بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۵ شغل در تولید ویدئو که باید در نظر بگیرید

چگونه یک شغل در تولید ویدئو شروع کنیم

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کار در تولید ویدئو فرصت های مختلفی را فراهم می کند. برخی از افراد در فیلم یا تلویزیون کار می کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است در پخش زنده یا تولید کمک کنند.

در این مقاله از ایوسی، ما درباره چیستی تولید ویدیو، دریافت مدرک تولید ویدئوی دیجیتال و گزینه‌های مختلف برای مشاغل در تولید ویدئو با اطلاعات حقوق و مسئولیت شغلی بحث می‌کنیم.

مطالب مرتبط: ۱۵ شغل فیلمسازی در صنعت سرگرمی

تولید ویدئو چیست؟

تولید ویدئو به ایجاد ویدئو برای تلویزیون، فیلم، اینترنت، پخش زنده، ویدئوی خانگی یا اهداف دیگر اشاره دارد. این شامل طیف وسیعی از وظایف، مانند راه اندازی و راه اندازی تجهیزات پخش، عیب یابی تجهیزات، ویرایش و تنظیم فیلم، استفاده از رایانه، تکمیل مدارک و موارد دیگر است. کار در تولید ویدئو به مهارت های مختلفی نیاز دارد، مانند:

در برنامه های درجه تولید ویدئوی دیجیتال چه موضوعاتی را مطالعه می کنید؟

در حالی که ممکن است بتوانید با مدرک کاردانی یک شغل تولید ویدیو در سطح پایه داشته باشید، بسیاری از موقعیت ها نیاز به مدرک لیسانس دارند. تکمیل یک دوره کارآموزی همچنین ممکن است تجربه عملی در زمینه کار در تولید یا پخش ویدئو، فیلم یا تلویزیون را برای شما فراهم کند. انتخاب حوزه ای مانند چند رسانه ای، فیلم سازی، فناوری پخش یا تولید ویدئوی دیجیتال را در نظر بگیرید. این برنامه های مدرک ممکن است شامل مطالعه موضوعاتی مانند:

  • کارگردانی

  • تولید

  • فیلمنامه نویسی

  • طراحی نورپردازی

  • طراحی صدا

  • عملیات دوربین

  • پس تولید

  • نقاشی متحرک

  • ویرایش صدا و تصویر

چه مسیرهای شغلی با مدرک تولید ویدیو در دسترس است؟

در اینجا برخی از مشاغل تولید ویدیو وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

۱. تکنسین ویدئو

وظایف اصلی: یک تکنسین ویدئو بر تولید ویدئو برای تولیدات زنده نظارت می کند. آنها ممکن است از تجهیزات تولید ویدیو استفاده کنند و اغلب تحت نظارت یک مدیر فنی کار می کنند. تکنسین‌های ویدئو ممکن است از دوربین‌های ویدئویی، پروژکتورها، کیت‌های دستگیره، صفحه‌نمایش، سرورهای رسانه و تجهیزات مشابه استفاده یا کار کنند.

بخوانید: مهارت های ویرایش ویدئو: تعریف و مثال

۲. دستیار اپراتور دوربین

وظایف اصلی: یک دستیار دوربین، اجرای فنی و عملی دیدگاه کارگردان را بر عهده دارد. آنها اغلب تجهیزات مختلف تولید را تمیز، نگهداری و راه اندازی می کنند. دستیاران اپراتور دوربین تجهیزاتی مانند دوربین‌ها، روشنایی و دکل‌ها را آماده، راه‌اندازی و قرار می‌دهند. آنها همچنین ممکن است فوکوس دوربین را تنظیم کنند، فیلترها و لنزهای دوربین را تغییر دهند، فیلم را در دوربین بارگذاری کنند، از تجهیزات یادداشت برداری کنند و در ابتدای فیلمبرداری روی تخته سنگ کف بزنند.

۳. دستیار تولید

وظایف اصلی: یک دستیار تولید، یا یک PA، در تمام جنبه های یک تولید کمک می کند. آنها جزئیات مختلفی را در یک تولید مدیریت می کنند و ممکن است در هر جنبه ای از تولید کار کنند. یک PA مجموعه ممکن است بر نظم مجموعه نظارت کند، اطمینان حاصل کند که بازیگران و افراد اضافی به جایی که نیاز دارند می‌روند و پیام‌ها و کاغذبازی‌ها را توزیع می‌کنند. یک دفتر PA انواع وظایف اداری مانند رزرو، پاسخگویی به تلفن ها، تکمیل ورود داده ها و کمک به مدیریت اطلاعات را انجام می دهد.

۴. تهیه کننده

وظایف اصلی: تولیدکنندگان بر تولیدات نظارت می کنند. آنها از نزدیک با کارگردانان برای تفسیر فیلمنامه ها و هماهنگ کردن جنبه های مختلف تولید همکاری می کنند. یک تهیه‌کننده ممکن است دوربین‌ها و ضبط‌های صدا را هدایت کند و بر بررسی یا انتخاب مواد ویرایش‌شده برای محصول نهایی نظارت کند.

۵. هنرمند و انیماتور چند رسانه ای

وظایف اصلی: هنرمندان و انیماتورهای چند رسانه ای فیلم و مواد متحرک. آنها ممکن است ایده هایی برای استوری برد داشته باشند و ایده هایی را توسعه دهند. هنرمندان و انیماتورهای چند رسانه ای فیلم ها و فیلم ها را ایجاد، متحرک سازی و ویرایش می کنند.

۶. دستیار ویرایشگر

وظایف اصلی: دستیار تدوینگر از نزدیک با تدوینگر همکاری می کند و از تلاش های تدوینگر از طریق وظایف خلاقانه، عملی و اداری حمایت می کند. آنها ممکن است فیلمی را برای ویرایشگر آماده و سازماندهی کنند تا آن را مرور کند، فضای کاری ویراستار را مرتب کند و ارتباطات و کارهای اداری کارکنان و خدمه را مدیریت کند. یک دستیار تدوینگر همچنین ممکن است مشکلات فنی را برطرف کند، تداوم و هماهنگی را در فیلم نظارت کند، در مورد فرآیند ویرایش یادداشت برداری کند و در تصمیم گیری های خلاقانه کمک کند.

۷. اپراتور بوم

وظایف اصلی: یک اپراتور بوم یک میکروفون بوم را برای ضبط دیالوگ در حین فیلمبرداری کار می کند. برای آنها مهم است که نور و کادربندی را درک کنند تا از نمایش میکروفون در عکس ها جلوگیری کنند. آنها همچنین ممکن است میکروفون های رادیویی و کلیپ را در سرتاسر مجموعه و روی اجراکنندگان قرار دهند. اپراتورهای بوم اغلب از نزدیک با میکسرهای صدا کار می کنند و ممکن است به عنوان سخنگوی بخش صدا در طول فیلمبرداری عمل کنند.

۸. فیلمبردار (Cinematographer)

وظایف اصلی: یک فیلمبردار بر کل گروه فیلمبرداری نظارت می کند. آنها به اپراتورها و دستیاران دوربین در مورد عکس ها، زاویه ها و نوع دوربین هایی که در طول فیلمبرداری استفاده کنند، می گویند. برخی از سینماگران نیز در جلوه های ویژه یا انیمیشن تخصص دارند.

مرتبط: چگونه یک فیلمبردار (با مهارت و حقوق) شویم

۹. دستیار بازیگران

وظایف اصلی: دستیاران بازیگر به مدیران بازیگر کمک می کنند تا بازیگران را در نقش های مختلف انتخاب کنند. آنها ممکن است لیست کوتاهی از بازیگران بالقوه را برای کارگردانان انتخاب کنند. یک دستیار بازیگری همچنین ممکن است بر روند تست بازیگری نظارت کند و به آن کمک کند، از جمله سازماندهی اسناد، راه اندازی دوربین ها برای تست های فیلم یا خواندن فیلمنامه با بازیگران.

۱۰. مدیر مکان

وظایف اصلی: یک مدیر مکان یا پیشاهنگ مکان بر یافتن مکان های فیلمبرداری نظارت می کند. آنها به دنبال مکان های فیلمبرداری می گردند و مجوز فیلمبرداری را می گیرند. مدیران مکان به عنوان نقطه اصلی تماس برای مکان ها عمل می کنند، بنابراین آنها اغلب روابط را ایجاد و مدیریت می کنند. آنها همچنین بر تدارکات فیلمبرداری در مکان های مختلف مانند سفر، پارکینگ، قراردادها و محدودیت های زمانی نظارت می کنند.

۱۱. تکنسین صدا و سیما

وظایف اصلی: تکنسین های پخش با تجهیزات پخش رادیو و تلویزیون کار می کنند. آنها تجهیزات مربوط به قدرت و وضوح سیگنال را راه اندازی و راه اندازی می کنند. تکنسین های پخش اطمینان حاصل می کنند که پخش بدون خطا انجام می شود.

۱۲. فیلمنامه نویس

وظایف اصلی: فیلمنامه نویسان داستان ها را توسعه می دهند و در تمام مراحل یا تولید شرکت می کنند. آنها اغلب با فیلمنامه های اولیه دقیق، از جمله توصیف پیچیده داستان ها، سکانس ها و صحنه ها شروع می شوند. فیلمنامه نویسان از نزدیک با مجریان و کارگردانان همکاری می کنند تا دیالوگ ها، کنش ها و تصاویر را در یک فیلمنامه و نحوه نمایش آنها در فیلمبرداری توسعه دهند.

بخوانید: ۴ سبک اصلی نوشتن: چه زمانی و چگونه باید از آنها استفاده کنید

۱۳. هماهنگ کننده جلوه های ویژه

وظایف اصلی: هماهنگ کننده جلوه های ویژه انواع جلوه های ویژه را در طول فیلمبرداری ایجاد و اجرا می کند. آنها ممکن است بر ایجاد جلوه‌های ویژه در حین پیش تولید نظارت کنند، دستگاه‌های جلوه‌های ویژه را در طول فیلم‌برداری راه‌اندازی و راه‌اندازی کنند و در ویرایش یا افزودن افکت‌های پس از تولید کمک کنند. بسیاری از هماهنگ‌کنندگان جلوه‌های ویژه نیز بر پروتکل‌های ایمنی در مجموعه فیلم‌برداری نظارت و پیروی می‌کنند.

۱۴. فیلمبردار رویداد (Videographer)

وظایف اصلی: فیلمبردار هر کسی است که تمام جنبه های فرآیند تولید ویدیو را خودش تکمیل کند. آنها راه اندازی تجهیزات نورپردازی و صوتی، فیلمبرداری و ویرایش محصولات نهایی را انجام می دهند و از نزدیک با مشتریان کار می کنند. در حالی که برخی از فیلمبرداران برای شرکت ها کار می کنند، بسیاری از آنها به صورت آزاد کار می کنند. این امر همچنین مستلزم مدیریت عملیات تجاری و امور مالی خود است.

۱۵. کارگردان

وظایف اصلی: یک کارگردان تمام پرسنل یک مجموعه را مدیریت می کند و بر تمام جنبه های تولید نظارت می کند. این شامل همه خدمه، بازیگران و پرسنل متفرقه می شود. مدیران به همه پرسنل انگیزه می دهند تا در جهت ایجاد یک محصول نهایی و دستیابی به یک هدف مشترک کار کنند.

بخوانید: درباره کارگردان خلاق بیاموزید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *