بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۲ راز ثروتمندسازی که باید بدانید

Wealth-Building

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مقدمه: میلیونر همسایه شوید

با رعایت نکاتی که در این مقاله از ایوسی، برای شما آورده شده است می‌توانید میلیونر همسایه (the millionaire next door) شوید

اگر کتاب «میلیونر همسایه: اسرار شگفت‌انگیز ثروتمندان آمریکا» نوشته‌ی دکتر توماس جی استنلی (Thomas J. Stanley – نویسنده آمریکایی و نظریه پرداز تجارت بود که در سال ۲۰۱۵ دار فانی را وداع گفت)، و دکتر ویلیام دی (William D. Danko – نویسنده و فعال حوزه اقتصاد). نخوانده‌اید، باید حتما آن را در فهرست مطالعه خود قرار دهید. این کتاب پرفروش چندین ویژگی مشترک را شناسایی می‌کند که در بین افرادی که ثروت اندوخته‌اند چندین برابر ظاهر می‌شود.

اگر کلمه‌ی “ثروت” برای‌تان تصاویری از عمارت‌ها و قایق‌های تفریحی را تداعی می‌کند، دوباره فکر کنید. “میلیونرهای همسایه” افرادی هستند که اصلا از ظاهر و عملکردشان به نظر نمی‌رسند. آنها افرادی هستند که پشت سر شما در صف فروشگاه‌های مواد غذایی ایستاده‌اند یا در کنار شما بنزین را به ماشین نه چندان شیک خود پمپاژ می‌کنند و …

همچنین بد نیست بخواهید کتاب «میلیونر بعدی: استراتژی‌های ماندگار برای ساختن ثروت» نوشته‌ی دکتر توماس جی استنلی، دکترا، و دکتر سارا استنلی فالاو (Sarah Stanley Fallaw – بنیانگذار و رئیس DataPoints LLC)، را بخوانید.

در بیشتر موارد، میلیونرهای همسایه افراد کم مصرف هستند. آنها نسبت به همسالان خود بسیار کمتر برای مادیات هزینه می‌کنند. و آنها به موقعیت خود دست یافته‌اند، زیرا به طور مداوم از چندین استراتژی ثروت‌سازی استفاده کرده‌اند که هر یک از ما می‌توانیم از آنها استفاده کنیم (از همین امروز).

معرفی اسرار ثروتمندسازی

۱۲ راز ثروتمندسازی که باید بدانید

در اینجا دوازده کاری که میلیونرهای همسایه برای به دست آوردن ثروت خود انجام می‌دهند برای‌تان آورده شده است.

راز ۱: هدف‌گزینی

۱- آنها اهدافی را تعیین می‌کنند و به آنها دست می‌یابند

افراد ثروتمند به سادگی انتظار ندارند که پول بیشتری به دست آورند. آنها برای اهداف مالی خود برنامه‌ریزی و کار می‌کنند. آنها دید روشنی از آنچه می‌خواهند دارند و اقدامات لازم را برای رسیدن به آن انجام می‌دهند.

راز ۲: سرمایه‌گذاری فعالانه

۲- آنها فعالانه پس‌انداز و سرمایه‌گذاری می‌کنند

اکثر بازنشستگان ثروتمند با بیشترین سهم در طرح‌های پس‌انداز بازنشستگی مثل طرح آمریکایی ۴۰۱(k) (یک طرح پس انداز بازنشستگی با حمایت کارفرما) یا بیمه عمر در سن ۲۰ یا ۳۰ سالگی آغاز کردند. پول‌هایی که در صندوق‌های خود قرار می‌دهند قبل از مالیات هستند، آنها سرمایه‌گذاری‌های مداوم و البته هوشمندانه‌ای دارند.

راز ۳: تداوم فعالیت شغلی

۳- آنها اشتغال پایدار را حفظ می‌کنند

ثروتمندترین بازنشستگان بین ۳۰ تا ۴۰ سال نزد یک کارفرما مانده‌اند. ماندن در همان شرکت می‌تواند پاداش‌های بزرگی را به همراه داشته باشد، از جمله حقوق پایانی بسیار خوب، مزایای قابل توجه بازنشستگی، و مانده‌های سنگینی که به سرمایه‌گذاری بدل می‌شود.

پیدا کردن شغل پایدار روز به روز سخت‌تر می‌شود، اما هنوز هم تعدادی از افراد خوش‌شانس هستند که این امنیت شغلی را دارند، به ویژه معلمان، آتش نشانان و سایر کارکنان دولتی. آنها ثابت می‌کنند که برای ثروتمند شدن لازم نیست در یک حرفه پرقدرت و سریع باشید.

راز ۴: دریافت تخصص سایرین

۴- آنها خود را با متخصصان احاطه کرده‌اند

افراد ثروتمند اغلب مالیات خود را انجام نمی‌دهند و معمولاً سرمایه‌گذارانی نیستند که این کار را خودشان انجام دهند. آن‌ها می‌دانند نقاط قوتشان چیست، و اگر نقاط قوتشان در تهیه مالیات و برنامه‌ریزی مالی نباشد، آن‌ها را به کارشناسان اختصاصی واگذار می‌کنند.

راز ۵: حفاظت از اعتبار

۵- آنها از امتیاز اعتباری خود محافظت می‌کنند

این افراد اعتبار خود را در بین افراد، نهادها و … به دقت حفظ می‌کنند تا بتوانند نرخ بهره‌ی پایین‌تری را در خریدهای‌شان یا وام‌های بزرگ همچون وام مسکن و وام خودرو و یا معاملات و … حفظ کنند. آنها عمدتا با محدود کردن بدهی خود این کار را انجام می‌دهند.

با یک کلمه می‌توانید راز پول‌داری را یاد بگیرید

راز ۶: احترام به هر درآمدی

۶- آنها برای داشتن منابع متعددِ درآمد ارزش قائل هستند

با در نظر گرفتن اهمیت اصلی درآمد، بازنشستگان ثروتمند قدمی فراتر می‌گذارند تا حداقل سه منبع درآمد را تضمین کنند. این منابع معمولاً از ترکیبی از تأمین اجتماعی، حقوق بازنشستگی، کار پاره‌وقت، درآمد اجاره، سایر مزایای دولتی و مهمتر از همه، درآمد سرمایه گذاری به دست می‌آیند.

راز ۷: پر کردن زمان

۷- آنها به مشغول نگه داشتن اعتقاد دارند

بازنشستگان پرمشغله‌تر تمایل دارند که به دنبال سرگرمی‌ها و فعالیت‌های اجتماعی خود شادتر باشند. شغل دومی که به اشتیاق‌شان دامن می‌زند و آنها را از نظر ذهنی درگیر می‌کند و در عین حال پول اضافی نیز به همراه دارد، سناریویی ایده‌آل است.

ولی به این فکر کنید که برخی از ما صرفاً از روی بی‌حوصلگی چقدر پول خرج می‌کنیم!؟ لزومی ندارد یک کنسرت رفتن شما با مشقتی زیاد همراه باشد. کاری را انجام دهید که از آن لذت ببرید، حتی اگر هیچ چک حقوقی به آن متصل نباشد، مانند شرکت در رویدادهای ورزشی محلی یا کمک به مشتریان در یک کتابفروشی.

راز ۸: احتیاط در هزینه‌ها

۸- آنها در مورد هزینه‌های خود محتاط هستند

افراد ثروتمند مراقب هستند که هدف کلاه‌برداران قرار نگیرند. آن‌ها می‌دانند که وقتی ثروتمند می‌شوند، احتمالاً همه آنها را مورد هدف قرار می‌دهند، از مزاحمان اینترنتی گرفته تا کلاه‌برداران تعمیر خانه. این بازنشستگان وقت خود را صرف می‌کنند و سؤالات درست را از ارائه دهندگان خدمات می‌پرسند و قبل از انجام تجارت با کسی به دنبال ارجاعات هستند.

راز ۹: امور بی‌فایده ممنوع

۹- آنها از هر چیز بی‌استفاده دوری می‌کنند

افراد ثروتمند معتقدند که اگر از چیزی استفاده نمی‌کنند، نباید هزینه آن را پرداخت کنند. این می‌تواند هر چیزی باشد، از یک کانال تلگرامی ممتاز گرفته تا عضویت در باشگاه و یک سیستم امنیتی خانه. آنها از یک بودجه‌ی ماهیانه پیروی می‌کنند که به آنها کمک می‌کند تا ببینند پول‌شان کجا می‌رود، بنابراین می‌توانند در صورت لزوم این موارد را کاهش دهند.

راز ۱۰: پول و خوشبختی

۱۰- آنها می‌دانند که پول نمی‌تواند خوشبختی را بخرد

در واقع، شادی بازدهی رو به کاهشی دارد. تجزیه و تحلیل یک نظرسنجی گالوپ (Gallup – یک شرکت مشاوره مدیریتی) در سال ۲۰۱۰ با بیش از ۴۵۰.۰۰۰ ساکن ایالات متحده نشان داد که با درآمد سالانه بیش از ۷۵.۰۰۰ دلار، رفاه عاطفی دیگر افزایش نمی‌یابد.

راز ۱۱: توجه به خود

۱۱- آنها ابتدا برای خودشان هزینه می‌کنند

افراد ثروتمند ارزش گذشتن از پول ابتدا برای خود را می‌دانند. برای آنها، این یک اصل اساسی در امور مالی شخصی است و راهی برای حفظ نظم مالی به آنها می‌دهد.

راز ۱۲: صبر و پیروزی

۱۲- آنها معتقدند که صبر یک فضیلت است

بازنشستگان ثروتمند با صبر به جایی که هستند می‌رسند. آنها یک باور اساسی دارند که امنیت مالی به تدریج به وجود می‌آید و از طریق پس‌انداز، سرمایه‌گذاری و بودجه‌ریزی مجدّانه در طی چندین دهه انباشته می‌شود.

 

نکته پایانی:

ذهنیت ثروت آنقدرها هم که خیلی‌ها فکر می‌کنند مرموز نیست. تغییرات کوچک، تعیین هدف و برنامه‌ریزی مالی بلندمدت می‌تواند شما را به دوران بازنشستگی ثروتمند نزدیک کند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *