ایوسی

مهندس ابر چیست؟

مهندس ابر

مهندسی ابر یک تخصص در فناوری اطلاعات است که به متخصصان اجازه می‌دهد در زمینه‌ای در حال توسعه که در آن نیازهای شغلی فراوانی در خدمات مرتبط با ابر وجود دارد، کار کنند. آماده شدن برای شغلی در فناوری اطلاعات به معنای کاوش در مسیرهای شغلی بالقوه در صنعت شماست. با تحقیق در مورد گزینه‌های مختلف، می‌توانید مسیر شغلی جذابی را کشف کنید که شاید در غیر این صورت در نظر نمی‌گرفتید.

در این مقاله از ایوسی، به تعریف مهندس ابری می‌پردازیم، برخی از مسئولیت‌های کلیدی را فهرست می‌کنیم، انتظارات متوسط ​​حقوق را بررسی می‌کنیم، درباره چگونگی تبدیل شدن به یک مهندس ابری بحث می‌کنیم و به برخی از سوالات متداول در مورد این حرفه پاسخ می‌دهیم.

مهندسان ابر چه می کنند؟

مهندسان ابر مسئولیت های مختلفی در کار روزانه خود دارند. در اینجا برخی از وظایف شغلی روزمره برای مهندسان ابر آورده شده است:

میانگین حقوق برای مهندسان ابر

مهندسان ابر به طور متوسط ​​۲۷۷۵۲۷۹۳۰ تومان در سال درآمد دارند. مهم است که به یاد داشته باشید که این تخمین می تواند بسته به محل کار، اندازه شرکت و سطح تجربه متفاوت باشد.

چگونه یک مهندس ابر شویم

برای تبدیل شدن به یک مهندس ابر باید مسیر خاصی را طی کنید. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای شروع حرفه ای به عنوان یک مهندس ابر آورده شده است:

۱. مدرک لیسانس بگیرید

کسانی که می خواهند حرفه ای را در مهندسی ابر دنبال کنند، ابتدا باید یک برنامه لیسانس چهار ساله را در فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر یا مدیریت سیستم های کامپیوتری بگذرانند. در این برنامه ها، دانش آموزان با مبانی کدنویسی، محاسبات ابری، مدیریت پایگاه داده، امنیت سایبری، عیب یابی سیستم های فناوری اطلاعات و غیره آشنا می شوند.

۲. یک دوره کارآموزی را به پایان برسانید

گذراندن دوره کارآموزی در طول تحصیل یا پس از اخذ مدرک به شما امکان می دهد تا تجربه حرفه ای در زمینه مهندسی ابر یا یک حوزه مرتبط به دست آورید. این مهم است زیرا به شما این امکان را می دهد که ببینید کار در یک نقش فناوری اطلاعات چگونه است، و این تجربه می تواند بینش بیشتری در مورد اینکه آیا می خواهید مهندسی ابر را به عنوان شغلی دنبال کنید یا خیر به شما ارائه دهد.

یک دوره کارآموزی همچنین به کارفرمایان نشان می دهد که شما متعهد به ارتقای دانش خود در زمینه رایانش ابری، ذخیره سازی داده ها یا رمزنگاری ابری هستید که قابلیت استخدام شما را افزایش می دهد.

۳. کسب تجربه کاری در زمینه مربوطه

پس از کسب مدرک لیسانس، باید به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات، برنامه نویس کامپیوتر، مدیر سیستم یا مدیر پایگاه داده به دنبال تجربه باشید. این نقش ها مهارت ها و تخصص لازم برای نظارت بر یک سیستم رایانش ابری را به شما می دهد. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

۴. گواهینامه های صنعت را دنبال کنید

دنبال کردن گواهینامه های صنعتی می تواند مهارت های حرفه ای شما را بهبود بخشد و به شما کمک کند تا از سایر متقاضیان متمایز شوید. در اینجا چند گواهینامه مرتبط با مهندسی ابر آورده شده است:

۵. مدرک کارشناسی ارشد را در نظر بگیرید

این یک مرحله اختیاری دیگر است، اما مدرک کارشناسی ارشد می تواند قابلیت استخدام شما را افزایش دهد و به شما به عنوان یک مهندس ابر مزیت رقابتی بدهد. اگر به دنبال موقعیت ارشد مهندس ابر هستید، ممکن است به مدرک کارشناسی ارشد نیز نیاز داشته باشید. اگر تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دارید، باید یک برنامه دو ساله را در علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مدیریت بازرگانی یا محاسبات ابری بگذرانید.

مهندس ابر

سوالات متداول مهندس ابر

در اینجا چند سؤال اضافی وجود دارد که ممکن است در مورد مهندسان ابر، نقش ها و مسئولیت های آنها داشته باشید:

برای کار به عنوان یک مهندس ابر به چه مهارت هایی نیاز دارید؟

مهندسان ابر به ترکیبی از مهارت های فنی و بین فردی نیاز دارند تا کار خود را به طور موثر انجام دهند. در اینجا چند مهارت ضروری وجود دارد که به مهندسان ابر در محیط شغلی روزانه خود کمک می کند:

محیط کار برای مهندسان ابر چگونه است؟

مهندسان ابر در بخش فناوری اطلاعات شرکت ها یا به عنوان بخشی از شرکت های فناوری کار می کنند. صنایع مختلفی وجود دارند که برای مدیریت و ذخیره اطلاعات مهم به مهندسان ابر نیاز دارند. این شامل:

مانند بسیاری از نقش‌های فناوری اطلاعات، مهندسان ابر در محیطی پرسرعت و مشارکتی کار می‌کنند که در آن با سایر متخصصان فناوری اطلاعات برای ایجاد و حفظ سیستم ابری سازمان خود استراتژی می‌کنند. مهندسان ابر همچنین با مدیریت بالا ملاقات می‌کنند تا درباره فناوری‌های جدید رایانش ابری بحث کنند و به سؤالات مربوط به ذخیره‌سازی ابری پاسخ دهند.

در یک روز متوسط، مهندسان ابر برنامه‌های ابری موجود را برای بررسی نقض‌های امنیتی و اشکال‌زدایی برنامه‌های کاربردی در صورت نیاز بررسی می‌کنند. مهندسان ابر همچنین زمانی را در طول روز به کدنویسی برنامه‌های جدید و انجام آزمایش‌ها اختصاص می‌دهند.

برخی از مشاغل مرتبط برای مهندسان ابر چیست؟

مهندسان ابر می توانند از مهارت ها و صلاحیت های خود برای تصدی موقعیت های شغلی دیگر نیز استفاده کنند. هر یک از نقش‌های زیر از زبان‌های کدنویسی و سواد رایانه‌ای مشابه برای ایجاد و نگهداری سیستم‌های مدیریت وب، موبایل یا محتوا برای کسب‌وکارها استفاده می‌کند:

خروج از نسخه موبایل