ایوسی

۷ نکته برای مثبت اندیشی در محل کار

تغییر افکار از منفی به مثبت - مثبت اندیشی

مثبت اندیشی در محل کار فواید روحی و جسمی زیادی دارد. یک طرز فکر خوش بینانه می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد، اعتماد به نفس شما را بالا ببرد و اثربخشی شما را در محل کار افزایش دهد. در این مقاله از ایوسی، به این می پردازیم که چرا باید مثبت فکر کنید و مراحلی را که می توانید برای شروع به کارگیری مثبت بیشتر در زندگی کاری خود بردارید، بررسی می کنیم.

چرا مثبت اندیشی در محل کار مفید است

وقتی ذهنیت مثبتی را در محل کار خود حفظ می کنید، ممکن است محیط و وظایف روزانه خود را لذت بخش تر ببینید. با حفظ چشم انداز مثبت، می توانید به جای چالش هایی که با آن روبرو هستید، روی زمینه های بهبود و اهداف آینده تمرکز کنید. مثبت اندیشی بر دیگران نیز تأثیر می گذارد، بنابراین ممکن است در محل کار نیز همکاران خود را خوشحال تر کنید.

مرتبط: مهارت های اجتماعی: تعریف و مثال

دلایل اهمیت نگرش مثبت
دلایل اهمیت نگرش مثبت

چگونه در شغل خود مثبت فکر کنید

در اینجا چندین نکته وجود دارد که باید برای مثبت اندیشی در محل کار رعایت کنید:

۱. قدر موفقیت های کوچک را بدانید

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ایجاد تفکر مثبت در محل کار، یافتن چندین دستاورد کوچک برای جشن گرفتن در هر روز است. توجه به موفقیت ها می تواند به شما کمک کند که احساس خوش بینی و انگیزه بیشتری داشته باشید. به عنوان مثال، اگر پروژه بزرگی دارید که باید به پایان برسانید، روی چند کار آخری که انجام داده اید تمرکز کنید و به این افتخار کنید که آنها را با موفقیت انجام داده اید.

۲. برای پرورش افکار مثبت وقت بگذارید

تجربیاتی را در نظر بگیرید که ممکن است معمولاً از آنها لذت نبرید و آنها را به چیزی سازنده و مثبت تبدیل کنید. به عنوان مثال، می توانید از زمان صرف شده در ترافیک به عنوان فرصتی برای آماده شدن برای روز کاری آینده استفاده کنید، مانند گوش دادن به یادداشت های ضبط شده آخرین جلسه یا یک سخنران انگیزشی. حتی ممکن است هر روز مشتاقانه منتظر این زمان باشید، زیرا می دانید که آن را صرف آموزش خود خواهید کرد.

۳. هر موقعیتی را به درس آموخته تبدیل کنید

وقتی کار یا پروژه ای را به پایان می رسانید، چند دقیقه وقت بگذارید و به این فکر کنید که چه چیزی خوب پیش رفت و دوست دارید دفعه بعد چه چیزی را تغییر دهید. به چالش‌هایی که با آن‌ها روبه‌رو شده‌اید فکر کنید و راه‌هایی را برنامه‌ریزی کنید تا از طریق آنها کار کنید تا پروژه بعدی خود را موفق‌تر کنید. به عنوان مثال، اگر به تازگی مدیریت یک پروژه را به پایان رسانده اید، می توانید به سه استراتژی مختلف برای پروژه های آینده فکر کنید تا در حین تلاش برای رسیدن به اهداف خود، گزینه هایی داشته باشید.

مرتبط: ویژگی های شخصیت: تعریف و مثال

۴. اطراف خود را با افراد مثبت احاطه کنید

تلاش برای بودن در کنار افراد مثبت دیگر می تواند به شما کمک کند تا در مورد خود و محیط اطرافتان بهتر فکر کنید. می توانید این کار را با صرف ناهار با همکارانی که تمایل به نظرات خوش بینانه دارند، انجام دهید. در طول مدتی که با آنها می گذرانید، ممکن است پروژه های چالش برانگیزی را مطرح کنید و به نظرات آنها در مورد آنها گوش دهید. آنها ممکن است راه جدیدی را برای برخورد با موقعیتی که قبلاً در نظر نمی گرفتید به شما ارائه دهند.

۵. از زبان مثبت استفاده کنید

یک راه ساده برای بهبود مثبت اندیشی، استفاده از کلمات مثبت برای استفاده در مکالمات محل کارتان است. نمونه‌هایی از این کلمات عبارتند از: «به انجام رساندن»، «باور»، «تشویق‌کننده»، «با انرژی»، «سخاوتمند»، «مهربان»، «خوش‌بین»، «پیشرفت» و «پاداش دادن». استفاده از این کلمات و سایر کلمات با مفاهیم خوب می تواند به شما در ایجاد یک محیط مثبت کمک کند.

هنگام صحبت در یک جلسه، می توانید بگویید: “من معتقدم که می توانیم این پروژه را با موفقیت به پایان برسانیم” یا “من از پیشرفتی که داریم تشویق می شوم.” این می تواند باعث شود که شما و تیمتان نسبت به یک پروژه ناتمام یا مهلت قریب الوقوع خوشبین تر شوید.

مطالب مرتبط: اهمیت بازخورد مثبت و نحوه ارائه

۶. ابراز قدردانی کنید

در طول روز زمانی را به تفکر در مورد افراد، رویدادها و دستاوردهایی اختصاص دهید که به خاطر آنها سپاسگزار هستید. در یک دفترچه یادداشت یا برنامه ریز، هر روز پنج موردی که بابت آنها سپاسگزار هستید را یادداشت کنید. ممکن است متوجه شوید که آن روز صبح در باشگاه ورزش بسیار خوبی داشته اید، در محل کار خود یک سخنرانی موفق ارائه کرده اید یا از صرف ناهار با همکارتان لذت برده اید. شناخت تأثیر مثبت این فعالیت ها می تواند راهی عالی برای پایان دادن به روز شما باشد.

یک راه ساده دیگر برای تمرین شکرگزاری، تشکر کردن در طول روز است. می‌توانید در حین کار این را به سه نفر بگویید. این می‌تواند شامل تشکر از منشی برای برنامه‌ریزی یک جلسه، ابراز قدردانی از همکارتان برای پیگیری مشتری یا تشکر از سرپرستتان برای بازخورد آنها در مورد عملکرد شما باشد. قدردانی از کاری که دیگران برای شما انجام می دهند می تواند تأثیر مثبتی بر دیگران در محل کار داشته باشد.

مطالب مرتبط: راهنمای یادداشت های تشکر

۷. سه جنبه مثبت هر موقعیت را بنویسید

یکی از راه های مثبت ماندن در محل کار، یافتن سه جنبه مثبت از یک موقعیت چالش برانگیز است. این به تمرکز کمک می کند و موقعیت دشوار را قابل کنترل تر می کند. به عنوان مثال، اگر پروژه ای وقت گیر دارید، سه قسمت از پروژه ای را که از آن لذت می برید یادداشت کنید. ممکن است متوجه شوید که از تیمی که با آن کار می کنید لذت می برید یا مهارت جدیدی را یاد گرفته اید. دیدن دستاوردهای چالش هایتان می تواند به شما کمک کند نگرش مثبتی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: مثبت اندیشی در محیط کار: مزایا و نکات

خروج از نسخه موبایل