ایوسی

چگونه یک فیلمبردار (با مهارت و حقوق) شویم

چگونه یک فیلمبردار (با مهارت و حقوق) شویم

فیلمبرداران لحظات به یاد ماندنی و مهمی را روی فیلم ضبط می کنند. آنها اغلب خلاق هستند و مهارت های فنی دارند که به آنها اجازه می دهد تا بینایی خود را با استفاده از رایانه اجرا کنند. دانستن اینکه چگونه یک فیلمبردار حرفه ای شوید می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا این مسیر شغلی مناسبی برای شما است یا خیر.

در این مقاله از ایوسی، نقش فیلمبردار و کارهایی که آنها انجام می‌دهند را بررسی می‌کنیم، توضیح می‌دهیم که چگونه یک فیلمبردار شوید، مهارت‌های کلیدی را که اغلب توسعه می‌دهند فهرست می‌کنیم و میزان درآمدشان را به اشتراک می‌گذاریم.

فیلمبردار چیست؟

فیلمبردار شخصی است که از دوربین فیلمبرداری برای ضبط فیلم برای موارد زیر استفاده می کند:

فیلم هایی که آنها می سازند ممکن است در سینماها، تلویزیون یا اینترنت پخش شوند. یک فیلمبردار بسته به ترجیح آنها و سطح تولید به تنهایی یا با یک خدمه کار می کند. کار با دوربین تنها وظیفه شغلی یک فیلمبردار نیست، زیرا آنها مسئولیت سایر جنبه های ضبط فیلم را نیز بر عهده دارند، از جمله:

مطالب مرتبط:  استراتژی های بازاریابی ویدئویی: راهنمای قطعی

فیلمبردار چه می کند؟

فیلمبرداران چندین کار مرتبط با ساخت فیلم را انجام می دهند. ضبط و ویرایش ویدیوهای رویدادها و ارائه آنها به مشتریان و کارفرمایان تنها چند مورد از مواردی است که شما به عنوان فیلمبردار مسئول آن خواهید بود. در این نقش، بسته به زمینه خاصی که در آن کار می کنید، وظایف شما ممکن است متفاوت باشد. برخی از وظایفی که ممکن است به طور منظم به عنوان فیلمبردار انجام دهید عبارتند از:

مرتبط:  ۱۵ شغل در تولید ویدئو که باید در نظر گرفته شود

چگونه یک فیلمبردار شویم

در حالی که شروع یک حرفه به عنوان فیلمبردار ممکن است ساده به نظر برسد، اما اگر می‌خواهید موفق شوید، مهم است که گام‌های درست در این مسیر شغلی بردارید. عشق به فیلمبرداری و میل به کمک به مردم در ثبت مهمترین لحظات خود دلایل خوبی برای انتخاب این شغل است. برای تبدیل شدن به یک فیلمبردار، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. آموزش فیلمبرداری را دنبال کنید

مدرک رسمی لزوماً برای واجد شرایط بودن برای موقعیت فیلمبردار لازم نیست، اما دریافت مدرک می تواند به شما کمک کند دانش و مهارت های اساسی مورد نیاز برای این نقش را توسعه دهید. بسیاری از کارفرمایان کاندیداهای دارای مدرک لیسانس را ترجیح می دهند، اما با داشتن تجربه مناسب، همچنان می توانید در این زمینه شغلی به دست آورید.

با شناسایی صنعتی که می خواهید در آن کار کنید شروع کنید و سپس الزامات آموزشی را که کارفرمایان می خواهند در آن صنعت ببینند را ارزیابی کنید. شما می توانید این موضوع را با بررسی آگهی های شغلی فعلی از کارفرمایان مختلف در صنعتی که قصد دارید در آن کار کنید، تعیین کنید. اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع کاردانی یا کارشناسی را دارید، ممکن است بخواهید دوره های زیر را بگذرانید:

اگر تشخیص می دهید که ثبت نام در مدرسه فیلم برای رسیدن به اهداف شما ضروری نیست، می توانید با گذراندن دوره های فردی مرتبط با فیلم، برای حرفه فیلمبردار آماده شوید. این دوره ها از طریق دانشگاه/دانشکده محلی شما و به صورت آنلاین در دسترس هستند. اگر کلاس‌ها در منطقه شما وجود ندارد، شرکت در کنفرانس‌های مربوطه را در نظر بگیرید که به شما گواهی می‌دهند. اگر در حال حاضر در دبیرستان هستید، ممکن است بتوانید دوره هایی را در زمینه پخش، فیلم، روزنامه نگاری یا فناوری بگذرانید که همگی برای فیلمبرداران مشتاق مرتبط هستند.

برای تبدیل شدن به یک فیلمبردار مستقل یا شرکتی، می توانید از الزامات تحصیلی برای این صنایع خاص آگاه باشید. تحصیلات شما برای فیلمبردار می تواند از دبیرستان یا سال های اول دانشگاه شروع شود، جایی که می توانید در کلاس هایی شرکت کنید که به خوبی شما را برای حرفه ای به عنوان فیلمبردار آماده می کند.

مطالب مرتبط: رسانه های سنتی در مقابل رسانه های دیجیتال در بازاریابی

۲. گواهینامه ها را در نظر بگیرید

گواهینامه ها جنبه دیگری از تبدیل شدن به یک فیلمبردار است که می توانید در نظر بگیرید. آنها برای واجد شرایط بودن برای موقعیت فیلمبردار الزامی نیستند، اما داشتن چند نفر به کارفرمایان نشان می دهد که می توانید مهارت های لازم برای این نقش را انجام دهید. اگر نشان دهید که دارای مهارت های تخصصی هستید که ممکن است در یک نامزد به دنبال آن باشند، به احتمال زیاد این موقعیت را به دست خواهید آورد. گواهینامه می تواند شما را از سایر نامزدها متمایز کند و برای کارفرمایان جذاب تر شود.

۳. کسب تجربه

کارآموزی و کارورزی به نفع فیلمبرداران است و به آنها تجربه عملی مورد نیاز در این زمینه را می دهد. این فرصت ها همچنین می تواند به فیلمبرداران مشتاق کمک کند تا با تجهیزات و نرم افزارهای تخصصی که حرفه ای ها اغلب در این صنعت استفاده می کنند آشنا شوند. دوره های کارآموزی معمولاً برنامه های کوتاه مدتی هستند که از یک تا سه ماه طول می کشد، در حالی که دوره های کارآموزی طولانی مدت هستند و می توانند از یک تا سه سال طول بکشند.

۴. یک نمونه کار بسازید

آخرین مرحله برای تبدیل شدن به یک فیلمبردار این است که یک قرقره نمایشی بسازید یا یک نمونه کار بسازید تا به مشتریان و کارفرمایان بالقوه نشان دهید که چه چیزی می توانید ارائه دهید. یک قرقره دمو اغلب شامل چندین نمونه از کار و سبک شما است. به عنوان مثال، اگر علاقه شما به نقشی به عنوان فیلمبردار عروسی است، ممکن است حلقه نمایشی شما شامل ویدیوهای مختلفی باشد که از مراسم عروسی گرفته اید. هنگامی که برای اولین بار شروع به کار می کنید، می توانید خدمات خود را به صورت رایگان برای ایجاد یک قرقره نمایشی جامد ارائه دهید.

یکی دیگر از کارهایی که می توانید انجام دهید این است که یک نمونه کار متناسب با شغل مورد نظر شما به عنوان فیلمبردار ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر علاقه مندید که فیلمبردار شوید که از رویدادهای ورزشی فیلم می گیرد، روی پروژه هایی که در رابطه با ورزش روی آنها کار کرده اید تمرکز کنید و هر گونه مهارت و دانش در مورد موضوع را به همراه عکس ها و فیلم هایی که گرفته اید درج کنید.

چگونه یک فیلمبردار شویم

فرصت های شغلی مرتبط برای فیلمبرداران در دسترس است

اگر برخی از جنبه‌های فیلم‌بردار شدن را دوست دارید، اما سایر جنبه‌ها را دوست ندارید، می‌توانید شغلی در صنعت مرتبط دیگری انتخاب کنید. به دست آوردن مهارت ها و دانش لازم برای تبدیل شدن به یک فیلمبردار به شما این امکان را می دهد که در این گزینه های شغلی دیگر و بخش های مختلف صنعت فیلم و ویدیو برتر باشید. داشتن مدرک در زمینه تولید فیلم یا فیلم، دانش فنی نور، دوربین و سایر جنبه های مرتبط با فیلمبرداری را به شما می دهد. انتخاب های شغلی مرتبط شما عبارتند از:

مرتبط: ۹ نوع شغل طراح برای افراد خلاق

مهارت ها و الزامات مورد نیاز برای حرفه فیلمبردار

قبل از درخواست برای نقش فیلمبردار، ممکن است به مهارت های خاصی نیاز داشته باشید و برخی از الزامات را برآورده کنید، مانند:

مطالب مرتبط:  ۱۵ شغل فیلمسازی در صنعت سرگرمی

میانگین حقوق ملی برای فیلمبرداران

متوسط ​​حقوق ملی پایه یک فیلمبردار ۷۱۳۵۹۷۲۰ تومان در سال است، اما بسیاری از فیلمبرداران ساعتی کار می کنند و حدود ۶۹۸۷۰/۶ تومان در ساعت درآمد دارند. برخی از عوامل اصلی که بر پتانسیل درآمد یک فیلمبردار تأثیر می‌گذارند عبارتند از سطح تجربه، صنعتی که در آن کار می‌کنند و موقعیت مکانی آنها.

مرتبط: درباره مدیر هنری بیاموزید

خروج از نسخه موبایل