بنر وب سایت مجموعه ایوسی

هدایای ویژه طراحی سایت

صفر تا ۱۰۰ و اصول کسب درآمد دلاری

درآمد دلاری

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

این روزها در فکر خیلی‌ها کسب درآمد دلاری است، با توجه به رکود و تورم بزرگی که در کشور عزیزمان ایران رخ داده و نسبت ۱ دلار به چند هزار ریال هم باز کاملا معقول است، پس اینکه به فکر راهی باشیم تا درآمد دلاری داشته باشیم؛ کار هوشمندانه‌ای به نظر می‌رسد.

البته سردرگمی‌هایی که برای شروع یک درآمد دلاری وجود دارد، بسیاری را از شروع چنین کاری باز می‌دارد. با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توانید انبوهی از پکیج‌های کسب درآمد دلاری را پیدا کنید که هزینه‌ی تهیه‌شان از چند هزار تومان شروع می‌شود و تا چند میلیون تومان ادامه دارد؛ اما واقعا کدام‌یک از این روش‌ها پاسخگوی این مسئله هستند؟ اگرچه بسیاری از این پکیج‌ها نیز مطالب نسبتا خوبی را ارائه می‌دهند، اما کماکان قادر نیستند این سردرگمی را کاهش داده و برای شروع، راهی را پیش پای خواستاران شروعِ کار بگذارند.

اما در این مقاله از ایوسی سعی شده تا حد امکان موضوع به گونه‌ای مطرح و شرح داده شود تا هم سادگی را برای شما به همراه داشته باشد و هم بتواند شروع کار را برایتان رقم بزند. پس با ما همراه باشید.

چند نکته‌ی ضروری برای آغاز کار

خب، قبل از اینکه به سراغ توضیحات و نحوه‌ی شروع به کار و … برویم؛ لازم است تذکراتی را همین ابتدای راه مدنظر قرار داده و به آنها توجه ویژه داشته باشیم. قطعا با توجه و بکارگیری این تذکرات، ادامه‌ی کار برای هر یک از شما بسیار راحت‌تر و شروع به کار برای‌تان آسان‌تر خواهد شد.

تغییر ذهنی، لازمه‌ی شروعِ کار دلاری است

قبلا در مقالات متعددی گفتم و باز هم می‌گویم؛ اولین قدمی که برای هر کاری باید بردارید، این است که ذهن خود را متناسب با آن قدم و مسیری که در آن گام می‌گذارید تغییر دهید. بی شک تا زمانی که ذهن شما برای یک حرکت جدید آماده نباشد، هر قدر آن کار ساده و پیشِ‌پا افتاده هم باشد، باز هم جرأت حرکت در شما ایجاد نخواهد شد.

و عموما عامل اصلیِ سردرگمی در هر اقدامی هم به دو عامل اصلیِ فقدان آگاهی کافی و محدودیت‌های ذهنی بازمی‌گردد. پس حتی اگر شما آگاهی خودتان را درخصوص موضوع درآمد دلاری هم بالا ببرید، اما تغییر ذهنی را ایجاد نکنید و ترس‌ها و محدودیت‌هایی که در ذهنتان نقش بسته را کنار نگذارید، قادر نخواهید بود از آگاهی کسب شده، استفاده‌ی درستی داشته باشید و به موفقیت برسید.

احتمالا شما تا حالا به زندگی کارمندی عادت داشته‌اید، و بدون استرس آخر هر ما حقوق‌تان دریافت می‌کردید، و یا به هر حال به نوعی کار می‌کردید که چندان درگیر تحولات و دگرگونی‌های قابل‌توجه در دنیای کاری خود نمی‌شدید و تجربه‌ای از دنیای فریلنسری یا دورکاری و یا امثال این ندارید. و از همین رو احتمالا، شروع کار برای‌تان باید ترسناک باشد، پس اول این موضوع را با خود حل کنید.

پیش‌نیازهای شروع به کار را فراموش نکنید

اگرچه کسانی را دیده‌ام که حرکت خود را به سمت درآمد دلاری بدون درنظر گرفتن پیش‌نیازهایش آغاز کرده‌اند، اما درصد کمی از آنها موفق شدن تا به نتایج نسبتا مطلوب دست پیدا کنند. پس شاید شما بدون پیش نیاز‌ها هم بتوانید حرکت خود را استارت بزنید، اما بی‌شک با فراهم‌سازی پیش‌نیازها، حرکت شما خیلی قوی‌تر شکل خواهد گرفت خیلی محکم‌تر نیز پیش خواهد رفت. پس

فراگیری زبان انگلیسی

پیش از همه فراموش نکنید که داشتن تسلط نسبی به زبان انگلیسی (در حد خواندن و نوشتن) لازم و ضروری است. یادتان نرود برای کسب درآمد دلاری، باید عمدتا با افرادِ انگلیسی زبان ارتباط برقرار کنید. و اگرچه امروزه سرویس‌ها و سامانه‌ها و ابزارهایی همچون مترجم گوگل می‌توانند تا حدی کار را راه بیاندازند، اما گاهی نیز پیش می‌آید که شما برای دریافت یا تحویل پروژه‌ای با کرفرمای خود بیش از یک چت معمولی ارتباط داشته باشید.

داشتن صبر و تحمل

موضوع دیگر این است که اگرچه درآمد دلاری می‌تواند نسبت به درآمد ریالی بسیار سودآورتر باشد؛ اما فراموش نکنید که این کار را به عنوان یک کار کاملا جدید و احتمالا غریب استارت می‌زنید. پس به هیچ وجه نباید توقع داشته باشید که از همان اول درآمدی بسیار بیشتر از درآمدهای قبلی خود را تجربه کنید؛ حتی احتمالا نباید توقع درآمدی مشابه درآمدهای ریالی خود را نیز داشته باشید.

شرط موفقیت در درآمد دلاری، همچون هر مدل کسب و کار و درآمدزایی دیگری صبر و تحمل است، چراکه شروع هر کاری از درآمدهای کم و ناچیز آغاز می‌شود و رفته رفته به سمت رشد و شکوفایی پیش می‌رود. (البته به جز داستان کارمندی که از همان اول درآمد نسبتا خوبی دارد و صدالبته که رشدش هم در ماه‌ها و سال‌های آینده افتضاح است)

اگر امروز از کسب و کارهای ریالی خود چندین یا چندده میلیون تومان درآمد دارید؛ باید روزی را نیز به یاد آورید که همین کسب و کارتان اصلا درآمد مطلوبی را برایتان به همراه نداشت، و همین صبر در کسب و کارتان بود که سبب رسیدن شما به این نقطه شد.

تعیین نقطه‌ی مرگ

البته، من به هیچ وجه منکر سودآور بودن کسب و کارهای دلاری نیستم. اما یادتان باشد که انتخاب‌های نامطلوب در کسب و کارهای دلاری هم می‌تواند سبب شود که چندان عایدی از کارتان نداشته باشید؛ حتی با صبر و گذشت زمان. پس حتما برای هر کسب و کار دلاری که انتخاب می‌کنید، مهلتی به عنوان نقطه‌ی مرگ نیز در نظر بگیرید.

به عنوان مثال، اگر پس از گذشت چند ماه، کماکان این کسب و کار درآمد چندانی برای شما نداشته باشد، دیگر صبر کردن چندان معنا و مفهومی نخواهد داشت و بهتر است همین‌جا با این کسب و کار خداحافظی کنید.

داشتن شغل پشتیبان

بله، قرار است درآمد بسیار زیادی را از کسب و کار دلاری‌تان بدست آورید. اما همان طور بیان شد، قرار نیست این موضوع یک شبه رخ دهد. پس اگر در حال حاضر نیاز به پول دارید و نمی‌توانید چند ماه بدون پول سر کنید؛ یادتان باشد نباید کسب و کار فعلی‌تان را هر چه که است را کنار بگذارید. چراکه همان کسب و کار در حال حاضر برای گذران زندگی شما کاملا حیاتی و لازم است.

البته برای اینکه چند شغله بودن فشاری بر شما نیاورد، می‌توانید با بهره‌گیری از شیوه‌های مدیریت زمان، اولویت‌بندی‌ها و امثال این، کاری کنید که میزان تلاش‌تان در کار قبلی کمتر شده و راندمان کارتان بالا رود. به این صورت هم وقت بیشتری را برای ورود به کسب و کار دلاری پیدا خواهید کرد و هم تا جا افتادن در این کسب و کار، متحمل فشار مالی نخواهید شد.

علاقه، شرط اصلی برای موفقیت

این موضوع بسیار مهم را نیز فراموش نکنید که قرار نیست به هر قیمتی درآمد دلاری بدست آورید. اگر به صرف اینکه می‌خواهید درآمد بالاتری داشته باشید، هر کار که شد را انتخاب کرده و درون آن وارد شوید؛ به احتمال زیاد چیزی جز شکست عایدتان نخواهد شد.

یادتان باشد شرط دل به کار دادن، ماندن در کار تا زمان گرفتن بازخورد، میلِ به رشد بیشتر در کار، کاهش خستگی‌ها, استرس‌ها و تنبلی‌ها و … همه و همه زمانی رخ می‌دهد که شما به کارتان علاقه داشته باشید.

پس حتما کسب و کاری را برای درآمد دلاری برگزینید که اول مطابق با علاقه‌ی شما باشد. این را هم فراموش نکنید که زمانی که به دنیایِ درآمد دلاری پا می‌گذارید، اتفاقا دنیای بسیار بزرگتری را شاهد خواهید بود و تنوعِ شغلی بسیار بیشتری در اختیارتان قرار خواهد گرفت. بنابراین خیلی راحت‌تر هم می‌توانید کسب و کاری را برگزینید که بابِ میلتان است.

شروع آزمایشی و ادامه‌ی قطعی

همچنین خیلی خوب است که قبل از اینکه به صورت جدی فعالیت‌تان را در یک وب‌سایت شروع کنید (توضیح اینکه عمده‌ی درآمدهای دلاریِ سهل‌الوصول، از طریق کسب و کارهای آنلاین صورت می‌گیرد)، یک اکانت تستی درست کنید؛

برای شروع چندان مهم نیست با چه vpn‌ی یا چه مشخصاتی (البته باز هم بهتره دقت کافی در این موارد هم داشته باشید، اما مته به خشخاش هم نگذارید)، و مرحله‌ی سوم ثبت نام که تایید پرداخت‌ها است را صرفه‌نظر (Skip) کنید، و همین‌طور پیشنهادهای یک ماه رایگان این وب‌سایت‌ها و یا امثال آن را نیز بهتر است برای شروع بپذیرید تا متحمل صرف هزینه در همین ابتدای کار نشوید.

علاوه بر این خوب است که:

  • کمی در وب‌سایتی که درونش ثبت نام کرده‌اید بچرخید و با محیطش آشنا بشوید،
  • و پروژه‌های فعلی را برمبنای مهارت‌هایی که انتخاب کرده‌اید ببینید،
  • قیمت بدهید (در اکثر وب‌سایت‌ها این امکان را تا چند بار رایگان دارید و احتمالا هر چند روز هم یک یا چند مورد رایگان دیگر هم اضافه شود)،
  • قیمتی که بقیه داده‌اند و توضیحات‌شان را ببینید،
    و …

دوری از حرص و طمع

درست که شما قصد شروع کاری را دارید که به احتمال زیاد هیچ آشنایی با آن ندارید، در ابتدا برایتان گنگ و ترسناک است و باز هم با این وجود به خاطر موفقیت مالی بهتر و رشد بیشتر درآمدتان، حاضرید تن به این داستان‌ها و پیچیدگی‌های اولیه و … بدهید؛ اما نباید این دلیل شود که دچارِ روند حرص و طمع شوید و بخواهید به خاطر مشکلاتی که در شروع سدِ راه‌تان بود، از همان اول با درآمدهای بالا جبرانش کنید.

احتمالا در ابتدا که چندان مشتری و کارفرمایی ندارید، شخص یا شرکتی پیدا شود، پروژه‌ای را به شما بدهد، اما از شما تخفیف هم بخواهد؛ عیبی ندارد در ابتدا که هنوز با اصول به خوبی آشنا نیستید، مشتری زیادی ندارید و وقت آزادتان هم زیاد است، کارها را تا حد امکان مطابق با میل مشتری قبول کنید تا رفته رفته رشدتان زیاد شود و نتایج مطلوب هم به سراغتان بیاید.

فراموش نکنید که احتمال دارد، همین مشتریانی که از شما تخفیف می‌خواهند؛ خیلی زود به یک مشتری دائمی و یک مبلغ برای کسب و کار شما شوند. به به خاطر مقداری درآمد بیشتر آن هم در شروع کار، باعث فرار مشتریان خود نشوید.

کسب درآمد دلاری

خب، حالا وقت آن رسیده که سر اصل مطلب برویم و درخصوص کسب درآمد دلاری و شیوه‌هایی که راحت‌تر می‌توان از آنها کسب درآمد کرد صحبت کنیم. در ادامه برخی از روش‌های کسب درآمد دلاری آورده شده است.

  • کسب درآمد از وب‌سایت‌های فریلنسری یا همان پیمانکاری
  • کسب درآمد از تبلیغات
  • کسب درآمد از انجمن‌ها
  • کسب درآمد از شبکه‌های اجتماعی
  • کسب درآمد از یوتوب
  • کسب درآمد از طریق وب‌سایت‌های کلیکی
    و …

اما توجه کنید که به هیچ وجه کسب درآمد دلاری به همین موارد ختم نمی‌شود و راه‌های بسیار بسیار زیادی وجود دارد که شما با اندک تحقیقی می‌توانید به آنها دست پیدا کنید (در مقالات قبلی ما در ایوسی نیز بارها به تعداد زیادی از آنها اشاره شده است)؛ فقط کافی است که کمی آگاهی خود را بالا ببرید و مقداری به پیش‌نیازهایی که به آنها اشاره شد توجه کنید. به هر صورت، شروع می‌کنیم …

ثبت نام در وب‌سایت‌های فریلنسری

امروزه وب‌سایت‌های زیادی وجود دارد که شما می‌توانید در آن‌ها ثبت‌نام کنید و بسته به مهارت و توانمندی خودتان پروژه‌های گرافیک، برنامه‌نویسی، تولید محتوا، طراحی لوگو، طراحی اپلیکیشن‌های موبایلی و خیلی کار‌های دیگری که احتمالا خودتان از قبل مدنظر دارید را به صورت پیمانکاری قبول کنید و در قبال انجامش دلار بگیرید.

البته تعیین کننده‌ی قیمت شما هستید، ترفندی که عموما هندی‌ها و پاکستانی‌ها برای قیمت در پیش می‌گیرند این است که قیمت را از ۵ دلار می‌زنند، ولی وقتی کسی به آنها سفارش می‌دهد قیمت واقعی را اعلام می‌کنند و مثلا می‌گویند این پروژه ۵۰ دلار است و …، به شما پیشنهاد می‌کنم حتما از این ترفند استفاده کنید؛ اما با درایت و آگاهی از اصول مشتری مداری.

نکته‌ای که در قبال این وب‌سایت‌ها بایستی بدانید و بدان توجه کنید این است که این وب‌سایت‌ها هویت شما را تایید می‌کنند و بعد حساب شما را فعال می‌کنند، پس لازمه‌ی این‌که بتوانید در این روش کسب درآمد کنید داشتن یک حساب پی‌پال و یک دوست در خارج از ایران است که بتوانید آدرس و تلفن او را به این وب‌سایت‌ها بدهید و یا می‌توانید از طریق برخی از وب‌سایت‌ها مطمئن اقدام به ساختن اکانت وریفای شده بکنید که البته عموما هزینه‌ای هم برایتان به همراه خواهد داشت. اما …

معرفی چند وب‌سایت فری‌لنسری معتبر

وب‌سایت اول Upwork.com

وب‌سایت بسیار شلوغ و پر درآمد که اگر بتوانید در بین جمع زیاد و پرهیاهوی هندی‌ها خودی نشان بدهید، قطعا موفقیت مالی خوبی را در پی خواهید داشت. البته این وب‌سایت قوانین سختی دارد که با خواندن قسمت‌های مرتبط به قوانینش با همش آشنا می‌شوید!

سایت دوم Freelancer.com

این وب‌سایت هم خیلی عالی است ولی ما ایرانی‌ها برای فعالیت در آن کاملا تحریم هستیم و فعالیت در آن یک آشنا در خارج از ایران را نیاز دارد تا بتوانید درون آن ثبت نام کنید و کار را در آن شروع کنید.

سایت سوم Fiverr.com

این وب‌سایت هم کاملا معتبر و حرفه‌ای است، اما باز هم همچون Freelancer به دلیل تحریم نیازمند یک آشنای خارج از ایران برای ثبت‌نام دارد و نمی‌توان از داخل از ایران اقدام به ثبت‌نام کرد.

سایت چهارم peopleperhour.com

این طور که به نظر می‌رسد این وب‌سایت راحترین وب‌سایت موجود است، چون در حال حاضر کار در آن با یک vpn هم راه می‌افتد و سریعا هم تایید خواهید شد و واحد پولش هم یورو است و نه دلار؛ ولی در حال حاضر هنوز این وب‌سایت نتوانسته به اندازه‌ی وب‌سایت‌های قبلی رشد کند و کار در آن مقداری کم است.

peopleperhour.com

سایت پنجم Xplace.com

ثبت نام در این وب‌سایت هم ثبت نام راحت است، ولی یکی از ایرادهای آن این است که اصلا اجازه‌ی دیدن هیچ پستی را به شما نمی‌دهد! و هر وقت که با توجه به پروفایل‌تان کار مرتبط بود، به شما ایمیل می‌زند و پروژه‌ها را معرفی می‌کند!

Xplace.com

چه کار کنیم که حساب‌مان بسته نشود؟

یادتان باشد که ایران تحریم است، و اکثر این وب‌سایت‌ها هم اصلا شوخی ندارند. در اکثر موارد، هر سرنخی که شک این را ایجاد کند که شما مقیم ایران هستید باعث بسته شدن اکانت (چه به صورت موقت و یا دائم) می‌شود. پس یادتان باشد که از همان ابتدا باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشین تا مانع بسته‌ شدن حسابتان و از دست دادن درآمدتان، مشتریانتان و …. شوید.

و اما، مواردی که عموما وب‌سایت‌های فری‌لنسری برای تایید هویت و فعالیت از شما می‌خواهند:

  • مدرک معتبر عکس‌دار مثل پاسپورت یا گواهینامه
  • قبض خدماتی آب یا برق یا رسید بانک، و یا در کل سندی که مکان شما را تایید کند و به اسم شما هم باشد
  • عکس خودِ شما که ۲ تا مدرک قبلی را تایید کند و باید به همراه کدی باشد که وب‌سایت به شما می‌دهد (کد در کنار صورت‌تان قرار بگیرد)
  • حساب بانکی به اسم شما (‌برای جلوگیری از هر گونه پول‌شویی)
  • تایید شماره تلفن همراه شما

که با وب‌سایت‌هایی همچون ایرانیکارت شما قادر خواهید بود حساب به اسم خودتان بسازید و پاسپورت ایرانی نشان بدهید، ولی حتما و حتما بایستی ثابت کنید که در کشور دیگری ساکن هستید که البته این کار، کاری نه چندان راحت است. از طرفی این را هم باید بدانید که یک بار تایید کردن به این معنی نیست که دیگر همه چیز حله؛ و هر لحظه ممکن است مجدد وب‌سایت به شما شک کند و دوباره از شما بخواهد تا هویتتان را به روش جدیدی تایید کنید.

پس مطمئن‌ترین راهی که وجود دارد این است که یک نفر از اقوام قابل اطمینان‌تان خارج از کشور تمام این مراحل را برای شما با حوصله انجام بدهد.

اما بعد از افتتاح حساب

این موضوع را هم اصلا فراموش نکنید که استفاده از vpn خلاف قوانین اکثر وب‌سایت‌ها است. وب‌سایت‌های فریلنسر تمام تلاششان را می‌کنند که بین کارفرما و شما اطمینان حاصل شود و با آسودگی خاطر کار کنید. پس هر موردی که این اطمینان را خراب کند ممنوع است، که از جمله‌ی آن استفاده از vpn است

بعضی از فیلترشکن‌ها ip اصلی شما را مخفی نمی‌کنند. به عنوان مثال، vpn‌ی که گهگاه استفاده می‌کنم روی TD-LTE ایرانسل لوکیشن را ایران نشان می‌دهد. از طرفی ممکن است وسط کار قطع بشوند و شما با ip واقعی‌تان لاگ بیاندازید.

یا حتی اگر مطمئن هستید که vpn شما قطعی ندارد و همیشه به یک کشور وصل می‌شوید، لزوما به این معنا نیست که همیشه به یک سرور وصل می‌شوید. ممکن است الان به یک سرور در یک بخش از آمریکا وصل باشید و دفعه بعد به یک سرور در بخش دیگری از آمریکا. به این صورت اگرچه از دید شما همه‌ی اتصالات شما با ip آمریکا است، ولی از دید ربات‌های تیزبین این وب‌سایت‌ها شما این فاصله زیاد را به هیچ وجه در این مدت کوتاه نمی‌توانید طی کنید.

پس بایستی از ‌سرور مجازی (vps) استفاده کنید. به این صورت با اندکی کانفیگ (پیکربندی) می‌توانید یک سرور مجازی خوب، حتی از شرکت‌های داخلی تهیه کنید. و تنها کافی است یک مرورگر روی این سرور باز کنید و ….. تمام

و لزومی ندارد vps را حتما همان کشوری بگیرید که در ثبت نام عنوان کرده‌اید (‌اگرچه بهتر است همان‌جا باشد). شما فریلنسر هستید و ممکن است دائم هم در حال سفر باشید، فقط در زمان معقول و قابل اثبات. مثلا اکانت فعلی من در عمان تایید شده ولی همیشه از سرور آلمان به آن وصل می‌شوم

بید (Bid) چیست؟

اما پس از این موارد، وقت آن می‌رسد که کار را شروع کنید؛ البته مثل هر کار دیگری شروعش کمی سخت است و مقداری زمان لازم دارد تا کار برایتان جا بیافتد. اما پیش از شروع کار حتما قوانین وب‌سایت را با دقت بخوانید؛ و چند نمونه کار در پروفایل‌تان بگذارید و شروع کنید به بید زدن

اما بید زدن یا پیشنهاد دادن چیست؟

bid، پیشنهاد خرید/فروش با بالاترین/نازل‌ترین قیمتی است که خریدار/فروشنده در بازار مایل به پرداخت/دریافت برای اوراق بهادار، خدمات، کالا یا ارز، یک پروژه و … است. پیشنهاد هم مبلغ و هم مقداری که خریدار/فروشنده مایل به خرید/فروش آن است را تعیین می‌کند. هنگامی که شما پیشنهاد خود برای یک خدمت را ارائه می‌کنید، در مقابل تمام خدمات‌دهندگان دیگر در بازار رقابت می‌کنید.

البته به این موضوع نیز دقت کافی داشته باشید که در کسب و کارهای دلاری (یا یورویی) که عموما درخصوص پروژه‌های خارج از ایران است؛ مثل بعضی کارفرماهای ایرانی، همه دنبال کمترین قیمت نیستن. بعضی وقت‌ها قیمت کم نشان از این دارد که شما از ابعاد پروژه مطلع نیستید. پس حتما قیمت را منطقی بزنید و برای کارفرما توضیح بدهید، و البته کمی هم از تجربه خودتان که مرتبط با آن پروژه است توضیح بدهید.

توجه به بید خوب و بید بد

قبلا یک سری از افراد ارائه دهنده‌ی خدمات ( اکثرا هندی‌ها) ‌بات‌هایی درست کرده بودند که به محض ارسال پروژه‌ها، بلافاصله متنی از قبل تعریف شده را همراه با میانگین قیمت ارسال می‌کرد. اما در سیستم جدید فریلنسری، اگر توضیحات به پروژه بی‌ربط باشد کارفرما می‌تواند نمره منفی بدهد و قطعا این در جذب پروژه‌های بعدی بسیار اثر سوء خواهد گذاشت.

پس حواستان به چنین پیشنهادهایی که بدون تعمل و آنالیز درست پروژه ارائه می‌شود باشد و هیچ‌گاه متنی از قبل آماده شده و کلیشه‌ای را برای دادن پیشنهادهای بیشتر آماده و پی در پی ارسال نکنید.

برای درک بهتر پیشنهادها، توصیه می‌شود که ابتدا به عنوان یک کارفرما، به صورت تستی پروژه‌ای را ثبت کنید (این کار در اکثر وب‌سایت‌ها رایگان است). مثلا پروژه‌ای با این عنوان یا شبیه به آن که: اپلیکیشن موبایلی می‌خواهم شبیه به اوبر، که بین ۸ تا ۲۰ دلار هم هزینه‌اش بیشتر نشود؛ و بد نیست توضیحاتی هم برایش بیافزاید. به این صورت پیشنهاد‌هایی که در دو سه روز آینده برایتان ارسال می‌شود را بررسی کنید.

این کار بسیار به شما کمک خواهد کرد که بعدا خودتان چه‌طور بید بزنید و البته این را نیز خواهید دید که یک کارفرما چه امکاناتی در اختیار دارد. مثلا می‌توند بر اساس اینکه شما چند تا پروژه انجام داده‌اید، چه کوئیز‌هایی را پاس کرده‌اید و یا چند ستاره دارید شما را فیلتر و دسته‌بندی کند.

روی هر پروژه‌ای امکان بید زدن وجود دارد؟

نه! اولا باید بدانید که تعداد بیدها محدود است. زمانی که تازه ثبت‌نام کرده‌اید (البته منظور در وب‌سایت فریلنسر) ۸ پیشنهاد بیشتر ندارد و البته هر ۹۰ ساعت یکی به آنها اضافه می‌شود. البته برای افزایش سریع‌تر پیشنهادها، می‌توانید حساب کاربری خود را آپگرید کرده و ارتقاء دهید و یا در گیمیفیکیشن‌‌های وب‌سایت شرکت کرده و امتیاز کسب کنید.

در ثانی این نکته را نیز باید بدانید که در شروع کارتان نمی‌توانید روی پروژه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ دلار قیمت دارند، پیشنهاد بگذارید و قیمت بدهید؛ و حتما باید حداقل ۵ پروژه انجام شده داشته باشید و یا حساب کاربری‌تان پلاس باشد.

تعداد بیدها و سرعت افزایش بید

بیان این نکته نیز بد نیست که در شروع فعالیت‌تان در فریلنسر، یک ماه حساب کاربری‌ پلاسِ رایگان (به ارزش ۱۰ دلار) به شما هدیه می‌دهد. پس از همین اول این امکان برایتان فراهم است تا اگر درست کار کنید از همین ابتدا از این فرصت طلایی استفاده کنید. به این صورت، وب‌سایت به شما ۱۰۰ بید خواهد داد که برای ۱ ماه کاملا کافی است و سرعت پر شدنش هم خوب است.

و نکته‌ی دیگر اینکه به صورت پیش‌فرض تمدید خودکار این آپگرید رایگان (ارتقا به نسخه‌ی پلاس) فعال است. پس اگر حواستان نباشد در پایان ۱ ماه ارتقای حساب کاربری‌تان به صورت خودکار تمدید می‌شود و ۱۰ دلار هم از حسابتان کسر خواهد شد. البته اگر به خوبی به کار بچسبید و پروژه‌ها را دریافت کنید و …، این مبلغ کاملا ناچیز است و توصیه می‌شود به همین منوال هم باشد؛ ولی اگر مایل به تمدید خودکار نیستید، حواستان به این موضوع نیز باشد.

قانونمندی شرط تداوم کارِ موفق است

شاید بهتر بود در همان ابتدای این مطلب این را عنوان می‌کردم؛ اما به هر حال: سعی کنید همیشه به عنوان یک کاربر قانونمند در وب‌سایت‌های فریلنسری باقی بمانید. اغلب احتمال دارد با پیشنهادهای وسوسه کننده‌ای همچون “بیا و این پروژه را بیرون از وب‌سایت با هم انجام بدهیم و به وب‌سایت کارمزد ندهیم” مواجه شوید و میلتان بکشد تا با این کار از شر مبالغی که به وب‌سایت پرداخت می‌کنید خلاص شوید. اما اکیدا توصیه می‌شود که این کار را انجام ندهید.

در واقع کارمزدی که به وب‌سایت می‌دهید در قبال خدماتی است که به شما می‌دهند و واقعا ارزشش را دارد. همچنین کار در چارچوب وب‌سایت‌ها مانع از هر گونه کلاه‌برداری می‌شود و نمی‌گذارد زحمات شما توسط یک کلاه‌بردار به حدر رود.

در ضمن لطفا ۱۰ دلاری که به ازای هر ماه پرداخت می‌کنید را با ارزش ریالی مقایسه نکنید که این می‌تواند برایتان ترس ایجاد کند. یادتان باشد که اگرچه شاید ۱۰ دلار در کشور ما زیاد به نظر برسد، اما در ازای ماهیانه ۵۰۰، ۷۰۰، ۱۰۰۰ یا حتی چند هزار دلاری که می‌توانید از این وب‌سایت‌ها درآمد داشته باشید، ۱۰ دلار واقعا ناچیز است.

همین طور تا حد امکان از کارفرماهایییی که عکس ندارند، و اکانتشان تایید نشده است، و یا پرداخت نداشته‌اند پروژه نگیرید. حتی اگر کارشان ساده و پولشان خوب باشد. در ضمن حتی‌المقدور از کارفرماهای هندی، چینی و پاکستانی کار نگیرید.

زمان‌بندی و قیمت‌گذاری مناسب، موفقیت بیشتر

پیشتر هم اشاره شد که رقابت در وب‌سایت‌های معروف‌تر همچون فریلنسر خیلی سنگین است. پس سعی کنید بهترین استفاده را از وقت و انرژی‌تان داشته باشید. مثلا آخر شب‌ها (به وقت ایران) و یا صبح‌های زود زمان خیلی خوبی است و کارفرمای آمریکایی و اروپایی بیشتر و راحت‌تری پیدا خواهید کرد، در این زمان‌ها هندی‌ها هم کمتر هستند.

البته با اختلاف فاحشی که ارز داخلی (یعنی ریال) نسبت به دلار و یورو پیدا کرده است؛ قیمت‌های ما ایرانی‌ها خیلی خوب با هندی‌ها قابل رقابت است ولی با این حال، هر چه رقیبان ما کمتر باشند کار نیز برای ما راحت تر خواهد بود.

البته یکی از تغییرات خوبی که به تازگی در برخی از وب‌سایت‌ها اعمال شده است این است که شما در زمان قیمت‌گذاری از قیمت سایر رقبا مطلع نیستید. و زمانی‌که قیمت خود را ارسال کردید، تازه امکان رؤیت قیمت سایر رقبا برایتان فراهم خواهد شد. از همین رو هم هیچ تاثیری در تصمیم‌گیری شما ندارد و هم دیگران نمی‌توانند قیمت شما را که احتمالا به خاطر ایرانی بودنتان می‌تواند از سایرین پایین‌تر باشد را ببینند و تلاشی برایرقابت با شما داشته باشند.

در ضمن تا حد امکان کوئیز‌های مرتبط با تخصص‌تان و کوئیز مرحله ۱ زبان انگلیسی را هم انجام بدهید. هر کوئیز در وب‌سایت فریلنسر ۵ دلار هزینه دارد. همچنین با کسب ۱۰۰۰ امتیاز از گیمیفیکیشن وب‌سایت هم می‌شود کوئیز داد. این را نیز بدانید که سوالات تستی، زمان‌شان کوتاه و پاسخ به آنها سخت است.

البته وب‌سایت فریلنسر بر مبنای هر فعالیت شما امتیازی به شما می‌دهد. پیشنهاد گذاشتن، گرفتن هر پروژه‌، ارسال گزارش خطا و ….؛ که با جمع این امتیازها هم می‌توانید در درون خودِ وب‌سایت اقدام به خرید کنید. پیشنهاد دیگران را بگیرید، کوئیز بدهید یا امکاناتی را برای خودتان فعال کنید.

گیمیفیکیشن (Gamification) چیست؟

گیمیفیکیشن یا بازی‌سازی استفاده از تکنیک‌های طراحی بازی برای جلب توجه بیشتر کاربران و ترغیب آنها به اتخاذ رفتارهای خاص است. روش‌شناسی که در گیمیفیکیشن استفاده می‌شود از تمایلات روانی انسان‌ها برای شرکت در یک بازی خاص استفاده می‌کند. به طور معمول، این تکنیک در اپلیکیشن‌های کاربردیِ غیر بازی، به ویژه در چارچوب‌های موبایلی و با منظورهای استفاده‌ی گسترده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

شما اگر آگاهی نسبی درخصوص گیمیفیکیشن داشته باشید، می‌توانید با دسترسی‌هایی که وب‌سایت‌هایی همچون فریلنسر در اختبار شما می‌گذارد، ایده‌های خلاقانه‌ای را در پیش بگیرید که بر میزان سوددهی‌های شما بسیار بیافزاید و درآمد شما را چندین برابر کند.

قاطعیت در کار، شرط لازم برای موفقیت مالی

برای اینکه شما بتوانید از حداکثر ویژگی‌های وب‌سایت فریلنسر بهره‌مند شود، لازم است هر ماهه و گاه بسته به نیازتان در زمان‌هایی خاص مبالغی را به آن پرداخت کنید. در عوض، این وب‌سایت هم برای اینکه به شما اطمینان دهد که در صورت انجام کار، حقتان را خواهید گرفت، امکانی را فراهم کرده است که کارفرما پول را در فریلنسر گذاشته و با انجام پروژه یا قسمتی از آن پرداخت انجام پذیرد (MileStone)؛ این کار اطمینان خاطر را برای شما فراهم می‌کند.

البته سعی کنید برای پروژه‌هایی که بزرگتر هستند، چند milestone بگذارید تا قرار نباشد تا پایان پروژه هیچ عایدی نداشته باشید. مثلا ۱۵٪ مبلغ در شروع پروژه، ۵۰٪ آن پس از ارائه‌ی نسخه‌ی اول و …؛ جالب است این را هم بدانید که چند milestone گذاشتن عادت خوبی است که اتفاقا فریلنسر هم بابتش به شما امتیاز می‌دهد.

در ضمن هیچ‌گاه تا زمانی که کارفرما کل مبلغ و یا حداقل قسمتی از آن را به صورت milestone در فریلنسر نگذاشته است، کار را شروع نکنید. همچنین به هیچ‌وجه با جمله‌هایی همچون “ما خیلی پروژه داریم که به شما بدهیم”، یا اینکه “حالا شما اول کار را استارت بزن، بعد ما …” و … مجاب نشوید و کار را با چنین جمله‌های شروع نکنید.

حتما و حتما کاملا قاطع از کارفرما بخواهید که پروژه را به شما محول کند و قسمتی از پول را در وب‌سایت بگذارد. در غیر این صورت ممکن است شما روی پروژه وقت بگذارید و در میانه‌ی راه متوجه شوید کارفرما همین پروژه را به شخصی دیگر هم داده است. یا اینکه امکان دارد کارفرما بخشی و یا همه‌ی پروژه را از شما بگیرد ولی در ازای آن پرداختی به شما نداشته باشد.

رفع مشکلات بین کارفرما و شما

معمولا اگر با کرفرما به مشکل خوردید، بایستی سعی کنید خودتان مشکل را حل کنید. ولی در صورت حل نشدن موضوع، می‌توانید از خودِ وب‌سایت‌ها هم کمک بگیرید، قاعده به این صورت است که در چنین شرایطی وب‌سایت مبلغی را برای حکمیت از شما دریافت می‌کند و سپس شروع به قضاوت می‌کند.

قضاوت‌های وب‌سایت عموما بر اساس چت‌های شما با کارفرما در وب‌سایت و همچنین تعهداتی است که در این چت‌ها به هم داده‌اید و یا فایل‌ها و ضمائمی که با هم رد و بدل کرده‌اید می‌باشد. و اتفاقا همین موضوع هم دلیلی دیگر بر تاکید پیشین ما است که گفتیم حتما همه‌ی ارتباطات بایستی از طریق وب‌سایت صورت بگیرد.

نصب اپلیکیشن‌های موبایلی وب‌سایت‌ها

یکی دیگر از موضوعاتی که درخصوص وب‌سایت‌ها لازم است به آن توجه کنید این است که بعضی از کارفرما‌ها بویژه برای کارهای ساعتی، از شما می‌خواهند که برنامه‌ی موبایلی یا ویندوزی وب‌سایت را روی گوشی خود نیز نصب کنید. این برنامه‌ها عموما علاوه بر اینکه ساعت می‌زنند، در بازه‌های منظم از صفحه نمایش شما عکس گرفته و برای کارفرما ارسال می‌کنند، و حتی ممکن است ip واقعی شما را هم ثبت کنند.

لذا اگرچه استفاده از این برنامه‌ها کار جالبی است و اطمیان را بین دو طرف بیشتر می‌کند؛ اما توصیه می‌شود به عنوان یک ایرانی که درگیر محدودیت‌ها و تحریم‌ها هستید، تا حد امکان زیر بار نصب این برنامه‌ها نروید.

جلب رضایت کارفرما، موفقیت بیشتر

این را نیز به هیچ وجه فراموش نکنید که همیشه حق با مشتری است (البته این قاعده محدود به کارهای فریلنسری یا درآمد دلاری و امثال این نیست و هر کسب و کاری را شامل می‌شود). بنابراین سعی کنید به نحوی عمل کنید که پس از انجام هر پروژه که هر دو طرفِ پروژه‌ها به هم امتیاز می‌دهند و کامنت‌هایی برای وضعیت عملکردی هم می‌گذارند، از امتیاز بالا و تقدیرهای خوبی برخوردار شوید.

این امتیاز در اکثر وب‌سایت‌ها می‌تواند از ۱ تا ۵ ستاره باشد. و بسیار خوب است که همیشه ۵ ستاره را دریافت کنید. کیفیت کار، ارتباط مناسب با کارفرما، میزان تخصص و تسلط بر کار، حرفه‌ای بودن در انجام کار و ارتباطات و …، همه و همه می‌تواند در امتیازی که دریافت می‌کنید بسیار دخیل باشد.

یادتان باشد امتیازهای بالا احتمال استخدام مجدد شما را از سوی کارفرمایتان بسیار بالاتر می‌برد و همچنین سرایر کارفرماها را نیز ترغیب می‌کند که به سمت شما کشیده شوند. پس حتما سعی کنید کارفرما را راضی کنید. فراموش نکنید که یک نمره کم، آن‌هم در شروع فعالیت‌تان اعتبار شما را پایین می‌آورد و تعداد ستاره‌ها همیشه کنار اسمتان مشخص است.

در ضمن جالب است بدانید که گاهی کارفرمای خوشحال و راضی به شما انعامِ اضافه هم می‌دهد و انعام دلاری یا یورویی بسیار شیرین و دلچسب است.

نحوه دریافت درآمدها از وب‌سایت

اولین بار که می‌خواهید پولتان را از وب‌سایت (فریلنسر) بیرون بکشید، بیست روز کاری طول می‌کشد، ولی در دفعات بعدی این کار یک روزه انجام خواهد شد. برای واریز مستقیم هم، این کار به اکثر بانک‌ها (مثل بانک‌های عمان ترید یا زراعت ترکیه)‌، پی‌پال، ویزا، Skrill و … امکان پذیر است.

البته سعی کنید در اکثر وب‌سایت‌ها هر بار زیر ۵۰۰ دلار دریافت کنید. چراکه گاهی برای مبالغ بالاتر احتمال نیاز به تایید دوباره‌ی هویت باشد که این مسئله برای ما ایرانی‌ها کار چندان ساده‌ای نخواهد بود.

و تاکید این موضوع برای چندمین بار لازم است که حتما باید حسابی که پول را با آن دریافت می‌کنید به نام خودتان باشد و در حساب کاربری دیگری مورد استفاده قرار نگرفته باشد. اکثر وب‌سایت‌ها (بویژه فریلنسر) روی قوانین پول‌شویی بین‌المللی خیلی حساس و سختگیر هستند.

پس اگرچه نوع حسابی که پول با آن واریز می‌کنید چندان اهمیت ندارد و اینکه از وب‌مانی یا حتی گیفت کارت پول به اکانت فریلنسر بریزید اصلا مهم نیست، ولی در زمان برداشت دیگر چنین نخواهد بود و حتما باید حساب به اسم خودتان باشد.

کارمزد وب‌سایت چقدر است؟

اکثر وب‌سایت‌ها (و همچنین فریلنسر) به جز شارژ ارتقاء حساب، روی هر پروژه‌ای که شما برمی‌دارید هم درصدی را از دو طرف (هم شما و هم کارفرما) می‌گیرد. این مبلغ در وب‌سایت فریلنسر ۱۰٪ مبلغ کل پروژه یا ۵ دلار است.
البته نوعِ محاسبه‌ی کارمزد و برداشت آن به اختیار شما نیست و هر کدام که بیشتر باشد برداشت خواهد شد. به عنوان مثال اگر پروژه‌ای را با مبلغ ۱۰ دلار بگیرید، سهم فریلنسر ۵ دلار می‌شود، ولی اگر پروژه‌ای را با ارزش ۱۰۰ دلار بگیرید، سهم فریلنسر ۱۰ دلار می‌شود.

همچنین به محض اینکه پروژه‌ای از سوی کارفرما به شما محول می‌شود و شما انجام آن را قبول می‌کنید، فریلنسر در همان ابتدا ۱۰٪ خودش را سریعا از حساب شما کسر خواهد کرد. و این یعنی زمانی‌که پروژه‌ای را قبول می‌کنید و حتی هنوز هیچ انعامی بابتش دریافت نکرده‌اید سهم فریلنسر را از جیب خواهید داد و تا زمانی‌که پروژه کامل شود و پول را از کارفرما دریافت کنید، صرفا هزینه کرده‌اید.

کسب درآمد از تبلیغات

این روشِ کسب درآمد بیشتر به درد افرادی همچون برنامه‌نویسان و یا سرویس‌دهند‌ه‌های اپلیکیشن‌های موبایلی می‌خورد. گوگل یک راه کسب درآمد برای تبلیغات دارد که با نام گوگل ادموب (Admob) مشهور است. برای درک بهتر آن می‌توانید نمونه‌های ایرانی‌اش همچون تپسل (tapsell.ir) و امثال آن را نیز مشاهده کنید. اما یادتان باشد که ادموب با آنها یک فرق اساسی دارد و آن اینکه قرار است به شما درآمد دلاری بدهد نه ریالی.

گوگل ادموب به ازای هر کلیک یا دیدن (view) با توجه به جنس تبلیغات‌تان که می‌تواند بنری، تمام صفحه، ویدؤیی، جایزه‌ایی، نیتیو و … باشد نرخ خودش را دارد که شما می‌توانید با مراجعه به پایگاه رسمی ادموب به نشانی admob.google.com یا وب‌سایت‌های مرتبط از این نرخ‌ها مطلع شوید.

اما در خصوص موضوع تحریم‌ها هم، شما می‌توانید از وب‌سایت‌های داخلی که واسطه هستند استفاده کنید که البته بایستی موضوع کارمزدشان را هم فراموش نکنید

کسب درآمد از انجمن‌ها

عمدتا هر چارچوب و فریمورکی در آن مشغول به کار فعالیت می‌شوید، دارای وب‌سایت و انجمن در کنار هم است. و بسیاری از آنها بخشی با نام Jobs یا شبیه به آن دارند که هر کس می‌تواند بسته به دانشش در آن بخش شروع به گذاردن پست‌هایی کند.

این شیوه‌ای جالب برای کسب درآمد برای آن دسته از کسانی است که هم قصد درآمدزایی دارند و هم قصد افزایش آگاهی و دانش. در این بین وب‌سایتی همچون استک اورفلو (Stack Overflow) می‌تواند یکی از گزینه‌های مفید باشد.

کسب درآمد از شبکه‌های اجتماعی

در کنار کسب درآمد از طریق وب‌سایت‌ها؛ بهره‌گیری از پتانسیل بی‌نظیر شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام، فیسبوک، لینکدین، توییتر و … برای کسب درآمد نیز می‌تواند بسیار سودآور باشد.

امروزه اکثر مردم وقت بسیار قابل توجهی را در شبکه‌های اجتماعی تلف می‌کنند و این موضوع اصلا محدود به کشور ما و فارسی‌زبانانِ ایرانی نیست؛ و از همین رو (با نظر به حضور حجم بسیار زیادی از مردم در این شبکه‌ها) برخی به خوبی ظرفیت‌های ناشی از این تجمیع مردم را درک کرده و از آن به نفع خودشان بهره می‌برند.

کافی است با چند اقدام ساده، شما نیز جزو آن دسته از افرادی قرار بگیرید که موفقیت‌های مالی را در شبکه‌های اجتماعی برای خودشان رقم زده‌اند. ابتدا یک حساب برای خودتان در یکی از شبکه‌ها (بسته به میل و نوع فعالیت‌تان) درست کنید و یک عکس پروفایل شیک هم برای انتخاب کنید، و پس از آن، اطلاعاتِ شناسایی خودتان را هم با دقت انتخاب کرده و در این اکانت ثبت کنید!

و در نهایت شروع کنید فالو کردن هم صنفی‌های خودتان، البته از دسته‌های خارجی‌اش! و سپس شروع به فعالیت هدفمند و هوشمندانه در پیج یا کانال خود کنید تا جایی که برندتان ساخته شود و منافعِ حاصل از این برند نصیبتان شود.

این موضوع را فراموش نکنید که کار در شبکه‌های اجتماعی برای افرادِ خارجی دقیقا همچون کار در این شبکه‌ها برای هموطنان‌مان است؛ پس انجامش چندان کار سخت و پیچیده‌ای نیست. اما قطعا در پیاده سازی این روش برای مواردِ خارج از ایران توجه به مواردی همچون تسلط نسبی به زبان انگلیسی، داشتن حسابی برای دریافت عایدیِ حاصل از این فعالیت‌ها (در قالب پذیرش تبلیغات، فروش محصولات، فروش خدمات و …) و … ضروری است.

کسب درآمد از یوتیوب

اکثر کسانی که ویدیویی را تولید می‌کنند و زمانی قابل توجه را برای سناریو نویسی‌اش، ویرایشش، تدوینش و … صرف می‌کنند تا علاوه بر کمیت، کیفیتی مناسب نیز داشته باشد؛ عموما ویدئوی خود را به صورت رایگان نشر می‌دهند تا دیده شود. اما با این حال تقریبا همه‌ی آنها مایلند تا به نحوی از این کارشان درآمد هم داشته باشند.

اگر شما نیز این دسته از کسانی هستید که اهل ساخت فیلم و کلیپ هستید و به این کار علاقه دارید؛ می‌توانید با سخاتن یک کانال در یوتیوب و بهره‌گیری از ویژگی‌های بارز این سایت، شروع به کسب درآمد دلاری کنید.

با اضافه کردن تبلیغات یا همان ads به ویدئوهایتان می‌توانید قدم اول را بردارید و شروع به درآمدزایی کنید! البته شاید مخاطبین شما با زدن دکمه‌ی skip ads از دیدن تبلیغات طفره بروند؛ اما باز هم این تبلیغات کار خودش را می‌کند و درآمدِ حاصل از نشر تبلیغات به حساب شما خواهد آمد! البته تایید و وریفای کردن کانال یوتیوب مقداری داستان دارد که هم باز چندان کار پیچیده و سختی نخواهد بود و هم در مطلبی جداگانه به آن خواهیم پرداخت.

کسب درآمد از طریق وب‌سایت‌های کلیکی

روش کار در این نوع کسب و کارها بسیار ساده و پیشِ پا افتاده است و اصلا نیاز به مهارت خاصی ندارد. شما می‌توانید به ازای کلیک کردن بر روی تبلیغاتی که در برخی از وب‌سایت‌های معتبر کلیکی برای‌تان به نمایش در می‌آیند، مبلغ مشخصی را دریافت کنید. ضمن اینکه تعداد این وب‌سایت‌ها خیلی زیاد است و کافی است با اندک جستجویی در گوگل و اندک تحقیقی بهترین‌های آنها را پیدا و جدا کرده و برای فعالیت انتخابشان کنید.

گفتنی است که این کار نیازمند صرف وقت قابل توجهی است و با نظر به اینکه این روزها اکثر این وب‌سایت‌ها هوشمند شده‌اند؛ شما نمی‌توانید همچون سابق با بهره‌گیری از بات‌ها، اپلیکیشن‌های کلیک خودکار و امثال این، روندِ تکراری و حوصله‌سربر این وب‌سایت‌ها دور بزنید. پس باید برای کسب درآمد بیشتر زمان بیشتری را نیز صرف کنید.

خودِ من شخصا با نظر به نگاهی که به اهمیت زمانم دارم، سعی می‌کنم هیچ‌گاه به سمت چنین کسب و کارهایی که درونشان مدت زمان = مدت کار = میزان بازدهی است نروم. اما به هر حال، بسیاری نیز با استفاده از همین روش‌ها، درآمدهای مطلوبی را بدست آورده و می‌آورند.

بیشتر بخوانید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

4 پاسخ

  1. سلام دوستان
    یکی از روش های خوبی که درآمد دلاری داره شرکت تو نظر سنجی ها هست
    تو گوگل سرچ کنید خیل زیاده

  2. دولت کانادا امسال ۱/۷ میلیارد دلار بودجه برای ارائه خدمات رایگان به مهاجران تازه‌وارد و پناهندگان که فایل اونها تایید شده اختصاص داده.

    این بودجهه اداره مهاجرت و شهروندی کانادا یا همون IRCC برا سال مالی ۲۰۲۲ – ۲۰۲۱، در نظر گرفته شده (برا دو سال، یعنی ۲۴ ماه)

    IRCC بزرگترین تامین‌کننده خدمات اسکان و ادغام مهاجران در کانادا هست، و هر سال، بودجه‌ای رو برای سازمانایی در نظر می‌گیره که مورد تاییدش برای ارائه خدمات رایگان به تازه‌واردانه

    و اینم بگم که دارندگان اقامت دائمی PR و همین طور افراد تحت‌پوشش (مثل متقاضیان پناهندگی که فایل اونا تایید شده) مشمول دریافت این خدمات رایگان هستن. کمک به ورود به بازار شغل، یا پیدا کردن کار، همین طور آموزش زبان انگلیسی و زبان فرانسوی و راهنمایی برای آشنایی و ادغام با جامعه کانادایی هم جزو برنامه‌های رایگانیه که توی این پوشش قرار میگیرن

    با تموم این تفاسیر. من میگم بریم تو کار پناهندگی، خیلی بهتره.
    نه؟

    1. سلام
      من به طور عام و کلی نظر مثبت یا منفی با موضوعِ مهاجرت ندارم (هر کسی به فراخور شرایطش، توانایی هاش و …، می تونه این موضوع براش مثبت یا منی باشه)
      اما موضوعی که بیشتر از داستان رفتن یا نرفتن، موندن یا نموندن، قبول این مملکت یا ردش و …. باید مورد توجه قرار بگیره و روش تامل بشه، اینه که:
      عمدتا فردی که در شرایط فعلی نتونه گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه، به احتمال خیلی زیاد، در هر شرایطی دیگه هم این کار از عهده اش بر نمی آد. چون این قبیل آدما چندان حاضر به تغییر نیستن و عمدتا رکود درونی خودشونه که موجب رکود بیرونیشون شده و نه شرایط مملکت یا هر چیز دیگه

      البته من منکر این موضوع نیستم که هر یک از دو مؤلفه‌ی اساسی که درک و درد هستن می تونن سبب بروز تغییر در انسان ها بشن و اگه کسی تا الان رشد نکرده و حاضر به تغییر زندگی خودش نشده، شاید فرداها به خاطر یکی از این دو حاضر به تغییر و رشد بشه

      اما این هم قطعی نیست که فرد درد رو ببینه و تغییر بکنه، چه بسا که بی خانمان ها و بدبخت های زیادی رو همه مون دیدیم و احتمالا میشناسیم که درد زیادی در زندگیشون وجود داره، اما حاضر به تغییر نیستن.

      پس اگه تا الان رشد رو شاهد نبودی، احتمالا در غربت هم رشدی شاهد نباشی، مگر به واسطه ی چیزی مثل درد غربت، و اگه می خوای بدونی که درد غربت، یا هر درد دیگه ای می تونه رشدت بده، چه بهتر که در دیار خودت با اجبارهای سازنده دردی مثبت رو ایجاد کنی و خودت رو باهاش مهک بزنی

       

      مثل خودِ من، که پس از سالها کارمندی (اون هم کاملا متفاوت ار هر کارمندی که فکرش رو بکنی)، ناگهان کارِ رسمی و محکم خودم رو رها کردم و به خاطر درد حاصل از شرایط بد اقتصادی، مشکلات معیشتیِ خانواده ام و …؛ تغییرات بسیار فوق العاده ای رو در خودم به وجود آوردم و حاصلش هم رشد خیریه کننده ام در همین دیار و همین شرایط که بسیاری ازش نالان هستن بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *