نماد سایت ایوسی

۱۰ مهارتی که تحلیلگران مالی به آنها نیاز دارند

تحلیلگر مالی

تحلیلگر مالی

مجموعه مهارت های مورد نیاز یک تحلیلگر مالی می تواند از توانایی استفاده از نرم افزار حسابداری پیچیده تا داشتن مهارت های ارتباطی و بین فردی خوب باشد. تحلیلگران مالی همچنین ممکن است برای انجام وظایف شغلی خود به ترکیبی از مهارت های منحصر به فرد در رشته خود و همچنین مهارت های تعمیم یافته ای نیاز داشته باشند که می تواند بخشی ضروری از هر مسیر شغلی باشد.

در این مقاله از ایوسی، به بررسی مهارت‌هایی می‌پردازیم که یک تحلیلگر مالی باید داشته باشد، چگونه مهارت‌های تحلیلگر مالی خود را بهبود بخشد و چگونه این مهارت‌ها را هنگام درخواست شغل و شرکت در مصاحبه برجسته کنید.

نمونه هایی از مهارت های تحلیلگر مالی

مهارت های تحلیلگر مالی می تواند شامل ترکیبی از مهارت های سخت و مهارت های نرم باشد. به طور کلی، تحلیلگران مالی علاوه بر مهارت های تحلیلی، حل مسئله، ارتباطی و بین فردی به فن آوری، نرم افزار و مهارت های ریاضی نیز نیاز دارند. هنگام استخدام یک تحلیلگر مالی برای شرکت خود، کارفرمایان ممکن است به مجموعه مهارت های زیر نیاز داشته باشند:

۱. مهارت های حسابداری

مهارت های حسابداری ممکن است شامل دانش عمومی باشد که ممکن است برای کار موثر در امور مالی لازم باشد. مهارت‌های عمومی حسابداری ممکن است شامل دانش اصول، استانداردها و تکنیک‌های حسابداری و همچنین محاسبه بودجه، تجزیه و تحلیل و کاهش هزینه، مدیریت جریان نقدی و دفتر کل، تطبیق صورت‌های بانکی، و دانش اولیه برنامه‌های حسابداری و فرمول‌های ریاضی مربوط به این موارد باشد. محاسبات

مرتبط: ۶ مهارت اساسی حسابداری

۲. مهارت های بین فردی

این مجموعه مهارت به یک مهارت نرم اشاره دارد که می تواند برای بیشتر مسیرهای شغلی تعمیم یابد، با این حال، می تواند یک جنبه بسیار مهم از توسعه مهارت در یک حرفه مالی باشد. تحلیلگران مالی ممکن است دارای مهارت‌های بین فردی باشند که در تعامل با همکاران و سرمایه‌گذاران، تفسیر نشانه‌های ارتباط غیرکلامی و ارائه پروژه‌ها و همچنین همکاری با هم تیمی‌ها در انجام وظایف تحلیلی به آنها کمک می‌کند.

مرتبط: مهارت های بین فردی: تعاریف و مثال ها

۳. مهارت های ارتباطی

تحلیلگران مالی همچنین باید دارای مهارت های ارتباطی باشند، زیرا این مهارت ها می توانند مستقیماً بر مهارت های بین فردی تأثیر بگذارند. ارتباط موثر به عنوان یک تحلیلگر مالی می تواند به معنای مستقیم بودن در هنگام ارسال ایمیل، ارسال پیام های تلفنی، صحبت با سرمایه گذار در مورد اطلاعات مهم مالی و استفاده از ارتباطات غیرکلامی برای هدایت روابط حرفه ای و کاری باشد.

مرتبط: مهارت های ارتباطی برای موفقیت شغلی

۴. مهارت حل مسئله

تحلیلگران مالی نیز مشکل گشا هستند. این می تواند به معنای حل موثر معادلات مالی یا یافتن راه حل هایی برای مشکلات بدهی یک شرکت باشد. به طور مشابه، نتیجه جذب سرمایه گذار برای یک شرکت ممکن است گاهی اوقات به توانایی یک تحلیلگر برای ارائه راه حل های خلاقانه برای مسائل مالی در صورت بروز آنها متکی باشد.

مرتبط: مهارت های حل مسئله: تعاریف و مثال ها

۵. مهارت های فنی

اغلب اوقات، تحلیلگران مالی از نرم افزارهای حسابداری و حسابداری پیچیده استفاده می کنند و دانش قبلی از برنامه هایی مانند Hyperion، SAP، SQL، QuickBooks و سایر برنامه های نرم افزاری می تواند هنگام کار در این زمینه بسیار سودمند باشد. به طور مشابه، مهارت‌های فنی می‌تواند شامل توانایی یادگیری نرم‌افزار یا برنامه‌های جدید باشد که ممکن است برای عملکرد مؤثر به عنوان یک تحلیلگر مالی ضروری باشد.

مرتبط: مهارت های فنی: تعاریف و مثال ها

۶. مهارت های رهبری و مدیریت

تحلیلگران مالی ممکن است گاهی اوقات مسئول بخش ها یا تیم های مالی کامل باشند و مهارت های رهبری که می تواند برای کار موثر باشد ممکن است مورد نیاز کارفرما باشد. ارتباط موثر تیمی، مشاوره حرفه ای و همکاری کارگردانی از جمله مهارت هایی است که بسیاری از مدیران ممکن است از آن برخوردار باشند.

مطالب مرتبط: ۲۰ ویژگی رهبری که یک رهبر بزرگ می سازد

۷. مهارت های سواد مالی

یکی دیگر از مهارت های نرم ضروری برای یک تحلیلگر مالی، توانایی آنها در رمزگشایی موقعیت های مالی است که معمولاً به عنوان سواد مالی از آن یاد می شود. آگاهی از مواردی مانند بازار سرمایه گذاری فعلی، نرخ بهره در میان وام دهندگان و سایر رویدادهای جاری مالی می تواند به یک تحلیلگر مالی کمک کند تا وظایف خود را بهتر انجام دهد.

۸. مهارت های تفکر انتقادی

تفکر انتقادی می تواند با حل مسئله مرتبط باشد و اغلب اوقات می توان این دو مهارت را با هم ترکیب کرد. تحلیلگران مالی ممکن است نیاز به داشتن مهارت‌های عالی در تفکر انتقادی داشته باشند که در نهایت می‌تواند به آنها در یافتن بهترین سرمایه‌گذاری برای شرکتشان کمک کند، تصمیم بگیرند که آیا یک دارایی را بفروشند یا نرم‌افزار مالی جدیدی بخرند که ممکن است به کسب‌وکارشان در پیگیری سوابق مالی کمک کند. اساساً، برای اطمینان از موفقیت در شغل، یک تحلیلگر مالی باید بتواند قبل از تصمیم گیری های بزرگ به سؤالات مالی فکر کند.

مرتبط: چگونه مهارت های تفکر انتقادی را توسعه دهیم

۹. مهارت های سازمانی

این مهارت نرم می تواند برای تحلیلگران مالی مفید باشد، زیرا ممکن است لازم باشد سوابق مالی و همچنین فرآیندهای جاری یک تجارت را پیگیری کنند. توانایی سازماندهی سوابق، اطلاعات، اعداد و داده های مالی یک سازمان می تواند یک مهارت حیاتی باشد.

مرتبط: مهارت های سازمانی چیست؟ (با مثال)

۱۰. مهارت های تحلیلی

توانایی پیش‌بینی، برنامه‌ریزی، اولویت‌بندی، رتبه‌بندی و تشخیص مشکلات مالی، همگی از ویژگی‌های یک تحلیلگر مالی مؤثر هستند. داشتن این مهارت ها به این معنی است که یک تحلیلگر مالی می تواند با استفاده از برنامه ریزی استراتژیک و تجزیه و تحلیل منابع مالی، بازارها و محصولات، مشکلات را اندازه گیری و حل کند تا به شرکت خود در تصمیم گیری های مالی صحیح کمک کند.

بیشتر بخوانید: مهارت های سخت در مقابل مهارت های نرم

چگونه می توان مهارت های تحلیلگر مالی را بهبود بخشید

همانطور که در رشته خود پیشرفت می کنید، ممکن است نیاز به توسعه و بهبود مجموعه مهارت های فعلی خود و همچنین ایجاد مهارت های جدید داشته باشید. این مراحل را دنبال کنید تا به شما کمک کند دانش خود را بسازید و مهارت های تحلیلگر مالی خود را توسعه دهید:

۱. زمینه های بهبود را شناسایی کنید

ممکن است با شناسایی حوزه ای که احساس می کنید نیاز به بهبود دارد، شروع به توسعه مهارت های تحلیلگر مالی خود کنید. برای مثال، ممکن است احساس کنید که باید با سرپرستان ارتباط موثرتری برقرار کنید، یا ممکن است بخواهید فناوری حسابداری جدید را یاد بگیرید.

۲. اهداف بهبود را تعیین کنید

پس از شناسایی حوزه بهبود، هدفی برای خود تعیین کنید که می تواند به شما انگیزه برای تسلط بر مهارت هایتان بدهد. به عنوان مثال، ممکن است هدف خود را برای یادگیری نحوه استفاده از نرم افزار حسابداری جدید شرکت تا پایان سه ماهه اول تعیین کنید تا بتوانید گزارش های برنامه جدید را چاپ کنید.

۳. از ابزارها و منابع استفاده کنید

یافتن و استفاده از ابزارها و منابعی که ممکن است برای رسیدن به هدف بهبود خود نیاز داشته باشید را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، در مورد یادگیری یک برنامه حسابداری جدید، ممکن است راهنمای کاربر را مطالعه کنید یا روزانه چند دقیقه را با همکار خود بگذرانید که می تواند نحوه هدایت برنامه را به شما نشان دهد.

۴. در آموزش های حرفه ای شرکت کنید

ادامه تحصیل معمولاً می تواند برای پیشرفت و پیشرفت در حرفه شما مفید باشد. شرکت در دوره های آموزشی، اطلاعاتی یا برنامه های توسعه حرفه ای را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر در ماه آینده از شما خواسته می شود که یک پروژه تیمی را رهبری کنید، ممکن است در آموزش رهبری شرکت کنید تا به شما کمک کند تا مهارت های لازم برای رهبری یک تیم حرفه ای را توسعه دهید.

۵. فن آوری را پیاده سازی کنید

ممکن است از منابع فناوری برای کمک به توسعه مهارت های خود استفاده کنید. برای مثال، می‌توانید از راهنماها یا فیلم‌های آموزشی استفاده کنید تا به شما در یادگیری نحوه استفاده از اجزای نرم‌افزار حسابداری جدید کمک کند.

مرتبط: تعیین اهداف برای بهبود شغل خود

مهارت های تحلیلگر مالی در محل کار

هنگامی که به عنوان یک تحلیلگر مالی کار می کنید، از پتانسیل کامل مجموعه مهارت های خود برای کمک به افزایش دستاوردهای خود، تحقق موفقیت و ادامه پیشرفت و پیشرفت در حرفه خود استفاده کنید. نکات زیر می تواند به شما در ادامه پیشرفت در حرفه خود کمک کند:

بیشتر بخوانید: بهترین مهارت های شغلی برای برجسته کردن رزومه شما

چگونه مهارت های تحلیلگر مالی خود را برجسته کنید

هنگام درخواست برای مشاغل در صنعت مالی، می تواند به برجسته کردن مهارت های تحلیلگر مالی در رزومه، در نامه پوششی و در طول مصاحبه کمک کند. نکات زیر را در نظر بگیرید تا به شما کمک کند مهارت های تحلیلگر مالی خود را برجسته کنید:

مهارت های تحلیلگر مالی برای رزومه شما

شرح شغل را در نظر بگیرید و اگر مهارت های مورد نیاز خاصی ذکر شده است. اگر وجود دارد، از این الزامات استفاده کنید تا به شما کمک کند مهارت‌های برتر خود را که مرتبط و مورد نیاز برای موقعیت شغلی هستند فهرست کنید و همچنین این مهارت‌ها را با دستاوردهای حرفه‌ای خود مرتبط کنید.

مهارت های تحلیلگر مالی برای نامه شما

در نامه پوششی خود، ترکیبی از مهارت های سخت و نرم خود را برجسته کنید که می تواند برای شرکت یا کسب و کاری که برای آن درخواست می دهید مفید باشد. برای مثال، تخصص در جدیدترین نرم‌افزار حسابداری و توانایی متقاعد کردن سرمایه‌گذاران می‌تواند به کارفرمایان بالقوه کمک کند که چگونه می‌توانید به سازمان آنها سودمند باشید.

مهارت های تحلیلگر مالی برای مصاحبه شغلی

در طول مصاحبه، مدیر استخدام ممکن است سؤالاتی بپرسد که به آنها امکان می دهد صلاحیت مالی شما و مناسب بودن شرکت خود را بسنجند. ارتباط مهارت‌هایی را که درباره آن‌ها صحبت می‌کنید به دستاوردهایی که به‌صورت فردی و به‌عنوان عضو تیم به دست آورده‌اید، در نظر بگیرید. این می تواند به مصاحبه کننده اجازه دهد تا ایده ای در مورد اینکه چگونه ممکن است شما یک دارایی برای شرکت آنها باشید به دست آورد.

بیشتر بخوانید: ۲۱ نکته در مصاحبه شغلی: چگونه تاثیر فوق العاده ای داشته باشیم

انواع تحلیلگران مالی

انواع مختلفی از تحلیلگران مالی وجود دارد. حتی اگر مسئولیت های روزانه تحلیلگران مالی ممکن است بسیار متفاوت باشد، مهارت هایی که این متخصصان به آن نیاز دارند اغلب بسیار مشابه هستند. در اینجا چهار نمونه از تحلیلگران مالی و کارهایی که انجام می دهند آورده شده است:

مدیران پورتفولیو

مدیران پورتفولیو بر تیمی از تحلیلگران نظارت و پشتیبانی می کنند تا ترکیبی از صنایع، مناطق و محصولاتی را انتخاب کنند که سبد شرکت آنها را راضی کند. اغلب آنها هنگام ملاقات با سرمایه گذاران، استراتژی ها و تصمیمات سرمایه گذاری را توضیح می دهند.

مدیران صندوق

مدیران صندوق معمولاً منحصراً در کار با صندوق های تامینی یا صندوق های مشترک مشارکت دارند. آنها ممکن است مسئول تصمیم گیری خرید و فروش بر اساس تحلیل آنها از شرایط بازار در حال تغییر سریع باشند.

تحلیلگران رتبه بندی

تحلیلگران رتبه‌بندی توانایی یک شرکت یا نهاد دولتی را برای پرداخت بدهی‌ها، اوراق قرضه یا وام ارزیابی و ارزیابی می‌کنند. آنها ممکن است ریسک یا سود ناشی از ناتوانی شرکت در پرداخت بدهی ها را ارزیابی کنند.

تحلیلگران ریسک

تحلیلگران ریسک ریسک های مرتبط با تصمیمات سرمایه گذاری را ارزیابی و ارزیابی می کنند. آنها همچنین ممکن است به سازمان کمک کنند تا غیرقابل پیش بینی بودن گزینه های سرمایه گذاری، از جمله خطر از دست دادن یا بدهی را تعیین کند.

مرتبط: درک چگونگی تکمیل تجزیه و تحلیل ریسک

خروج از نسخه موبایل