بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

یک تحلیلگر امنیت اطلاعات چه کاری انجام می دهد؟

یک تحلیلگر امنیت اطلاعات چه کاری انجام می دهد؟

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مشاغل در بسیاری از صنایع برای محافظت از امنیت و یکپارچگی اطلاعات خود کار می کنند. یک تحلیلگر امنیت اطلاعات برای شناسایی و کاهش خطرات برای افزایش حفاظت از داده ها و سیستم های سازمان کار می کند. اگر علاقه مند به دنبال کردن این حرفه هستید، یادگیری در مورد وظایف شغلی و صلاحیت ها می تواند به شما در توسعه مهارت های لازم برای این نقش کمک کند.

در این مقاله از ایوسی، به این می پردازیم که یک تحلیلگر امنیت اطلاعات با اطلاعات اضافی در مورد وظایف، میانگین حقوق و مدارک مورد نیاز خود چه می کند.

یک تحلیلگر امنیت اطلاعات چه می کند؟

تحلیلگران امنیت اطلاعات به محافظت از اطلاعات شرکت ها در برابر هکرها، ویروس ها، بدافزارها و حملات سایبری کمک می کنند. آنها از شبکه ها و سیستم های کامپیوتری محافظت می کنند و از سرقت اطلاعات مهم توسط هکرها جلوگیری می کنند. آنها همچنین به طور مرتب سیستم ها را با آخرین محافظت از فایروال به روز می کنند. مسئولیت های شغلی یک تحلیلگر امنیت اطلاعات عبارتند از:

  • شناسایی خطرات و آسیب پذیری های احتمالی یک شبکه کامپیوتری

  • نظارت و بررسی موارد نقض امنیتی

  • نصب ابزارهای دفاعی مانند رمزگذاری داده ها، حفاظت از ویروس و فایروال ها

  • آموزش کارمندان یا مشتریان در مورد رویه ها و برنامه های امنیتی

  • کمک به کارکنان برای رفع مشکلات امنیتی یا دسترسی

  • برنامه های حفاظتی را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که کار می کنند

  • ایجاد طرح هایی برای شرایط اضطراری و نحوه محافظت، ذخیره یا بازیابی داده ها در هنگام قطع برق و بلایای طبیعی

  • تحقیق در مورد ویروس های جدید و حملات سایبری و نحوه جلوگیری از آنها

مطالب مرتبط:  امنیت اطلاعات در مقابل امنیت سایبری: تفاوت چیست؟

الزامات تحلیلگر امنیت اطلاعات

اکثر تحلیلگران امنیت اطلاعات یک سطح تحصیلی مشخص را تکمیل می کنند، سپس برای یافتن شغل در این زمینه تجربه کسب می کنند. در اینجا مدارک اولیه مورد نیاز برای این نقش ها آمده است:

تحصیلات

تحلیلگران امنیت اطلاعات معمولاً به مدرک لیسانس در زمینه هایی مانند علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، برنامه نویسی یا مهندسی کامپیوتر نیاز دارند. برخی از کارفرمایان ترجیح می دهند تحلیلگران امنیت اطلاعات را با مدرک کارشناسی ارشد استخدام کنند. دوره کارشناسی ارشد در سیستم های اطلاعاتی دو سال طول می کشد و شامل دوره های کسب و کار، مدیریت و برنامه نویسی است.

آموزش

تحلیلگران امنیت اطلاعات بیشتر آموزش های خود را از طریق دوره های دانشگاهی، دوره های کارآموزی و تجربه کاری دریافت می کنند. اکثر تحلیلگران تجربه قبلی در سمت های فناوری اطلاعات، مانند تکنسین شبکه، تکنسین کامپیوتر یا تحلیلگر پشتیبانی دارند. دانشجویان می توانند در حین اخذ مدرک تحصیلی خود دوره های کارآموزی را نیز بگذرانند. دوره های کارآموزی به آنها کمک می کند تا تجربه عملی در زمینه انتخابی خود کسب کنند. در طول دوره کارآموزی، یک دانشجو همچنین می تواند ارتباطات ارزشمندی با کارمندان فناوری اطلاعات برقرار کند که ممکن است به آنها کمک کند پس از فارغ التحصیلی شغل پیدا کنند.

مطالب مرتبط:  راهنمای کامل دوره های کارآموزی

گواهینامه ها

در حالی که گواهینامه ها همیشه اجباری نیستند، اما می توانند فرصت های شغلی و پتانسیل کسب درآمد بیشتری را به تحلیلگران امنیت اطلاعات ارائه دهند. گواهینامه های امنیت اطلاعات عبارتند از:

  • متخصص امنیت سیستم های اطلاعاتی (CISSP): CISSP یک اعتبار معتبر بین المللی برای تحلیلگران امنیت اطلاعات با حداقل پنج سال سابقه کار است. تحلیلگران واجد شرایط برای قبولی در آزمون و کسب ۴۰ ساعت آموزش مداوم در سال تلاش می کنند تا گواهینامه خود را حفظ کنند، و کسانی که مایل به تخصص بیشتر هستند می توانند در آزمون دیگری شرکت کنند تا یکی از سه تمرکز را که معماری، مهندسی یا مدیریت هستند، اضافه کنند.

  • Certified Ethical Hacker (CEH): یک CEH نشان می دهد که یک تحلیلگر امنیت اطلاعات می داند که چگونه نقاط ضعف یک سیستم را پیدا کند و در برابر هکرها دفاع کند. داوطلبان یک دوره آموزشی می گذرانند و برای دریافت گواهینامه امتحانی را پشت سر می گذارند.

  • تحلیلگر امنیت گواهی EC-Council: افرادی که قبلاً گواهینامه CEH را دریافت کرده اند و می خواهند مهارت های خود را بیشتر کنند می توانند این مدرک EC-Council را دنبال کنند. داوطلبان یک دوره آموزشی عملی می گذرانند و برای دریافت گواهینامه امتحانی را پشت سر می گذارند.

  • گواهینامه انجمن حسابرسی و کنترل سیستم های اطلاعاتی: چهار گواهی جداگانه وجود دارد – حسابرس سیستم های اطلاعاتی خبره، مدیر امنیت اطلاعات گواهی شده، مدیریت فناوری اطلاعات سازمانی و کنترل ریسک و سیستم های اطلاعاتی. کاندیداها باید شرایط تجربه را داشته باشند و برای هر یک امتحان بگذرانند.

  • گواهینامه تضمین اطلاعات جهانی (GIAC): شما می توانید گواهینامه GIAC با ۳۰ تخصص را انتخاب کنید تا بر اساس مهارت ها و اهداف شغلی خود گواهینامه GIAC را انتخاب کنید، سپس برای کسب مدرک خود مطالعه کنید و امتحان را قبول کنید.

مهارت ها

تحلیلگران امنیت اطلاعات به عنوان افراد منطقی و تحقیقی عمل می کنند. مهارت هایی که تحلیلگران امنیت اطلاعات برای موفقیت استفاده می کنند عبارتند از:

  • مهارت های تحلیلی: تحلیلگران امنیت اطلاعات شبکه های کامپیوتری را از نظر نقض امنیتی و نقاط ضعف از نزدیک ارزیابی می کنند. آنها از مهارت های تحلیلی خود برای تقویت و بهبود حفاظت سیستم استفاده می کنند.

  • توجه به جزئیات: تحلیلگران امنیت اطلاعات برای شناسایی ظریف ترین تغییرات در عملکرد رایانه و علائم حمله کار می کنند. آنها ممکن است صدها یا هزاران خط کد کامپیوتری را برای تشخیص هر گونه تغییر بررسی کنند.

  • حل مسئله: تحلیلگران امنیت اطلاعات چگونگی محافظت از سیستم های کامپیوتری و رفع مشکلات را به بهترین نحو کشف می کنند. آنها از مهارت های عالی حل مسئله برای ایجاد راه حل های متعدد برای یک مشکل استفاده می کنند و بهترین را انتخاب می کنند.

  • ارتباطات: تحلیلگران امنیت اطلاعات با سرپرستان و همکاران ارتباط برقرار می‌کنند تا مسائل پیچیده رایانه‌ای را به وضوح و با عباراتی آسان توضیح دهند. آنها اغلب از طریق ایمیل در برنامه های چت آنلاین ارتباط برقرار می کنند، بنابراین مهارت های ارتباطی نوشتاری نیز مهم هستند.

مرتبط:  ۵ مهارت تحلیلگر امنیت اطلاعات

محیط کاری تحلیلگر امنیت اطلاعات

اکثر تحلیلگران امنیت اطلاعات به صورت تمام وقت در تنظیمات اداری کار می کنند. معمولاً در ساعات کاری عادی کار می کنند. آنها همچنین ممکن است عصرها یا آخر هفته ها در صورت بروز یک وضعیت اضطراری یا نقض داده ها کار کنند. تحلیلگران امنیت اطلاعات می توانند تقریباً برای هر نوع شرکتی کار کنند، اما معمولاً در صنایع زیر استخدام می شوند:

  • مراقبت های بهداشتی

  • بیمه

  • دارایی، مالیه، سرمایه گذاری

  • دولت

  • تحصیلات

آنها اغلب به عنوان بخشی از یک  تیم بخش فناوری اطلاعات کار می کنند. تحلیلگران امنیت اطلاعات همچنین می توانند برای شرکت های مشاوره کار کنند و به محل کار مشتریان سفر کنند.

چگونه یک تحلیلگر امنیت اطلاعات شویم

تحلیلگران امنیت اطلاعات سال ها را صرف کسب آموزش، آموزش و تجربه کاری لازم برای موفقیت می کنند. در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای دنبال کردن شغلی به عنوان یک تحلیلگر امنیت اطلاعات بردارید:

۱. مدرک لیسانس بگیرید

اکثر کارفرمایان از شما می خواهند که یک مدرک لیسانس چهار ساله در یک رشته کامپیوتر مانند علوم کامپیوتر یا سیستم های اطلاعاتی کسب کنید. این آموزش می‌تواند مهارت‌ها و شیوه‌های فناوری اطلاعات، برنامه‌نویسی، حل مسئله و مقررات امنیتی را به شما بیاموزد. همچنین ممکن است بسته به مسیر شغلی یا محیط کاری مورد نظر خود دوره ها و گواهینامه ها را در زمینه ها یا فناوری های خاص دنبال کنید.

۲. کسب تجربه

اکثر کارفرمایان نیز ترجیح می دهند تحلیلگران امنیت اطلاعات را که چندین سال سابقه کار دارند استخدام کنند. شما می توانید با جستجوی فرصت کارآموزی در حین دریافت مدرک، تجربه خود را به دست آورید. پس از فارغ التحصیلی، برای مشاغل سطح پایه، مانند تحلیلگر پشتیبانی دسکتاپ، متخصص پشتیبانی فنی یا تحلیلگر سیستم های کامپیوتری، درخواست دهید تا تجربه مدیریت سیستم و برنامه نویسی خود را توسعه دهید. شما همچنین می توانید روی ساخت پروژه ها یا سیستم های مستقل کار کنید تا به مجموعه خود اضافه کنید و دانش خود را منتقل کنید.

۳. گواهینامه شوید

در حالی که اجباری نیست، بسیاری از کارفرمایان به دنبال کاندیداهایی با گواهینامه از یکی از چندین سازمان حرفه ای هستند. همچنین می‌توانید گواهی‌نامه‌ای را انتخاب کنید که مهارت‌های شما را در زمینه خاصی مانند تست نفوذ یا ممیزی سیستم نشان می‌دهد. این گواهینامه ها می توانند به برجسته شدن رزومه شما در طول فرآیند استخدام کمک کنند.

۴. فوق لیسانس بگیرید

اگر تصمیم به دنبال کردن یک موقعیت IT سطح بالا یا مدیریت دارید، مدرک کارشناسی ارشد در سیستم های اطلاعاتی می تواند شما را برای این مسیر شغلی آماده کند. این برنامه های دو ساله ترکیبی از دوره های آموزشی سیستم های اطلاعاتی پیشرفته و دوره های مالی، بازاریابی، منابع انسانی و کسب و کار را ارائه می دهند. شما همچنین می توانید دوره های تخصصی و برنامه های کارشناسی ارشد را برای بهبود دانش و صلاحیت های خود برای یک صنعت یا نقش خاص تکمیل کنید.

۵. در حرفه خود پیشرفت کنید

اگر گواهینامه دارید، ممکن است برای حفظ گواهینامه خود به تعداد مشخصی از ساعات آموزش مداوم در سال نیاز داشته باشید. همانطور که تجربه کاری و اعتبار کسب می کنید، ممکن است واجد شرایط موقعیت های امنیتی پیشرفته تر و پردرآمدتر مانند معمار شبکه کامپیوتری، مدیر فناوری اطلاعات یا مدیر شبکه و سیستم های کامپیوتری شوید. از دانش، تجربه، صلاحیت ها و شبکه خود برای پیگیری ترفیعات و پیشرفت در حرفه خود استفاده کنید تا به موقعیت مورد نظر خود برسید.

مثال شرح شغل تحلیلگر امنیت اطلاعات

در اینجا یک نمونه شرح شغل برای این نقش آمده است:

شرکت همیلتون به دنبال یک تحلیلگر امنیت اطلاعات دقیق و کنجکاو برای پیوستن به بخش فناوری اطلاعات شرکت داروسازی ما است. تحلیلگر امنیتی تهدیدات سایبری سیستم های کامپیوتری شرکت ما را شناسایی کرده و طرح هایی را برای جلوگیری از نقض امنیت اجرا می کند. تحلیلگر امنیت اطلاعات بر نصب و به روز رسانی نرم افزار حفاظتی بر روی رایانه های همه کارکنان نظارت خواهد کرد. کاندیدای ایده آل دارای مهارت های تحلیلی استثنایی و دانش در مورد خطرات امنیتی شبکه و روندهای هک خواهد بود. داوطلبان باید دارای مدرک لیسانس در علوم کامپیوتر و حداقل پنج سال سابقه کار در سیستم های کامپیوتری باشند. گواهینامه حرفه ای ترجیح داده می شود.

مقالات مرتبط بیشتر

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *