بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۶ راهکار قطعی برای کسب درآمد دلاری در ایران

پولسازی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

با نظر به بالا بودن نرخ تورم و افزایش بسیار زیاد قیمت دلار در این روزها، احتمالا شما هم به فکر راهکارهای کسب درآمد دلاری افتاده باشید؛ چراکه در با کسب درآمد دلاری، مبلغ دریافتی‌تان به دلار بوده و از همین رو در کشور ما ارزش بسیار بالایی هم خواهد داشت.
البته شاید به ذهن شما چنین رسیده باشد که به خاطر تحریم‌ها، همه‌ی راه‌‌های کسب درآمد دلاری برای‌تان بسته شده و در حال حاضر شما به هیچ وجه قادر به فعالیت در این حوزه‌ی سودآور نیستید؛ اما بهتر است بدانید که با وجود تمامی تحریم‌ها باز هم امکان کسب درامد روزانه حتی تا ۱.۰۰۰ دلار را تجربه نمود؛ همچنین راه‌های گوناگونی برای کسب درآمد به دلار وجود دارد که در این مقاله از ایوسی به تعدادی از آن‌ ها اشاره خواهیم کرد. اما قبل از هر چیز، اول باید پرسید:

کسب درآمد دلاری چیست؟

همواره یکی از چالش‌های بسیار مهم و حائز اهمیت در زندگی‌های امروزی، پیدا نمودن یک شغل مناسب با درآمد کافی برای گذران زندگی است. اما بسیاری از مردم نیز مایلند تا از این حد فراتر رفته و درآمدشان در حدی باشد که به آرامش مالی دست یابند و حتی زمان کمتری صرف این کسب درآمد کنند؛ به همین دلیل می توان کسب درآمد دلاری در ایران را یکی از راه های جذاب به شمار آورد.
در واقع در زمانی که شما درآمد دلاری برای خودتان ایجاد می‌کنید؛ واحد دریافتی درآمد یا حقوقتان از پول معمول و مرسومی که می‌شناسیم تغییر می‌کند و به پولی بدل می‌شود که به عنوان پول رایج و شناخته‌ شده‌ی کشور قلمداد نمی‌شود.
با نظر به نوسانات بسیار زیاد بازارِ ارز و همین طور کاهش هر روزه‌ی ارزش پول رایج کشور (ریال)، در حوزه فناوری اطلاعات اکثر فعالانش به کسب درآمد دلاری روی آورده‌اند.

باور پولساز

مرتبط: ۱۵ فرصت درآمد غیرفعال برای کمک به شما برای کسب درآمد اضافی

چرا در این ایام بسیاری به کسب درآمد دلاری از طریق اینترنت روی می‌آوردند؟

احتمالا خود شما نیز شاهد این موضوع بوده‌اید که وضعیت دلار در کشورمان نابسامان است و در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است؛ البته اگر تاکنون به خود زحمت بررسی این موضوع کاملا فاحش و واضح را نداده‌اید، باز هم می‌توانید با اندکی صرف وقت، کاملا موضوع را برای خودتان روشن کنید.
از این رو به احتمال زیاد می‌وان کسب و کارهایی که بر مبنای دلار در حال انجام و فعالیت هستند را به عنوان بهترین مشاغل به حساب آورد. مثلا در نظر بگیرید: اگر شما بخواهید یک مقاله یا کتابی را در یک وب‌سایت‌داخلی (ایرانی) به فروش برسانید؛ نمی‌تواند قیمت آن از چندده هزار تومان تجاوز کند و البته قیمت معمول و معقول یک کتاب (متناسب با تعداد صفحات، وضعیت تخصصی بودنش و ….) چیزی بین ۲۰ الی ۳۰ هزار تومان است.

اما می‌توان همین مقاله یا کتاب را در وب‌سایت‌‌های خارجی همچون وب‌سایت‌ آمازون با قیمتی در حدود ۲۰ دلار و یا بیشتر از آن به فروش رساند؛ که با اندکی بررسی قیمت دلار، می‌توان دریافت که با فروش یک محصولِ بسیار معمولی و ساده همچون یک کتابِ الکترونیکی در وب‌سایت‌‌های معروف خارجی، درآمدی بیش از چندده برابر از وب‌سایت‌‌های داخلی داشت.

به زبانی ساده‌تر، کتابی را که در وب‌سایت‌‌های داخلی می‌توان حدود ۲۰.۰۰۰ تومان فروخت، در وب‌سایت‌‌های با قیمتی در حدود ۴۰۰.۰۰۰ تومان و یا بیش از آن به فروش می‌رسد. البته باید توجه داشت برای موفقیت در این راه می بایست با روش‌های کسب درآمد دلاری، فروش و … آشنایی کامل داشت. در غیر این صورت علاوه بر عدم موفقیت در این روشِ کسب و کار، متحمل ضرر و زیان مالی نیز خواهید شد.

بخوانید: ۸ راه آسان برای کسب درآمد اضافی از خانه

کسب درآمد به دلار چگونه است؟

یک ترس‌ها و اشتباهات بزرگی که اکثر هموطنان با آن مواجه هستند این است که، با توجه به تحریم‌ها، کسب درآمد دلاری در ایران را امری کاملا محال است. ولی در حقیقت اصلاً این طور نیست.
روش های بسیار زیادی برای کسب درآمد دلاری از طریق اینترنت و حتی غیر از اینترنت نیز وجود دارد (هر چند دست زدن به روش‌های اینترنتی خیلی مقرون به صرفه‌تر، آسان‌تر و سود آورتر است و حتی کسب تجربه در روش‌های اینترنتی خیلی راحت‌تر است؛ که می توان با توجه به حجم و میزان کار، درآمدهای زیادی را در طول سال و ماه و حتی هفته و روز کسب نمود. البته توجه کنید که لازمه‌ی کسب درآمدهای دلاری از طریق اینترنت، داشتن یک حساب ارزی است.

بنابراین لازم است از طریق مراجع ذیربط و بدون هیچ‌گونه محدودیتی نسبت به افتتاح حساب ارزی اقدام نمود؛ لازم به ذکر است که اگر اقوام و دوستانی در خارج از کشور به خصوص کشورهای اروپایی دارید، به راحتی قادر خواهید بود از مشخصات حساب بانکی، اطلاعات شخصی و محل سکونت آنها را برای عضویت و تسویه حساب در سایت‌های خارجی استفاده نمایید.

بخوانید: ۲۰ شغل جانبی برای کسب درآمد اضافی

نکاتی درخصوص کسب درآمد دلاری در ایران

اما پیش از معرفی راه‌‌های کسب درآمد دلاری در کشورمان، بهتر است به چند نکته‌ی مهم توجه ویژه داشته باشید؛ و آن اینکه:

۱- تجربه و مهارت را فدای درآمد بیشتر نکنید

برای کسب درآمد دلاری بهتر است از راه‌‌های بهره بگیرید که در آن‌ها مهارت و تجربه بیشتری دارید و نه اینکه راه‌‌هایی را به کار ببندید که از نظر شما پردرآمدتر هستند. یادتان باشد، اگر شما در کارتان مهارت، تجربه و علاقه نداشته باشید، نمی‌توانید هیچ گونه درآمدی کسب کنید.

۲- اصل تمرکز را فراموش نکنید

این را نیز فراموش نکنید که نباید از چند روش کسب درآمد دلاری به طور همزمان استفاده کنید؛ چراکه استفاده از چند روش به طور همزمان تنها و تنها انرژی و وقت زیادی از شما می‌گیرد و کیفیت فعالیت‌‌های شما بازدهی بالایی نخواهد داشت. پس بهتر است به جای اینکه کسب درآمد دلاری را از راه‌های متنوع و گوناگونی امتحان کنید، یک روش را به صورت تخصصی ادامه دهید.

تمرکز

مرتبط: ۶۳ کسب و کار جانبی برای درآمد اضافی ۵ میلیون تومان در ماه

۳- نوع شروع خود را با دقت انتخاب کنید

برخی از راه‌‌های موجود برای کسب درآمد دلاری به سرمایه‌ی اولیه نیاز دارند که باید این سرمایه اولیه نیز به دلار باشد؛ همچنین برخی دیگر از راه‌‌های موجود به هیچ سرمایه‌ی اولیه‌ای نیاز ندارند و یا با کم‌ترین سرمایه می‌توان آن‌‌ها را انجام داد.
پس اگر قصد انتخاب گروه اول را برای شروع کار دارید، حتما از مطمئن بودن روش و درگاه کسب درآمدتان اطمینان حاصل کنید تا متحمل هزینه‌ی بی‌دلیل نشده و سرمایه‌ی اولیه‌تان را از دست ندهید، و اگر قصد دارید در گروه دوم خود را مشغول کنید، یادتان باشد که در این گروه نیز در حال صرف سرمایه‌ی زمانتان هستید، پس به صرفِ اینکه هزینه‌ای متقبل نمی‌شوید، بی مهابا وارد کار نشوید.

۴- حسابتان را محکم کنید

اگر شما داخل ایران باشید و به خاطر محدودیت در ایجاد حساب ارزی، دست به دامن دیگران می‌شوید، حتما و حتما یا پیش از گرفتن کمک از دیگرانی که خارج از ایران هستند، از مورد وثوق بودنشان اطمینان حاصل کنید و یا به نحوی با آنها قراردادی تنظیم کنید که مانع از هر گونه سوءاستفاده شود.

بی نظمی - عدم مدیریت زمان۵- برای کارتان زمان مرگی تعیین کنید

اگرچه صبر در یک کسب و کار برای رسیدن به نقطه‌ای عطف و شروع رشد بسیار پسندیده و عالی است؛ اما یادتان باشد که برخی از کسب و کارها به دلایل گوناگون (همچون، نامطلوب بودن چیدمانش، عدم همخوانی‌اش با توانایی‌ها و استعدادهایتان، محدودیت‌های موجود و ….) قرار نیست حتما برای شما پاسخی مطلوب را در بر داشته باشد؛ پس صبر بیش از حد در آن کسب و کار هم چندان معقول و قابل تایید نیست.
از همین رو، بهتر است قبل از ورود به کسب و کار دلاری‌تان، با مقداری تحلیل و محاسبه (و حتی در صورت امکان مشورت)، محدوده‌ی زمانی برای کسب مقداری مشخص و مقبول از درآمد را مشخص کنید و بر همین اساس زمان مرگ این کسب و کار را تعیین کنید. اگر تا زمانی که برای خودتان تعیین کرده‌اید توانستید به میزان مشخص شده و نزدیکی آن برسید، می‌توانید به روند کارتان ادامه دهید، والا بهتر است در انتهای این زمان، مرگ این کسب و کار را به خودتان اعلام کنید.

مرتبط: ۴۴ روش برای افزایش درآمد

روش‌ های کسب درآمد دلاری در ایران

حال، اگر موارد و تذکرات فوق را آویزه‌ی گوش خود کرده‌اید و می‌دانید که با اندیشه و دقتِ نظر قصد ورود به کسب و کار دلاری را دارید و این عمل شما چندان با هیجانات و احساسات مخلوط نشده است؛ می‌توانید راه‌های زیر را به عنوان نمونه‌هایی پر رونق مدنظر داده و متناسب‌ترین آنها را برای شروع کار خودتان انتخاب کنید.

۱- درآمدزایی از طریق یوتیوب (یوتیوبر شدن)

در این شیوه از درآمدزایی دلاری، شما قادر خواهید بود با تولید محتوای مناسب و به اشتراک گذاشتن‌شان در یوتیوب درآمدزایی کنید. در واقع درآمدزایی از این طریق بسیار راحت است و شامل داشتن حداقل ۱.۰۰۰ نفر سابسکرایبر (کسانی که شما را دنبال و تایید می‌کنند) است.
در صورت داشتن این تعداد دنبال ‌کننده، شما قادر خواهید بود تبلیغاتی را در ویدیوهای خود گنجانده و از این طریق درآمدزایی کنید. لازم نیست برای درآمدزایی از طریق یوتیوب، حتما فیلم ضبط کنید؛ شما قادر خواهید بود از طریق به هم چسباندن ویدیوهای مختلف به هم و آپلود کردن‌شان بازدید دریافت کنید.

۲- درآمدزایی از طریق وب‌سایت‌‌های تولید محتوای انگلیسی

یکی از روش‌هایی که برای کسب درآمد دلاری وجود دارد، همکاری با وب‌سایت‌های تولید محتوای انگلیسی می‌باشد. اگر مهارت کافی در فهم و استفاده از زبان انگلیسی را دارید، قادر خواهید بود با مراجعه به وب‌سایت‌های تولید محتوای انگلیسی و همکاری با آن‌‌ها کسب درآمد کرده و مبالغ دلاری خوبی را دریافت کنید.

۳- درآمد زایی دلاری از طریق بازاریابی محتوا

می ‌توان این روش را یکی دیگر از راه‌هایی که به دریافت درآمدهای دلاری منجر می‌گردد قلمداد کرد؛ اگر مهارت و توانایی لازم برای انجام این کار را دارید، قادر خواهید بود با مراجعه به وب‌سایت‌های کاریابی خارجی در این زمینه اقدام کنید. البته در این خصوص هم بهتر است تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشته باشید تا در تعامل با وب‌سایت‌ها و صاحبان آنها دچار مشکل نشوید.

۴- درآمدزایی دلاری از طریق طراحی وب‌‌سایت‌های خارجی

اگر در زمینه طراحی وب‌‌سایت مهارت لازم را دارید و در حال حاضر نیز برای هموطنان وب‌سایت طراحی و پیاده‌سازی می‌کنید، قادر خواهید بود با مراجعه به وب‌سایت‌‌های کاریابی خارجی کارهایی را در حوزه مهارت خود پیدا کنید و از طریق طراحی وب‌‌سایت‌های خارجی به درآمدزایی دلاری به صورت مجازی بپردازید.
حتی اگر برای انجام این کار مهارت کافی را ندارید، قادر خواهید بود پیش از شروع آن آموزش ‌هایی در این زمینه ببینید و سپس فعالیت خود را آغاز کنید. قطعا در روند کار، هر روز تخصص و کیفیت کار شما بهتر خواهد شد و از همین رو، رشد شما و درنتیجه رشد درآمد دلاری شما نیز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

راه اندازی وب سایت

مرتبط: همه آنچه باید در مورد درآمد غیرفعال و نحوه ایجاد آن بدانید

۵- درآمدزایی دلاری از طریق کار با نرم افزارهایی همچون فتوشاپ، و یا نرم افزارهای دانشگاهی و …

می‌توان این روش را نیز یکی دیگر از روش‌های کسب درآمدهای دلاری به صورت مجازی دانست؛‌ در صورت داشتن مهارت لازم در زمینه کار با نرم افزارهای چند رسانه‌ای همچون فتوشاپ، افترافکت، ایلیستریتور، پریمیر و … و یا نرم افزارهای تخصصی و دانشگاهی (نرم افزارهای عمرانی، برقی، مکانیکی و …) می‌توانید با کارفرمایانی که در این زمینه در وب‌سایت‌‌های کاریابی خارجی آگهی‌های خود را ثبت کرده‌‌اند تماس گرفته و درخواست خود را ثبت کنید.
از جمله مزایای کاریابی از طریق وب‌سایت‌های کاریابی خارجی می‌توان به آشنایی با کارفرمایانی مختلف و عدم نیاز به مراجعه مجدد به وب‌سایت برای کاریابی اشاره نمود. به این صورت حتی هر روز دایره‌ی ارتباطات برون مرزی شما بیشتر و بیشتر می‌شود تا جایی که حتی وقت سر خاراندن هم نداشته باشید.

۶- کسب درآمد دلاری از طریق فروش عکس

اگر شما در زمینه عکاسی مهارت داشته و عکاس خوبی هستید و خلاقیت انتخاب تصوایر جذاب از طبیعت، جامعه و … دارید؛ قادر خواهید بود از طریق فروش عکس‌‌های خود در وب‌سایت‌هایی همچون شاتر استاک درآمدزایی خوبی داشته باشید؛ این وب‌سایت‌‌ها همواره پذیرای عکس‌های دستِ اول و خوب شما هستند و حتی کاربران ایرانی هم می‌توانند از طریق این وب‌سایت‌‌ها درآمدزایی کنند.

۷- کسب درآمد دلاری از طریق فروش فایل‌های pdf و کتاب‌ها

اگر دست به قلم هستید و مهارت کافی را در نویسندگی به زبان انگلیسی دارید و قادر خواهید بود e-bookها و یا pdfهایی را به این زبان تهیه کنید؛ بسترهایی مناسب برای فروش آن‌ها وجود دارد که شما را قادر می‌کند مطالب تولید شده‌ی خودتان را به راحتی در آن‌ها به معرض فروش گذاشته و درآمد زایی مناسبی کنید. مثلا وب‌‌سایت‌های معروفی همچون آمازون، بستری را برای فروش کتاب‌‌های نوشته شده توسط شما فراهم کرده ‌اند.
البته جالب است بدانید در این ایام رفته رفته موضوع فروش کُتُب فارسی نیز در حال رونق گرفتن و داغ شدن است؛ پس اگر تسلط به زبان انگلیسی هم ندارید، باز هم راه کسب درآمد از این طریق برایتان فراهم است؛ البته توصیه می‌کنم در حال حاضر چندان وقت خود را برای تولید محتوای فارسی در وب‌سایت‌های خارجی نکید و بیشتر هم و غم خود را برای همان زبان انگلیسی بگذارید.

۸- درآمدزایی دلاری از طریق بازارهای مالی همچون فارکس

اگرچه درآمدزایی دلاری از طریق بازارهای مالی همچون فارکس کار چندان راحتی نیست و نیازمند تخصص، مهارت، حداقل سرمایه و البته وقت زیادی است؛ اما به هر حال این شیوه‌ی درآمدی هم امروزه خیلی مقبول بسیاری از هموطنان قرار گرفته و البته اگر قدرت تحلیل بالایی داشته باشید، می‌توانید از این شیوه، درآمدهای بسیار قابل توجه و فوق‌آلعاده‌ای کسب بکنید.

بازار سهام - بورس

مرتبط: ۵۰ ایده استثنایی برای کسب و کارهای کوچک که باید در نظر بگیرید

اگر علاقه‌ای به یادگیری این روش و کسب درآمدهای بالا از طریق آن دارید، نسبت به سرمایه‌گذاری در این زمینه می‌توانید اقدام کرده و از طریقش درآمدزایی دلاری خوبی داشته باشید.
و حتی با وجود تحریم‌های در این زمینه، باز هم احتمال سرمایه‌گذاری در این بازار صفر نیست و شما همچنان قادرید از طریق همکاری با کارگزاری‌‌هایی که محدودیت‌ها و تحریم‌ها را دور زده‌‌اند نسبت به کسب درآمدهای دلاری اقدام کنید.

۹- درآمدزایی دلاری با استفاده از روش Binary Options

در روش Binary Options، کاربران تنها با حدس زدن قیمت یک سهم و تعیین مدت زمانی برای رسیدن آن به یک حد معین قادند درآمدزایی دلاری را تجربه کنند. درآمدزایی از این راه به این صورت است که همه‌ی کسانی که از این پیش‌‌بینی شما استفاده نموده‌اند، ملزم به پرداخت بخشی از سود سهام خود به شما خواهند شد. لازم است شما برای آشنایی بیش‌‌تر با این راه، در دوره‌‌های آموزشی فارکس و تریدینگ شرکت نموده و آموزش‌های لازم را در زمینه شروع فعالیت‌های اقتصادی این حوزه ببینید.

۱۰- درآمد زایی از طریق affiliate marketing برای وب‌‌سایت آمازون

Affiliate Marketing یا بازاریابی وابسته یک روش بازاریابی و دریافت پورسانت برای وب‌‌سایت‌های معروفی نظیر آمازون است. شما در این روش محصولات موجود در این وب‌سایت یا وب‌‌سایت‌های دیگری که برای کسب درآمد دلاری می‌باشند و با شما همکاری می‌کنند را تبلیغ می‌کنید و در ازای میزان جلب مشتری پورسانتی را به دلار دریافت خواهید نمود.

۱۱- درآمد زایی از طریق وب‌سایت‌های تولید محتوا و سئو همچون medium

امروزه یادگیری دانش سئو طرفداران بسیار زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کرده است. کتاب‌‌ها و فیلم‌‌های آموزشی بسیار زیادی نیز وجود دارد که با آنها قادر خواهید بود با یادگیری مطالب سئو و انجام سئوی وب‌سایت‌‌های خارجی پرداخته و به این صورت به درآمد دلاری برسید.

سئو

مرتبط: درآمد غیر منفعل چیست؟

۱۲- انجام تبلیغات برای وب‌سایت‌های خارجی

امروزه این روش به یکی از رایج‌‌ترین راه‌‌ها برای کسب درآمد دلاری تبدیل شده است؛ در این روش شما قادر خواهید بود با ساخت اکانت‌های اینستاگرامی و جذب فالورهای خارجی، کار تبلیغاتی خود را آغاز نموده و در ازای آن پول دریافت کنید. کافی است برای این منظور بتوانید با یک استراتژیِ مناسب فالوورهای زیاد و اسپانسرها را برای کسب درآمد دلاری به سمت پیج خود جذب نمایید.

۱۳- درآمدزایی دلاری با تماشای فیلم‌‌های تبلیغاتی

این راهکار درآمدزایی بیش‌تر برای افرادی مناسب است که به تماشای فیلم علاقه زیادی دارند؛ چراکه اگرچه نسبت به بسیاری از روش‌های دیگر، شاید درآمد فوق‌العاده‌ای نداشته باشد و زمان بیشتری نیز ببرد، اما شیوه‌ای جذاب برای خیلی از مردم می‌تواند باشد. برخی از وب‌سایت‌‌های خارجی همچون Swagbuck (یکی از بهترین وب‌سایت‌های کسب درامد دلاری) فیلم‌های کوتاه در زمینه‌های مختلفی را بارگذاری می ‌کنند و با تماشای این فیلم‌ها شما نیز مبلغ مشخصی را به دلار و به‌ عنوان پاداش دریافت می ‌کنید.

۱۴- درآمد زایی دلاری از طریق تبلیغات در وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌‌ها (با گوگل)

در این شیوه نیز قادر خواهید بود با ساخت وب‌سایت و قرار دادن محتوا در آن، نسبت به انجام تبلیغات در موتور جستجوگر گوگل و دریافت هزینه‌‌های دلاری اقدام نمایید. البته در حال حاضر نمونه‌های داخلی زیادی نیز وجود دارند؛ اما تفاوت اصلی گوگل نسبت به این وب‌سایت‌های داخلی، دلاری بودن پورسانت‌ها و پاداش‌هایش است.

گوگل

۱۵- انجام فروش در وب‌سایت‌هایی همچون Udemy، edx و coursera

Udemy و امثال این، پلت‌فرم‌هایی آموزشی (به صورت آنلاین) هستند که هزاران دوره در طیف‌ها گسترده‌ از موضوعاتِ مختلف را ارائه می‌دهند. البته در خصوص Udemy باید گفت که برخلاف وب‌سایت‌های دیگری همچون edx یا Coursera، دوره‌های آموزشی آنلاینی که درونش ارائه می‌شود، توسط مؤسسات و یا دانشگاه‌های آموزشی خاصی نیستند که به این صورت هر کسی که توانایی آموزش مبحث خاصی را داشته باشد، می‌تواند از طریق این پلتفرم، دوره‌های آموزشی‌اش را به فروش برساند.

۱۶- درآمدزایی از طریق خرید از وب‌سایت آمازون

روش‌های بسیار زیادی برای درآمدزایی و فروش در آمازون وجود دارد؛ چراکه این وب‌سایت بزرگترین خرده فروش آنلاین جهان با ۲.۵ میلیون فروشنده و نزدیک به ۱۲۰ میلیون محصول مختلف می‌باشد. پس شما هم می‌توانید در آمازون فروشنده شوید.
به عنوان مثال برای این منظور شما می‌توانید محصولات را از عمده فروشی‌هایی همچون Alibaba خریداری کنید و موجودی خودتان را به یک مرکز اجرای آمازون ارسال کنید و شروع به خرده فروشی کنید و کسب درآمد دلاری کنید. و یا اینکه کتاب خودتان را تولید کنید و آن را در آمازون بفروشید و یا شیوه‌ی افیلیت مارکتینگ را در پیش بگیرید. و یا شروع به تولید کالاهای دست ساز بکنید و آنها را در آمازون به فروش برسانید و …

بیشتر بخوانید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. سلام دوستان
    یکی از روش های خوبی که درآمد دلاری داره شرکت تو نظر سنجی ها هست
    من یکیشا بهتون معرفی میکنم
    تو گوگل سرچ کنید خیل زیاده
    این سایت با نظر سنجی روبل روسیه پرداخت می‌کند و به کیف پول وب مانی واریز می‌کند
    برای پاداش ثبت نام هم در ابتدا ۴۵ تا روبل روسیه هدیه می‌دهد
    questex.live

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *