بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

نحوه یافتن مشاغل ساختمانی (به علاوه ۱۰ شغل برای کاوش)

اصطلاحات ساخت و ساز برای دانستن

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مشاغل زیادی در صنعت ساخت و ساز وجود دارد، از تجارت ماهر گرفته تا طراحی و مهندسی تا مدیریت ساخت و ساز. هر شغلی را که می خواهید در ساخت و ساز دنبال کنید، می توانید از استراتژی های مختلفی برای یافتن موقعیت های باز و درخواست شغل استفاده کنید. دانستن نحوه یافتن شغل در صنعت ساخت و ساز می تواند به شما کمک کند تا جستجوی شغلی خود را گسترش دهید و شغلی مطمئن در این زمینه داشته باشید.

در این مقاله از ایوسی، نحوه یافتن مشاغل ساختمانی را با لیستی از مشاغلی که می توانید در این صنعت در نظر بگیرید، توضیح می دهیم.

مرتبط: مدیریت پروژه ساختمانی چیست؟

چگونه شغل ساختمانی پیدا کنیم

برای یافتن شغل در صنعت ساختمان می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

در مورد مشاغل مختلف تحقیق کنید

با تحقیق در مورد مشاغل مختلف در صنعت ساختمان شروع کنید. یادگیری اطلاعات در مورد نقش های مختلف ساخت و ساز می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام یک را می خواهید دنبال کنید. همچنین انواع مختلفی از ساخت و سازها شامل ساخت و سازهای مسکونی، تجاری، زیربنایی، صنعتی و زیست محیطی وجود دارد. در مورد نوع ساخت و ساز که ممکن است از آن لذت ببرید فکر کنید و در مورد مشاغل در آن بخش تحقیق کنید تا به شما در برنامه ریزی جستجوی کار کمک کند.

بیشتر بخوانید:  ۹ نوع شغل طراح برای افراد خلاق

صلاحیت های خود را در نظر بگیرید

الزامات تحصیلی و تجربه برای مشاغل ساختمانی بسته به موقعیت می تواند بسیار متفاوت باشد. هنگامی که می دانید چه شغلی ممکن است بخواهید داشته باشید، شرح شغل را مرور کنید تا شرایطی را که می توانید برای این نقش کسب کنید، درک کنید. برخی از مشاغل، مانند مدیر پروژه، ممکن است به مدرک لیسانس نیاز داشته باشند. مشاغل دیگر، به ویژه در مشاغل ماهر، ممکن است نیاز به کسب مدرک کاردانی، دریافت آموزش رسمی یا تکمیل دوره کارآموزی داشته باشند. مدارک خود را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که می توانید در موقعیت مورد نظر خود شغل پیدا کنید.

جستجوی شغل

هنگامی که با شرایط این نقش آشنا شدید، شغلی را در منطقه خود جستجو کنید. می‌توانید از وب‌سایت‌های کاریابی برای یافتن موقعیت‌های آزاد استفاده کنید. در این سایت‌ها، اغلب می‌توانید شغل‌ها را بر اساس منطقه جغرافیایی یا تجارت خاص جستجو کنید. همچنین وب سایت های ساختمانی مختلفی وجود دارند که آگهی های استخدامی دارند. علاوه بر این، می‌توانید مستقیماً با شرکت‌های ساختمانی تماس بگیرید و در مورد موقعیت‌هایی که ممکن است در دسترس باشند جویا شوید.

مطالب مرتبط:  ۱۴۱ اصطلاح ساخت و ساز برای دانستن (با تعاریف برای ۷۰ مورد)

به یک سازمان حرفه ای بپیوندید

عضویت در یک سازمان حرفه ای ساخت و ساز می تواند به شما کمک کند تا با دیگران در صنعت ملاقات کنید، مربیان یا مراجع پیدا کنید و در مورد موقعیت های باز اطلاعات کسب کنید. در سازمان های حرفه ای مرتبط با موقعیت مورد نظر خود تحقیق کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید در جوشکاری کار کنید، می توانید به انجمن جوشکاری و آزمایش های غیرمخرب ایران بپیوندید. بسیاری از سازمان‌های حرفه‌ای نیز دوره‌ها یا گواهی‌هایی را ارائه می‌دهند که می‌توانید برای کسب مهارت‌ها و پیشرفت در حرفه خود تکمیل کنید.

مطالب مرتبط:  ۱۵ شغل برای افرادی که جزئیات گرا هستند

یک شبکه بسازید

شبکه شما به ارتباطاتی که در صنعت ساخت و ساز دارید اشاره دارد. شبکه خود را برای توسعه روابط حرفه ای ایجاد کنید، که ممکن است به شما در یافتن شغل در صنعت کمک کند. از افرادی که می شناسید، از جمله دوستان و خانواده، بپرسید که آیا می توانند شما را با هر کسی که در صنعت ساخت و ساز کار می کند معرفی کنند. همچنین می توانید ارتباطات بالقوه صنعت را به روش های زیر بیابید:

  • شرکت در رویدادهای صنعتی، کنفرانس ها یا همایش ها

  • گذراندن دوره ها یا برنامه های صدور گواهینامه

  • ارتباط با افراد در صنعت از طریق رسانه های اجتماعی

  • رفتن به رویدادهای شبکه در منطقه شما

بیشتر بخوانید:  ۱۰ شغل پایداری که تفاوت ایجاد می کند

در نمایشگاه های کار شرکت کنید

بسیاری از شرکت‌های ساختمانی نمایشگاه‌های شغلی را برای استخدام کارمندان جدید، به ویژه برای مشاغل ابتدایی و نیروی کار ماهر، برگزار می‌کنند. اگر به آن موقعیت ها علاقه مند هستید، در نمایشگاه های شغلی تحقیق کنید یا رویدادهایی را که در منطقه شما اتفاق می افتد استخدام کنید. هنگام شرکت در یک نمایشگاه کار، حتما کپی هایی از رزومه خود را همراه داشته باشید که در آن شرایط شما برای یک کار ساختمانی توضیح داده شده است. اگر تجربه قبلی در ساخت و ساز دارید، می توانید یک نمونه کار حرفه ای با جزئیات پروژه هایی که روی آنها کار کرده اید و موفقیت شما در نقش های دیگر را نیز به همراه داشته باشید.

مطالب مرتبط:  ۵ روش کاهش هزینه ساختمان سازی

یک رزومه تهیه کنید

هنگامی که برای درخواست شغل آماده شدید، رزومه ای تهیه کنید تا مهارت ها و شایستگی های خود را به کارفرمایان نشان دهید. شامل بخش هایی برای تجربه کاری و تحصیلات مرتبط، از جمله برنامه تجاری یا کارآموزی. از کلمات کلیدی در شرح شغل برای توصیف مهارت ها و وظایف خود استفاده کنید. کلمات کلیدی می توانند به رزومه شما کمک کنند تا سیستم ردیابی متقاضی (ATS) را که شرکت های ساختمانی ممکن است برای بررسی نامزدها از آن استفاده کنند، عبور دهد. بسته به موقعیت شغلی، برخی از کلمات کلیدی و مهارت هایی که ممکن است بخواهید در رزومه ساخت و ساز درج کنید عبارتند از:

مطالب مرتبط:  مهارت های ساخت و ساز: تعریف و مثال (همراه با نکات)

۱۰ نوع شغل ساختمانی

در اینجا ۱۰ شغل در صنعت ساخت و ساز وجود دارد که می توانید در طول جستجوی شغل خود در نظر بگیرید. (توجه شود که مبالغ اعلامی در شهریور ۱۴۰۲ بروز شده است).

۱.  کارگر ساختمانی

میانگین حقوق ملی  ۹۱۲۶۰۰۰۰ تومان در سال

وظایف اولیه:  یک کارگر ساختمانی که به عنوان کارگر ساختمانی نیز شناخته می شود، کار را در کارگاه های ساختمانی انجام می دهد. آنها نقشه ها و نقشه ها را بررسی می کنند، از ابزارها و ماشین آلات استفاده می کنند تا پروژه ها را طبق مشخصات تکمیل کنند. کارگران ساختمانی همچنین از سیاست‌های شرکت و پروتکل‌های صنعت پیروی می‌کنند تا مطمئن شوند که کار را ایمن انجام می‌دهند.

۲.  جوشکار

میانگین حقوق ملی:  ۱۰۷۸۰۳۲۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی:  جوشکارها قطعات فلزی را با استفاده از حرارت می سازند. یک جوشکار نقشه ها را مطالعه می کند و اندازه گیری ها را برای جوش دادن محصولات یا سازه های فلزی به درستی انجام می دهد. آنها ممکن است از تجهیزات دستی استفاده کنند یا از سیستم های کامپیوتری برای جوش دادن یا برش فلز استفاده کنند.

۳.  اپراتور تجهیزات

میانگین حقوق ملی:  ۱۲۵۳۴۷۲۰۰ تومان در سال

وظایف اولیه:  اپراتور تجهیزات از ماشین آلات و تجهیزات سنگین برای انجام کارهای ساختمانی استفاده می کند. آنها می توانند تجهیزات پروژه های مختلف مانند جاده ها، ساختمان ها یا تخریب را به کار گیرند. آنها دانش جامعی از تجهیزات مانند لیفتراک ها، بولدوزرها و جرثقیل ها برای عیب یابی تجهیزات و کارکرد ایمن دارند.

۴.  برقکار

میانگین حقوق ملی:  ۱۴۲۷۹۰۴۰۰تومان در سال

وظایف اصلی:  برقکارها سیستم ها یا اجزای الکتریکی مانند سیم کشی، پریزها و روشنایی را نصب، نگهداری و عیب یابی می کنند. آنها ممکن است سیستم های الکتریکی را برای پروژه های ساختمانی جدید نصب کنند یا قطعات الکتریکی را در ساختمان ها یا سازه های موجود به روز کنند، نگهداری یا تعمیر کنند. یک برقکار همچنین اطمینان حاصل می کند که قطعات الکتریکی استانداردهای صنعت و مقررات ساختمانی را برای ایمنی رعایت می کنند.

۵.  نجار

میانگین حقوق ملی:  ۱۴۴۸۰۱۶۰۰ تومان در سال

وظایف اولیه:  یک نجار از چوب یا مواد مشابه برای ایجاد سازه هایی مانند کابینت یا داربست استفاده می کند. آنها نقشه ها را تهیه می کنند، مواد اولیه را تهیه می کنند و از ابزارهایی برای نصب یا تعمیر سازه ها استفاده می کنند. آنها همچنین ممکن است تجهیزات بزرگی مانند جرثقیل ها را برای پروژه های ساختمانی پیچیده کار کنند.

۶.  مدیر پروژه

میانگین حقوق ملی:  ۱۹۸۸۹۲۸۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی:  یک مدیر پروژه پروژه ها را برنامه ریزی و اجرا می کند تا اطمینان حاصل شود که آنها طبق برنامه و در حد بودجه باقی می مانند. در صنعت ساخت و ساز، یک مدیر پروژه ممکن است برنامه های کاری ایجاد کند، بودجه را توسعه دهد و با پیمانکاران یا پیمانکاران فرعی همکاری کند. آنها همچنین ممکن است از نزدیک با مشتریان یا مدیران برای درک الزامات یک پروژه و انتقال انتظارات به تیم های ساخت و ساز همکاری کنند.

۷.  مدیر ساخت و ساز

میانگین حقوق ملی:  ۲۰۰۸۱۲۸۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی:  مدیران ساخت و ساز بر تمام مراحل پروژه های ساختمانی از جمله طراحی، برنامه ریزی و نیروی کار نظارت می کنند. آنها برنامه های پروژه را تهیه می کنند و بودجه هایی را برای نیروی کار، مواد و منابع تهیه می کنند. آنها همچنین ممکن است بر خدمه نظارت کنند تا اطمینان حاصل شود که ساخت و ساز به طرح و الزامات پروژه، مانند قوانین ساختمان یا مقررات زیست محیطی پایبند است.

۸.  ناظر ساختمان

میانگین حقوق ملی:  ۲۱۶۵۴۹۶۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی:  سرپرستان ساخت و ساز پروژه ها را مدیریت می کنند تا اطمینان حاصل کنند که خدمه ضرب الاجل ساخت و ساز را رعایت می کنند. آنها همچنین ممکن است سایر زمینه های یک پروژه مانند برنامه ریزی یا بودجه را مدیریت کنند. یک سرپرست ساخت و ساز ممکن است وظایفی را به اعضای خدمه محول کند، پیشرفت پروژه را ردیابی کند و گزارش های به روز رسانی وضعیت را برای مشتریان یا مدیران آماده کند.

۹.  مهندس ساختمان

میانگین حقوق ملی:  ۲۱۸۶۳۵۲۰۰ تومان در سال

وظایف اولیه:  مهندس ساختمان نوعی مهندس عمران است که پروژه‌های ساختمانی یا زیربنایی مانند جاده‌ها، سدها و پل‌ها را طراحی، برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند. آنها ممکن است داده های مختلف، مانند گزارش های نظرسنجی، نقشه ها و آزمایش های محیطی را برای ایجاد طرح ها تجزیه و تحلیل کنند. مهندسان ساختمان همچنین ممکن است تخمین هزینه ها را تهیه کنند و بر کار ساخت و ساز نظارت کنند.

۱۰.  معمار

میانگین حقوق ملی:  ۲۲۲۶۱۲۰۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی:  معماران طرح ها و نقشه هایی را برای سازه ها یا ساختمان ها مانند خانه ها، ادارات یا ساختمان های تجاری ایجاد می کنند. آنها معمولاً از نرم افزار کامپیوتری برای پیش نویس نقشه های ساخت و ساز استفاده می کنند، اگرچه ممکن است نقشه های دستی برای پروژه های کوچکتر نیز ایجاد کنند. یک معمار از نزدیک با مشتریان کار می کند تا اطمینان حاصل کند که آنها طرح هایی را آماده می کنند که با اهداف و الزامات هماهنگ باشد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

2 پاسخ

    1. سلام

      صنعت ساخت و ساز، ساختاری بسیار بزرگ و گسترده داره که باعث می شه بتونه صدها و یا حتی هزاران شغل رو به صورت مستقیم و غیرمستقیم درون خودش جای بده. پس من در ادامه صرفا به تعدادی اندک از این فهرست عریض و طویل اکتفا می‌کنم (اگرچه شاید به دلیل عدم تسلط کامل به مشاغل این صنعت، نام بعضی از مشاغل رو به درستی عنوان نکنم)؛ و اگر منظور شما از طرح این خواسته رسیدن به شغلی مطلوب در این صنعته، لازمه با طرح اطلاعاتی بیشتر از خودتون به بررسی و کشف نیازتون در بین مشاغل متعدد بپردازین (که در این خصوص هم قطعا من یا سایر دوستان می تونیم با افتخار در خدمتتون باشیم):

      • نقشه بردار: طراحی و اندازه گیری نقشه های ساختمانی
      • سازنده/مهندس اجرایی: اجرا و ساخت ساختمان ها
      • معمار داخلی/آرشیتکت: طراحی و نقشه کشی ساختمان ها
      • نقاش: نقاشی دیوارهای ساختمان
      • آب بند: نصب و تعمیر سیستم های آب بندی
      • گچکار/کنافکار: نصب و تعمیر دیوارها و پلتفرم های گچی
      • لوله کش: نصب و تعمیر لوله های آب و فاضلاب
      • برقکار/متخصص شبکه: نصب و تعمیر سیستم های برقی، تلفن، شبکه و انواع سیستم های کابلی دیگه
      • مبل ساز: ساخت و تعمیر مبلمان
      • کاشی کار: نصب کاشی و سرامیک
      • نصب کننده درب و پنجره: نصب و تعمیر پنجره ها و درب های معمولی، pvc، تک جداره و دوجداره
      • کارگر ساختمانی: کمک به اجرا و ساخت ساختمان ها
      • تاسیساتی: نصب و تعمیر سیستم های گرمایشی و سرمایشی
      • موزاییک کار: نصب و تعمیر کاشی و سرامیک
      • میز ساز: ساخت میز و صندلی و لوازم اداری و تحریر
      • سقف کار: نصب و تعمیر سقف های ساختمان اعم از مسطح، کششی، شیبدار، شیروانی، کارب و …
      • پیمانکار ساختمانی: مدیریت پروژه های ساختمانی
      • نصب کننده کفپوش: نصب و تعمیر کفپوش های ساختمان
      • اپوکسی کار: اجرا کننده کف پوش‌های اپوکسی ساده و طرحدار
      • ناظر ساختمانی/کنترل کیفیت ساختمان: بررسی کیفیت ساخت و ساز
      • نصب کننده دیوارپوش: نصب و تعمیر دیوارپوش ها
      • کارگر نقاش: کمک به نقاشی دیوارهای ساختمان
      • شیشه بر: نصب و تعمیر شیشه های ساختمان
      • برندساز: طراحی و اجرای برندینگ ساختمان
      • سازنده مبل: ساخت و تعمیر مبلمان
      • ورق کار: نصب و تعمیر ورق های ساختمانی
      • کارگر سیمانکار: کمک به نصب و تعمیر سیمان های ساختمان
      • کابینت ساز: ساخت و نصب کابینت های آشپزخانه
      • نشت یاب: تشخیص و رفع نشتی های ساختمان
      • کارگر سیمان کار: کمک به نصب و تعمیر سیمان های ساختمان
      • نقاشی ساز: نقاشی دیوارهای ساختمان
      • کارگر خط کش: کمک به اندازه گیری و اجرای خطوط ساختمان
      • پنل ساز: نصب و تعمیر پنل های ساختمانی
      • کارگر فنی: کارهای فنی و تعمیراتی ساختمان
      • پله ساز: ساخت و تعمیر پله های ساختمان
      • کاشی کار: نصب و تعمیر کاشی های ساختمان
      • کارشناس پایه زمینی: انجام کارهای پایه نصب اسکلت بتنی
      • تیلر: ساخت و تعمیر سقف های ساختمان
      • دکوراتور: طراحی و تزیین داخلی ساختمان
      • گل کار: نصب و تعمیر گل های ساختمان
      • کابلکار: نصب و تعمیر کابل های ساختمان
      • کارگر لوله کش: کمک به نصب و تعمیر لوله های ساختمان
      • طراح محیط زیست: طراحی سیستم‌های پایدار صرفه جویی در انرژی
      • کارشناس آب و فاضلاب: نصب و تعمیرات شبکه آب و فاضلاب
      • دیزاینر داخلی: طراحی و دکوراسیون داخلی
      • رنگرز: نقاشی و رنگ آمیزی دیوارهای ساختمان
      • مجری سیستم‌های امنیتی: نصب سیستم های نظارتی و امنیتی
        و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *