نماد سایت ایوسی

فرصت های رشد: ۱۱ راه برای پیشرفت در شغل شما

یافتن فرصت های رشد

یافتن فرصت های رشد

اگر می‌خواهید در حرفه خود پیشرفت کنید، به شرکت‌ها نشان دهید که در حال تلاش برای رسیدن به پتانسیل کامل خود هستید. کارفرمایان به دنبال افرادی هستند که ابتکار عمل داشته باشند و بخواهند مهارت های خود را بهبود بخشند. یکی از راه های انجام این کار، جستجوی فرصت هایی برای رشد به عنوان یک حرفه ای است.

در این مقاله از ایوسی، فرصت‌های رشد را تعریف می‌کنیم، توضیح می‌دهیم که چرا این فرصت‌های رشد مهم هستند و انواع فرصت‌های رشد را به اشتراک می‌گذارند.

فرصت های رشد چیست؟

فرصت‌های رشد موقعیت‌هایی هستند که می‌توانید در شغل خود پیشرفت کنید. راه اصلی برای رشد به عنوان یک حرفه ای، یافتن راه هایی برای بهبود مهارت ها و دانش کاربردی است. شما می توانید این کار را با جستجوی مسئولیت ها و تجربیات جدید انجام دهید.

کلید رشد شغلی باز بودن در برابر اشتباه کردن است. وقتی مایلید چیزهایی را امتحان کنید، حتی شکست‌هایتان می‌توانند چیزهای زیادی به شما بیاموزند. حتی ممکن است متوجه شوید که در آنچه تلاش می کنید نیز موفق هستید.

مطالب مرتبط: چگونه در حرفه خود رشد کنید

اهمیت فرصت های رشد

فرصت های رشد به دلایل زیر مهم هستند:

بهبود احساس رفاه:

زمانی که تمام تلاش خود را برای رشد به عنوان فردی انجام می دهید، می توانید احساس رفاه خود را بهبود بخشید. تلاش فعال برای رسیدن به اهداف و گسترش توانایی های خود احساس خوبی است.

عملکرد کاری بهتر:

داشتن مجموعه ای گسترده از مهارت ها به شما امکان می دهد کار خود را بهتر انجام دهید. وقتی کارفرمایی دارید که فرصت‌های رشد را فراهم می‌کند، ممکن است نسبت به شرکت وفادارتر باشید و سخت‌تر کار کنید. ارائه چنین فرصت هایی باعث افزایش بهره وری و کاهش نرخ گردش مالی توسط کارفرمایان می شود.

استرس و اضطراب کمتر:

دانستن اینکه چگونه کار خود را به خوبی انجام دهید می تواند احساس استرس و اضطراب را کاهش دهد. وقتی جایی برای رشد دارید، دیگر نیازی به نگرانی در مورد موانع در حرفه خود ندارید.

رضایت شغلی بالاتر:

وقتی احساس می کنید در حرفه خود در حال پیشرفت هستید، نسبت به موقعیتی که در زندگی دارید احساس بهتری خواهید داشت. چه به تازگی ارتقای شغلی داشته باشید و چه مسئولیت‌های بیشتری در محل کارتان داشته باشید، این دستاوردها می‌تواند به شما کمک کند تا قدم بعدی را در حرفه خود دنبال کنید.

عزت نفس و اعتماد به نفس بیشتر:

امتحان کردن چیزهای جدید راهی عالی برای افزایش اعتماد به نفس شماست. اینکه به خودتان بگویید توانایی هر کاری را دارید راهی برای افزایش ارزش خود است.

۱۱ نوع فرصت رشد

در اینجا انواع فرصت های رشد برای پیگیری وجود دارد:

۱. منتورینگ

اگر کار شما نوعی برنامه راهنمایی ارائه می دهد، سعی کنید از آن بهره ببرید. شما می توانید از یک مربی چیزهای زیادی یاد بگیرید، به خصوص اگر آنها تجربه زیادی در صنعت شما داشته باشند. این شخص می تواند به شما مشاوره و حمایت لازم را برای رسیدن به سطح بعدی حرفه خود بدهد.

برای توسعه رابطه خود تلاش کنید، زیرا هرگز نمی دانید این ارتباط می تواند به چه فرصت های اضافی منجر شود. ببینید آیا این فرد به برخی از مهم‌ترین سوالات شما در مورد شغلتان پاسخ می‌دهد یا خیر. می توانید سوالات زیر را از آنها بپرسید:

مطالب مرتبط: راهنمای قطعی مربیگری

۲. برنامه های توسعه رهبری

توسعه مهارت های رهبری راهی عالی برای پیشرفت شغلی شماست. با ثبت نام در برنامه توسعه رهبری، می توانید یاد بگیرید که چگونه یک رهبر موثر باشید. از این تجربه به عنوان زمانی برای جذب هر چه بیشتر اطلاعات استفاده کنید. اگر مربیان همیشه به دنبال داوطلب هستند، سعی کنید خود را در آنجا قرار دهید.

با نشان دادن اینکه مشتاق یادگیری و کمک هستید، می توانید از این نوع برنامه بهره بیشتری ببرید. شاید پس از اتمام آن، برای یک نقش مدیریتی آماده باشید. قرار دادن این تجربه در رزومه کاری به کارفرمایان نشان می دهد که شما برای تبدیل شدن به یک رهبر موثر جدی هستید.

مطالب مرتبط: پیشرفت شغلی شما با توسعه رهبری

۳. آموزش منظم

هنگام درخواست برای مشاغل، به دنبال شرکتی باشید که جلسات آموزشی منظمی را برای کارکنان خود برگزار می کند. در حالی که ورود اولیه شما مهم است، شما کارفرمایی می خواهید که اهمیت آموزش مداوم را درک کند.

اگر مدیر یا سرپرست شما همیشه به دنبال بازخورد است، به آنها بگویید که از جلسات آموزشی در زمینه های خاص قدردانی می کنید. به آنها بگویید که می خواهید روی چه مهارت های خاصی کار کنید. ارائه این بازخورد نشان می دهد که شما یک کارمند جاه طلب و هدف گرا هستید.

مطالب مرتبط: انواع مختلف آموزش در محل کار چیست؟

۴. خدمات توسعه شغلی

ببینید آیا کارفرمای شما خدمات توسعه شغلی ارائه می دهد یا خیر. این خدمات ممکن است شامل مشاوره شغلی، سایه کاری، مصاحبه های اطلاعاتی، فیلم های آموزشی و برنامه های مربیگری باشد. از هر منبعی که کارفرمای شما مایل به ارائه آن است استفاده کنید.

۵. بازپرداخت شهریه

اگر می خواهید در نهایت به مدرسه برگردید، سعی کنید کارفرمایی پیدا کنید که شهریه شما را پوشش دهد. داشتن یک کارفرما که مایل به پوشش این هزینه ها باشد می تواند فرصتی نادر اما باورنکردنی باشد.

با ادامه تحصیل، می توانید برای نقش های پیشرفته تر در رشته خود واجد شرایط شوید. حتی ممکن است متوجه شوید که پس از تکمیل برنامه خود، کارفرمای شما آماده است تا به شما ارتقاء دهد.

۶. دوره های آموزش مداوم

حتی اگر ترجیح می‌دهید یک مدرک کامل کسب نکنید، دوره‌های آموزش مداوم زیادی وجود دارد که می‌تواند به شما در توسعه مهارت‌های جدید کمک کند. حتی می توانید به دنبال دوره ای باشید که واجد شرایط دریافت گواهینامه باشد.

ببینید آیا دانشگاه محلی یا دانشکده فنی شما دوره هایی دارد که می توانید بعد از کار یا آنلاین انجام دهید. حتی ممکن است کارفرمای شما مایل به بازپرداخت هزینه های کلاس شما باشد.

مطالب مرتبط: یادگیری مادام العمر: چیست، فواید و عادات

۷. بازخورد

درخواست بازخورد از کارفرما یا مدیر خود راهی عالی برای رشد شغلی شماست. شنیدن انتقاد سازنده بخش مهمی از یادگیری حوزه هایی است که باید بهبود دهید.

حتی دریافت بازخورد مثبت نیز مفید است، زیرا اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد و به شما کمک می کند تا نقاط قوت خود را درک کنید. اگر مدتی است که بررسی عملکرد خود را انجام نداده اید، از مدیر خود بپرسید که آیا می توانید برای بحث در مورد نحوه عملکرد خود در محل کار ملاقات کنید. از این به عنوان فرصتی برای تعیین اهداف جدید برای خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه درخواست بازخورد در محل کار با ۷ شیوه 

۸. مسئولیت های اضافی

زمانی که احساس کردید برای گام بعدی در حرفه خود آماده هستید، از مدیر خود بپرسید که آیا می توانید مسئولیت های بیشتری را بر عهده بگیرید. به آنها بگویید که به دنبال چالشی در روز کاری خود هستید.

اگر از شما می پرسند که می خواهید چه نوع مسئولیتی داشته باشید، به این فکر کنید که چه وظایفی می تواند به رشد شما به عنوان یک حرفه ای کمک کند. در کنار انتخاب کاری که از آن لذت می برید، درخواست کارهایی را نیز در نظر بگیرید که مرزهای شما را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: ۸ راه برای به عهده گرفتن مسئولیت بیشتر در محل کار

۹. رویدادهای شبکه

شرکت در رویدادهای شبکه یک راه عالی برای رشد حرفه شما است. ببینید آیا سازمان‌های حرفه‌ای محلی میزبان جلسات، میکسرها یا کنفرانس‌ها هستند یا خیر. هنگام تعامل با همکاران حرفه ای، سعی کنید اولین تاثیر به یاد ماندنی را روی آنها بگذارید.

کمی در مورد سوابق حرفه ای خود به آنها بگویید و سپس از آنها سؤالاتی در مورد خودشان بپرسید. حتماً چند کارت ویزیت همراه داشته باشید تا بتوانید اطلاعات خود را مبادله کنید. ممکن است متوجه شوید که این ارتباطات جدید به فرصت های شغلی هیجان انگیز دیگری منجر می شود.

بیشتر بخوانید: ۱۰ نوع رویداد شبکه

۱۰. عقب نشینی شرکت

هر زمان که شرکت شما در حال برگزاری نشست است، به شدت به رفتن فکر کنید. این فرصتی است که با همکاران و کارفرمای خود بهتر بشناسید. ایجاد حس رفاقت می تواند به شما در بهبود مهارت های همکاری تیم کمک کند.

داشتن نگرش مثبت در خلال عقب نشینی همچنین می تواند به همکارانتان نشان دهد که از بودن در کنار شما لذت می برید. ممکن است دریابید که ایجاد یک تأثیر خوب در خلال عقب نشینی شرکت شما منجر به ایجاد فرصت های جدید هیجان انگیز در دفتر می شود.

۱۱. ترفیعات کاری

هنگامی که آماده پیشرفت در شرکت خود هستید، در مورد هر گونه ترفیع یا فرصت شغلی داخلی پرس و جو کنید. از آنجایی که بسیاری از شرکت ها دوست دارند به صورت داخلی استخدام کنند، ممکن است مزیت رقابتی داشته باشید، به خصوص اگر در حال حاضر به خوبی در نقش خود عمل کرده باشید.

هنگام مصاحبه برای ارتقای شغلی، مانند هر مصاحبه دیگری با آن رفتار کنید. با آماده شدن برای سوالات مصاحبه، لباس پوشیدن زیبا و رفتار حرفه ای، به کارفرمای خود نشان می دهید که در مورد این فرصت جدی هستید.

خروج از نسخه موبایل