاعات، مهارت‌های مورد نیاز برای کار در فناوری اطلاعات و فهرستی از فرصت‌های شغلی رایج فناوری اطلاعات را مورد بحث قرار خواهیم داد.

فناوری اطلاعات چیست؟

فناوری اطلاعات به کاربرد گسترده فناوری برای حل مشکلات تجاری یا سازمانی از طریق توسعه، نگهداری و استفاده از سیستم های کامپیوتری، نرم افزارها و شبکه ها اشاره دارد. اعضای بخش فناوری اطلاعات برای حل مشکلات فناوری و ارتقای تجربه کلی کاربر با سایرین در سازمان همکاری می کنند.

بخش هایی از بخش فناوری اطلاعات

به طور کلی، سه بخش از بخش فناوری اطلاعات وجود دارد و هر یک از آنها وظایف مختلفی را در یک سازمان انجام می دهند. در اینجا سه ​​بخش از یک بخش فناوری اطلاعات و وظایف آنها وجود دارد:

حکومت

متخصصان فناوری اطلاعات وظیفه نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری در یک سازمان را بر عهده دارند. کارکنان فناوری اطلاعات امنیت سیستم را حفظ می کنند و در صورت بروز مشکل، سیستم ها را عیب یابی می کنند. این بخش از بخش فناوری اطلاعات ممکن است خط‌مشی‌ها و فرآیندهایی را بنویسد و اجرا کند که سیستم‌های فناوری اطلاعات مؤثری را که مطابق با نیازهای سازمان اجرا می‌شوند، تضمین کند.

عملیات

بخش فناوری اطلاعات کامپیوترهای یک شرکت را نگهداری می کند و پشتیبانی کاربران را برای کارمندان ارائه می دهد. مسئولیت های آنها می تواند شامل نصب نرم افزار جدید، عیب یابی مشکلات و آموزش کارکنان در مورد استفاده صحیح از یک برنامه نرم افزاری باشد.

سخت افزار و زیرساخت

این بخش از یک بخش فناوری اطلاعات مسئول اجزای فیزیکی فناوری اطلاعات است. کارمندان این بخش مسئولیت راه اندازی و نگهداری تجهیزات فناوری اطلاعات شرکت شامل روترها، لپ تاپ ها، سیستم های تلفن و سرورها را بر عهده خواهند داشت.

مهارت های مورد نیاز برای متخصصان فناوری اطلاعات

چندین مهارت فنی و همچنین ترکیبی از مهارت های سخت و نرم وجود دارد که یک متخصص فناوری اطلاعات برای موفقیت در حرفه خود به آن نیاز دارد. مهمترین مهارت هایی که یک کارفرمای فناوری اطلاعات به دنبال آن است عبارتند از:

مهارت های نرم افزاری فناوری اطلاعات

بیشتر بخوانید: مهارت های نرم: تعاریف و مثال ها

مهارتهای فنی

بیشتر بخوانید: مهارت های فنی: فهرست، تعاریف و مثال ها

فرصت های شغلی فناوری اطلاعات

فرصت‌های هیجان‌انگیزی برای کسانی که دارای علایق مختلف در زمینه حرفه فناوری اطلاعات هستند، وجود دارد. مشاغل فناوری اطلاعات احتمالاً در سال‌های آینده به رشد خود ادامه خواهند داد. بسیاری از مشاغل فناوری اطلاعات مزایای مطلوبی از جمله حقوق خوب، امکان کار از راه دور و فرصت های رشد شغلی را ارائه می دهند. در اینجا لیستی از ۲۰ شغل IT وجود دارد که می توانید در نظر بگیرید:

  1. معمار داده

  2. مدیر شبکه

  3. مدیر پایگاه داده

  4. توسعه دهنده وب

  5. تکنسین میز کمک IT

  6. متخصص امنیت فناوری اطلاعات

  7. مهندس نرم افزار

  8. مدیر فناوری اطلاعات

  9. تحلیلگر سیستم

  10. برنامه نویس کامپیوتر

  11. مهندس سخت افزار کامپیوتر

  12. افسر ارشد اطلاعات

  13. مهندس سیستم ابری

  14. مهندس ارشد شبکه

  15. مدیر ارشد سیستم شبکه

  16. کارشناس مخابرات

  17. طراح سیستم ها

  18. مدیر فناوری

  19. تحلیلگر تضمین کیفیت نرم افزار

  20. تحلیلگر ارشد برنامه نویس

خروج از نسخه موبایل