بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۵ نکته برای مقایسه پیشنهادهای شغلی

راهنمای مقایسه دو پیشنهاد شغلی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگر از بیش از یک شرکت پیشنهاد کاری دارید، باید زمان بگذارید و به دقت در نظر بگیرید که کدام یک از نقش ها برای شما بهتر است. در حالی که حقوق و دستمزد مهم است، عوامل دیگری نیز وجود دارد که می‌توانند تصمیم شما را تحت تاثیر قرار دهند. بررسی لیستی از مراحلی که برای انجام مقایسه پیشنهاد شغلی باید انجام دهید می تواند به شما کمک کند تعیین کنید کدام نقش برای شما مناسب است.

در این مقاله از ایوسی، به این موضوع می پردازیم که چرا مقایسه پیشنهاد شغلی مهم است و ۱۵ مرحله را که می توانید برای انجام یک مقایسه پیشنهاد شغلی بردارید، بیان می کنیم.

چرا مقایسه پیشنهاد شغلی مهم است؟

اگر دو موقعیت مشابه به شما پیشنهاد شد، ممکن است لازم باشد یک مقایسه پیشنهاد شغلی انجام دهید تا مشخص شود که کدام نقش را باید بپذیرید. اگر می‌خواهید برای شرکتی با ارزش‌های خاص کار کنید یا انواع خاصی از وظایف را ترجیح می‌دهید، باید پیشنهادات دو شرکت را با هم مقایسه کنید و چه نقش‌هایی را در بر می‌گیرد.

نحوه مقایسه پیشنهاد شغلی

می توانید دو پیشنهاد شغلی را با بررسی کنار هم و مقایسه آنها با نیازها و اهداف شخصی خود مقایسه کنید. شغلی که در نهایت انتخاب می کنید باید حقوق رقابتی داشته باشد که هزینه های زندگی شما را پوشش می دهد و به شما امکان می دهد به عنوان یک حرفه ای رشد کنید. در اینجا ۱۵ عاملی که باید هنگام مقایسه دو شغل در نظر بگیرید آورده شده است:

۱. اطلاعات کامل را دریافت کنید

اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات مربوطه را از دو شرکت دریافت کرده اید. اگر اطلاعاتی ندارید یا نگرانی دارید، سؤال بپرسید یا پیشنهاد کامل و کتبی درخواست کنید. داشتن کامل‌ترین مجموعه اطلاعات می‌تواند به شما این امکان را بدهد که همه عوامل را به طور قابل اعتماد مقایسه کنید و انتخاب را آسان‌تر کنید.

۲. حقوق را مقایسه کنید

مقایسه حقوق ارائه شده توسط هر شرکت می تواند به شما نشان دهد که آیا برای تخصص، مهارت ها و صلاحیت های خود دستمزد منصفانه ای دریافت خواهید کرد یا خیر. ممکن است از یک ماشین حساب آنلاین حقوق و دستمزد رایگان استفاده کنید یا میانگین حقوق را برای موقعیت خود در منطقه جغرافیایی خود جستجو کنید. با نگاه کردن به میانگین حقوق، می توانید تعیین کنید که آیا پیشنهادات رقابتی هستند یا خیر. همچنین باید مهارت ها و صلاحیت های خاص خود را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر تجربه بسیار بیشتری نسبت به موقعیت مورد نیاز دارید، ممکن است بخواهید برای دستمزد بالاتر مذاکره کنید.

بیشتر بخوانید: ۶ نکته برای مذاکره حقوق بعدی شما

۳. مزایا را بررسی کنید

تعیین کنید چه نوع مزایایی برای شما مهم است. در اینجا برخی از رایج ترین فواید ذکر شده است:

  • بیمه درمانی: اگر به تازگی وارد نیروی کار شده اید، بیمه درمانی ممکن است برای شما بسیار مهم باشد. ارزیابی کنید که هر کارفرما چه مقدار از حق بیمه شما را پرداخت می کند و ارائه دهنده بیمه ای که استفاده می کند.

  • PTO: زمان مرخصی با حقوق (PTO) به تعداد روزهایی که در سال برای تعطیلات یا اوقات شخصی دریافت می کنید اشاره دارد. مدت زمان مرخصی هر شرکت را مقایسه کنید و در نظر بگیرید که آیا مقدار PTO اهداف شما را برآورده می کند یا خیر. به عنوان مثال، اگر دوست دارید هر سال حداقل دو هفته یا بیشتر را در سفر بگذرانید، احتمالاً یک سیاست PTO سخاوتمندانه برای شما مهم است.

  • بازنشستگی: همه کارفرمایان مزایای بازنشستگی را ارائه نمی دهند، بنابراین مهم است که این را در نظر بگیرید. دریابید که آیا کارفرمای شما گزینه ای را برای به تعویق انداختن برخی از درآمدهای قبل از مالیات شما به حساب بازنشستگی ارائه می دهد یا خیر و آیا آنها گزینه ای را برای تطبیق سهم تا درصد معینی ارائه می دهند.

  • مرخصی استعلاجی: برخی از شرکت ها مرخصی استعلاجی را به عنوان بخشی از کل ساعات PTO خود در نظر می گیرند در حالی که سایر شرکت ها ممکن است زمان مرخصی استعلاجی را از زمان تعطیلات جدا کنند.

۴. به ساختار پاداش نگاه کنید

برخی از شرکت ها پاداش عملکرد را پس از مدتی ارائه می دهند. سایر شرکت ها پاداش تعطیلات را ارائه می دهند. اگر پیشنهادهای شغلی را با هم مقایسه می کنید، ارزیابی کنید که آیا پاداش پاداش گزینه ای در دسترس برای هر موقعیت است یا خیر.

۵. پتانسیل رشد را ارزیابی کنید

اگر شرکتی سودآور باشد و به سرعت در حال رشد باشد، کارکنان آن ممکن است فرصت استفاده از فرصت های پیشرفت و افزایش حقوق را داشته باشند. از هر یک از کارفرمایان سؤال کنید که چه نوع فرصت های رشدی برای این نقش وجود دارد تا احتمال ماندن طولانی مدت در شرکت را ارزیابی کنید. همچنین، بپرسید که آیا هر شرکت یک برنامه توسعه حرفه ای ارائه می دهد یا خیر. اگر مدیران برای بهبود مهارت ها و تجربه کارکنان خود سخت تلاش کنند، می تواند نشانه ای باشد که برای ارتقای کارمندان ارزش قائل هستند.

۶. امتیازات شرکت را بررسی کنید

برخی از شرکت ها علاوه بر حقوق، پاداش یا افزایش حقوق، مزایا یا مزایای اضافی ارائه می دهند. به عنوان مثال، برخی از شرکت ها تلفن های همراه یا تخفیف های تلفن همراه را با ارائه دهندگان خاص یا یک خودروی شرکتی ارائه می دهند، اگر این موقعیت مستلزم مقدار قابل توجهی رانندگی باشد. سایر شرکت‌ها توانایی کار از یک یا چند روز در هفته یا ساعات کاری انعطاف‌پذیر را ارائه می‌دهند. مزایای ارائه شده توسط هر سازمانی که به شما پیشنهاد داده است و اینکه آیا مزایای خاص برای شما اهمیت ویژه ای دارد را در نظر بگیرید.

۷. فرهنگ کار را در نظر بگیرید

فرهنگ کار به جو درون شرکت و رفتار کارکنان اشاره دارد. به تجربه ای که هنگام مصاحبه برای یک نقش خاص داشتید فکر کنید. به عنوان مثال، ممکن است متوجه شده باشید که محیط کار با افرادی که به عنوان بخشی از یک تیم کار می کنند بسیار همکاری می کند. همچنین باید از مدیر استخدام در مورد فرهنگ شرکت بپرسید. اگر ارزش‌های شما با فرهنگ یک شرکت بیش از دیگری هماهنگ باشد، ممکن است نشانه‌ای باشد که باید آن پیشنهاد را جدی بگیرید.

بیشتر بخوانید: فرهنگ کار چیست؟

۸. بررسی های شرکت را بخوانید

برای یافتن نظرات کارمندان یا حتی نظرات مشتریان، به صورت آنلاین تحقیق کنید. این بررسی‌ها می‌توانند نگاهی عمیق به شرکت و نحوه کار در آنجا به شما ارائه دهند. به دنبال نظرات افرادی باشید که در نقش مورد نظر شما بوده اند. آنچه را که آنها در مورد نقش خود، مدیریت شرکت و جنبه های کارشان بیشتر از همه لذت بردند، بخوانید. این بررسی ها همچنین ممکن است اطلاعات بیشتری در مورد فرهنگ شرکت به شما بدهد.

۹. تیم مدیریت را در نظر بگیرید

اگر برای هر نقشی با مدیران ملاقات کردید، به رابطه ای که با هر یک از آنها در طول آن برخوردها برقرار کردید فکر کنید. اینکه بتوانید به راحتی با مدیر خود ارتباط برقرار کنید و انتظارات او از کار خود را درک کنید، می تواند به شما کمک کند تا در هر نقشی موفق باشید. اگر بتوانید یک رابطه فوری با آنها ایجاد کنید، این نشانگر خوبی است که یک رابطه کاری قوی خواهید داشت.

۱۰. اعتبار شرکت را ارزیابی کنید

شهرت هر شرکت را در زمینه‌هایشان ارزیابی کنید تا بفهمید کدامیک با سرعت بیشتری در حال رشد هستند، تکنیک‌های نوآورانه‌تری را توسعه می‌دهند یا بهترین افراد را استخدام می‌کنند. برخی از شرکت ها ممکن است بسیار کوچک یا جدید باشند که به طور گسترده شناخته شوند، اما حتی یک سازمان کوچک یا جدیدتر می تواند مزایایی را به همراه داشته باشد. برای مثال، اگر سازمانی نسبتاً جدید باشد، ممکن است تیم‌های خود را به جدیدترین فناوری مجهز کرده باشند و با برنامه‌های کاری انعطاف‌پذیر موافق باشند.

۱۱. به دنبال مهارت های جدید باشید

مهارت های ذکر شده در شرح شغل را در نظر بگیرید. احتمالاً از قبل بیشتر یا همه مهارت های ذکر شده را دارید، اما در حین انجام مسئولیت های آن نقش، تجربه و مهارت بیشتری کسب خواهید کرد. علاوه بر این، یکی از موقعیت هایی که در نظر دارید ممکن است به مهارتی نیاز داشته باشد که می خواهید در آن پیشرفت کنید، مانند کدنویسی یا استفاده از یک نرم افزار خاص. در نظر بگیرید که کدام یک از موقعیت ها به شما امکان می دهد مهارت های سخت و نرم خود را توسعه دهید، به ویژه آنهایی که برای شما اهمیت بیشتری دارند.

مرتبط: ۲۰ مهارت جدید ضروری برای یادگیری پیشرفت شغلی

۱۲. چالش ها را بررسی کنید

دو نقش مختلف ممکن است سطوح مختلفی از مسئولیت داشته باشند. به عنوان مثال، یکی ممکن است شامل نظارت بر پنج نفر باشد، در حالی که در نقش دیگر ممکن است فرصت نظارت بر ۲۵ نفر را داشته باشید. در نظر بگیرید که اکنون برای کدام نقش آمادگی بیشتری دارید و همچنین کدام نقش شما را به چالش می کشد و به رشد حرفه ای شما کمک می کند. اگر می‌دانید که می‌خواهید در نقش مدیریتی خود به رشد خود ادامه دهید و در آینده واجد شرایط موقعیت‌های پیشرفته‌تر شوید، ممکن است بخواهید نقشی را انتخاب کنید که به شما امکان می‌دهد تعداد بیشتری از افراد را مدیریت کنید، زیرا شواهد قوی‌تری از شما نشان می‌دهد. توانایی ها.

۱۳. رفت و آمد خود را ارزیابی کنید

اگر قصد دارید در دفتر کار کنید، مکان فیزیکی هر کارفرما احتمالاً یک مورد مهم است. رفت‌وآمدهای طولانی‌تر منجر به هزینه‌های سفر و زمان بیشتری در حمل و نقل می‌شود که می‌تواند بر تعادل کار و زندگی شما تأثیر بگذارد. فاصله و تلاش لازم برای رسیدن به هر یک از کارفرمایان بالقوه خود را مقایسه کنید. از یک نقشه آنلاین یا یک برنامه GPS برای اطلاع از ترافیک و زمان رفت و آمد خود استفاده کنید.

۱۴. دو روز معمولی را مقایسه کنید

مرحله دیگر در فرآیند انجام مقایسه پیشنهاد شغلی، مقایسه دو روز معمولی است. از هر یک از مدیران استخدام بخواهید توصیف کنند که یک روز معمولی برای فردی در آن نقش چگونه خواهد بود. این می تواند به شما کمک کند بفهمید که بیشتر وقت خود را چگونه سپری می کنید و آیا این با علایق و مهارت های شما همخوانی دارد یا خیر.

۱۵. از شهود خود پیروی کنید

آخرین قدمی که باید بردارید این است که به شهود خود گوش دهید. از خود بپرسید که آیا در طول مصاحبه متوجه موضوع نگران کننده ای شده اید یا خیر. به عنوان مثال، اگر دیدید که دفتر پر از افراد در طول یک مصاحبه آخر شب است، می تواند نشانه ای از ساعات طولانی در شرکت معمولی باشد. همچنین باید توجه داشته باشید که چقدر با افرادی که با آنها صحبت کرده اید خوب کنار آمده اید.

مرتبط: ۱۲ نکته برای بهبود خودآگاهی و توسعه پتانسیل شما

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *