بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۶۴ روش ساده برای کسب درآمد دلاری روزانه

درآمد دلاری

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آیا می‌دانستید روزانه فرصت‌های آنلاین و آفلاین بسیار زیادی برای کسب درآمد دلاری پیش روی شما است؟ بسیاری از این روش‌ها را در ایران هم می‌توان امتحان کرد؛ البته نیاز است کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید. اگر سوال شما هم این است که چه‌طور در خانه درآمدزایی کنیم؟ این مطلب را بخوانید

در این مقاله از ایوسی، قرار است چندین راه ساده برای کسب درآمد دلاری و ایده‌ی درآمدزایی به شما آموزش دهم که اکثر آن‌ها کارهایی هستند که به صورت روال عادی روزمره انجام می‌دهید و چندان نیاز به تخصص ندارند.

۱- به سوالات پاسخ دهید

آیا دوست دارید در مورد موضوعاتی به دیگران پند و اندرز دهید؟ یا پاسخ سوالات دیگران را بدهید؟ اگر این طور است پس یک راه کسب درآمد پیش روی شما قرار دارد. گاهی اوقات صرفاً پاسخ گویی به سوالات دیگران در خصوص چیزهایی که پیرامون دانسته‌هایتان می‌تواند برایتان درآمد بیشتر به همراه داشته باشد؛ این حقیقت دارد.

وب‌سایت‌های بسیاری از جمله AskWonder, Maven, JustAnswer و IQ هستند که به ازای پاسخ به سوالات کاربران به فرد پاسخ دهنده پول پرداخت می‌کنند. اکثر این وب‌سایت‌ها درآمد مضاعفی برای‌تان هستند تا درخصوص موضوعاتی که در آن کارشناس هستید بتوانید به کاربران کمک کنید.

نکته اینکه: در Askwonder پاسخ‌های‌تان را توصیف نموده و موقع پاسخ دادن به سوالات، جستجو انجام دهید. طبق تجربه‌ای که خودم دارم، پاسخ‌های کوتاه کمکی در فرآیند موفق ثبت نام نخواهند کرد.

۲- دیدگاه خود را بیان کنید

خیلی ساده است. اشتراک‌گذاری افکارتان در خصوص برندهای خاصی و کمک به شرکت‌ها برای طراحی محصولات بهتر بسیار ساده است. میزان درآمد شما از این طریق بستگی به وب‌سایت‌هایی که در آنها فعالیت می‌کنید و زمانی که در آن‌ها صرف می‌کنید، خواهد داشت.

بعضی از افراد فقط با به اشتراک‌گذاری عقاید و نظرات خود در حدود ۵۰۰ دلار کسب درآمد دارند. در وب‌سایت‌های Pinecone Research, Swagbucks, EarningStation, InboxDollars, American Consumer Opinion ثبت نام کنید. بعضی از وب‌سایت‌ها کاملا قانونی بوده و پرداخت منظمی هم دارند.

نکته اینکه: با ارائه صادقانه‌ترین پاسخ‌ها در این وب‌سایت‌ها فعال باشید تا بتوانید شانس دریافت پاداش ۵ دلاری برای پیوستن به Swagbucks را نیز داشته باشید.

۳- ویدئوها را تماشا کنید

آیا این کار چیزی است که تقریبا همه دوستش دارند!! و مطمئنم که شما هم بخشی از روز خود را صرف تماشای ویدئو می‌کنید. خب راهی برای تبدیل این کار به یک فعالیت پول‌ساز و کسب درآمد دلاری نیز وجود دارد.

شماخواهید توانستزیر ویدئوها توضیح بنویسید، ویدئوها را در  Swagbucks & InboxDollars پخش کنید یا در نت‌فلیکس یک تگر (برچسب زن) باشید (برای انجام این نقش فقط کافی است ویدئوها را ببینید). کارهای زیادی از این قبیل وجود دارند که به عنوان فعالیت‌های کاملاً قانونی مورد پشتیبانی شرکت‌های مطمئن قرار می‌گیرند.

نکته اینکه: در Swagbucks، نیازی به تماشای ویدئو نیست بلکه کافی است آن‌ها را روی دستگاه خود پخش نمایید و در پیش‌زمینه گوشی یا ابزار هوشمند دیگر پخش شود. من در Swagbucks درآمد زیادی به‌ دست آورده‌ام و به شدت آن را توصیه می‌کنم.

۴- پست یا توئیت به اشتراک بگذارید

آیا همیشه در صفحه‌های فیسبوک مشغول هستید؟ آیا مثل من اینستاگرامر هستید؟ اگر چنین است پس خبری خوب برای‌تان دارم؛ اگر در شبکه‌های اجتماعی به سراغ راه‌های درست بروید، درآمد خوبی سراغ‌تان خواهد آمد. اگر عاشق Pinterest هستید، پس  Pinterest VA  را امتحان کنید (تقاضای بسیار زیادی برای آن وجود دارد). برای آغاز ارتقاء برندها می‌توانید در Izea ثبت نام کنید.

نکته اینکه: برای اینکه بیشتر در این شبکه‌ها دیده شوید سعی کنید بیشتر و بیشتر به سراغ پلتفورم‌های اینفلوئنسرها (همان افراد تاثیرگذار) بروید. همچنین سعی کنید تا فالوورها و تعامل در کانال شبکه اجتماعی‌تان را افزایش دهید تا فرصت‌های بسیار بیشتری پیش روی‌تان قرار بگیرند.

۵- درخواست‌ها را مرور کنید

مرور درخواست‌ها یک راه آسان دیگر برای کسب درآمد دلاری است که در زندگی روزمره‌تان آنرا انجام می‌دهید. شرکت Humanatic به ازای شنیدن و طبقه‌بندی درخواست‌ها، پول پرداخت می‌کند. کافی است درخواست‌ها را در گروه‌های مشخص شده برچسب‌گذاری کنید. طمانی که در خانه با فرزندان‌تان وقت می‌گذرانید، این می‌تواند یک شغل راحت باشد. بدانید که این یک فقط یک گزینه‌ی درآمدی بیشتر است، و برای بررسی درخواست‌ها باید صبور باشید. آیا به این کار علاقه دارید؟ خب پس اقدام کنید.

نکته اینکه: اگر می‌خواهید در این کار موفق باشید، باید وب‌سایت‌ها را چک کرده و ببینید که آیا درخواستی ثبت شده تا آن را بررسی کنید.

۶- خرید کنید

خنده‌دار به نظر می‌رسد، ولی اگر راهش را پیدا کنید،خواهید توانستبا خرید کردن هم درآمد کسب کنید. راه‌های زیادی برای پرداخت در هنگام خریدهای معمول وجود دارد.

وقتی خرید تعطیلات خود را از آمازون انجام می‌دهید، از اپلیکیشن‌های ShopTracker استفاده نمایید. هنگام اتصال به حساب کاربری Amazon این اپلیکیشن ۳ دلار پاداش، و پس از آن نیز ماهانه ۳ دلار پاداش به شما می‌دهد.

برای برگشت پول نقد، شماخواهید توانستاز Ebates خرید کنید، و نکته جذاب در این خصوص دریافت ۱۰ دلار پاداش هنگام ثبت نام در Ebates است. همچنین شماخواهید توانستخرید خود را با اپلیکیشن Ibotta کنترل کنید و پول نقد را پس بگیرید.

نکته اینکه: در Ebates جدا از پاداش ۱۰ دلاری برای ثبت نام، به ازای دعوت هر یک از دوستان به این app، شما می توانید پاداش ۲۵ دلاری دریافت نمایید.

۷- رانندگی کنید

من عاشق رانندگی هستم؛ و احتمالا شما هم علاقه زیادی به این کار داشته باشید، ولی ندانید که این کار چقدر می‌تواند برایتان درآمد ایجاد کند. در دهه گذشته شاهد رشد چشمگیر اقتصاد این عرصه هستیم و این خبر خوبی است.

دوستان زیادی دارم که با Uber کار نموده و پول زیادی به دست می‌آورند (دوستانی که در خانه هستند و هنگام حضور فرزندشان در مدرسه اقدام به رانندگی می‌کنند)؛ البته این کار هر روز آن‌ها نیست، فقط موقع عصرها و آخر هفته‌ها و از این طریق پول خوبی کسب می‌کنند.

از طرفی راه‌بهتری نیز برای کسب درآمد وجود دارد، این بستگی به علاقه تان به رانندگی دارد.خواهید توانستبه عنوان راننده‌ی شریک در شرکت‌هایی مثل Uber و Lyft ثبت نام کنید.

نکته اینکه: اگر شما در زمان‌های شلوغ رانندگی کنیدخواهید توانستپول بیشتری کسب کنید که البته این بستگی به شهری دارد که در آن مشغول به کار می‌شوید. پس من توصیه می‌کنم در زمان‌های شلوغی رانندگی کنید و پول بیشتری کسب کنید. (خب اگر ایران هستید گزینه‌های شما به اسنپ و تپسی محدود است)

۸- تمرین ورزشی کنید

بله درست خواندید. هنگام ورزش هم راه برای کسب درآمد دلاری وجود دارد!! در مورد انگیزه صحبت کنید. اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های زیادی نظیر HealthyWage, Dietbet, Bounts, و Pact وجود دارند. همه‌ی این برنامه‌ها دارای الزامات حداقل از جمله کسب حداقل امتیاز یا حداقل تمرین/گام‌های حرکتی می‌باشند.

نکته اینکه: در بعضی از این اپلیکیشن‌ها می‌بایست به ردیاب‌های فیتنس نظیر Fitbit یا اپلیکیشن هایی مثل Runkeeper متصل شوید. بنابراین ارزش دارد برای دانلود تمام اپلیکیشن‌های تمرین هزینه بپردازید و سپس در مسیر کسب درآمد قرار بگیرید.

۹- به موسیقی گوش دهید

این دیگر نوبر است، ولی باز هم کاملا امکان‌پذیر می‌باشد. مطمئن هستم که خیلی از افراد هنگام انجام کارهای روزمره شان به موسیقی گوش می‌دهند. از طریق گوش دادن به موسیقی توسط Slicethepie, MusicXray, FusionCash, HitPredictor و Welocalize کسب درآمد کنید.

با Welocalize شما فرصت گوش دادن به ترانه‌ها و رونویسی آن‌ها را پیدا می‌کنید.

نکته اینکه: همه این‌ها تنها گزینه‌های کسب درآمد مضاعف هستند، پس ثبت نام در همه آن‌ها و امتحان کردن‌شان می‌تواند به شما کمک کند. همچنین به خاطر داشته باشید که هر چه بیشتر در این پلتفورم‌ها به گوش دادن موسیقی مشغول شوید، شانس کسب درآمدتان هم بیشتر می‌شود.

۱۰- کالا تحویل دهید

آیا تحویل یک سری کالا می‌تواند شبیه به پول درآوردن باشد؟ اگر این‌طور شود پس فرصت‌های زیادی برای کسب درآمد دلاری پیش رویتان قرار می‌گیرد.

فکر می‌کنم وقتی فرزندان در مدرسه هستند این راه فوق العاده ای برای کسب درآمد مضاعف است. به وسیله UberEats, Amazon Flex, DoorDash یا Postmates، مهم ترین مزیت این اپلیکیشن‌های تحویل کالا، انعطاف پذیری آن هاست، یعنی خودتان ساعت کاری تان را تعیین می‌کنید.

نکته اینکه: اکثر این اپلیکیشن‌ها مستلزم ترخیص وسیله و گواهی عدم سو پیشنیه است. اگر در زمان‌های شلوغی کار کنید درآمدتان بیشتر می‌شود، پس این دوره بسیار پول‌ساز خواهد بود.

۱۱- اپلیکیشن‌ها را بررسی و تست کنید

من روی گوشی خودم اپلیکیشن‌های فراوانی دارم. اگر با بررسی و امتحان کردن اپلیکیشن‌ها کسب درآمد دلاری کنید، آیا راه ساده ای محسوب نمی شود؟ قطعاً بله. شرکت هایی مثل Usertesting, Beta Family, و Apperwall از تسترها (امتحان کنندگان) می‌خواهند تا اپلیکیشن‌ها را بررسی یا امتحان کنند. شروع این کسب درآمد نیازی به هیچ گونه تخصص ندارد.

نکته اینکه: تقاضا برای این راه‌های کسب درآمد کوچک بسیار بالاست، بنابراین جریان کار ممکن است به سرعت جریان اتمام کارها نباشد. پس زمانی که ثبت نام کردید، مطمئن باشید که کارها را همیشه بررسی کنید.

۱۲- خودرو اجاره دهید

اگر مثل من در منزل کار می‌کنید یا به ندرت از خودرو استفاده می‌کنید، پس کسب درآمد از طریق اجاره کردن خودرو گزینه خوبی ست. می‌توانید از وب‌سایت هایی مثل Turbo (قبلاً با نام RelayRides) و HyreCar استفاده کنید.

ابتدا باید با تمام جزئیات خودرو در این وب‌سایت‌ها ثبت نام کنید. اجاره دادن خودرو یک راه کسب درآمد است، مشروط بر اینکه افراد در استفاده از خودروتان احساس راحتی داشته باشند.

نکته اینکه: داشتن خودروی مناسب به اجاره رفتن آن بیشتر کمک نموده و منجر به داشتن تصویر خوبی از وسیله نقلیه در وب‌سایت می‌گردد تا بازدید کنندگان بیشتری به خودروی شما فکر کنند.

۱۳- در محیط وب جستجو کنید

آیا به جستجوی وب برای ساعت‌های طولانی علاقه دارید؟ پس یک راه منفعل برای کسب درآمد دلاری آنلاین پیش روی شماست. شرکت‌ها و برندها همیشه درصدد هستند تا کاربرانی را بیابند که عادت به جستجو در وب دارند. بدین ترتیب رابط‌های خوبی برای وب‌سایت‌ها وجود خواهد داشت.

آن‌ها به ازای دانلود اپلیکیشن هایی نظیر Qmee یا Nielsen پول پرداخت می‌کنند، آن‌ها را در زمینه ابزار هوشمند خود اجرا کنید تا خودش داده‌ها را جمع آوری نماید (نیازی به انجام مستقیم این کار نیست).

نکته اینکه: در Qmee باید بروی نتایجی که نمایش داده می‌شود کلیک کنید. مقدار انجام این کار شاید پایین باشد، ولی اگر همیشه در حال جستجو باشید فرصت زیادی برای انجام این کار پیش رویتان قرار می‌گیرد.

۱۴- دوستان‌تان را ارجاع دهید

این گزینه را هم اضافه کنید. این گزینه مورد علاقه من است. عاشق اشتراک گذاری نظرات راجع به محصولات و خدماتی هستم که به آن‌ها علاقه یا بسیار اعتماد دارم. اگر آن‌ها می‌توانند از تجربیاتم بهره ببرند، چرا نظراتم را با آن‌ها به اشتراک نگذارم؟ مزیت بزرگ دیگر ارجاع دوستان به محصولات یا برندهای خوب این است که می‌توانید کسب درآمد کنید.

بعضی از وب‌سایت‌ها پاداش فوق‌العاده ای برای ارجاع ارائه می‌دهند: Groupon ($۱۰), Swagbucks ($۵), Ebates ($۲۵), BestMark ($۱۰), Airbnb ($۳۰).

نکته اینکه: برای بررسی برنامه ارجاع وب‌سایت‌ها اقدام به ثبت نام نکنید، بلکه تنها محصولات یا برندهایی که خودتان به آن‌ها اعتماد دارید را توصیه نمایید. این کار به نفع طرفین است و کسب درآمد اتفاق می‌افتد. برنامه هایی مثل Ebates به شما درآمد پاداشی بیشتری می‌دهند، زیرا آن‌ها برنامه‌های لایه لایه ای هستند که با رشد تعداد ارجاعات، پاداش شما افزایش می‌یابد.

در کل راه‌های بسیاری برای کسب درآمد روزانه در مسیر راه تان وجود دارد، فقط باید مراقب قانونی بودن و نوع پولی که کسب می‌کنید، باشید. توصیه می‌کنم به سراغ راه هایی بروید که در قبال وقت ارزشمندتان، درآمد بیشتری برایتان رقم خواهند زد.

اگر مادری خانه‌دار یا دانشجو یا فردی هستید که برای پرداخت هزینه هایش به دنبال درآمد مکمل است، این راه‌های فوق العاده می‌توانید کمک هزینه شما برای زندگی بهتر باشند.

بسیاری از این راه‌ها در ایران هم قابل پیاده است ولی برای دستیابی به پول نیاز به انجام مراحلی برای دور زدن داریم که در پست‌های آینده به آن می‌پردازیم.

معرفی ۵۰ شیوه دیگر کسب درآمد دلاری

البته که ممکن است درآمد دلاری در ایران محدودیت‌هایی داشته باشد، اما هنوز هم می‌توانید روش‌های مختلف زیر برای کسب درآمد دلاری امتحان کنید. در زیر ۵۰ روش مختلف برای کسب درآمد دلاری در ایران را برای شما لیست می‌کنم:

۱. کار در فریلنسینگ:

می‌توانید در سایت‌هایی مانند Upwork، Freelancer و Fiverr ثبت‌نام کنید و به عنوان فریلنسر در زمینه‌هایی مانند ترجمه، نوشتن مقاله، طراحی گرافیک و غیره کار کنید.

۲. طراحی و فروش محصولات دیجیتال:

می‌توانید طراحی و فروش وب سایت، قالب وردپرس، فایل‌های صوتی و تصویری و غیره را از طریق سایت‌هایی مانند ThemeForest و AudioJungle انجام دهید. در این مقاله نیز می‌توانید ۷۷ ایده محصول دیجیتالی را ببینید

۳. فروش محصولات فیزیکی از طریق اینترنت:

می‌توانید محصولاتی مانند لوازم الکترونیکی، لوازم خانگی و غیره را در سایت‌های مانند ebay و آمازون و … به فروش برسانید. البته برای این کار لازم است بتوانید اکانت‌های پولی و آی‌پی‌های غیر ایرانی فراهم کنید.

۴. فروش محصولات افزونه و قالب وردپرس:

می‌توانید قالب وردپرس و افزونه‌هایی را که برای این سیستم مدیریت محتوا طراحی کرده‌اید، در سایت‌هایی مانند ThemeForest به فروش برسانید. و یا اگر قصد فروش مستقیم از وب‌سایت خودتان را دارید، کافیست نسخه رایگان قالب و افزونه خود را در کتابخانه بزرگ وردپرس ارائه دهید و مخاطبین را به تهیه نسخه پریمیوم تشویق کنید.

۵. کسب درآمد از طریق بازاریابی و شبکه‌سازی:

می‌توانید به عنوان بازاریاب و شبکه‌ساز در شرکت‌های مستقر در خارج از کشور فعالیت کنید و کالاها یا خدمات آنها را به دیگران معرفی کنید. همچنین می‌توانید از سیستم نتورک مارکتینگ برای این موضوع بهره ببرید.

۶. ثبت‌نام در سایت‌های پرداخت درآمد:

می‌توانید در سایت‌هایی مانند Swagbucks، InboxDollars و PrizeRebel ثبت‌نام کنید و با پر کردن نظرسنجی‌ها، تماشای ویدئوها، نصب برنامه‌ها و غیره درآمد کسب کنید.

۷. فروش عکس‌ها و ویدئوها:

اگر علاقه‌مند به عکاسی و فیلم‌برداری هستید، می‌توانید عکس‌ها و ویدئوهای خود را در سایت‌هایی مانند Shutterstock و Adobe Stock به فروش برسانید.

۸. بازی‌های آنلاین:

می‌توانید در بازی‌های آنلاینی مانند League of Legends و Counter-Strike: Global Offensive به عنوان بازیکن حرفه‌ای شرکت کنید و درآمد کسب کنید.

۹. طراحی و فروش محصولات سفارشی:

می‌توانید محصولات سفارشی مانند لوگو، کارت ویزیت و بنر را برای مشتریان طراحی کنید و درآمد کسب کنید.

۱۰. کسب درآمد از طریق وبلاگ‌نویسی:

می‌توانید وبلاگی راه اندازی کنید و با نوشتن مطالب جذاب و مفید درآمد از طریق تبلیغات و همکاری با برندها کسب کنید.

۱۱. فروش محصولات از طریق فروشگاه آنلاین:

می‌توانید فروشگاه آنلاین خود راه اندازی کنید و محصولاتی مانند لباس، کیف و کفش و غیره را به فروش برسانید.

۱۲. طراحی و فروش جواهرات:

می‌توانید جواهراتی مانند گردنبند، گوشواره و انگشتر را طراحی و در سایت‌هایی مانند Etsy به فروش برسانید.

۱۳. فروش محصولات هنری:

می‌توانید نقاشی، عکاسی، کاردستی و غیره را در سایت‌هایی مانند Etsy به فروش برسانید.

۱۴. طراحی و فروش لوگو:

می‌توانید لوگوهایی را طراحی کنید و در سایت‌هایی مانند ۹۹designs به فروش برسانید.

۱۵. فروش محصولات دست دوم:

و اگرچه این روش دقیقا برعکس کسب درآمد دلاری است، اما به‌هرحال (با توجه به سودآوری بالایش) می‌توانید محصولات دست دومی مانند لوازم الکترونیکی، لوازم خانگی و کلا هر لوازم استوکی را از کشورهایی مثل امارات تهیه کرده و در سایت‌هایی مانند Divar و Sheypoor و ایسام به فروش برسانید.

۱۶. فروش محصولات نو و کارکرده در بازارچه‌ها:

اگر اهل سفرهای خارجی هستید می‌توانید در بازارچه‌های محلی مانند بازارچه‌های هنری و غیره محصولاتی مانند دست‌دوزهای ایرانی، پته، لوازم الکترونیکیِ خاص و غیره را به فروش برسانید.

۱۷. فروش محصولات دیجیتال از طریق ایمیل مارکتینگ:

می‌توانید محصولات دیجیتالی مانند کتاب، آموزش و نرم‌افزار را از طریق ایمیل مارکتینگ به فروش برسانید.

۱۸. فروش محصولات از طریق شبکه‌های اجتماعی:

می‌توانید محصولات خود را در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیسبوک و توییتر معرفی کنید و به فروش برسانید.

۱۹. کسب درآمد از طریق آموزش آنلاین:

اگر به یکی از زبان‌های خارجی مثل انگلیسی، عربی و … تسلط دارید، می‌توانید آموزش‌های آنلاینی در زمینه‌هایی مانند برنامه‌نویسی، طراحی گرافیک، مدیریت کسب و کار و غیره ارائه کنید و درآمد کسب کنید.

۲۰. کسب درآمد از طریق اپلیکیشن‌های موبایل:

می‌توانید اپلیکیشن‌های موبایلی را طراحی کرده و در سایت‌هایی مانند Google Play و App Store به فروش برسانید.

۲۱. کسب درآمد از طریق ویدئوهای آموزشی:

می‌توانید ویدئوهای آموزشی در زمینه‌های مانند آشپزی، ورزش، زبان‌های خارجی و غیره را ضبط کرده و در سایت‌هایی مانند Udemy و Skillshare به فروش برسانید.

۲۲. کسب درآمد از طریق پادکست:

می‌توانید پادکست‌هایی را ضبط کرده و در سایت‌هایی مانند Spotify و Apple Podcasts منتشر کنید و درآمد کسب کنید.

۲۳. کسب درآمد از طریق پلتفرم‌های آنلاین آموزش زبان:

می‌توانید به عنوان معلم آنلاین در پلتفرم‌هایی مانند iTalki و Verbling فعالیت کنید و درآمد کسب کنید.

۲۴. کسب درآمد از طریق مشاوره آنلاین:

می‌توانید به عنوان مشاور آنلاین در زمینه‌هایی مانند روانشناسی، روابط، مدیریت و غیره فعالیت کنید و درآمد کسب کنید.

۲۵. کسب درآمد از طریق فروش محصولات آموزشی:

می‌توانید محصولات آموزشی مانند کتاب، آموزش و نرم‌افزار را در سایت‌هایی مانند Amazon به فروش برسانید.

۲۶. کسب درآمد از طریق فروش محصولات سلامت و زیبایی:

می‌توانید محصولات سلامت و زیبایی مانند مکمل‌های غذایی، کرم‌های ضد چروک و غیره را در سایت‌هایی مانند Amazon به فروش برسانید.

۲۷. طراحی و فروش محصولات چاپی:

می‌توانید کارت‌های تبریک، پوسترها، کتاب‌ها و غیره را طراحی و در سایت‌هایی مانند Zazzle به فروش برسانید. و بهتر است شیوه‌های بازاریابی محصولات چاپی را هم فرا بگیرید.

۲۸. فروش محصولات تبلیغاتی:

می‌توانید محصولات تبلیغاتی مانند تی‌شرت، کیف و کلاه با لوگوی شرکت‌ها را طراحی و در سایت‌هایی مانند CafePress به فروش برسانید.

۲۹. کسب درآمد از طریق فروش محصولات خوراکی:

می‌توانید محصولات خوراکی مانند شکلات، خشکبار و غیره را طراحی و در سایت‌هایی مانند Amazon به فروش برسانید.

۳۰. کسب درآمد از طریق سرمایه‌گذاری در بازار سهام:

می‌توانید در بازار سهام فعالیت کرده و از افزایش قیمت سهام و سود سهمیه بهره‌برداری کنید.

۳۱. کسب درآمد از طریق سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال:

می‌توانید در بازار ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و اتریوم سرمایه‌گذاری کنید و از افزایش قیمت آنها بهره‌برداری کنید.

۳۲. کسب درآمد از طریق سرمایه‌گذاری در بازار فارکس:

می‌توانید در بازار فارکس فعالیت کرده و از تغییرات قیمت ارزها بهره‌برداری کنید.

۳۳. طراحی و فروش محصولات پوستر و دکوراسیون داخلی:

می‌توانید پوسترها و محصولات دکوراسیون داخلی را طراحی و در سایت‌هایی مانند Society6 به فروش برسانید.

۳۴. فروش محصولات ورزشی:

می‌توانید محصولات ورزشی مانند تجهیزات ورزشی، لباس ورزشی و غیره را در سایت‌هایی مانند Amazon به فروش برسانید.

۳۵. کسب درآمد از طریق ساخت و فروش برنامه‌های کاربردی:

می‌توانید برنامه‌های کاربردی موبایلی را طراحی کرده و در سایت‌هایی مانند Google Play و App Store به فروش برسانید.

۳۶. فروش محصولات فرهنگی:

می‌توانید محصولات فرهنگی مانند کتاب، آلبوم موسیقی و فیلم را در سایت‌هایی مانند Amazon به فروش برسانید.

۳۷. کسب درآمد از طریق طراحی و فروش محصولات مورد علاقه:

می‌توانید محصولاتی مانند تی‌شرت، کلاه و کیف را با طرح‌های مورد علاقه خود طراحی کرده و در سایت‌هایی مانند Redbubble به فروش برسانید.

۳۸. کسب درآمد از طریق فروش محصولات صوتی:

فروش کتاب‌های صوتی، پادکست‌ها و موسیقی به صورت آنلاین.

۳۹. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات مشاوره مالی:

ارائه مشاوره‌های مالی به افراد و شرکت‌ها و دریافت درآمد از آنها.

۴۰. کسب درآمد از طریق فروش محصولات کشاورزی:

فروش محصولات کشاورزی مانند خشکبار، میوه‌های فصلیِ خاص و محصولاتی که فقط در ایران پرورش پیدا می‌کنند.

۴۱. کسب درآمد از طریق فروش محصولات دست ساز:

تولید و فروش محصولات دست ساز مانند جواهرات، لوازم تزئینی، صنایع دستی و … (لازم به ذکر است که ایران به تنهایی بیش از ۳/۴ صنایع دستی ثبت شده در یونسکو را به خود اختصاص داده است.)

۴۲. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات آموزشی آنلاین:

ارائه دوره‌های آموزشی آنلاین در زمینه‌های مختلف مانند زبان‌های خارجی، مهارت‌های کامپیوتری و…

۴۳. کسب درآمد از طریق فروش محصولات بهداشتی و آرایشی:

فروش محصولات بهداشتی، آرایشی و مراقبت از پوست و مو به صورت آنلاین یا در فروشگاه‌های محلی.

۴۴. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات تدوین و ویرایش محتوا:

ارائه خدمات تدوین و ویرایش مقالات، کتاب‌ها، وبلاگ‌ها و سایر محتواها به صورت آنلاین.

۴۵. کسب درآمد از طریق فروش محصولات خانگی:

تولید و فروش محصولات خانگی مانند کیک و شیرینی، تهیه و فروش غذاهای آماده و…

۴۶. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات طراحی و چاپ:

ارائه خدمات طراحی لوگو، بروشور، کاتالوگ و سایر موارد چاپی به شرکت‌ها و کسب‌وکارها.

۴۷. کسب درآمد از طریق فروش محصولات و خدمات ورزشی:

فروش محصولات ورزشی مانند لباس و تجهیزات و ارائه خدمات ورزشی مانند تمرینات روزانه و برنامه‌های تمرینی.

۴۸. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات طبیعت‌گردی و گردشگری:

ارائه تورهای طبیعت‌گردی، تورهای شهری و خدمات مرتبط با گردشگری به مسافران. (این مورد از راحت‌ترین راهکارهاست، چراکه کمترین درگیری را با مشکلات ناشی از تحریم‌های ایران دارد)

۴۹. کسب درآمد از طریق فروش محصولات خوراکی و آشامیدنی:

تولید و فروش محصولات خوراکی و آشامیدنی مانند شکلات، قهوه، آبمیوه و…

۵۰. کسب درآمد از طریق ارائه خدمات مشاوره تحصیلی:

ارائه خدمات مشاوره تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان در زمینه‌های انتخاب رشته و آمادگی برای آزمون‌های ورودی.


سوالات متداول کسب درآمد دلاری

۱- آیا کسب درآمد دلاری در ایران ممکن است؟

بله وب‌سایت‌های بسیاری هستند که شماخواهید توانستبا انجام دادن خدمات درخواستی کسب درآمد دلاری کنید و این درآمد را به کمک وب‌سایت‌های واسطه یا شیوه‌های دیگر در ایران دریافت کنید.

۲- آسانترین شیوه کسب درآمد دلاری در ایران چیست؟

اگر با زبان انگلیسی آشنا باشید، نقد و نظر روی وب‌سایت‌ها یکی از آسان ترین شیوه‌های کسب درآمد دلاری است. وب‌سایت‌های زیادی از جمله AskWonder, Maven, JustAnswer و IQ هستند که به ازای پاسخ به سوالات کاربران به فرد پاسخ دهنده پول پرداخت می‌کنند.

۳- آیا درآمد دلاری از وب‌سایت‌ها مستقیم به حساب ما واریز می‌شود؟

خیر، برای دستیابی به پول نیاز به انجام مراحلی برای دور زدن داریم، معمولا وب‌سایت‌های واسطه‌ای هستند که این کار را انجام می‌دهند. همچنین نباید مشخص شود که IP شما از ایران است.

۴- چگونه با تمام راه‌های کسب درآمد دلاری آشنا شوم؟

در اینترنت مطالب خوبی در این زمینه وجود دارد. به منظور دسترسی به این مقالات عبارت کسب درآمد دلاری را در گوگل جستجو کنید.

بیشتر بخوانید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

15 پاسخ

    1. جدا از مواردی که نوشتم . خیلی راه ها میتونید بکار ببرید که جواب می ده. من یه دونه یه دونه هر کدوم را به دهنم رسید کامنت می کنم . اول ….

      درآمد از گوگل ادسنس

      در ایران، شما می‌تونید از گوگل ادسنس برای کسب درآمد دلاری استفاده کنید. این سیستم تبلیغاتی به شما اجازه می‌ده تا با نمایش تبلیغات گوگل بر روی وب سایت خود، پول دریافت کنید. با توجه به تعداد کلیک‌هایی که دریافت می‌کنید، می‌توانید درآمد خود را افزایش دهید.

      بسیاری از افراد متخصص در حوزه بازاریابی دیجیتال در ایران فعالیت می‌کنند و از این روش برای کسب درآمد دلاری استفاده می‌کنند. مثلاً اگر شما یک وب سایت انگلیسی با تعداد بازدیدکنندگان زیاد در حوزه آموزش موفقیت فردی دارید، می‌تونید هر ماه مبلغ قابل توجهی درآمد کسب کنید.

      با استفاده از گوگل ادسنس، شما می‌تونید به طور مستقیم با گوگل قرارداد ببندید و تبلیغات مشتریانش را در وب سایت خودتان نمایش دهید. با هر کلیکی که مخاطبان سایت شما بر روی تبلیغات داشته باشند، شما هزینه‌ای دریافت خواهید کرد. این روش یک فرصت مناسب برای کسب درآمد دلاری در ایران است.

    2. فروش دلاری آموزش

      البته دوست عزیز، این روزها فضای آموزش آنلاین بسیار پررونق شده و وبسایت‌های آموزشی قوی و معتبری وجود دارند. به عنوان مثال، سایت یودمی که به شکل بزرگترین و محبوب‌ترین سایت آموزش آنلاین در ایران شناخته می‌شه. روش کار این وبسایت به این صورت است که شما می‌توانید به عنوان یک مدرس ثبت نام کنید، سپس آموزش موضوعی که در آن متخصص هستید را ضبط کنید و درون وبسایت قرار دهید. سپس کاربرانی که به دنبال آموزش شما هستند، می‌توانند این آموزش را خریداری کنند و شما پول دریافت کنید.

      پس اگر شما به آموزش علاقه دارید، مهارت مورد نیاز را دارید (مثلاً بلدید یک زبان خارجی را به خوبی مسلط شوید) و قادر هستید ویدیوی آموزشی بسازید، بهتر است به عنوان یک مدرس در دنیای آموزش آنلاین شروع به کار کنید.

    3. گرفتن درآمد دلاری از طریق فروش در آمازون در ایران

      در حال حاضر آمازون بزرگترین فروشگاه آنلاین جهان است. به طور کلی، دیجی کالا می‌تونه به عنوان یک نسخه کوچکتر از آمازون در نظر گرفته شود و به این نوع فروشگاه‌ها مانند آمازون یا دیجی کالا، مارکتپلیس گفته می‌شه. این نوع فروشگاه‌ها محصولات خود را بوسیله افراد دیگر تأمین می‌کنند و خودشان فقط نقش واسطه را ایفا می‌کنند.

      این به این معنیه که شما هم می‌تونید محصولات خود را در این فروشگاه‌ها به فروش برسانید. البته موضوع فروش در آمازون به طور کلی موضوع گسترده‌ایه که نمی‌تونم در اینجا به طور کامل توضیح بدم.

      روند فعالیت در آمازون به این صورت است که ابتدا باید محصولات مورد نظر خود را از شرکت‌های خارجی، به ویژه شرکت‌های چینی، خریداری کنید و آنها را به آمازون ارسال کنید. سپس آنها را در سایت آمازون قرار دهید و سعی کنید فروش آنها را افزایش دهید. البته این فرآیند نیازمند بودجه اولیه است، اما نه به اندازه‌ای که باید صد ها میلیون تومان برایش هزینه کنید.

      بنابراین، سایت‌های مانند آمازون می‌تونند یکی از بهترین راه‌ها برای کسب درآمد دلاری در ایران باشند.

    4. درآمد دلاری در ایران از فارکس و بازارهای مالی می‌تواند به شما پول خوبی بدهد!

      با بورس آشنایی دارید؟ بورس ایران یک بازار مالیه. اما فارکس در واقع بزرگ‌ترین بازار مالی جهانهکه حجم گردش روزانه پول در آن گاهاً بیشتر از صدها میلیارد دلار است!

      بازار فارکس، مشابه بازار بورس، به شما امکان می‌ده با خرید و فروش سهام درآمد داشته باشید. این بازار می‌تواند منبع درآمد خوبی برای شما باشد. البته این نیاز به سرمایه دلاری و دانش تخصصی دارد. شما نیاز دارید تا دانشی را کسب کنید که بتوانید به شما در خرید سهام مناسب کمک کند. به طور کلی، در بازارهای مالی می‌تونید با دو روش زیر درآمد داشته باشید:

      ◙ خرید و فروش سهام به صورت کوتاه مدت برای کسب سود کم،

      ◙ خرید و فروش سهام به صورت بلندمدت برای کسب سود بالا.

      برای اینکه در این بازار فعالیت کنید، نیاز به تخصص کافی دارید. اما اگه تخصص کافی ندارید، ممکنه با راهنمایی افراد متخصص در این حوزه فعالیت کنید.

      با استفاده از روش‌های علمی و صحیح، احتمال شکست شما کاهش می‌یابه و می‌توانید با مدیریت درست بحران، به چالش‌هایی که ممکنه وجود داشته باشند، پاسخ دهید. اما چگونه این نکات و راه حل‌ها را کسب کنیم؟ بهترین راه اینه که آموزش‌های مناسب رو با توجه به اصول و علم دنبال کنیم.

    5. درامد واقعی در دلار توسط فعالیت در یوتیوب در ایران

      یوتیوب، یکی از پربازدیدترین سایت‌های جهان و متعلق به شرکت گوگل هست. این سایت در واقع یک سرویس به اشتراک گذاری ویدیو است، بسیار بزرگتر از آپارات ما.

      اگر شما هنر ویدیوسازی را دارید، می‌تونید به آموزش یک موضوع مشغول شوید، ویدیوهای تفریحی یا کمدی یا علمی یا …. بسازید و به طور کلی با یک ایده مخاطبان را به ویدیوهای خود جذب کنید، بنابراین من توصیه می‌کنم حتما به یوتیوب برید.

      اگر یک کانال در این وب سایت ایجاد کرده و مخاطبان زیادی را جذب کنید، یوتیوب در مقابل هر تبلیغی که در میان ویدیوها نمایش می‌ده، پولی را به حساب شما واریز می‌کند.

      به طور معمول، با یک کانال یوتیوب با بازدید بالا، می‌تونید درامدی عمده بین ۱۰ تا چند صد هزار دلار داشته باشید. خصوصا که بازدید ویدیوهای جذاب در یوتیوب بسیار بالاست و عملاً ایده‌های خاص ساختن ویدیوها می‌تونه به شما درآمد قابل توجهی را به ارمغان بیارد.

      به عنوان مثال، در حال حاضر در یوتیوب، افرادی مانند حسن ریوندی، کانال‌های با بازدید بالا دارند و از طریق این کانال‌ها درآمد زیادی به دست می‌آرند.

    6. با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌های مالی و اقتصادی که برای ایران وجود دارد، کسب درآمد دلاری از داخل ایران ممکن است چالش‌بر باشد. با این حال، پیشنهاد می‌دهم روش‌های زیر را بررسی کنید:

      ۱. فروش اینترنتی: برای کسب درآمد دلاری می‌توانید کالاهایی که می‌توانید به خارج از کشور بفروشید را در سایت‌های فروشگاهی آنلاین یا با ایجاد یک فروشگاه آنلاین به فروش برسانید.

      ۲. فعالیت در بازار بین المللی شغل: با استفاده از تخصص و مهارت‌های خود، می‌توانید به عنوان فریلنسر در بازار بین المللی شرکت کنید. این شامل فروش خدمات مانند ترجمه، طراحی وب سایت، تولید محتوا و … است.

      ۳. درآمد از طریق بلاگ نویسی: اگر نوشتن شما تسلط دارد، می‌توانید وبلاگ خود را راه‌اندازی کنید و درآمد از طریق تبلیغات گوگل یا با استفاده از برنامه‌های همکاری بازاریابی کسب کنید.

      ۴. ارز دیجیتال: معامله یا استخراج ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و اتریوم نیز می‌تواند یک روش برای کسب درآمد دلاری باشد. در ایران، استفاده از ارزهای دیجیتال و معامله آنها تحت محدودیت‌هایی قرار دارد؛ بنابراین حتماً قبل از شروع این فعالیت‌ها قوانین و قواعد مربوطه را مطالعه کنید.

      ۵. ثبت‌نام در سایت‌های پرداخت به نفرات ایرانی: برخی سایت‌ها به شما این امکان را می‌دهند که به عنوان توسعه‌دهنده و یا مترجم، سرویس حساب بانکی خود را ارائه دهید و درآمدی دریافت کنید.

      از آنجا که شرایط ممکن است با تغییرات سریع روبرو شوند و قوانین و مقررات تجارت الکترونیک در ایران ممکن است تغییر کنند، بهتر است قبل از هر عملیاتی، با مراجعه به مشاوران قانونی یا کسب و کارهای مشابه تجربه و نگرانی خود را مطرح کنید.

    1. سلام

      بگذارین توضیحی مختصر درباره تفاوت بین بورس (Exchange) و بازار ارز (فارکس) بدم:

      ۱. بورس (Exchange): بورس یا Exchange یک بازار مرکزی برای خرید و فروش اوراق بهادار مثل سهام، اوراق قرضه، آتی‌ها و سایر ابزارهای مالیه. در یه بورس، معاملات در قالب سفارش‌هایی که توسط خریداران و فروشندگان ثبت می‌شه، انجام می‌شه. بورس‌ها معمولاً مکان فیزیکی دارند و در اونجا معاملات توسط کارگزاران انجام می‌شه.

      ۲. بازار ارز (فارکس): بازار ارز یا فارکس (Foreign Exchange) به معنای بازار بین‌المللی برای خرید و فروش ارزهای مختلفه. در بازار ارز، ارزهای مختلف با یکدیگه معامله می‌شن. این بازار بیشتر به صورت الکترونیکی و بدون محل فیزیکی عمل می‌کنه. معاملات در بازار ارز بین بانک‌ها، شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران انجام می‌شه.

      به طور کلی، بورس به معاملات اوراق بهادار مرتبطه، در حالی که بازار ارز به معاملات ارز مرتبطه. هر دو بازار دارای ویژگی‌ها و شرایط خاص خودشونه و معامله‌گران می‌تونند در هر دو بازار فعالیت کنند.

      1. مرسی اینقدر زود جواب دادین
        چند مورد از بازار سهام خارج از ایران رو هم نام میبرین تشکر

        1. بله، بعضی از بازارهای سهام بین‌المللی مشهور (البته در حال حاضر) عبارتند از:

          ۱. بورس نیویورک (New York Stock Exchange) در ایالات متحده آمریکا
          ۲. بورس ناسداک (NASDAQ) در ایالات متحده آمریکا
          ۳. بورس لندن (London Stock Exchange) در انگلستان
          ۴. بورس توکیو (Tokyo Stock Exchange) در ژاپن
          ۵. بورس شانگهای (Shanghai Stock Exchange) در چین

          این تنها چند نمونه از بازارهای سهام بین‌المللی هستند و همین‌طور بسیاری از کشورها دارای بازارهای سهام مستقل خودشون هستند (مثل ایران).

    1. مقاله بروزرسانی شده (در پایین مقاله ده‌ها مورد دیگه اضافه شد که به فراخور دانش، علاقه و توانایی‌هاتون می‌تونید ازشون بهره بگیرید)

  1. سلام
    برای فعالیت در اینترنت باید از خطرات و تهدیدها نیز اگاه بود بخصوص برای کسانی که متخصص در کارهای کامپیوتری نیستند ایا در اموزشها و دوره هایی که برای کسب درآمد های اینترنتی و دلاری هست این موارد هم آموزش داده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *