بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۵ شغل فیلمسازی که باید دنبال شود (با وظایف و حقوق)

بهترین مشاغل در صنعت فیلم

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

موقعیت های فیلمسازی برخی از رقابتی ترین موقعیت ها در بازار کار برای افرادی است که به دنبال کار در صنعت سرگرمی هستند. دستیابی به این مشاغل می تواند به آموزش و تعهد نیاز داشته باشد، با نامزدها اغلب با پیشرفت در مشاغل مختلف در صنعت تجربه کسب می کنند. اگر علاقه مند به کار در صنعت فیلم هستید، رویکردهای زیادی وجود دارد که می توانید برای شروع کار خود در توسعه، تولید یا پس از تولید فیلم دنبال کنید.

در این مقاله از ایوسی، ما تعریف می‌کنیم که معمولاً شغل‌های فیلم‌سازی شامل چه مواردی می‌شود و فهرستی از ۱۵ نقشی که می‌توانید در صورتی که به عنوان یک فیلم‌ساز در نظر دارید دنبال کنید، ارائه می‌کنیم.

شغل فیلمسازی چیست؟

مشاغل فیلمسازی موقعیت هایی هستند که به شما امکان می دهند با برخی از جنبه های صنعت سینما یا تلویزیون کار کنید. این مشاغل می تواند شامل هر چیزی از تولید فیلم گرفته تا ایجاد مواد بازاریابی باشد. صنعت فیلمسازی می تواند رقابتی باشد. برای کسب موقعیت در فیلم، ممکن است لازم باشد ابتدا مهارت های خود را در زمینه های دیگر تقویت کنید. به عنوان مثال، یک طراح گریم ممکن است قبل از همکاری با بازیگران زن و بازیگران مشهور، سال‌ها صرف تکمیل هنر خود کند. مشاغل فیلمسازی می تواند فرصت های هیجان انگیز زیادی را برای کسانی که به این موقعیت ها دست می یابند ارائه دهد.

مطالب مرتبط:  ۱۰ دلیل برای اینکه فیلمسازی مهم است

۱۵ نوع شغل فیلمسازی

مشاغل زیادی وجود دارد که می توانید در صنعت فیلمسازی دنبال کنید، چه پشت دوربین باشید، چه جلوی آن یا در اتاق تدوین. در اینجا ۱۵ مورد از رایج ترین گزینه های شغلی در فیلم آورده شده است.

۱.  بازیگر

وظایف اصلی: یک بازیگر شخصیتی را برای فیلم، تلویزیون یا سایر اشکال رسانه ای به تصویر می کشد. بازیگران با شروع حرفه خود اغلب در تولیدات تئاتر محلی یا تبلیغات تلویزیونی کار می کنند. آنها برای هر بخش مجزا تست می دهند و با سایرین در صنعت رقابت می کنند. کسانی که به جایگاه مشهور می رسند، می توانند از نوع متفاوتی از حرفه به طور کامل لذت ببرند، و از میان قسمت های اصلی فیلم و تلویزیونی که به آنها پیشنهاد می شود، انتخاب کنند.

مرتبط: از ناشناخته تا مشهور: راهنمایی کامل برای تبدیل شدن به یک سلبریتی

۲.  تهیه کننده

وظایف اصلی:  تهیه کنندگان مسئول برنامه ریزی و هماهنگی جنبه های مختلف تولید فیلم هستند. آنها فیلمنامه را انتخاب می کنند، بر روند ویرایش نظارت می کنند، تامین مالی را تضمین می کنند و تولید را برنامه ریزی می کنند. تهیه‌کننده بر روند کلی فیلم نظارت می‌کند، اما وظایف مربوط به تولید روزانه را که کارگردانان، مدیران و دستیاران تولید بر آن نظارت می‌کنند، انجام نمی‌دهد.

بخوانید: ۱۵ شغل در تولید ویدئو که باید در نظر بگیرید

۳.  اپراتور دوربین

وظایف اصلی: یک اپراتور دوربین نور، فیلترها، فوکوس و صحنه‌سازی را ارزیابی می‌کند تا بهترین راه را برای گرفتن صحنه برای فیلم یا تلویزیون بیابد. اپراتور دوربین با انواع تجهیزات فنی از جمله دوربین های متعدد، جرثقیل ها و پایه های موبایل کار می کند. فیلم های اصلی چندین اپراتور دوربین دارند که به طور همزمان کار می کنند تا یک صحنه را از زوایای مختلف ببینند.

۴.  دستیار تولید

وظایف اصلی:  دستیاران تولید کارهای اداری مرتبط با صنعت فیلمسازی را انجام می دهند. آنها پرونده های اداری را بایگانی می کنند، تماس های تلفنی می گیرند، وارد کردن داده ها را انجام می دهند و اسناد تولید را توزیع می کنند. یک دستیار تولید همچنین ممکن است ترتیبات سفر و غذا خوردن را برای بازیگران و خدمه انجام دهد و اطمینان حاصل کند که عملیات در استودیو یا در مجموعه به راحتی انجام می شود.

۵.  گروه فیلمبرداری

وظایف اصلی:  اعضای گروه فیلمبرداری برای یک فیلم، نمایش تلویزیونی یا رویداد زنده، فیلم دوربین می گیرند. آنها دوربین ها را تنظیم می کنند، دستورالعمل های کارگردان را دنبال می کنند و هر شات را می گیرند. گروه فیلمبرداری نیز مسئولیت تعمیر و نگهداری تجهیزات را بر عهده دارند. برخی از کارمندان گروه فیلمبرداری ممکن است در پیش تولید یک پروژه نیز کمک کنند.

۶.  عکاس

وظایف اصلی: عکاسان در صنعت فیلم، عکس های ثابتی را که برای اهداف تبلیغاتی ضروری هستند، می گیرند. این متخصصان از مهارت های هنری خود برای کادربندی و گرفتن عکس استفاده می کنند. آنها همچنین ممکن است از عهده صحنه سازی این عکس ها برآیند.

مرتبط: ۳۲ شغل در عکاسی

۷.  هنرمند تولید

وظایف اصلی:  هنرمندان تولید طرح های خلاقانه ای را تولید می کنند که برای اهداف تبلیغاتی استفاده می شود. در صنعت فیلم، یک هنرمند تولید کننده پوسترهای فیلم، تبلیغات و سایر گرافیک ها را مدیریت می کند. آنها تصاویری را که توسط عکاسان حرفه ای گرفته شده است جمع آوری می کنند و آنها را در طرح های گرافیکی خود کار می کنند. هنرمند تولید کننده تصویر را تا تولید دنبال می کند و کیفیت چاپ را در محصول نهایی حفظ می کند.

۸.  مهندس صدا

وظایف اصلی:  مهندسان صدا تجهیزاتی را که برای ضبط صدا استفاده می شود، مونتاژ و کار می کنند. آنها مسئول ضبط، تقویت، میکس و تقویت صدا هستند. در صنعت فیلمسازی، یک مهندس صدا ممکن است صدای صوتی، ابزار دقیق، جلوه های صوتی و سایر نویزها را ضبط کند. آنها همچنین می توانند اینها را برای تولید صدای طبیعی که توسط مخاطبانی که در حال تماشای تلویزیون یا فیلم هستند، ترکیب کنند.

۹.  مدیر هنری جوان

وظایف اصلی:  یک کارگردان هنری جوان به مدیر هنری در برنامه ریزی و اجرای طراحی صحنه کمک می کند. کارگردان هنری جوان ممکن است رنگ و بافت را به مجموعه‌ها اضافه کند، جزئیات تزئینی را مدیریت کند و مکان‌ها را در زمان‌های مختلف روز ارزیابی کند تا بهترین برنامه فیلم‌برداری را تعیین کند. ممکن است چندین مدیر هنری جوان روی یک پروژه بزرگ کار کنند.

۱۰.  همکار تهیه کننده

وظایف اولیه:  همکار تهیه کننده از نزدیک با تهیه کننده فیلم کار می کند تا فعالیت های مختلف مربوط به تدوین یک فیلم یا برنامه تلویزیونی را هماهنگ کند. این شامل فیلمنامه نویسی، ویرایش، تحقیق، مدیریت مالی و برنامه ریزی خدمه است. تولیدکننده وابسته به بسیاری از بخش‌هایی که به تولید کمک می‌کنند کمک می‌کند تا با هم به راحتی کار کنند.

۱۱.  مدیر مکان

وظایف اصلی: یک مدیر مکان برای فیلمبرداری مکان هایی که برای تلویزیون یا فیلم مناسب هستند، جاسوسی می کند. آنها می توانند با مجوزهای مناسب این مکان ها را ایمن کنند و تدارکات را برای تولید هماهنگ کنند. این شامل جمع آوری زباله، ترتیب پارکینگ، مذاکره در مورد هزینه استفاده از فضا و برنامه ریزی برای هرگونه تغییر زیبایی است که ممکن است ضروری باشد.

۱۲.  آرایشگر

وظایف اصلی: در صنعت فیلم، یک آرایشگر ممکن است همه چیز را از گریم استاندارد صحنه گرفته تا پروتزهای پیچیده انجام دهد. آرتیست‌های آرایش در بالای رشته‌های خود، ظاهری پیچیده خلق می‌کنند که ممکن است شخصیت‌ها را به موجودات فانتزی تبدیل کند یا سن آنها را تغییر دهد. هنرمندان آرایشگر نیز برای داشتن ظاهری طبیعی، آرایش را روی بازیگران اعمال می کنند و حفظ می کنند. کسانی که با تولید فیلم کار می کنند، به چالش های متمایز در مجموعه، که ممکن است شامل گرما، عرق کردن و ساعات طولانی جلوی دوربین باشد، توجه دارند.

۱۳.  مدیر هنری

وظایف اصلی:  مدیر هنری از نزدیک با طراح تولید همکاری می کند تا به یک فیلم کیفیت بصری متمایزش بدهد. این شامل تهیه مجموعه، نظارت بر ساخت و ساز و تزئین صحنه ها می شود. مدیر هنری همچنین کار برای جلوه‌های ویژه را سفارش می‌دهد، وسایل نقلیه را کرایه می‌کند و حیواناتی را که در تولید فیلم استفاده می‌شوند، انتخاب می‌کند. مدیر هنری و مدیر مکان برای ایجاد محیط ایده آل برای پروژه همکاری نزدیکی دارند.

بخوانید: درباره مدیر هنری بیاموزید

۱۴.  مدیر تولید

وظایف اصلی:  مدیر تولید برنامه ها را هماهنگ می کند، با کارکنان ملاقات می کند، بودجه را ارزیابی می کند، در مورد نرخ پرداخت مذاکره می کند، تامین کنندگان را انتخاب می کند و بر انتخاب مکان و رزرو فیلم نظارت می کند. در حالی که یک فیلم در حال فیلمبرداری است، مدیر تولید بر تیم تولید نظارت می کند، مجوزها و بیمه مناسب را حفظ می کند و هر مشکلی را که ممکن است پیش بیاید رسیدگی می کند.

بیشتر بخوانید:  درباره مدیر تولید بیاموزید

۱۵.  مدیر ارشد هنری

وظایف اصلی:  مدیر ارشد هنری که روی یک فیلم کار می کند، بر تمام جنبه های طراحی نظارت دارد. این ممکن است شامل طراحی صحنه، انتخاب مکان، لباس، وسایل و مواد بازاریابی باشد. مدیر ارشد هنری مفاهیم ارائه شده توسط مدیر هنری را تأیید می کند و کار را در مراحل مختلف ارزیابی می کند تا اطمینان حاصل شود که تولید طبق برنامه انجام می شود و همه صحنه ها و صحنه ها دارای عناصر بصری مناسب هستند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *