بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

استفاده از ذهنیت رشد برای توسعه مهارت های خود

ذهنیت رشد و ذهنیت ثابت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

داشتن ذهنیت رشد به شما این امکان را می دهد که فراتر از وضعیت شغلی و صنعت فعلی خود نگاه کنید و بدانید که قدرت تغییر آن را دارید. از طریق یادگیری و توسعه مهارت ها، آنچه را که ممکن است زمانی فکر می کردید یک پتانسیل سرنوشت ساز است تغییر می دهید. با این دیدگاه، دنیایی از فرصت ها را برای خود باز می کنید و کیفیت کلی زندگی و بهره وری در محل کار خود را بهبود می بخشید. در این مقاله توضیح می‌دهیم که طرز فکر رشد چیست، چه تفاوتی با یک ذهنیت ثابت دارد و چگونه می‌توان ذهنیت رشد خود را در محل کار به کار برد.

طرز فکر رشد چیست؟

داشتن ذهنیت رشد به معنای داشتن این باور است که هوش و پتانسیل در بدو تولد تعیین نمی شود. این ایده این است که مهارت ها و ویژگی های شخصی در کنترل شما هستند و می توانند با تمرکز و تلاش بهبود یابند. ذهنیت رشد بر اساس نظریه نوروپلاستیسیته است که توانایی مغز برای رشد و تغییر در هر سنی است.

ذهنیت ثابت چیست؟

یک ذهنیت ثابت نقطه مقابل ذهنیت رشد است و به این نظریه اشاره دارد که ما نمی توانیم مهارت ها و استعدادهای خود را تغییر دهیم. گفته می شود، ذهنیت های رشد و ذهنیت های ثابت می توانند در درون یک فرد وجود داشته باشند. به عنوان مثال، یک فرد ممکن است در هنگام پیشرفت در محل کار یا مدرسه یک ذهنیت رشد نشان دهد، اما در روابط شخصی خود ذهنیت ثابتی داشته باشد. مخالفش هم درست است.

کسانی که ذهنیت ثابتی دارند ممکن است از بد به نظر رسیدن و ریسک کردن می ترسند. این امر مانع از غلبه بر چالش ها، تلاش برای چیزهای جدید و دستیابی به اهداف قابل دستیابی در محل کار می شود.

مرتبط: تعیین اهداف برای بهبود شغل خود

مزایای داشتن ذهنیت رشد در محیط کار

در هر زمینه شغلی، این باور که می‌توانید پیشرفت کنید، به شما انگیزه می‌دهد که با وجود موانع، استقامت کنید. در اینجا سایر مزایای شغلی ذهنیت رشد آورده شده است:

دید مثبتی به زندگی خواهید داشت

با این باور که می توانید خودتان را بهبود ببخشید و بر تغییر تأثیر بگذارید، دید مثبت تری به زندگی خواهید داشت. با گسترش، می‌توانید تیم خود را برای رشد و توسعه برای دستیابی به اهداف بالاتر تشویق کنید.

شما با تغییر سازگار هستید

با ذهنیت رشد، شما نسبت به تغییراتی که ممکن است در محل کار ایجاد شود، پذیرا و سازگارتر خواهید بود. سازگاری بیشتر به گسترش قابلیت‌های فن‌آوری، افزایش رفاقت در محل کار و الهام بخشیدن به ایده‌های تازه‌ای کمک می‌کند که درآمد و سود را برای کسب‌وکار به ارمغان می‌آورد.

شما از تلاش های تیم خود الهام گرفته اید

شما موفقیت‌های محل کار را یادداشت می‌کنید و شیوه های این موفقیت ها را برای خود در پیش می گیرید تا برخی از موفقیت‌های خود را بسازید. پس از آن، می توانید در مورد آنچه آموخته اید و چگونه می توانید دانش خود را در زمینه خاصی از کار خود تقویت کنید، فکر کنید. به عبارت دیگر، طرز فکر رشد به شما کمک می کند افکار و اعمال خود را تنظیم و مدیریت کنید تا آنها را به سمت نتایج موفقیت آمیز سوق دهید.

شما از حال راضی هستید

یک طرز فکر رشد، کمک هایی را که به تیم و کار خود می کنید، ارزش می دهد. علیرغم نتایج، همه چیز یک فرصت یادگیری است که شما را فردا در جایگاه بهتری نسبت به امروز قرار می دهد.

ذهنیت رشد می تواند به شما کمک کند بهترین باشید
ذهنیت رشد می تواند به شما کمک کند بهترین باشید

چگونه یک ذهنیت رشد در کار ایجاد کنیم

شما می توانید یک ذهنیت رشد را از طریق استراتژی های مربوط به شناسایی هدف، برنامه ریزی و اقدام مداوم ایجاد کنید. در اینجا نحوه توسعه این استراتژی ها برای اطمینان از یک ذهنیت رشد مستمر در محل کار، صرف نظر از سن یا جایی که در شغل خود هستید، آورده شده است:

  1. بر یادگیری تمرکز کنید.
  2. رویکرد خود را به چالش ها تغییر دهید.
  3. شایستگی انتقاد/بازخورد را ارزیابی کنید.
  4. به دنبال درک اینکه چرا چیزی شکست خورده است.
  5. از پیشنهاد خودکار برای ایجاد یک ذهنیت قوی تر استفاده کنید.

۱. بر تنظیم و دستیابی به اهداف یادگیری و عملکرد تمرکز کنید

نحوه تعیین هدف تعیین کننده نحوه رویکرد شما به آن است. وقتی هدفی را بر اساس معیارهایی مانند سرعت یا رتبه‌بندی مشتریان تعیین می‌کنید، دامنه مواردی را که نیاز به بهبود واقعی دارند محدود می‌کنید. تمرکز بر یادگیری یک مهارت، بهبود فرآیند یا درک نیازهای یک موضوع، منجر به خروجی‌های سریع‌تر و رضایت بیشتر مشتریان می‌شود. علاوه بر این، در حین انجام برنامه عملی خود، شما را صبورتر می کند و موفقیت را در درازمدت افزایش می دهد.

۲. رویکرد خود را به چالش ها تغییر دهید

وقتی مشکلی پیش می‌آید، طبیعی است که بخواهید به روشی که همیشه به آن برخورد کرده‌اید، برخورد کنید. با این حال، هنگامی که بدون تشخیص انجام می شود، ممکن است مراحل کلیدی لازم برای دستیابی به هدف خود را از دست بدهید. از طریق جمع آوری داده های بی طرفانه، روشن کردن مشکل و اجرای یک برنامه اقدام، می آموزید که چگونه با هر چالش جدید با دیدگاهی آگاهانه برخورد کنید. سعی کنید اهداف SMART (مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و مبتنی بر زمان) را تعیین کنید تا به تعیین مرزهای رشد کمک کنید که می توانید بر اساس آن برنامه ریزی و تنظیم کنید.

با تغییر رویکرد خود، شما به این ایده که همه مسائل منحصر به فرد هستند باز می‌مانید.

مطالب مرتبط: مهارت های حل مسئله: تعاریف و مثال ها

۳. محاسن انتقاد/بازخورد را ارزیابی کنید

بازخورد از یک منبع قابل اعتماد در محل کار، خواه از یک مدیر یا همکار باشد، می تواند کلید ارزشمندی برای موفقیت شما باشد. هنگام ایجاد یک ذهنیت رشد، بازخورد را ابزاری برای بهبود و ارزیابی خود بدانید. اگر مطمئن نیستید که از چه کسی بپرسید، به دنبال یافتن یک مربی باشید تا بینش‌ها و تاکتیک‌هایی را که برای رشد شما قابل اجرا هستند، ارائه دهد.

۴. به دنبال درک دلیل شکست چیزی باشید

شکست اجتناب ناپذیر است اما در عین حال ارزشمند است. اگر نیاز به تنظیم شاخص‌های کلیدی عملکرد و آنچه می‌توانید در آن‌ها بهبود ببخشید، شکست‌ها به شما این امکان را می‌دهند که آنچه را که اشتباه رخ داده است، ارزیابی کنید. ممکن است متوجه شوید که این ایده درست بود اما اجرا نشد. یا شاید متوجه شوید که فاکتورهای رشد اشتباهی را برای موفقیت اندازه‌گیری کرده‌اید.

۵. از پیشنهاد خودکار برای کمک به پرورش ذهنیت قوی تر استفاده کنید

پیشنهاد خودکار تمرین تکرار یک عبارت برای خود برای تشویق خودگویی مثبت است. خودگویی از احساسات ناخودآگاهی که نسبت به خود دارید ناشی می شود. در حین یادگیری یک مهارت دشوار، از جملات تاکیدی مثبت مانند “من می توانم” ، “من در حال یادگیری هستم” یا “هنوز آن را یاد نگرفته ام” استفاده کنید. به طور کلی، ذهنیت مثبت برای اکتشافات بازتر است و برای تاب آوری در مواقع بحران مجهزتر است.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *