با این حال، شما همچنین باید

خوشبختانه، شما می توانید با تنظیم زمان زندگی (TTL) وب سایت خود، تعادل را پیدا کنید. می توانید از آن برای بهبود زمان بارگذاری سایت خود و حفظ اطلاعات به روز استفاده کنید.

در این راهنما از ایوسی، به این خواهیم پرداخت که TTL چیست و چگونه کار می کند. ما همچنین بررسی خواهیم کرد که برای چه چیزی استفاده می شود و چگونه می توانید مقدار TTL مناسب را برای سایت خود انتخاب کنید.

بیا شروع کنیم!

TTL چیست؟

TTL – که همانطور که اشاره کردیم مخفف “Time to Live” است – تنظیمی است که تعیین می کند چه مدت داده های شما (به شکل بسته) قبل از پاک کردن روتر از داخل شبکه معتبر و در دسترس هستند.

ما همچنین می‌توانیم به این زمان به عنوان «hops» اشاره کنیم، که تعداد دفعاتی است که بین روترهای مختلف پرش می‌کند.

هنگامی که TTL منقضی می شود، روتر باید اطلاعات را دوباره به همراه به روز رسانی های خود بازیابی کند.

TTL همچنین توسط شبکه های تحویل محتوا (CDN)  برای ذخیره اطلاعات شما استفاده می شود. CDN ها شبکه های سروری در سراسر جهان هستند که میزبان فایل های ثابت هستند، بنابراین بازدیدکنندگان سایت شما نزدیک ترین اطلاعات را به آنها دریافت خواهند کرد.

این تعیین می‌کند که CDN قبل از بازیابی اطلاعات به‌روز شده چه مدت روی داده‌های شما نگه می‌دارد.

ما در ادامه مقاله نگاهی عمیق تر به نحوه عملکرد دقیق آن خواهیم داشت. در حال حاضر، بیایید بررسی کنیم که TTL در زمینه سرورهای سیستم نام دامنه (DNS)، پینگ ها و هدرهای پروتکل اینترنت (IP) چیست. عملکرد TTL برای هر یک از این برنامه ها متفاوت است، بنابراین درک تفاوت ها مهم است.

TTL در DNS چیست؟

سرورهای DNS به عنوان پلی بین سرورهای وب و نام دامنه عمل می کنند. وقتی نام دامنه ای مانند “Kinsta.com” را تایپ می کنید، سرورها نمی توانند این اطلاعات را تفسیر کنند. آنها داده ها را به اعدادی که به آدرس IP معروف هستند می خوانند.

بنابراین DNS تبدیل بین نام دامنه و آدرس IP را تسهیل می کند و کاربران را قادر می سازد به وب سایت ها دسترسی داشته باشند.

برای درک رابطه بین سرورهای DNS و TTL، ابتدا باید به کش نگاه کنیم . در این زمینه، کش مکانی برای تبدیل نام دامنه وب سایت شما به آدرس IP آن است.

هر بار که کاربر می خواهد به وب سایت شما دسترسی پیدا کند، این تبدیل باید اتفاق بیفتد. اگر تبدیل در حافظه پنهان ذخیره شود، اتصال می تواند سریعتر اتفاق بیفتد زیرا یک رکورد DNS وجود دارد. در واقع، سرور می تواند رکورد را تقریباً فوراً بالا بکشد.

در این زمینه، TTL تعیین می کند که چه مدت یک سرور DNS روی این رکورد DNS قبل از اینکه دوباره اطلاعات را درخواست کند، نگه دارد. این یکی از عواملی است که انتشار DNS را کنترل می کند ، که تعیین می کند چه مدت طول می کشد تا یک DNS به روز شود.

TTL در پینگ چیست؟

پینگ اندازه گیری زمان واکنش اتصال شما است. به عنوان مثال، مدت زمانی را که درخواستی که ارسال می‌کنید برای بازگشت زمان می‌برد اندازه می‌گیرد. این اندازه‌گیری پینگ یکی از روش‌هایی است که می‌توانید تأخیر شبکه را اندازه‌گیری کنید ، که یک اصطلاح کلی برای پاسخگویی و تأخیر اتصال شما است.

وقتی تست پینگ را اجرا می کنید ، ممکن است گزارش حاوی TTL باشد. این مقدار TTL می تواند اطلاعات بیشتری در مورد مدت زمان تکمیل اتصال شما به شما بدهد.

تست پینگ

در طی این آزمایش، پینگ نتایج را از چهار بسته داده جداگانه ثبت می کند. این مقدار زمان صرف شده و TTL را نشان می دهد که نشان می دهد این بسته های داده چند “hops” انجام داده اند.

با این حال، این گزارش TTL تنظیم شده توسط سرور وب سایت دیگر را به شما نشان نمی دهد. بنابراین، برای محاسبه TTL واقعی باید آن مقدار را بدانید.

مقادیر TTL چیست؟

هنگامی که مقادیر TTL را برای وب سایت خود تنظیم می کنید، یک مقدار را در چند ثانیه انتخاب می کنید. برای مثال، مقدار TTL 600 معادل ۶۰۰ ثانیه یا ده دقیقه است.

حداقل TTL موجود معمولاً ۳۰ معادل ۳۰ ثانیه است. شما از نظر تئوری می توانید یک TTL را به اندازه یک ثانیه تنظیم کنید. با این حال، اکثر سایت ها از TTL پیش فرض ۳۶۰۰ (یک ساعت) استفاده می کنند. حداکثر TTL که می توانید اعمال کنید ۸۶۴۰۰ (۲۴ ساعت) است.

از نظر فنی، می توانید هر مقدار TTL را بین پارامترهای حداقل و حداکثر تنظیم کنید. بعداً در این مقاله، در مورد اینکه چگونه می‌توانید بهترین زمان را برای ارزش‌گذاری سایت خود انتخاب کنید، بحث خواهیم کرد.

کدام فیلد IPv6 شبیه فیلد TTL در بسته های IPv4 است؟

IPv6 و IPv4  انواع مختلفی از IP ها هستند. آنها هر دو بسته های داده را از طریق یک سری قوانین (یا پروتکل ها) هدایت می کنند. این IP ها حاوی اطلاعاتی هستند که داده ها را قادر می سازد به مقصد مورد نظر خود برسند.

هدرهای IP حاوی اطلاعات ابتدای یک بسته داده است. به عنوان مثال، آنها اطلاعاتی در مورد آدرس های IP از مبدا و مقصد و سایر جزئیات دارند.

IPv4 IP اصلی است و از سال ۱۹۸۴ در دسترس بوده است. دارای یک آدرس ۳۲ بیتی است که از اعداد و نقطه تشکیل شده است. IPv6 یک IP جدیدتر است و از قالب آدرس ۱۲۸ بیتی استفاده می کند که دارای حروف و اعداد است.

وقتی از سرآیند IPv4 استفاده می کنید، از فیلد TTL استفاده می کند، اما IPv6 از این کار استفاده نمی کند. با هدر IPv6، فیلدی به نام Hop Limit دارد که مشابه TTL عمل می کند. در اینجا می توانید مقایسه دو هدر IP را مشاهده کنید.

Hop Limit تعیین می کند که یک بسته داده قبل از اینکه روتر آن را دور بیندازد، چند “Hop” حرکت کند.

TTL چگونه کار می کند؟

اکنون، بیایید نگاهی عمیق تر به نحوه عملکرد واقعی TTL بیندازیم. ما قبلاً می دانیم که مقدار آن تعیین می کند که یک بسته داده قبل از اینکه روتر آن را رد کند چقدر زمان (یا چند جهش) وجود خواهد داشت. با این حال، نحوه عملکرد این عملکرد کمی پیچیده‌تر از آن چیزی است که ممکن است تصور کنید.

هنگامی که یک TTL به داده های بسته خود اختصاص می دهید، این عدد را به عنوان یک مقدار عددی در چند ثانیه حمل می کند. هر بار که بسته به یک روتر می رسد، روتر یک عدد را از مقدار TTL حذف می کند و آن را به مرحله بعدی در زنجیره ارسال می کند.

اگر بسته داده به دفعات زیاد ارسال شود، مقدار عددی آن به صفر می رسد. اگر این اتفاق بیفتد، کل اتصال را برقرار نمی کند و روتر آن را دور می اندازد.

سپس یک پروتکل پیام کنترل اینترنت (ICMP) دریافت خواهید کرد که یک نوع پیام خطا است. به عنوان مثال، اگر داده های شما دارای TTL 300 باشد، تنها می تواند حداکثر ۳۰۰ بار از روترهای مختلف عبور کند.

TTL برای چه مواردی استفاده می شود؟

ما تا به حال دیده ایم که برنامه های مختلفی برای TTL وجود دارد. اگر وب سایت دارید، نگرانی اصلی شما احتمالا سرعت بارگذاری سایت شما است. اگر محتوای شما برای بارگذاری خیلی کند باشد، ممکن است بازدیدکنندگان و مشتریان بالقوه را از دست بدهید. علاوه بر این، سرعت بارگذاری کند سایت ها برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) مضر است .

بنابراین، بیایید TTL را در زمینه ذخیره سازی آنالیز کنیم. وب سایت شما شامل مجموعه ای از صفحات، کدها، تصاویر و محتوای دیگر است که بارگذاری آنها زمان زیادی طول می کشد. اگر همه این محتوا باید برای هر کاربر دوباره بارگذاری شود، می تواند سرعت سایت شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

می‌توانید از یک TTL طولانی‌تر استفاده کنید تا سایت ذخیره‌شده خود را قبل از به‌روزرسانی، برای مدت بیشتری وجود داشته باشد. در نتیجه، سایت شما بسیار سریعتر بارگذاری می شود و فشار کمتری به سرور وارد می کند.

با این حال، TTL های کوتاه نیز می توانند در برخی زمینه ها مفید باشند. به عنوان مثال، وب سایت هایی که به طور مداوم به روز می شوند می توانند از TTL کوتاه تری بهره مند شوند. سایتی مانند Xe از تبدیل ارز در زمان واقعی استفاده می کند و بنابراین یک TTL طولانی می تواند داده های آن را اضافی کند.

xe.com: مبدل ارز جهانی و انتقال پول مورد اعتماد

علاوه بر این، TTL های کوتاه می توانند از سایت شما در برابر حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) محافظت کنند . این حملات زمانی اتفاق می‌افتند که یک موجودیت وب سایت شما را با هزاران درخواست از مکان‌های مختلف در مدت کوتاهی غرق کند. یک TTL کوتاه می تواند به محافظت از سایت شما کمک کند زیرا به روز رسانی های مکرر DNS برای کنترل های مسدود کننده در دسترس است.

همچنین ممکن است بخواهید DNS TTL خود را قبل از ویرایش های برنامه ریزی شده در سایت خود تغییر دهید، مثلاً اگر یک وب سایت جدید اضافه می کنید یا آدرس IP یک سرور را به روز می کنید. اطلاعات قدیمی برای دوره TTL ذخیره می شود، بنابراین ممکن است لازم باشد آن را با توجه به جدول زمانی خود کاهش دهید.

چگونه باید یک TTL را انتخاب کنید؟

تصمیم گیری در مورد یک TTL مناسب برای نیازهای شما می تواند چالش برانگیز باشد. خوشبختانه، برخی از دستورالعمل های کلی وجود دارد که می توانید از آنها پیروی کنید تا ببینید چه چیزی برای سایت شما مناسب تر است.

ما یک TTL به میزان ۱-۲۴ ساعته را  برای اکثر سایت ها توصیه می کنیم. به یاد داشته باشید که مقادیر TTL در ثانیه اندازه گیری می شود، بنابراین این معادل ۳۶۰۰ تا ۸۶۴۰۰ ثانیه است.

این مقدار TTL می تواند زمان بارگذاری را کاهش دهد، که تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگان شما بهبود می بخشد و می تواند نرخ پرش شما را کاهش دهد. یک قاعده کلی هر چه طولانی تر باشد بهتر است، اما به یاد داشته باشید که هر گونه تعمیر و نگهداری وب سایت را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

اگر صاحب یک وب سایت رجیستری هستید، ممکن است بخواهید یک TTL حدود یک ساعت (۳۶۰۰ ثانیه) انتخاب کنید. این سایت‌ها دامنه‌های سطح بالایی هستند که ممکن است به «.org» یا «.com» ختم شوند. به عنوان مثال، Verisign  یک وب سایت رجیستری است.

ما توصیه می کنیم قبل از هر گونه تغییر عملیاتی در سایت خود، TTL خود را به حدود ۳۰۰ ثانیه (پنج دقیقه) تغییر دهید، به خصوص اگر این تغییرات بر DNS تأثیر بگذارد. در غیر این صورت، به‌روزرسانی‌ها ممکن است به موقع اجرا نشوند.

ما همچنین TTL 300 ثانیه ای را برای سایت هایی که در برابر حملات DDoS آسیب پذیر هستند توصیه می کنیم. اگر در زمینه کاری خود رقابت شدیدی دارید، وب سایت رقیب ممکن است سعی کند با یکی از این حملات شما را از میدان خارج کند. علاوه بر این، وب سایت های بحث برانگیز یا افشاگر نیز اهداف بالقوه DDoS هستند.

در نهایت، ما یک TTL کوتاه ۳۰۰ ثانیه ای را برای تعادل بار مبتنی بر DNS توصیه می کنیم. این زمانی است که چندین سرور با ارائه آدرس‌های IP مختلف برای درخواست‌های سرور، ترافیک را به اشتراک می‌گذارند. با انجام این کار، سیستم فشار روی یک سرور را کاهش می دهد.

چگونه می توانید TTL خود را تغییر دهید؟

امیدواریم تا کنون ایده خوبی از ارزش TTL که برای سایت خود می خواهید داشته باشید. اکنون می‌توانیم نحوه تغییر این مقدار را در سایت Kinsta ببینیم.

شما می توانید TTL رکوردهای DNS خود را در پنل بسیاری از هاست‌ها به راحتی تغییر دهید. این تنظیم قابل تنظیم به راحتی در دسترس است.

TTL رکوردهای DNS در دایرکت ادمین

خلاصه

TTL یک تنظیم ضروری است که شما را قادر می سازد تا مدت زمانی که یک سرور اطلاعات سایت شما را ذخیره می کند را کنترل کنید. برای کاهش زمان بارگذاری صفحه، به روز نگه داشتن داده ها و جلوگیری از حملات DDoS، می توانید TTL خود را طولانی تر یا کوتاه تر کنید.

می توانید TTL خود را تا ۳۰ ثانیه یا حداکثر ۲۴ ساعت تنظیم کنید. با این حال، برای اکثر سایت های عمومی، TTL بین ۱ تا ۲۴ ساعت تعادل عالی را فراهم می کند. با انتخاب این مقدار، می توانید سایت خود را به سرعت بارگذاری کنید و همچنان داده های فعلی را نشان دهید.

و بخوانید: