بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۱۱ نوع تست در نرم افزار

راهنمای کامل در مورد زمان انتخاب تست اتوماسیون

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

هنگامی که یک شرکت نرم افزاری را توسعه می دهد، باید آن را نیز آزمایش کند. روش های مختلف تست بسته به نوع نرم افزار و اهداف توسعه دهنده، تحلیلگر QA یا تیم تست استفاده می شود. مهم است که درباره تست های مختلف موجود بیشتر بدانید تا بتوانید تعیین کنید کدام یک برای فرآیند توسعه نرم افزار شما بهترین است.

در این مقاله از ایوسی، ما توضیح می دهیم که تست نرم افزار چیست و لیستی از ۱۱۱ نوع تست نرم افزاری را که ممکن است انتخاب کنید به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید: نحوه استفاده از تست اتوماسیون در ۵ مرحله

تست نرم افزار چیست؟

تست نرم افزار فرآیندی است برای اطمینان از اینکه یک برنامه همانطور که باید کار می کند. این نرم افزار را می توان در بسیاری از سناریوها، از برنامه های موبایل و وب سایت ها گرفته تا برنامه های داخلی محل کار و سیستم های ایمیل استفاده کرد.

کاربر نهایی ممکن است کارمندان، مشتریان، ارباب رجوعان، فروشندگان یا هر گروه دیگری باشد. انجام تست نرم‌افزار بسیار مهم است تا بتوانید تشخیص دهید که نرم‌افزار کاربرپسند است، همه چیزهایی را که باید در آن گنجانده است، کاربردی است و هیچ گونه خطا یا آیتم‌های گمشده‌ای ندارد.

مطالب مرتبط: مهندس نرم افزار در مقابل توسعه دهنده نرم افزار: تفاوت چیست؟

سه راه برای تست

سه روش کلی برای تست نرم افزار وجود دارد. با انتخاب روش‌های تست مناسب، روشی را که ترجیح می‌دهید تست کنید، در نظر بگیرید.

  • تست دستی: تسترها از تست عملی جنبه های فردی نرم افزار استفاده می کنند. این می تواند در توسعه سریع نرم افزار امروزی بسیار وقت گیر باشد.

  • تست خودکار: اسکریپت های تست و ابزارهای تخصصی به طور خودکار نرم افزار را تست می کنند.

  • تست مداوم: نرم افزار به طور مداوم با استفاده از تست خودکار در مقیاس بزرگتر آزمایش می کند.

۲۰ نوع تست

بیش از ۱۰۰ نوع روش تست نرم افزار وجود دارد. در اینجا نگاهی دقیق تر به ۲۰ نفر برتر داریم:

مطالب مرتبط: ۶ روش تست نفوذ (با تعریف و مراحل تست)

۱. آزمون پذیرش

یک مشتری یا مشتری معمولاً تست پذیرش را انجام می دهد. آنها نرم افزار شما را بر اساس عواملی مانند الزامات تجاری، نیازهای کاربر نهایی و عملکرد آزمایش می کنند. اگر نرم‌افزار تست را با موفقیت پشت سر بگذارد، مشتری نرم‌افزار را پذیرفته است، در غیر این صورت، مشتری ممکن است قبل از پذیرش آن درخواست کند که به‌روزرسانی‌های اضافی را انجام دهید.

۲. تست دسترسی

تست دسترس‌پذیری در خدمت جمعیت معلول است. می‌خواهید مطمئن شوید که نرم‌افزار شما می‌تواند توسط افرادی که ممکن است نابینا، ناشنوا، کور رنگ یا سایر اختلالات باشند، استفاده شود. دسترسی توسط دستورالعمل‌های دسترسی به محتوای وب فدرال (WCAG)، بخش ۵۰۸ و قانون آمریکایی‌های دارای معلولیت (ADA) الزامی است .

تخلفات ممکن است برای شرکت شما ۵۵۰۰۰ دلار و بالاتر جریمه داشته باشد. آزمایش دسترس‌پذیری اغلب شامل بررسی اندازه و رنگ فونت است، اطمینان از اینکه صدا کار می‌کند و کاربر می‌تواند آن را تنظیم کند و تصاویر و سایر بخش‌های وب‌سایت برای صفحه‌خوان‌ها و برنامه‌های گفتاری بهینه شده‌اند.

۳. تست فعال

با آزمایش فعال، آزمایش‌کننده نقش کاربر نهایی را بر عهده می‌گیرد و مانند یک مشتری، مشتری یا فروشنده با نرم‌افزار تعامل دارد. یک آزمایش‌کننده می‌تواند هر مشکلی را که یک فرد غیرعادی ممکن است در پیمایش نرم‌افزار داشته باشد، اعم از یک وب‌سایت یا برنامه تلفن همراه، شناسایی کند و ممکن است از یک محیط زنده یا نسخه نمایشی با فناوری پیشرفته برای تکرار تجربه کاربر نهایی استفاده کند.

۴. آزمایش موقت

در تست ad-hoc، یک تستر برای یافتن نقص ها و سایر اشتباهات با تلاش عمدی برای شکستن نرم افزار با انجام اقدامات تصادفی کار می کند. انجام این کار کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که تیم نرم افزار می تواند قبل از اجرای برنامه، عیب یابی و رفع کند.

تست Ad hoc می تواند توسط یک تستر، توسعه دهنده نرم افزار یا هر شخص دیگری که در پروژه دخیل است انجام شود. چیزی که تست موقت را از سایر تست‌ها متمایز می‌کند این است که بدون هیچ مدرک یا تست موردی انجام می‌شود.

۵. تست سن

تست سن توسط یک آزمایشگر یا تیم برای ارزیابی عملکرد نرم افزار در آینده انجام می شود. در حالی که کاهش عملکرد با گذشت زمان طبیعی است، تست سن به تیم تست کمک می کند تا بفهمد زمان چقدر بر نرم افزار و قابلیت استفاده آن تاثیر می گذارد.

۶. تست چابک

تیم تضمین کیفیت (QA) معمولاً تست چابک را بر روی نرم افزار مطابق با روش های مدیریت پروژه و توسعه چابک انجام می دهد. تست چابک بر دیدگاه مشتری و همکاری همه افراد درگیر در پروژه تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: مهارت های تضمین کیفیت: تعریف، مثال ها و نکات

۷. تست آلفا

هدف از تست آلفا کمک به یافتن تمام مسائل در یک نرم افزار کامل است. برای انجام این کار، تیم آزمایش معمولا یک محیط مجازی ایجاد می کند که در آن می توانند داده های واقعی را در زمان واقعی آزمایش کنند.

تست آلفا قبل از آزمایش بتا و تحویل به کاربر نهایی انجام می شود، خواه این کارمندان داخلی، مشتریان، مشتریان یا فروشندگان باشند. هدف این است که نرم افزار یک بررسی جامع ارائه شود تا بتوان آن را بدون خطا و بدون اشکال ارائه کرد.

۸. تست API

تیم QA تست رابط برنامه نویسی کاربردی (API) را انجام می دهد. تست API عملکرد، قابلیت اطمینان، امنیت و عملکرد بین دو یا چند سیستم نرم افزاری را بررسی می کند. نرم افزار یک تماس به رابط ارسال می کند و تست پاسخ را بررسی می کند. هدف این است که اطمینان حاصل شود که این دو نرم افزار با هم کار می کنند تا یک تجربه کاربری عالی ارائه دهند.

مرتبط: توابع API چیست؟ (انواع، اجزاء و ۳ مثال) | SDK در مقابل API: تفاوت چیست؟ (به علاوه مثال ها)

۹. آزمون ادعا

تست ادعا شامل استفاده از عبارات بولی و رشته های جستجو برای یافتن هر گونه خطا در برنامه است. اگر یک عبارت بولی درست باشد، توسعه‌دهندگان و آزمایش‌کنندگان متوجه می‌شوند که یک اشکال در جایی در نرم‌افزار وجود دارد.

۱۰. تست خودکار

ماشین‌ها تست‌های خودکار را در مقایسه با تست دستی انجام می‌دهند. با آزمایش خودکار، یک توسعه‌دهنده یا مهندس نرم‌افزار یک کد آزمایشی می‌نویسد که ماشین می‌تواند آن را اجرا کند. اینکه روش تست خودکار چقدر موثر است بستگی به این دارد که اسکریپت تست چقدر خوب نوشته شده است. شما می توانید کد آزمایشی را برای هر چیزی از یک اقدام واحد گرفته تا چیز بسیار پیچیده تر بنویسید.

مطالب مرتبط: چگونه به یک توسعه دهنده اتوماسیون تبدیل شویم

۱۱. تست سازگاری با عقب

تست سازگاری به عقب برای اطمینان از سازگاری نسخه جدید یا به روز شده نرم افزار شما با نسخه های قبلی و سایر سیستم ها، مرورگرها و برنامه هایی که قبلاً با آنها متصل شده است و کاربر نهایی می تواند بدون وقفه از نرم افزار استفاده کند، استفاده می شود.

۱۲. تست مسیر پایه

آزمایش مسیر پایه که «تست ساختاریافته» نیز نامیده می‌شود، روشی است برای آزمایش تمام مسیرهای ممکن که کاربر نهایی می‌تواند از طریق نرم‌افزار طی کند. اگرچه این یک روش نسبتاً روشمند برای آزمایش است، اما به شما کمک می کند تا از مشکلات و موارد اضافی در مراحل بعدی، یا بدتر از آن، پس از استفاده مشتری از نرم افزار جلوگیری کنید.

۱۳. تست معیار

تست معیار زمان لازم برای انجام یک نوع و تعداد مشخصی از فعالیت ها را اندازه گیری می کند. یک تیم آزمایش ممکن است سعی کند سیستم را بیش از حد بارگذاری کند تا ببیند قبل از خراب شدن چقدر می تواند طول بکشد. به عنوان مثال، اگر نرم افزار مورد آزمایش یک وب سایت باشد، تیم ممکن است بازدیدهای متعددی را از وب سایت انجام دهد تا بررسی کند که چقدر طول می کشد تا صفحه اصلی بارگیری شود. تست معیار همچنین ممکن است نسخه‌های نرم‌افزاری را با هم مقایسه کند تا مطمئن شود که همه آنها به معیارهای از پیش تعیین‌شده دست می‌یابند.

۱۴. آزمایش بتا

تست بتا پس از تکمیل تست آلفا و قبل از تحویل نرم افزار به کاربر نهایی انجام می شود. در حالی که تست آلفا در یک محیط مجازی انجام می شود، آزمایش بتا در یک محیط واقعی توسط گروه منتخبی از کاربران نهایی – یا افرادی که در نهایت پس از اتمام آزمایش از محصول استفاده می کنند، انجام می شود.

آزمایش‌کنندگان در توسعه شرکت نداشته‌اند، بنابراین هیچ پیش‌فرض یا دانشی درباره نحوه عملکرد نرم‌افزار ندارند. آزمایش بتا به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا نحوه تعامل کاربر نهایی با نرم‌افزار را بیاموزند، خطاهای از دست رفته در آزمایش‌های قبلی را بیابند و براساس یافته‌های خود هر گونه به‌روزرسانی را انجام دهند.

۱۵. آزمایش ادغام انفجار بزرگ

با آزمایش ادغام بیگ بنگ، تمام جنبه های نرم افزار به طور همزمان یکپارچه می شوند تا آزمایش به طور کلی آغاز شود. توسعه‌دهندگان زمانی از آزمایش ادغام انفجار بزرگ استفاده می‌کنند که مطمئن باشند در کارشان خطای کم یا بدون خطا وجود خواهد داشت. اگرچه این نوع آزمایش به عنوان یک آزمایش کل نگر مفید است، اما تشخیص دقیق خطا برای توسعه دهندگان ممکن است دشوار باشد و ممکن است نیاز به عقب نشینی قابل توجهی برای شناسایی آنچه اتفاق افتاده و نحوه رفع آن باشد.

۱۶. تست قابلیت حمل باینری

تیم های آزمایش از تست قابلیت حمل باینری برای بررسی عملکرد یک برنامه در پلتفرم های مختلف و در محیط های مختلف استفاده می کنند. “قابلیت حمل” به این معنی است که برنامه در یک سیستم ایجاد و آزمایش می شود، اما در پلتفرم یا محیط دیگری به خوبی عمل می کند. این یک ویژگی مهم است، به خصوص برای الزامات ترکیب ABI.

۱۷. تست جعبه سیاه

تیم QA معمولاً از آزمایش جعبه سیاه برای تأیید عملکرد برنامه استفاده می کند. آزمایش کنندگان هیچ اطلاع قبلی از نحوه کدگذاری نرم افزار یا نحوه عملکرد آن ندارند. آنها فقط می خواهند بدانند که آیا نرم افزار آنچه را که انتظار می رود انجام می دهد و الزامات خاصی را برآورده می کند.

۱۸. تست یکپارچه سازی از پایین به بالا

تست یکپارچه سازی پایین به بالا با آزمایش پایین ترین سطوح نرم افزار و به صورت تدریجی، با استفاده از این سطوح تست کامل برای آزمایش عناصر سطح بالاتر نرم افزار شروع می شود.

۱۹. تست ارزش مرزی

با آزمایش مقدار مرزی، تیم QA انتهای شدید نرم افزار یا برنامه و مقادیر ورودی انتخاب شده را آزمایش می کند. آزمایش معمولاً پس از تکمیل آنچه “پارتیشن بندی کلاس معادل” نامیده می شود – بخشی از تست جعبه سیاه – انجام می شود. هنگامی که مقادیر مرزی را تعیین کردید، می توانید هر تعداد سناریو آزمایشی را انجام دهید.

۲۰. آزمون شعبه

شما از روش تست شاخه برای آزمایش همه شاخه های کد منبع یک نرم افزار به طور همزمان استفاده می کنید. این به توسعه دهندگان اجازه می دهد بدانند که همه کدها قابل اجرا و آزمایش هستند. آنها همچنین می توانند تعیین کنند که کدام بخش از کد شاخه ای ندارند و چگونه آنها را به روش دیگری آزمایش کنند.

مطالب مرتبط: ۱۲ ابزار مفید تست اتوماسیون برای افزایش کارایی

۹۱ روش اضافی برای تست نرم افزار

در اینجا ۹۱ روش تست نرم افزار اضافی، به ترتیب حروف الفبا فهرست شده است. یک روش ممکن است با بیش از یک اصطلاح شناخته شود، بنابراین بهتر است تا حد امکان با بسیاری از آنها آشنا شوید.

  1. تست پهنا

  2. تست سازگاری مرورگر

  3. تست کد محور

  4. تست مقایسه

  5. تست سازگاری

  6. تست انطباق

  7. تست کامپوننت

  8. تست همزمانی

  9. تست پوشش شرایط

  10. تست پیکربندی

  11. تست انطباق

  12. تست زمینه محور

  13. تست مداوم

  14. تست تبدیل

  15. تست پوشش تصمیم

  16. تست وابستگی

  17. آزمایش مخرب

  18. تست بازیابی بلایا

  19. تست دامنه

  20. تست دینامیک

  21. تست کارایی

  22. تست انتها به انتها

  23. تست استقامت

  24. تست پارتیشن بندی معادل سازی

  25. تست رسیدگی به خطا

  26. تست اکتشافی

  27. تست شکست

  28. تست تزریق خطا

  29. تست تایید رسمی

  30. تست عملکردی

  31. تست فاز

  32. تست جعبه شیشه ای

  33. آزمایش جهانی شدن

  34. تست گوریل

  35. تست جعبه خاکستری

  36. تست نرم افزار رابط کاربری گرافیکی

  37. تست ادغام ترکیبی

  38. تست نصب/حذف نصب

  39. تست یکپارچه سازی

  40. تست تعاملی

  41. تست رابط

  42. تست بین المللی سازی

  43. تست بین سیستمی

  44. تست کلیدواژه

  45. تست بار

  46. تست بومی سازی

  47. تست حلقه

  48. تست قابلیت نگهداری

  49. تست اسکریپت دستی

  50. تست پشتیبانی دستی

  51. تست مبتنی بر مدل

  52. تست مبتنی بر مدولاریت

  53. تست جهش

  54. تست منفی

  55. تست غیر عملکردی

  56. تست عملیاتی

  57. تست آرایه متعامد

  58. تست جفت

  59. تست موازی

  60. تست غیر فعال

  61. تست مسیر

  62. تست نفوذ

  63. ازمایش عملکرد

  64. تست صلاحیت

  65. تست رمپ

  66. تست بازیابی

  67. تست رگرسیون

  68. تست قابلیت اطمینان

  69. تست نیازمندی ها

  70. تست سلامت

  71. تست امنیتی

  72. تست مقیاس پذیری

  73. تست سناریو

  74. تست عملکرد یکبار مصرف

  75. تست دود

  76. تست پایداری

  77. تست بیانیه

  78. تست استاتیک

  79. تست ذخیره سازی

  80. تست استرس

  81. تست سازه

  82. تست یکپارچه سازی سیستم

  83. تست سیستم

  84. تست نخ

  85. تست ادغام از بالا به پایین

  86. تست واحد

  87. تست ارتقا

  88. قابلیت استفاده

  89. تست آسیب پذیری

  90. تست جعبه سفید

  91. تست گردش کار

بیشتر بخوانید: ۱۸ مهارت تست کننده نرم افزار

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *