بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

سبک های یادگیری برای توسعه شغلی

شغل خود را با سبک یادگیری خود مطابقت دهید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای رسیدن به اهداف شغلی خود انجام دهید ، ادامه یادگیری است. چه به دنبال شغل جدیدی باشید و چه به دنبال ارتقای شغلی در نقش فعلی خود هستید، رشد پایگاه دانش و گسترش مهارت‌هایتان به شما کمک می‌کند تا به این هدف برسید.

برای یادگیری مؤثر، حفظ و به کارگیری اطلاعات جدید در محل کار، ممکن است درک کنید که با کدام یک از سه سبک یادگیری رایج بیشتر ارتباط دارید. این نه تنها به افزایش توانایی شما برای کسب دانش و مهارت های جدید کمک می کند، بلکه می تواند به شما در شناسایی فرصت های مناسب در هنگام جستجوی بهترین شغل برای خود کمک کند.

به عنوان مثال، در طول مصاحبه، ممکن است از کارفرمایان بپرسید که چگونه به کارکنان خود در یادگیری و رشد کمک می کنند و سپس از این اطلاعات برای تعیین اینکه آیا روش های آنها با روش یادگیری ترجیحی شما مطابقت دارد یا خیر استفاده کنید.

در این مقاله از ایوسی اطلاعاتی درباره سبک های مختلف یادگیری و فهرستی از مشاغل مناسب برای هر روش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: توسعه شغلی چیست؟ (با تعریف و نکات)

سبک های یادگیری چه ارتباطی با یافتن شغل دارد؟

هرکسی اطلاعات جدید را متفاوت یاد می گیرد و حفظ می کند. وقتی در مدرسه بودید، ممکن است متوجه شده باشید که برخی از اطلاعات واضح و سرراست هستند، در حالی که سایر دوره‌ها دشوارتر به نظر می‌رسند. دلیل این تجربیات متنوع اغلب به دلیل سبک های یادگیری یا روشی است که در آن اطلاعات جدید را پردازش می کنید.

روشی که شما به طور موثر یاد می گیرید، بر بسیاری از جنبه های مختلف زندگی شما، از جمله شغل شما تأثیر می گذارد. برای رشد و شکوفایی در مسیر شغلی انتخابی خود، به طور مستمر در حال یادگیری اطلاعات جدید، گسترش مجموعه مهارت ها و کسب دانش بیشتر خواهید بود. وقتی فهمیدید با کدام سبک یادگیری خود را می شناسید، می توانید این روش ها را در محل کار به کار ببرید و به افرادی که ممکن است به پیشرفت شما علاقه مند باشند، مانند مدیر و هم تیمی های خود، اطلاع دهید.

انواع سبک های یادگیری چیست؟

سه نوع اصلی از سبک های یادگیری وجود دارد:

۱. بصری

یادگیرندگان بصری (همچنین به آنها “یادگیرنده فضایی” نیز گفته می شود) زمانی که اطلاعات را با تصاویر ترسیم شده روی تخته سفید، نمودارها، نمودارها، نمودارها، نقشه ها یا سایر گرافیک ها ارائه می شود، به بهترین وجه پردازش می کنند. یادگیرندگان بصری معمولاً تصاویر را قبل از خواندن متن چاپ شده پردازش می کنند و همچنین می توانند مفاهیم را به سرعت تجسم کنند.

افرادی که یادگیرنده بصری هستند ترجیح می دهند دستورالعمل ها به جای اینکه به صورت شفاهی ارائه شوند، چاپ شوند، و اغلب ممکن است هنگام مفهوم سازی یا تلاش برای درک موضوع جدید، خط خطی کنند یا ابله بزنند. بسیاری از یادگیرندگان بصری وقتی چیزی را یادداشت یا بیرون کشیدند بهتر به یاد می آورند. آنها همچنین تمایل دارند اطلاعات را سازماندهی یا به صورت بصری در حین یادگیری آنها تقسیم بندی کنند تا به آنها کمک کند مفاهیم و ایده ها را پیوند دهند.

۲. شنوایی

یادگیرندگان شنیداری اطلاعات را زمانی که با صدای بلند گفته می شود، مانند در یک محیط سخنرانی یا ارائه شفاهی، به بهترین وجه پردازش می کنند. این نوع از یادگیرندگان می توانند به راحتی آنچه دیگران می گویند را به خاطر بیاورند و ترجیح می دهند از طریق موضوعاتی که درک آنها پیچیده یا دشوار است صحبت کنند.

افرادی که یادگیرنده شنوایی هستند، دستورات کلامی را ترجیح می دهند و ممکن است از تکرار یا تکرار چیزهایی با صدای بلند برای متعهد ساختن به حافظه استفاده کنند. آنها ممکن است چندین سؤال بپرسند تا موضوع را بهتر درک کنند و ممکن است لازم باشد قبل از درک کامل چیزی بیش از یک بار تکرار شود. آنها در محیط های گروهی به خوبی کار می کنند و از بحث های تیمی قدردانی می کنند. یادگیرندگان شنیداری نیز اغلب از گوش دادن به فایل های ضبط شده به عنوان روشی برای جذب مفاهیم جدید سود می برند.

۳. حرکتی

یادگیرندگان حرکتی (که «یادگیرندگان لمسی» نیز نامیده می‌شوند) اطلاعات را از طریق تجربه پردازش می‌کنند نه با نشان دادن یا گفتن. این نوع از یادگیرندگان ترجیح می دهند کارهایی را انجام دهند که بیشتر «دستی» هستند. آنها ترجیح می دهند موارد را لمس و احساس کنند و به راحتی می توانند کارهایی را که انجام داده اند در مقایسه با آنچه که شنیده یا خوانده اند به یاد بیاورند.

افرادی که یادگیرنده حرکتی هستند دوست دارند با دستان خود چیزهایی بسازند و بسازند و زمانی که از نظر فیزیکی درگیر هستند اطلاعات را به بهترین شکل به خاطر می سپارند. آنها ممکن است بایستند، حرکت کنند یا اطلاعاتی را به خاطر بسپارند. یادگیرندگان حرکتی دوست دارند از طریق سایه زدن یا کمک کردن در این فرآیند شرکت کنند و ترجیح می دهند به تمرین یا تکرار مفاهیم به عنوان راهی برای جذب اطلاعات جدید بپردازند.

وقت بگذارید و در نظر بگیرید که چگونه ترجیح می دهید اطلاعات جدید را دریافت کنید. به آخرین باری که چیز جدیدی یاد گرفتید فکر کنید. چگونه برای اطمینان از حفظ اطلاعات کار کردید؟ چه الگوها، توضیحات یا نقاشی هایی این مفاهیم را قابل درک کرده است؟ پاسخ به این سؤالات به شما کمک می کند تا بفهمید کدام سبک های یادگیری برای شما مناسب تر است.

هنگامی که بدانید کدام سبک یادگیری برای شما مؤثرتر است، ممکن است مفید باشد که سبک یادگیری ترجیحی خود را با مدیر خود در میان بگذارید. به این ترتیب، می توانید با هم کار کنید تا اطمینان حاصل کنید که می توانید مهارت های خود را به طور موثر رشد دهید. علاوه بر این، مدیرتان می‌تواند به شما کمک کند تا راه‌هایی را بیابید تا سبک یادگیری خود را در نقش خود بگنجانید.

بهترین مشاغل برای یادگیرندگان بصری

از آنجایی که یادگیرندگان بصری در دیدن چگونگی ارتباط مفاهیم و ایده ها ماهر هستند، در نقش هایی که باید از مهارت های جهت یابی استفاده کنند، بر اساس داده ها تصمیم بگیرند یا با استفاده از هنر و طراحی چیزهایی خلق کنند، مهارت دارند. آنها به خصوص در موقعیت هایی که نیاز به کنار هم قرار دادن چیزها، چه از لحاظ فیزیکی و چه از لحاظ مفهومی، عالی هستند.

در اینجا چند شغل وجود دارد که ممکن است برای یادگیرندگان بصری مناسب باشد:

بهترین مشاغل برای زبان آموزان شنوایی

افرادی که یادگیرنده شنوایی هستند، معمولاً مشاغلی را ترجیح می دهند که به بحث گروهی زیادی نیاز دارد و نقش هایی که مستلزم مهارت های گوش دادن فعال یا تصمیم گیری بر اساس گفتگو هستند. از آنجا که آنها می توانند اطلاعات را با شنیدن آن به یاد بیاورند و نیازی به دیدن آن ندارند، می توانند اطلاعات را پردازش کنند و تنها بر اساس آموزش شفاهی عمل کنند.

در اینجا چند شغل وجود دارد که ممکن است برای زبان آموزان شنوایی مناسب باشد:

بهترین مشاغل برای یادگیرندگان حرکتی

یادگیرندگان جنبشی تمایل دارند در نقش هایی که مستلزم حرکت و کنش مداوم هستند، برتر باشند. از آنجا که آنها تحریک مداوم را ترجیح می دهند، برای مسیرهای شغلی مناسب هستند که به فعالیت بدنی زیادی نیاز دارد – به خصوص مشاغلی که به آنها اجازه می دهد با دستان خود کار کنند.

در اینجا چند شغل وجود دارد که ممکن است برای یادگیرندگان حرکتی مناسب باشد:

  • بازیگر
  • ورزشکار
  • نجار
  • مجری پذیرایی
  • سرآشپز
  • کارگر ساختمانی
  • دندانپزشک
  • متخصص برق
  • مزرعه دار
  • نگهبان در
  • باغبان
  • مهمان نواز حرفه‌ای
  • مکانیک
  • مربی شخصی
  • فیزیوتراپیست
  • سرور
  • استایلیست
  • دامپزشک

سبک های یادگیری نباید تنها معیاری باشد که برای انتخاب مسیر شغلی استفاده می کنید . ارتباط بیشتر با یک سبک یادگیری شما را به مشاغلی محدود نمی کند که با سبک یادگیری ایده آل شما همسو باشد. شما باید بتوانید سبک یادگیری خود را در هر مسیر شغلی که انتخاب می کنید بگنجانید.

مهم نیست که کدام شغل را انتخاب می کنید، درک سبک های یادگیری به شما کمک می کند تا بهترین راه ها را برای کسب مهارت های جدید شناسایی کنید، به عنوان یک حرفه ای رشد کنید، با محیط جدید خود سازگار شوید و به دیگران کمک کنید تا یاد بگیرند و رشد کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *