بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۸ راهکار برای ثروتمند شدن در کمتر از ۱۲ ماه

ثروت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

شما تاکنون چند آدم پول‌دار و ثروتمند را دیده‌اید و چقدر دلتان خواسته که یکی از چیزهایی که این دسته از افراد دارند را داشته باشید؟ اصلا به نظر شما امکان این وجود دارد که طی یک سال به چیزی که ثروتمندان دارند برسید؟ و سوال دیگر اینکه آیا اصلا می‌خواهید شما نیز مثل آدم‌های ثروتمند باشید؟

در این مقاله از ایوسی، قصد دارم ۸ نکته طلایی را که می‌توانند در یک سال شما را در زمره‌ی ثروتمندان قرار دهد ارائه کنم؛ اما پیش از آن، باید دید که ثروتمند شدن امری مثبت است یا نه؟

ثروتمند شدن خوب یا بد؟

خب، اول باید دانست که ثورتمند شدن مطلوب است یا نه؟ در پاسخ اول باید بدانید که بین پولدار بودن و ثروتمند بودن تفاوت زیادی وجود دارد؛ و دوم اینکه به دلایل مختلف، ثروتمند شدن به هیچ وجه امری نامطلوب نیست.

۱- تفاوت بین ثروتمند و پولدار

اما درخصوص تفاوت بین افراد پولدارو ثروتمند در این است که افراد پولدار صرفا دارای مال و منال زیادی هستند؛ و این مال و منال می‌تواند از راه تلاش و کوشش و افزایش آگاهی و … به دست آمده باشد و یا می‌تواند بدون هر کدوم از اینها و صرفا به خاطر وجود والدینی پولدار، راه‌های منفعت‌طلبانه‌ی غیراخلاقی و … بدست آمده باشد که در آنها هیچ گونه تلاشی به چشم نمی‌خورد.

ولی افراد ثروتمند، اشخاصی هستند که فارغ از دارا بودن مادیات زیاد، روند صحیح و اصولی رسیدن به این دارایی‌ها را نیز به خوبی می‌دانند و در مسیر دست‌یابی به دارایی هنگفت خود، تلاش و کوششی بسیار و البته هوشمندانه هم به خرج داده‌اند.

به زبانی دیگر، یک فرد ثروتمند حتما پولدار هم است، اما برعکس این لزوما صادق نیست و نمی‌توان به طور قطع گفت که یک فرد پولدار، ثروتمند نیز است.
همچنین باید بدانید که افراد ثروتمند خوب می‌دانند که چگونه هم باید از دارایی خود حفاظت و صیانت کنند و هم از این دارایی‌ها نهایت بهره‌ی مادی و معنوی را ببرند؛ اما افراد پولدار اصلا درکی نسبت به این دو ندارند.

۲- ثروت مفید یا مضر؟

اما اگر بخواهیم فایده‌مند یا مضر بودن ثروت را مورد ارزیابی قرار دهیم؛ می‌توانیم آن را از دو منظر پولدار بودن و ثروتمند بودن مورد ارزیابی قرار دهیم.

درخصوص پول؛ باید این را بدانید که پول به خودی خود اصلا چیزی بد یا خوب نیست؛ بلکه پول صرفا در حکم یک شتاب‌دهنده عمل می‌کند، یعنی ذات هر کس را همان‌گونه که هست (مثبت یا منفی، قوی یا حقیر و …) رشد داده و بزرگ می‌کند، یعنی:

  • پول زورگویی کوچک را به ظالمی بزرگ تبدیل می‌کند
  • پول مهربانی کوچک را به بخشنده‌ای بزرگ تبدیل می‌کند
  • پول آدمی دله‌دزد را به یک سارق بسیار بزرگ بدل می‌سازد
  • پول از دانشجوی اهل علم، دانشمندی فرهیخته و دانا می‌سازد
  • پول از خوش‌گذرانی کوچک، عیاشی بزرگ بوجود می‌آورد
  • پول ورزش‌کاری کوچک را به ورزش‌کاری بزرگ و قدرتمند بدل می‌کند
    و …

پس پول به خودی خود و فی‌نفسه قابل اعتباردهی مثبت یا منفی نیست و به هیچ وجه نمی‌تواند ذات انسان‌ها را تغییر دهد (تغییر جدای از رشد و نمو در همان راستای قبلی است).

اما از سویی دیگر، اگر موضوع ثروت را نیز مورد ارزیابی قرار دهیم، خواهیم دید که این موضوع کلا یک‌سره مثبت و مورد تایید شد، چراکه برای رسیدن به ثروت لازم است دست به خودسازی و ارتقای درون بپردازیم؛ پس تا زمانی که فرد در مسائل موردپسندی همچون صبر، تلاش، خودآگاهی، دگرآگاهی، تعهدپذیری، مسئولیت‌پذیری و … ورود نکرده و در این زمینه‌ها به رشد و شکوفایی نرسیده، قادر به رسیدن به ثروت نیز نخواهد بود.

بنابراین نمی‌توان ثروت را در زمره‌ی مسائل منفی و مردود قرار داد.

شما نیز می‌توانید ثروتمند شوید

ثروتمند، یک صفت می‌باشد که بسیاری از ما خواهان آن هستیم و خواستاریم که یکی از ثروتمند‌ها باشیم، اما آیا این شدنی است؟

این را بپذیرید یا نه، این را با قطعیت می‌گویم که در سال جدید میلادی (از همین فردا) شما قادر خواهید بود به جرگه‌ی ثروتمندان بپیوندید. یکی از افراد ثروتمند در این خصوص می‌گوید “من در زندگی خودم چندین بار ثروتمند شدم و به طور معمول قبل از سن ۳۰ سالگی پول هایم را خرج خرید ماشین، خانه و چیزهایی از این قبیل کردم”

با طی سالیان زیاد و تغییرِ اکثر چیزها در زندگی ها، باز یک چیز خیلی خوب ثابت مانده است و آن هم همان شیوه‌ی ثروتمند شدن است. پس خیالتان راحت، اگر شما این نکات گران بها را به گوش جان بسپارید، لحظه‌ای شک نکنید که در نهایت به یک ثروتمند تبدیل خواهید شد.

۸ راهکار برای ثروتمند شدن، آنهم در کمتر از یک سال

۱. نوشتن یک طرح مالی

در واقع یکی از دلایل بسیار بسیار مهمی که سبب می‌شود که اکثر مردم نتوانند به آرزوی خود که مهان ثروتمند شدن است دست پیدا کنند و تبدیل به یک فرد ثروتمند شوند، همین فقدان یک طرح مالی می‌باشد.

نوشتنو اما اگر شما با خود می‌گویید اصلا چه نیازی به داشتن یک طرح مالی است؟ من به شما می‌گویم وجود این طرح همچون یک شتاب‌ دهنده به شما کمک می‌کند و شما را به سمت حرکت کردن و عمل کردن در مسیر ثروتمند شدن سوق می‌دهد، چون غالباً مردم برای رسیدن به هدفشان، جای عمل کردن، فقط حرف می‌زنند.

ولی طور وجود چنین طرح هایی می‌تواند به شما کمک کند تا در شرایط و برهه‌های مختلف، باز هم شما تصمیم درست را گرفته و به اهداف و رویاهای خودتان دست پیدا کنید.

پس بیایید به جای حرف زدن و حرف زدن درباره موفقیتِ سایرین، دست به عمل زده و خودمان نیز یکی از آن‌ها بشویم.

یکی از برنامه ریزهای مالی _اسکات دی. هتکاک – Scott D. Hatcock) در این خصوص می‌گوید:
“وقتی که در حال طرح و برنامه ریزی برای آینده هستید تا آینده‌ای ایمن تر و مطمئن تر را داشته باشید، بایستی به دو نکته‌ی کلیدی را مورد توجه قرار دهید و آن اینکه:

  • چقدر پول در جیب خود دارید؟
  • و چقدر پول را بایستی خرج کنید؟

این دو موضوع بسیار بسیار بسیار مهم و حیاتی می‌باشند و کسی مثل من همیشه درخصوص آن‌ها استرس و حساسیتی ویژه دارم چرا که این دو نکته همان اساس و پایه‌ی یک طرح مالی خوب می‌باشند، پس بایستی بدون توجه به کمیت این دو موضوع و اینکه اینها چه قدر زیاد می‌باشند، به آن‌ها توجهی کامل داشت.

با توجه به تجربیات زیاد و متنوع من، بزرگ ترین تفاوت بین یک راه صحیح و یک راه ناصحیح برای رسیدن به اهداف، این می‌باشد که شما چه مقدار در آن راه تلاش می‌کنید تا طرح مالی خود را بریزید.

و بسیار جالب است، هنگامی که شما وقت خود را برای ریختن یک طرح مالی می‌گذارید به یک نکته‌ی جالب دست پیدا خواهید کرد و آن اینکه تمام اشخاص موفقِ مالی در این مورد مشترک هستند، یعنی دقیقا همچون شما وقت زیادی را بر روی این طرح گذاشته‌اند.

اغلب، افرادی که در این مورد موفق می‌شوند برنامه خود را با توجه به برنامه‌ی مالی خود بسته اند و همچنین اغلبِ افرادی که برنامه را پس از مدتی رها کرده اند و در دستیابی به هدف خودشان نیز بازمانده اند، کسانی بوده اند که برنامه‌ی مالی را با توجه به ثروت و بنیه‌ی مالی خود نریخته بودند.”

در زمان در حال ریختن یک طرح مالی خوب، به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید:

  1. بر روی چیزی فوکوس و تمرکز کنید که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در گذاشتن زمان برای آن نیز موجب آزرده خاطر شدنتان نمی‌شود.
  2. ببینید که با سرمایه‌ی اولیه‌ی خود در طرح مالی تان چه چیزی را قادر خواهید بود در گام‌های نخستین به کنترل خود در آورید، و بعد از آن با درآمدهایی که به دست می‌آورید به دسته بندی‌های دیگر بپردازید.
  3. بر روی آینده‌ی خود فوکوس و تمرکز کنید، و البته این کار را با پیش‌ بینی تلاش‌های مورد نیاز برای ایجاد آینده دلخواه خود انجام دهید.

۲- تمرکز بر روی افزایش درآمد خود

گرنت کاردونه – Grant Cardone کسی است که در ۲۱ سالگی در شرایطبسیار بد مالی به سر می‌برد و حرکت‌های اولیه او جهت رشد مالی نیز با شکست‌های متمادی روبرو می‌شد، ولی او تا ۳۰ سالگی توانست به یک ثروتمند تبدیل شود.

گرنت کاردون

کاردونه در این باره می‌گوید:

“در شرایط اقتصادی امروزه، شما با پس انداز کردن قادر نخواهید بود به موقعیتِ ثروتمند شدن حتی نزدیک شوید. پس اولین قدم در این شرایط، متمرکز شدن بر روی افزایش درآمد می‌باشد و بایستی این کار را همیشه و مدام تکرار کنید و تکرار کنید تا درآمد شما نیز بیشتر و بیشتر شود.

حقوق من در ماه‌های اولی که شروع به این کار کردم فقط ۳.۰۰۰ دلار در ماه بود اما پس از ۹ سال به بیش از ۲۰.۰۰۰ دلار در ماه رسید، که این افزایش، نتیجه تمرکز من بر روی افزایش درآمدم بود.

همچنین در جریان پول‌های خود باشید، این عمل باعث می‌شود تا شما مجبور بشوید که درآمد خود را مدام کنترل کنید و فرصت‌‌های پیش رویتان و را با چشمانی بازتر بیابید”

و خبر خوب اینکه خوشبختانه شما گزینه‌های زیادی نیز پیش رویتان دارید تا درآمد خود را با آنها زیاد کنید، برای نمونه شما قادر خواهید بود بر روی کارهایی که بازگشت سرمایه بالایی دارند، سرمایه گذاری نمایید.

۳- توجه به نرخ بالای بازگشت پول

برایان فرلودی – brian feroldi در کتاب “احمق موتوری” در این خصوص چنین می‌نویسد:

“بهترین راهی که من برای ثروتمند شدن سراغ دارم این می‌باشد که قدرت بهره‌ی مرکب را نیز در کنار خود داشته باشید. هر چقدر شما بیشتر اجازه به پولتان دهید تا بیشتر ترکیب شود و نرخ برگشتش را تا حد امکان بالا نگه دارید، شانس میلیاردر شدنتان را بالاتر خواهید برد.

البته این را نیز قبول دارم که به زبان آورد و صرفِ بیانِ دریافت بالاترین نرخ بازگشت پول، کاری بسیاری راحت است و عملی کردنش به این آسانی‌ها نیست، چون بسیاری از فاکتورهای پیش نیازش در کنترل شما نیست.

ولی با این وجود خیلی از موفقین، معمولا در همین شرایط تمرکز خودشان را بر روی دو فاکتور معطوف می‌نمایند تا بلندمدت، نرخ بالایی از بازگشت پول را تجربه کنند، و این دو فاکتور مالیات و سرمایه گذاری بر روی هزینه‌ها است.

شما نیز اگر که می‌خواهید به یک ثروتمند تبدیل بشوید تلاش کنید که هر دو فاکتور را تا حد امکان در پایین ‌ترین مقدارشان نگه دارید و تمام سعی و تلاش خود را به کار ببندید تا از آن دسته از کارهایی که موجب افزایش مالیات‌های برای کارتان می‌شود، اجتناب کنید”

پس بهتر است برای بهبود نرخ بازگشت پولتان از شخصی کارگزار و یا یک شرکت کارگزار بهره بگیرید.

همچنین فرلودی در ادامه‌ی نوشتار خود می‌گوید: “اگر شما می‌خواهید ثروتمند بشوید بایستی از تمام کمک هایی که قادر خواهید بود به دست بیاورید کمک بگیرید، و کاملا مطمن بشوید که هزینه‌های سرمایه‌گذاری شما و همین طور مالیات‌های مربوطه در کمترین مقدار خود قرار دارند تا شما به آن چیزی که مایلید برسید”

۴- افزایش جریان درآمدی خود

توماس کورلی – Thomas Corley با گذاشتن زمان پنج ساله برای مطالعه‌ی زندگی افراد ثروتمند، پی برد که تقریبا تمامی ملیونرهای خودساخته بیش از ۳ جریان مالی را برای خود تثبیت کرده اند و حتی اکثر آنها از این تعداد هم فراتر رفته و از راه‌های بیشتری به کسب ثروتد پرداخته اند.

۵- خودکار کردن پس‌انداز

اگر شما خواستار آن هستید که ثروتمند بشوید بایستی عادت پس انداز کردن پول را در خودتان تقویت کنید؛ برای تحقق این امر شما می‌توانید از روش‌های مختلفی مثل درآمد بازنشستگی یا روش‌های سنتی پس انداز بره بگیرید.

البته لازم به ذکر می‌باشد که روش‌های مختلف پس انداز کردن، فقط با اتوماتیک کردن پروسه‌ی آن محقق می‌شود.

و این فرایند به صورت اتوماتیک قسمتی از حقوق یا پول شما را ذخیره و نگهداری می‌کند، بدون اینکه شما متوجه‌ی این کار بشوید. برای این منظور پیشنهاد می‌شود که ۱۰ درصد را برای سرمایه گذاری و ۵ درصد را برای پس انداز قرار دهید.

جریان خودکار مالی

۶- افزایش دانش و مهارت‌ها

تاکر هیوز – Tucker Hughes کسی است که در سن ۲۲ سالگی تبدیل به یک ثروتمند شد. او در این خصوص چنین می‌گوید:

“روزانه حداقل نیم ساعت پادکست‌های مربوط به حوزه‌ی کاری خودتان را گوش دهید، به عنوان مثال می‌توانید این کار را وقتی انجام دهید که در حال رانندگی هستید و یا مشغول انجام کاری هستید که چندان ذهنتان را مشغول نمی‌کند.

همین طور اصلا نیاز نیست که شما در حوزه‌ی کاری خود یک استاد تمام عیار باشید، بلکه نیاز است شما یک نابغه باشید که می‌تواند به راحتی بحث هر چیزی را پیش کشیده و به خوبی در آن توانایی صحبت کردن داشته باشد”

۷- توجه به صرفه جویی

این یه رسم و قاعده است که غالبا ثروتمندان بسیار صرفه جو می‌باشند، افراد پولدار پول زیادی را برای لاکچری و چیزهای مد پرداخت نمی‌کنند و اکثرا به خاطر پولی که بابت خانه و اتومبیل‌های گران پرداخت کرده اند، انگشت نما می‌شوند.

آن‌ها همیشه بدهی‌های خود را نیز تحت کنترل دارند، به عنوان مثال به آقای تی بون پیکنز – T. Boone Pickens را می‌توان نام برد که هر وقت به جایی می‌‌رود به اندازه خرجش با خود پول نقد حمل می‌کند و نه بیشتر.

۸- همراهی و همکاری با ثروتمندان

استیو سیبولد – Steve Seebold در گزارشی برای وب‌سایت خبری مالی و تجاریِ Business Insider در این خصوص این‌ گونه نوشت:

“در اغلب اوقات، ارزش ارتباطات شبکه‌ای شما، نمایانگر تعداد و وضعیت نزدیک ترین و صمیمی ترین دوستان شما است”

البته این یک قاعده‌ی تا زه کشف شده و جدید نیست بلکه زمان زیادی است بزرگان زیادی به زبان‌های مختلف به آن اشاره دارند.

سیبولد نویسنده‌‌ی کتاب “ثروتمندان چطور فکر می‌کنند؟” باز در این خصوص چنین می‌گوید:
“اگر ما در معرض افرادی قرار بگیریم که اکثر آن‌ها موفق هستند، این موج مثبت بر روی ما نیز تاثیر خواهد گذاشت و ما نیز همچون آن ها، آدم هایی موفق خواهیم شد، و اگر این دسته از افراد کسانی باشند که ثروتمند خودساخته به شمار می‌روند، ما نیز به زودی خواهیم توانست تا درآمد خود را افزایش دهیم.

شما به هر فردی که جذب بشوید شبیه او خواهید شد، و به همین علت همیشه آدم‌های پیروز به سمت سایر اشخاص پیروز جذب می‌شوند؛ اشخاص هوشمند به شیوه‌ی دیگری نسبت به اشخاص عادی به پول نگاه می‌کنند و قرار گرفتن در کنارشان شبیه به آن طرز فکر را برایتان به ارمغان خواهد آورد”

مرتبط: کسب ثروت: پاسخ به ۶۵ سوال مهم در این خصوص

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *