بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

چگونه شکست می تواند شما را به موفقیت شغلی برساند: مزایا و نکات

چرا شکست برای موفقیت ضروری است؟

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تجربه شکست اغلب یک بخش ضروری اما ترسناک از پیشرفت در حرفه شما است. با این حال، وقتی به طور عملی به آن نگاه کنیم، شکست می تواند ابزاری باشد که به شما انگیزه می دهد و عزم شما را تقویت می کند. به جای ترس از شکست، می‌توانید آن را فرصتی برای تجدید نظر در استراتژی‌های خود و یافتن بهترین روش‌ها ببینید.

در این مقاله از ایوسی، شکست در موفقیت چیست، راه‌هایی که شکست می‌تواند برای شغل شما مفید باشد و نکاتی برای کمک به شما برای مدیریت شکست بحث می‌کنیم.

شکست در موفقیت چیست؟

شکست در موفقیت به استفاده از شکست های حرفه ای برای کمک به یادگیری و رشد اشاره دارد. با به کارگیری درس های آموخته شده از شکست، می توانید مهارت ها، ویژگی ها و بینش هایی را که برای موفقیت یا «شکست در موفقیت» نیاز دارید، توسعه دهید.

برای دستیابی به موفقیت پس از شکست، لازم است به طور انتقادی در مورد متغیرها، تصمیمات و فرضیاتی که در شکست نقش داشته اند فکر کنید. شما باید ارزیابی کنید که چرا پروژه شکست خورده و مشخص کنید کدام ویژگی به خوبی کار می کند و ممکن است دوباره استفاده شود.

بیشتر بخوانید: نحوه مقابله با شکست: ۱۵ گام برای موفقیت

چرا شکست در موفقیت می تواند برای شما خوب باشد

در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا شکست می تواند در دراز مدت برای شما مفید باشد:

تاب آوری را توسعه می دهد

شکست می‌تواند به شما انعطاف‌پذیری را بیاموزد، که به معنای توانایی بازیابی سریع و مؤثر شکست‌ها است. انعطاف پذیری در حرفه شما مهم است زیرا شکست بخش مشترک رشد حرفه ای است. افرادی که پس از تجربه شکست تعطیل می شوند، برای سازمانشان مضر هستند. اما کارمندان و مدیرانی که می‌توانند شکست را تجربه کنند و سریعاً بازگردند، در زمان صرفه‌جویی می‌کنند و فضای کاری مثبت را حفظ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: ۱۵ ویژگی مهم افراد موفق

چیزی را نشان می دهد که کار نمی کند

در حالی که شکست می تواند ناامید کننده باشد، همچنین بینشی در مورد ویژگی ها، فرآیندها، محصولات و خط مشی ها ارائه می دهد. می توانید از نتایج ناموفق برای بهبود و رفع کاستی ها استفاده کنید. به عنوان مثال، شرکتی را در نظر بگیرید که برنامه ای را راه اندازی می کند که بررسی های ضعیف و دانلودهای کمی دریافت می کند. به جای رها کردن پروژه، توسعه‌دهندگان از بررسی‌ها و نظرسنجی‌های اضافی تجربه کاربر برای تنظیم قابلیت استفاده و عملکرد برنامه استفاده می‌کنند. نسخه به روز شده نظرات مثبت بیشتری دریافت می کند.

شجاعت را نشان می دهد

شکست نشان می دهد که شما شهامت امتحان کردن چیز جدیدی را داشتید. شرکت ها به دنبال کارمندانی هستند که بتوانند ایده ها، دیدگاه ها و رویکردهای جدیدی را برای حل مشکلات ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: بایدها و نبایدها برای پاسخ دادن به سوالات در مورد نمونه هایی از شکست

تجربه ارائه می دهد

یک شکست حرفه ای یا شخصی می تواند تجربیات ارزشمندی را ارائه دهد که می توانید از آن برای تلاش های آینده استفاده کنید. هنگامی که وضعیت مشابهی پیش می آید، می توانید از دانشی که از شکست گذشته به دست آورده اید برای تصمیم گیری های متفاوت استفاده کنید.

به عنوان مثال، مدیر استخدامی را در نظر بگیرید که یک مدیر بازاریابی را برای یک سازمان بر اساس تجربه و اعتبار استخدام می کند. پس از دو ماه، مدیر عامل باید مدیر بازاریابی را اخراج کند زیرا آنها با سبک شرکت و پویایی تیم سازگار نبودند. از آنجایی که مدیر استخدام به دنبال جایگزینی می گردد، سوالات شخصیتی و رفتاری را برای اطمینان از اینکه مدیر بعدی با شرکت مناسب است را در بر می گیرد.

ترس را محدود می کند

بسیاری از مردم از شکست می ترسند و این دلهره می تواند منجر به انفعال شود. با این حال، هنگامی که شکست را تجربه کردید و یاد گرفتید که چگونه از آن بازیابی کنید، ممکن است در آینده نسبت به ریسک پذیری بازتر باشید. ایده شکست اغلب می تواند ترسناک تر از تجربه شکست باشد. بازگشت موثر از شکست می تواند به شما اعتماد به نفس بدهد و ترس ناشی از شکست را به حداقل برساند.

اگر تجربه کنید ممکن است ترس از شکست داشته باشید:

  • بی میلی به آزمایش چیزهای جدید: تردید برای امتحان چیزهای جدید یا درگیر شدن در پروژه هایی خارج از حوزه تخصصی شما می تواند نشان دهنده ترس از شکست باشد.

  • به تعویق انداختن: به تعویق انداختن پروژه های چالش برانگیز یا کارهایی که شما را می ترساند، می تواند نشان دهد که از شکست می ترسید.

  • اضطراب هنگام فکر کردن به شروع کاری جدید: ترس می تواند باعث علائم اضطراب مانند افزایش ضربان قلب، تند افکار و نشخوار فکری شود.

  • عدم پیگیری: شروع پروژه ها و به پایان نرسیدن آنها می تواند نشانه این باشد که می ترسید کارتان مورد استقبال قرار نگیرد.

  • عزت نفس یا اعتماد به نفس پایین: ممکن است از شکست بترسید زیرا برای کار خود ارزش قائل نیستید یا معتقدید که قادر به موفقیت هستید.

  • کمال‌گرایی: اگر احساس می‌کنید همه چیز باید عالی باشد، می‌تواند مانع از این می‌شود که فکر کنید هر پروژه‌ای کامل است و منجر به ترس از نتیجه تسلیم شدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیم؟

داستان شما را انسانی می کند

وقتی شکست را تجربه می کنید، می تواند مفید باشد که داستان خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. تجربه شکست می‌تواند شما را در محل کار به هم مرتبط‌تر کند و نمونه‌ای باشد که دیگران را برای امتحان چیزهای جدید ترغیب کند. صادقانه و آسیب پذیری که از اشتراک گذاری در مورد یک شکست ناشی می شود، می تواند پیام شما را تاثیرگذارتر کند. بحث در مورد شکست های خود می تواند به تقویت پیوندهای شما با همسالان کمک کند.

همکاری را ترویج می کند

بهبودی از شکست اغلب شامل بررسی دلایل از دست دادن و راه هایی است که می توانید بهبود بخشید. وقتی سایر همکاران و بخش‌ها را در این فرآیند بگنجانید، کار تیمی و همکاری را ارتقا می‌دهد. دیدگاه های مختلف می تواند به شناسایی مشکلات و ایجاد راه حل های خلاقانه کمک کند. همانطور که افراد بیشتری با یکدیگر همکاری می کنند تا یک شکست را برطرف کنند، افراد بیشتری از شکست درس می گیرند و از تکرار آن اجتناب می کنند.

بیشتر بخوانید: سوال مصاحبه: “درباره زمانی که شکست خوردی به من بگو”

شکست خوردن اشکالی ندارد

نکاتی برای مدیریت شکست

در اینجا چند نکته برای مقابله با شکست در کار آورده شده است:

  • حرفه ای بمانید. وقتی شکست کاری را تجربه می کنید، حرفه ای بمانید. خونسرد باشید و سعی کنید احساسات خود را کنترل کنید.

  • آن را شخصی نگیرید. شکست در همه صنایع اجتناب ناپذیر است. سعی کنید آنها را به‌عنوان فرصت‌های یادگیری در نظر بگیرید تا بازتاب توانایی‌ها یا ارزش‌های خود.

  • علت را شناسایی کنید. پروژه ها ممکن است به دلیل جنبه های منحصر به فرد با شکست مواجه شوند. علل شکست های حرفه ای را بررسی کنید تا ببینید آیا می توانید برای بهبود محصول یا پروژه تغییراتی ایجاد کنید.

  • صادق باشید. مسئولیت شکست های خود را بپذیرید و از بهانه آوردن یا سرزنش دیگران بپرهیزید.

  • جایگزین ارائه کنید. راه‌های اقدام جایگزینی را پیشنهاد دهید که می‌تواند یک شکست را برطرف کند و برای اصلاح هر گونه پیامد منفی تلاش کند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *