نماد سایت ایوسی

چگونه رئیس خود شوید

رئیس خود شوید

رئیس خود شوید

رئیس خود بودن به این معنی است که به جای کارفرما برای خود کار کنید و بر فعالیت های کاری خود کنترل و انعطاف بیشتری داشته باشید. برای اینکه کارفرمای خود باشید، باید صاحب یک کسب و کار باشید و آن را اداره کنید و تمام تصمیمات را برای آن بگیرید. چه بخواهید از علاقه خود امرار معاش کنید و چه از تخصص خود کسب درآمد کنید، درک فرآیند شروع یک کسب و کار می تواند به شما در رسیدن به هدفتان کمک کند.

در این مقاله از ایوسی، نحوه راه اندازی کسب و کار و تبدیل شدن به رئیس خود را توضیح می دهیم.

مطالب مرتبط: بهترین مشاغل خوداشتغالی

برای مشاهده و ارسال فرم به برگه کامل بروید.

چگونه رئیس خود شوید

این مراحل را دنبال کنید تا رئیس خود شوید:

۱. تصمیم بگیرید که چه کاری می خواهید انجام دهید

ممکن است از قبل ایده ای برای کسب و کار خود داشته باشید. اگر هنوز نمی دانید چه کاری می خواهید انجام دهید، راه های زیادی وجود دارد که به شما در تصمیم گیری کمک می کند. در اینجا سه ​​جهت وجود دارد که می توانید انتخاب کنید:

مطالب مرتبط: چگونه اشتیاق خود را پیدا کنیم

۲. ایده خود را تأیید کنید و بازار خود را پیدا کنید

هنگامی که ایده ای به دست آوردید، با نگاه کردن به بازاری که می خواهید هدف قرار دهید، تعیین کنید که آیا آن ایده قابل اجرا است یا خیر. برای آزمایش ایده های خود می توانید کارهایی را که دوست دارید در مقیاس کوچک انجام دهید. قبل از راه‌اندازی کسب‌وکارتان، اطمینان از وجود تقاضا برای چیزی که می‌خواهید ارائه دهید، با انجام برخی تحقیقات بازار ضروری است. از این نکات برای یافتن بازار خود استفاده کنید:

۳. نقاط قوت و ضعف خود را تجزیه و تحلیل کنید

از خود بپرسید چه چیزی می تواند شما را به عنوان رئیس خود موفق کند. ممکن است در این مرحله به شما کمک کند تا یک تحلیل SWOT روی خود انجام دهید. دانستن نقاط قوت و ضعف به شما می گوید که انرژی خود را کجا متمرکز کنید و چگونه برای آینده برنامه ریزی کنید.

توانایی های خود را ارزیابی کنید و سطح خود انضباطی و مهارت های مدیریت زمان خود را ارزیابی کنید. هنگامی که پاسخ های این خود تحلیلی را جمع آوری می کنید، به یاد داشته باشید که هیچ شرایطی نباید مانع از تبدیل شدن شما به رئیس خود شود. هدف این است که واقع بین باشید و تمام جنبه های وضعیت فعلی خود را در نظر بگیرید تا بتوانید به دنبال راه حل ها باشید و برای زندگی جدید خود سازماندهی کنید.

مرتبط: نحوه نوشتن تحلیل (با اهمیت و نکات)

۴. انتقال را برنامه ریزی کنید

اگر در حال حاضر برای شخص دیگری کار می کنید، باید در نظر بگیرید که چگونه می خواهید این انتقال را انجام دهید. شما می توانید فعالیت خوداشتغالی خود را به صورت پاره وقت شروع کنید و به آرامی به نقش مالک کسب و کار برسید، یا آن را رها کرده و بلافاصله شروع کنید.

مزیت انتقال آهسته این است که شغل قبلی شما در حالی که کسب و کار خود را راه اندازی می کنید درآمد ایجاد می کند. نقطه ضعف این است که ممکن است به امنیت شغل روزانه خود تکیه کنید و خودتان را به طور کامل در تجارت جدید خود سرمایه گذاری نکنید.

برنامه ریزی برای خروج از وضعیت فعلی ضروری است. شما باید سعی کنید قبل از ترک شغل خود را آماده کنید و در موقعیتی قرار دهید که موفق شوید. اقداماتی که می توانید انجام دهید عبارتند از:

مطالب مرتبط: چگونه شغل را به روش صحیح ترک کنیم

۵. نیازهای مالی کسب و کار خود را ارزیابی کنید

شما باید میزان پول لازم برای راه اندازی کسب و کار خود را ارزیابی کنید. اصول اولیه را فهرست کنید، مانند اجاره مغازه یا انبار و خرید کالایی که می خواهید بفروشید، اما در صورت نیاز ایده شما، هزینه نهایی فناوری های ویژه را نیز فهرست کنید.

مقدار پولی که برای راه اندازی کسب و کار خود نیاز دارید به نوع کسب و کاری که می خواهید شروع کنید بستگی دارد. در اینجا چند مورد برای بررسی وجود دارد:

۶. در مورد راه اندازی یک تجارت بیاموزید

برای افزایش دانش خود در زمینه مدیریت کسب و کار، کتاب هایی در این زمینه بخوانید و از متخصصان مشاوره بگیرید. می توانید با یک حسابدار خبره و یک وکیل مشورت کنید تا در مرحله راه اندازی شما را راهنمایی کنند. مراکز توسعه کسب و کار کوچکی وجود دارد که به افرادی که می خواهند کسب و کاری راه اندازی کنند، کلاس ها و کمک می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راه اندازی یک کسب و کار و یافتن فرصت های تامین مالی می توانید به آن سازمان ها مراجعه کنید.

۷. نام کسب و کار خود را انتخاب کنید

وقتی نامی را برای کسب و کار خود انتخاب می کنید، سعی کنید چیزی را بیابید که در بلندمدت با فعالیت شما سازگار باشد. برای تأیید اینکه هنوز گرفته نشده است، می توانید به صورت آنلاین جستجو کنید. پس از تصمیم گیری در مورد نام اصلی، مطمئن شوید که دامنه مربوطه را برای وب سایت آینده خود خریداری کرده اید.

۸. کسب و کار خود را ثبت کنید و گام نهایی را بردارید

برای رسمی کردن کسب و کار خود، نام کسب و کار خود را ثبت کنید و یک شناسه ملی، کد اقتصادی، شماره شناسایی مالیاتی دریافت کنید. ssaa می تواند شما را در این فرآیند راهنمایی کند. شما همچنین باید ساختار آن را ایجاد کنید. شما می توانید بین LLC، شراکت یا شرکت انتخاب کنید. اگر شما تنها کسی هستید که کسب و کار خود را اداره می کنید، یک مالک انحصاری خواهید بود.

برای تبلیغ فعالیت جدید خود یک وب سایت ایجاد کنید و کارت ویزیت چاپ کنید. مکانی را پیدا کنید یا کسب و کار خود را از خانه اداره کنید و آماده باشید تا رئیس خود باشید.

خروج از نسخه موبایل